Fantasy Football
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Lacy vagy Crowell?
több mint 8 éve
Gronk vagy Zach Miller? Terrance West vagy Robert woods
Szerkesztette: ThundersNFL a Paraszt
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Barát? Az milyen pokemon?Tudod. Amelyiket nem tudod poke labdába zárni. Mint pikachu pl...
süti
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Barát? Az milyen pokemon?
több mint 8 éve
braxa88
12 534
ha 5 NFL szerető barátja van az embernek akkor ne fantasyzzanak?Le'veon Bell, David Johnson, CJ Anderson, Jeremy Hill négyesből ki lenne a 2 legjobb? 😊 Standard liga.Miért játszol 6 csapatos ligában? 😞
süti
Igor
több mint 8 éve
Le'veon Bell, David Johnson, CJ Anderson, Jeremy Hill négyesből ki lenne a 2 legjobb? 😊 Standard liga.Miért játszol 6 csapatos ligában? 😞
süti
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Bengals vs Dolphins vagy Redskins vs Browns? 😀Le'veon Bell, David Johnson, CJ Anderson, Jeremy Hill négyesből ki lenne a 2 legjobb? 😊 Standard liga.
több mint 8 éve
Ha standard, akkkor talan Crowell, de sztem mindketto jo lesz 10-15 pontra (Sims foleg receiving teren hoz inkabb majd) - ha PPR/half-PPR akkor Sims.Flakon vs. OAK vagy Luck @ JAX?én biztos Luckot tenném be
empty taxi
Crowell vs Redskins vagy Charles Sims vs Denver?
braxa88
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Flakon vs. OAK vagy Luck @ JAX?én biztos Luckot tenném be
empty taxi
Crowell vs Redskins vagy Charles Sims vs Denver?
több mint 8 éve
Flakon vs. OAK vagy Luck @ JAX?
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
A Branch Boston Joseph S hármasból ki lehet ma a legjobb?
több mint 8 éve
Bortles vagy Tannehill illetve Von Miller vagy HarrisEzek a kemény dilemmák 😊
ThundersNFL
Talán Bortles és Harris.
Futóknál Langford a "tuti", de a legnagyobb potenciál talán Washingtonban van
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Alex Smith a Jets ellen, vagy Dalton a Denver ellen?Fogós, de én Kovács Sanyit mondanám
Zolika
Draft
több mint 8 éve
Langford, Morris, Washington vagy West ki legyen a befutó
Draft
több mint 8 éve
Bortles vagy Tannehill illetve Von Miller vagy Harris
Draft
több mint 8 éve
Érdemes Gronkot berakni Fantasyben?Szerintem ne tedd be, de ez csak egy megérzés.
ThundersNFL
több mint 8 éve
Érdemes Gronkot berakni Fantasyben?
Draft
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Hodges (sf), Barr (min), ból kéne egyén felkaptam waiverről Hodgest és berkatam a kezdőbe Todd Davis helyett
Barr eddig 3pontot átlagolt, de ez nekem meglepően kevés, Hodges meg 12-t és Armstrong kiesésével csak többet fog játszani. Nagyobb tackle szám várható Hodgestől nem?
alatriste
több mint 8 éve
Hodges (sf), Barr (min), ból kéne egyBarr eddig 3pontot átlagolt, de ez nekem meglepően kevés, Hodges meg 12-t és Armstrong kiesésével csak többet fog játszani. Nagyobb tackle szám várható Hodgestől nem?
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Washington(Lions), West, Langford, Vereen négyesből kellene kettő kezdő... Nem egy veretes névsor...
Draft
több mint 8 éve
dugo93
4 224
Nem akarok a Vikingsnél offolni, meg tudom, hogy le is sérült a meccs végére, de AP-vel mivan? Ennyi volt neki a tankban? Mert eddig hozott kb 1,5 yardos átlagot a 2 meccsen. Remekül néz ki a Charles-AP-Foster trióm amúgy 😀
több mint 8 éve
Koszi, kar hogy nem ertem vissza idoben, ez jo tanacs lett volna... 😕Rég voltam ennyire bizonytalan.. Dez, TY vagy Sanu hármasból kettö kezd; ti kit tennétek a padra?ez tényleg nehéz döntés. én Denver D# ellen nem tennék, főleg nem a Mile High-on
Igor
Sanu-t mindenképp kezdetném, úgy tűnik érzik egymás Ryannel, Dez-nek meg talán csak kisiklás volt a 5/1-es elkapás mutatója és ha máshogy nem is RZ-ben hatalmas miss match amire Prescott előbb utóbb rá fog érezni
(2 éve Denverben TY 11/5 41 yardot hozott, a védelem azóta csak erősödött az Indy O#ről ezt már nem tudnám ilyen magabiztosan kijelenteni)
ZERO_L
Legkozelebb nem hallgatok sajat megerzesre, mert Dez csucsult, s igy ket ponttal tobbet csinalt a padonmon, mint az Allen Robinson-TY Hilton-Mohamed Sanu sor osszesen.. 😀
több mint 8 éve
Rég voltam ennyire bizonytalan.. Dez, TY vagy Sanu hármasból kettö kezd; ti kit tennétek a padra?ez tényleg nehéz döntés. én Denver D# ellen nem tennék, főleg nem a Mile High-on
Igor
Sanu-t mindenképp kezdetném, úgy tűnik érzik egymás Ryannel, Dez-nek meg talán csak kisiklás volt a 5/1-es elkapás mutatója és ha máshogy nem is RZ-ben hatalmas miss match amire Prescott előbb utóbb rá fog érezni
(2 éve Denverben TY 11/5 41 yardot hozott, a védelem azóta csak erősödött az Indy O#ről ezt már nem tudnám ilyen magabiztosan kijelenteni)
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/