NFL Draft 2012
11 feliratkozó
több mint 13 éve
Szerintem Dre Kirkpatrick is szépen fog felfele kúszni 😊 Egyébként kíváncsi vagyok hány első körös Bama játékos lesz jövőre.
több mint 13 éve
ja és QB-knál Landry Jones, Foles >>>>>>>>> Barkleyharomtén úgy emlékeztem, hogy idény közben nem voltál elragadtatva Foles-tól.
Barkley-n sokat segít a pedigré, így tuti többre értékelik majd.
egyébként Reid apja is sitten van, de a BYU elleni meccset megengedték neki, hogy megnézze 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Janoris Jenkins tudása alapján top5, de addig úgyis lesittelik vagy legalább kibasszák az egyetemről. Muschamp nem olyan engedékeny mint Meyer volt.Tudom,hogy még borzasztó korai kérdés,de ha most lenne a 2012es draft akkor kik lennének a top5 pick? Tudom csapatfüggő ezért átfogalmazva:Andrew Luck, Justin Blackmon, Janoris Jenkins, Matt Barkley, Jared Crick, Alshon JefferyHöri
Ki az 5 legjobb játékos aki jövőre jön csak ki?Bazzani
ja és QB-knál Landry Jones, Foles >>>>>>>>> Barkley
több mint 13 éve
Reid ezzel a felépítéssel számomra ilyesztő lenne top5 picknek.crick helyett vontaze burfict-et (ilb) mondanám, illetve ha kimegy a draftra greg reid (cb) is sanszosan top5 pickJJTudom,hogy még borzasztó korai kérdés,de ha most lenne a 2012es draft akkor kik lennének a top5 pick? Tudom csapatfüggő ezért átfogalmazva:Andrew Luck, Justin Blackmon, Janoris Jenkins, Matt Barkley, Jared Crick, Alshon JefferyHöri
ahhoz képest, hogy 5'8 és 175 font, eléggé fizikális, de a nagyobb WR-ek megeszik
több mint 13 éve
crick helyett vontaze burfict-et (ilb) mondanám, illetve ha kimegy a draftra greg reid (cb) is sanszosan top5 pickTudom,hogy még borzasztó korai kérdés,de ha most lenne a 2012es draft akkor kik lennének a top5 pick? Tudom csapatfüggő ezért átfogalmazva:Andrew Luck, Justin Blackmon, Janoris Jenkins, Matt Barkley, Jared Crick, Alshon JefferyHöri
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Andrew Luck(QB), Alshon Jeffery(WR), Jared Crick(DT), Justin Blackmon(WR), Luke Kuechly(LB)/Vontaze Burfict(LB)
több mint 13 éve
Tudom,hogy még borzasztó korai kérdés,de ha most lenne a 2012es draft akkor kik lennének a top5 pick? Tudom csapatfüggő ezért átfogalmazva:Andrew Luck, Justin Blackmon, Janoris Jenkins, Matt Barkley, Jared Crick, Alshon Jeffery
több mint 13 éve
Tudom,hogy még borzasztó korai kérdés,de ha most lenne a 2012es draft akkor kik lennének a top5 pick? Tudom csapatfüggő ezért átfogalmazva:Ki az 5 legjobb játékos aki jövőre jön csak ki?
több mint 13 éve
Meg is fognak. Elsőkörben behúzzák Noel Devinet 😀Lelki szemeimmel már látom is, hogy nem fogok örülni a pofára esésének.MikeyDrukkolj,hogy a Billsnél megint meglepjenek mindenkit. 😀Bazzani
több mint 13 éve
Lelki szemeimmel már látom is, hogy nem fogok örülni a pofára esésének.MikeyDrukkolj,hogy a Billsnél megint meglepjenek mindenkit. 😀
több mint 13 éve
Mikey
18 751
Lelki szemeimmel már látom is, hogy nem fogok örülni a pofára esésének.Annak aki kiválasztja. 😉BazzaniCam Newton: "I see myself not only as a football player, but an entertainer and icon.''Ebből JMR-szintű pofáraesés lesz... 😊Döme
😂 😂gsn
több mint 13 éve
Cam Newton: "I see myself not only as a football player, but an entertainer and icon.''végre valaki kimondja az igazságot
😂 😂gsn
több mint 13 éve
Annak aki kiválasztja. 😉Cam Newton: "I see myself not only as a football player, but an entertainer and icon.''Ebből JMR-szintű pofáraesés lesz... 😊Döme
😂 😂gsn
több mint 13 éve
Cam Newton: "I see myself not only as a football player, but an entertainer and icon.''Ebből JMR-szintű pofáraesés lesz... 😊
😂 😂gsn
több mint 13 éve
gsn
3 548
Cam Newton: "I see myself not only as a football player, but an entertainer and icon.''😂 😂
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
Most néztem a walter új prospect rankingját.Newton ott is kúszik felfelé, már top8 pick.
Gabbert meg top10.
Draftra top5 lesz mindkettő.
több mint 13 éve
gsn
3 548
Combine tippelde: http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=1177Beharangozó pedig a főoldalon, bár a rutinos nézőknek sok újat már nem mond. 😊
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
Gil Brandt Cam Newtonról (ha a viccek topikban lenne a helye, tegyétek át):Ennek a picknek minimum 3 csapat örülne.
"It would shock me... if he's not the first player picked," Brandt said Monday. 😂
a cikk (ha valakit a teljes vicc érdekel): itttriangle
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Amúgy van még rá esély szerintetek hogy az Oakland első körben draftoljon?Amíg ki nem mondja Goodell, hogy 1/32 Packers stb addig van.
Mert ha igen akkor az örg Al szerintem eladná a lelkét is egy jó 1 körért 😊deniSSilver88
több mint 13 éve
Amúgy van még rá esély szerintetek hogy az Oakland első körben draftoljon?Mert ha igen akkor az örg Al szerintem eladná a lelkét is egy jó 1 körért 😊
THE RAIDERS WILL RISE AGAIN
több mint 13 éve
Első pick úgyis CB, Belichick nem alkuszik. 😊Részemről még mindig a C,OG,OT,WR, draftot preferálom,FViktor93Semmi OLB/DE? 😊Gogo
több mint 13 éve
Részemről még mindig a C,OG,OT,WR, draftot preferálom,FViktor93Semmi OLB/DE? 😊
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."