NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 2 éve
isten bizony nem láttam...Rihanna lesz az SB half time shown, erről senki nem beszél? 😊kettővel ezelőtti hsz 😀😀
NB2
Löfli
több mint 2 éve
Rihanna lesz az SB half time shown, erről senki nem beszél? 😊kettővel ezelőtti hsz 😀😀
NB2
több mint 2 éve
Rihanna lesz az SB half time shown, erről senki nem beszél? 😊
több mint 2 éve
Woah… stay out of my lane bro @thomasmorstead 🤪 #NFL https://t.co/O5ZKUgmSNl
— Mark Sanchez (@Mark_Sanchez) September 25, 2022
több mint 2 éve
Közben kijött a legfontosabb infóRihanna lesz a Half Time Showban februárban.
több mint 2 éve
14:45-kor ELF döntő arena4+-on, ha valaki kis futball szeretné még nézni az nfl előtt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
A tegnapi meccs margójára egy eszrevétel:Sokkal egyszerűbb a megoldás. Mivel én arra tettem, hogy szarok lesznek, és kevés pont lesz, ezért csak azért sem😊
Trubisky is, Brissett is egy leírt, lesajnált irányítónak tűnt szezon előtt, de a tegnapi meccsen teljesen jól játszottak, mondhatni hoztak egy átlagosan jó szintet.
Szerintem azért, mert egy olyan rendszert játszottak, ami passzolt hozzájuk, vagy olyan qb coachhoz kerültek, aki figyelembe vette a képességeiket, vagy azért, mert olyan társakkal játszanak, akik nem a hibáikat, hanem az előnyeiket hozzák ki.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
nekem azért töröltek kommentem mert rávilágítottam hogy ugyanazt a storyt írták meg rosszabbul amit az indexes 120 yard, csak pár hónap csúszással. valszeg ott volt a hiba hogy be is linkeltem 😀Nekem egy ilyen kommentemet toroltek anno mert a kalózkodást nem tűrik (forrás nélküli elemzés lehozasa belefér 😃 )fuzovelkifele.com/2022/09/milyen-az-elet-egy-fk-szerkeszto-mellett/Ha összejön a pénz kűdd már át képernyőfotón. Brutál izgi téma.
valaki adakozzon már egy százast h erre a cikkre befizessek!!!
braxa88
Kb mint a lajhárok szexuális élete.
Bazzani
Nemes samu09
több mint 2 éve
Nagy lehet a lemorzsolódás. Nem csak irányító, hanem más posztokon is valószínűleg.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
A tegnapi meccs margójára egy eszrevétel:Trubisky is, Brissett is egy leírt, lesajnált irányítónak tűnt szezon előtt, de a tegnapi meccsen teljesen jól játszottak, mondhatni hoztak egy átlagosan jó szintet.
Szerintem azért, mert egy olyan rendszert játszottak, ami passzolt hozzájuk, vagy olyan qb coachhoz kerültek, aki figyelembe vette a képességeiket, vagy azért, mert olyan társakkal játszanak, akik nem a hibáikat, hanem az előnyeiket hozzák ki.
Vajon hány olyan egyetemen alapvetően jó irányító lehet (szerintem sok), aki kurva jó qb, csak a fentiek hiánya miatt ez az NFL-ben sose derül ki?
Régen néztem NCAA-t, és ott egy Sanchez, Cousins, Bridgewater, Mariota, stb. is teljesen jónak tűnt, nem csak atombéna ellenfelek ellen. Aztán az NFL-ben elhullottak, legjobb esetben közepszernek tartjuk őket. És ez nem feltétlenül az ő hibájuk. És ez sajnálatos és szomorú az ő karrierjük, megítelésük szempontjából.
több mint 2 éve
Napi értelmetlen statisztika rovat 😄Miért? Azt mutatja meg, hogy mennyire impotens az offens abból a szempontból, hogy haladni tudnak, de a TD nem jön össze.
Since 2011, teams have scored an offensive touchdown for every 145.7 yards of offense. Based on that, here's how each team has done versus expectation in the TD column to start the season. pic.twitter.com/I5pIIF1dLu
— JJ Zachariason (@LateRoundQB) September 22, 2022
warr_b
Aztán nyilván lehetne súlyozni a garbage time-al.
több mint 2 éve
Fogalmam sincs ezt miért írtad nekem, de gondolom majd elmondod.Sajnálom hogy nektek nem volt annyi eszetek hogy külföldi oldalakat fordítgassatok 😊fuzovelkifele.com/2022/09/milyen-az-elet-egy-fk-szerkeszto-mellett/Ha összejön a pénz kűdd már át képernyőfotón. Brutál izgi téma.
braxa88
Bazzani
playmaker90
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Én évek óta már ESPN-t nézek telóról, és amúgy meg PFR-t ajánlom mindenre, az nfl.com használhatatlan lett
több mint 2 éve
Henderson
1 046
IOS-en NFL appon rajott mar valaki hogy a scores-on belul a player statok hova tuntek? Azthittem valami kezdeti bug, de csak nincs sehol.Androidon sincs meg, de asztali gépen is évről évre szarabb, tavaly csak a rookie QB-k statjai nem voltak meg, most poszttól függetlenül a rookiek statjai nincsenek. Legalábbis még a week 2 meccseknél én nem láttam.
JéBé
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 2 éve
JéBé
7 035
IOS-en NFL appon rajott mar valaki hogy a scores-on belul a player statok hova tuntek? Azthittem valami kezdeti bug, de csak nincs sehol.
több mint 2 éve
Napi értelmetlen statisztika rovat 😄Since 2011, teams have scored an offensive touchdown for every 145.7 yards of offense. Based on that, here's how each team has done versus expectation in the TD column to start the season. pic.twitter.com/I5pIIF1dLu
— JJ Zachariason (@LateRoundQB) September 22, 2022
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Dehogynem. Minden nap. És nem csak azért mert nem létezik hazai amfocis híroldal.Sajnálom hogy nektek nem volt annyi eszetek hogy külföldi oldalakat fordítgassatok 😊fuzovelkifele.com/2022/09/milyen-az-elet-egy-fk-szerkeszto-mellett/Ha összejön a pénz kűdd már át képernyőfotón. Brutál izgi téma.
braxa88
Bazzani
playmaker90
több mint 2 éve
playmaker90
215
Sajnálom hogy nektek nem volt annyi eszetek hogy külföldi oldalakat fordítgassatok 😊fuzovelkifele.com/2022/09/milyen-az-elet-egy-fk-szerkeszto-mellett/Ha összejön a pénz kűdd már át képernyőfotón. Brutál izgi téma.
braxa88
Bazzani
több mint 2 éve
Nekem egy ilyen kommentemet toroltek anno mert a kalózkodást nem tűrik (forrás nélküli elemzés lehozasa belefér 😃 )fuzovelkifele.com/2022/09/milyen-az-elet-egy-fk-szerkeszto-mellett/Ha összejön a pénz kűdd már át képernyőfotón. Brutál izgi téma.
braxa88
Bazzani
több mint 2 éve
fuzovelkifele.com/2022/09/milyen-az-elet-egy-fk-szerkeszto-mellett/Ha összejön a pénz kűdd már át képernyőfotón. Brutál izgi téma.
braxa88
több mint 2 éve
fuzovelkifele.com/2022/09/milyen-az-elet-egy-fk-szerkeszto-mellett/biztos sok idő jut a lányoknak is, mert a kulfoldi cikkek leforditgatasa, illetve a podcastek-re “felkeszules” annyi időt nem visz el azért
braxa88
több mint 2 éve
braxa88
12 534
fuzovelkifele.com/2022/09/milyen-az-elet-egy-fk-szerkeszto-mellett/valaki adakozzon már egy százast h erre a cikkre befizessek!!!
több mint 2 éve
Huh, nagyon furcsa Scott Turner (vagy bárki nevét aNekem ez a Commanders (no meg a Guardians) a furcsaRedskinsCommanders staffból) és a hype szót egy mondatban olvasni... hirtelen nem tudom, mi ilyenkor a teendő :S
warr_b
#faszság
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
Huh, nagyon furcsa Scott Turner (vagy bárki nevét a Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
readoptional.substack.com/p/film-room-five-how-concerned-shouldOllie Connolly jelentkezett a film roomból egy egész jó cikkel, témák:
1. Matt Ryan rálépett a riversi útra Indianapolisban?
2. Új divat: RB sail route, Andy Reid régóta alkalmazza, de most Scott Turner kap hype-ot, hogy jól beépítette a kommandó playbookba
Aztán reflektorfényben a motion:
3. Jópár csapat (pl. Steelers, Jets) futójáték előtt csak a motion kedvéért motionöl gyakorlati haszna nincs, bezzeg a Packers!
4. Lamar és a Ravens hogy bolondította meg motionökkel a Dolphins read-blitz megközletítését.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...