Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

NFL Draft 2012

11 feliratkozó

több mint 15 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Szerintem az agysebész nem tetszik neki nálatok, meg elég sok trade rumor is volt vele. Egyébként Shane annyira szar, többek között az ő scouting combine cikkjeit fordították a bowl.hura.tenorx
Az nem lehet, hogy nickelnek írná, hiszen sok helyen írják róla, hogy kicsi safetynek? Idén nem nagyon volt oda ember és hát az Arrington/Butler álompáros sem tűnik biztos megoldásnak, de mivel klasszikus értelemben vett jó focista, én elfogadnám.F.Schleck
Azért szerintem a Arrington-Butler kettős több mint megfelelő nickel CB poszton. Én luxusnak tartanám, hogy korai körös picket áldozzunk erre a posztra. Részemről még mindig a C,OG,OT,WR, draftot preferálom,
több mint 15 éve
gsn 3 548
Akik 4,3 alatt futottak az elmúlt 10 évben, mi lett velük:
http://www.nationalfootballpost.com/The-need-for-speed.html

Milyen meglepő hogy ebből négyet is a Raiders draftolt. 😛Döme
Azt mondjuk kiemelhették volna, hogy Mathis rookieként Pro Bowler returner lett, és egy darabig a liga legjobb spec. teamerei között tartották számon. Aztán legközelebb akkor hallottunk róla, mikor majdnem megfojtotta a terhes feleségét...

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 15 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 784 — Sworn to the Black
Akik 4,3 alatt futottak az elmúlt 10 évben, mi lett velük:
http://www.nationalfootballpost.com/The-need-for-speed.html

Milyen meglepő hogy ebből négyet is a Raiders draftolt. 😛
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
semmi baj. a Miami 2.köre a denveré
minek is észrevenni ha baszott nagy szakértő vagy. ezért nem olvasok mockokat
több mint 15 éve
kristof New York Giants USC Trojans 9 169 — Browns GM
Egyébként LeShoureról minnél több meccset látok, annál jobban tetszik, pedig eleinte egyáltalán nem jött be. Félve mondom ki, de benne van, hogy jobb back lesz, mint a Future HoFer Illinois backtenorx
én Kendall Hunterre leszek nagyon kiváncsi mire viszi hisz a sérülése aggályos bár idén úgy tűnt kiheverte. mindenesetre 3. kör közepén jó húzás lehet (ha a Dolphins QB-t húz 1. körben (remélem nem) simán eltudom képzelni h behúzzuk)

Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 15 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
1.körben: M.Wilson, Ballard és Reed?! 2.ban Edmond Gates? és még soralható az ordas hülyeség benne, elég gyenge mock ezbraxa88
Ballardot ne becsüld alá, simán lehet ő az idei Alualu mert bármit el tud játszani a védőfalban, sémától függetlenül.

akkora sleeper hogy a podcastben el is felejtettem beszélni róla 😀Höri
Basszus, annyira nem volt róla szó, hogy én most jöttem rá, hogy nem a fantasy RB-emről van szó. 😀

több mint 15 éve
tenorx 14 198 — fő libsi
1.körben: M.Wilson, Ballard és Reed?! 2.ban Edmond Gates? és még soralható az ordas hülyeség benne, elég gyenge mock ezbraxa88
Ballardot ne becsüld alá, simán lehet ő az idei Alualu mert bármit el tud játszani a védőfalban, sémától függetlenül.

akkora sleeper hogy a podcastben el is felejtettem beszélni róla 😀Höri
Ne ködösíts, nem akartad felhívni a többi GM figyelmét rá a közeledő GM draft előtt, hogy be tudd húzni.
több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

akkora sleeper hogy a podcastben el is felejtettem beszélni róla 😀

több mint 15 éve
tenorx 14 198 — fő libsi
Egyébként LeShoureról minnél több meccset látok, annál jobban tetszik, pedig eleinte egyáltalán nem jött be. Félve mondom ki, de benne van, hogy jobb back lesz, mint a Future HoFer Illinois back
több mint 15 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Shane Hallam pre-combine mockja:
Round 1 4. Cincinnati (4-12) – Cam Newton QB/Auburn
Round 2 3. Cincinnati (4-12) – Ryan Williams RB/Virginia Tech

Round 3 2. Cincinnati (4-12) – Marvin Austin DT/North Carolinatenorx
Az első reálisnak tűnik (...), a többi meg qrvára bejönne. Végre egy kinti faszi is írt valami reálisat/nekem tetszőt.Mikey
én már megbarátkoztam vele, ez így nr2 RB-vel (nekem inkább LeShoure szimpi de mind1), nekem A+ draft.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 15 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 809
Round 1 4. Cincinnati (4-12) – Cam Newton QB/Auburn
Round 2 3. Cincinnati (4-12) – Ryan Williams RB/Virginia Tech

Round 3 2. Cincinnati (4-12) – Marvin Austin DT/North Carolinatenorx
Az első reálisnak tűnik (...), a többi meg qrvára bejönne. Végre egy kinti faszi is írt valami reálisat/nekem tetszőt.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 15 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
cb pick első körben 😀
nagyon random.org szaga van

több mint 15 éve
triangle 1 283
mivel 3 épkézláb safety-nek van nálunk szerződése jelenleg (Chung, Vödör, Sanders), és ezek közül is csak Chung maradása biztos 100%-ig, ezért én nem tartom egy földtől elrugaszkodott ötletnek a safety-draftot (abban egyetértek, hogy vannak nagyobb needjeink, de tavaly az első körben sem a CB volt a legégetőbb, aztán mégis azt húztunk).
több mint 15 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Az nem lehet, hogy nickelnek írná, hiszen sok helyen írják róla, hogy kicsi safetynek? Idén nem nagyon volt oda ember és hát az Arrington/Butler álompáros sem tűnik biztos megoldásnak, de mivel klasszikus értelemben vett jó focista, én elfogadnám.F.Schleck
Ötletnek nem rossz.
Szerintem az Arrington/Butler páros valamelyike marad nickelre, Chung ugye idén próbálta azt a pozíciót, de nem nagyon vált be, meg azért Butler fizetése kicsit sok ahhoz, hogy padon ücsörgő backup legyen nickel felállásnál is. (Bár fogalmam sincs, hogy a lockout veszélye miatt mennyire akar bárki is tradelgetni esetleg...)
Needből meg van épp elég (én innen otthonról előbb gondolnék WR picket, mint S-t, de mondjuk két OL-t is, hátha kijön belőle egy Vollmer vagy ilyesmi).

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 15 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 563
1.körben: M.Wilson, Ballard és Reed?! 2.ban Edmond Gates? és még soralható az ordas hülyeség benne, elég gyenge mock ez
több mint 15 éve
Szerintem az agysebész nem tetszik neki nálatok, meg elég sok trade rumor is volt vele. Egyébként Shane annyira szar, többek között az ő scouting combine cikkjeit fordították a bowl.hura.tenorx
Az nem lehet, hogy nickelnek írná, hiszen sok helyen írják róla, hogy kicsi safetynek? Idén nem nagyon volt oda ember és hát az Arrington/Butler álompáros sem tűnik biztos megoldásnak, de mivel klasszikus értelemben vett jó focista, én elfogadnám.

több mint 15 éve
tenorx 14 198 — fő libsi
tehát szted Solder, Taylor, Wisniewski, Young, Pouncy reális helyen van ebben a mockban?kristof
Solder szerintem helyén van, nagyon nem tetszett a senior bowlon. Egyébként nyilván az előző hszben is senior bowlra gondoltam, nem scouting combinera 😀
Taylor is helyén van, de a NT need miatt valszeg hamarabb el fog menni. Young, Wisni meg Pouncey meg korábban ki fog menni 😀
De nem én írtam, szal Shanenél kell panaszkodni 😀
twitteren ShanePHallam
több mint 15 éve
tehát szted Solder, Taylor, Wisniewski, Young, Pouncy reális helyen van ebben a mockban?

több mint 15 éve
tenorx 14 198 — fő libsi
Szerintem az agysebész nem tetszik neki nálatok, meg elég sok trade rumor is volt vele. Egyébként Shane annyira szar, többek között az ő scouting combine cikkjeit fordították a bowl.hura.
több mint 15 éve
Ezt én se. Haldoklik az O-Line, nincs pass rush erre egy safety 😀FViktor93
chung bust 😀 egyébként nem hiszem h komolyan foglalkozni kell vele vicc az egész.

több mint 15 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Én ezt a sort nem igazán értem belőle...
(..)
Round 2
(...)
28. New England* (14-2) – Ahmad Black S/Florida
(...)
tenorx
Gogo
Ezt én se. Haldoklik az O-Line, nincs pass rush erre egy safety 😀
több mint 15 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Én ezt a sort nem igazán értem belőle...
(..)
Round 2
(...)
28. New England* (14-2) – Ahmad Black S/Florida
(...)
tenorx

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 15 éve
tenorx 14 198 — fő libsi
szép lenne a Colts ha 6 év alatt 3 első körös RB-t szerezne 😀Höri
Nem, az lenne a szép, ha ezután se lenne futójáték 😀
több mint 15 éve
Torrey Smith mitől lett olyan divatos pick a Patsnek? Én pl. sokkal jobban el tudnám képzelni Hankersont vagy másik hasonló WR-t?

több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
szép lenne a Colts ha 6 év alatt 3 első körös RB-t szerezne 😀