NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 4 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 993
Úgy látom megint bejött az jóslat, hogy az Eagles meg a Saints végképp tönkre megy és kezelhetelenül szétesnek, évekre 1/1 1/2 lesznek 😛 😉 és mielőtt valaki jön, hogy de igen márpedig mindenképp, akkor azt kell mondani, nem, nem a cap rossz használata hozott nehéz helyzetbe minket, hanem sokkal inkább, hogy DP elvesztette az irányítást a csapat felett, és a Wentz projekt besült. Szóval lehet még lihegve várni az armageddont 😉
dande
Jajj, hagyjuk már. Ha szerinted jól lett kezelve a cap, és most olyan csapat van ezért, ami nem bottom 5 kb bárhol, akkor egészségedre, de már anno sem értettem, miért varázslás az, ha előre tolják folyamatosan a szart maguk előtt, és nyilván megvan ennek a hatása is
Wyatt
Volt azért erről egy elemzés az FG-n, asszem pont Danitól és valami olyasmi jött ki, hogy elég jól és kreatívan kötögetik a szerződéseket az Eaglesnél, ezt nem lehet elvenni tőlük.
Az, hogy a koronavírus miatt ez az egész kicsit megroggyant az egy dolog, de amúgy az is varázslás amit ők meg a Saints csinált anélkül, hogy kiárusították volna a fél csapatot.

Meghát, ahogy Höri is mondaná, van az Eagles jó QB-ja, szóval no para... 😊
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 237 — nabege2@yahoo.com
| Aki meg pénzszűkében van, megy shoppyhoz gp-ért 😊 |
több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 419
Valaki segítene nekem? Megöregedtem a streaming vadászatban minden áldott vasárnap, úgyhogy előfizetnék GamePassra de nekem nem egyértelmű, hogy "Essential" csomagban nem látom azt a meccset amit szeretnék, csak a Red Zone-t élőben? És a "Pro" az ahol minden meccset lehet élőben nézni? Köszi köszi
MC12
Azt vedd meg ami 189.99 dollár, az a teljes pass, nekem az van
Heisman
Köszi! Volt valami akció, 139 dollár volt a full, azt meg is vettem. Byby laggoló streamek, csatornakeresés, megszakadás, ledobás, 1000 reklám X-elése 😊

Egyébként vicces, de leszedtem tabletre is az appot, ha ott fizettem volna elő, akkor 200 dollárt kért volna, valami rejtélyes oknál fogva, laptopon meg 139-et - ugyanzért.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Úgy látom megint bejött az jóslat, hogy az Eagles meg a Saints végképp tönkre megy és kezelhetelenül szétesnek, évekre 1/1 1/2 lesznek 😛 😉 és mielőtt valaki jön, hogy de igen márpedig mindenképp, akkor azt kell mondani, nem, nem a cap rossz használata hozott nehéz helyzetbe minket, hanem sokkal inkább, hogy DP elvesztette az irányítást a csapat felett, és a Wentz projekt besült. Szóval lehet még lihegve várni az armageddont 😉
dande
Jajj, hagyjuk már. Ha szerinted jól lett kezelve a cap, és most olyan csapat van ezért, ami nem bottom 5 kb bárhol, akkor egészségedre, de már anno sem értettem, miért varázslás az, ha előre tolják folyamatosan a szart maguk előtt, és nyilván megvan ennek a hatása is

több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 700 — "Montoya por favor!"
Valaki segítene nekem? Megöregedtem a streaming vadászatban minden áldott vasárnap, úgyhogy előfizetnék GamePassra de nekem nem egyértelmű, hogy "Essential" csomagban nem látom azt a meccset amit szeretnék, csak a Red Zone-t élőben? És a "Pro" az ahol minden meccset lehet élőben nézni? Köszi köszi
MC12
Azt vedd meg ami 189.99 dollár, az a teljes pass, nekem az van

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 419

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 191
Cap space helyzet a nyitány pillanatában - nem tudom, hogy ebben benne van az új TJ Watt szerződés.

iktriad
Nem volt benne, a PIT cap space a Watt szerződés után: 12,398 M
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 432 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 904 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Cap space helyzet a nyitány pillanatában - nem tudom, hogy ebben benne van az új TJ Watt szerződés.
több mint 4 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 662 — 🏈🐬🐂🤘🏽
Sziasztok!

Segítsetek nekem, hogy idén milyen lehetőség lesz ingyenesen nézni az NFL meccseit. Tavaly el voltam kényeztetve, mert a robosports oldalán az összes meccs fenn volt, nagyon jó minőségben, utólagos visszanézhetőséggel, akár condensed formában is, szóval teljesen elszoktam minden mástól.

Lesz a fentihez hasonló lehetőség szerintetek az idén is, mert most mintha halott lenne az az oldal.
Hol érdemes kereskednem? Fizetős is érdekelne (korábban volt live247.tv előfizetésem)
Bruce
En ezt talaltam a minap, allitasa szerint nézhető is live, am eddig csak ncaa-t neztem replay-ben. Vasarnap tesztelem.
nfl-video(dát)com

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 4 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 993
Sziasztok!

Segítsetek nekem, hogy idén milyen lehetőség lesz ingyenesen nézni az NFL meccseit. Tavaly el voltam kényeztetve, mert a robosports oldalán az összes meccs fenn volt, nagyon jó minőségben, utólagos visszanézhetőséggel, akár condensed formában is, szóval teljesen elszoktam minden mástól.

Lesz a fentihez hasonló lehetőség szerintetek az idén is, mert most mintha halott lenne az az oldal.
Hol érdemes kereskednem? Fizetős is érdekelne (korábban volt live247.tv előfizetésem)
Bruce
nflbite(pont)com
tenorx
De ez az oldal nem olyan, hogy tele van sok sok reklámmal és várni kell, hogy kattinthass a videóra meg satöbbi?
Bruce
ublock-al nem vészes, de igen, a normálisabb streamek vannak összegyűjtve, cserébe HD-ban. Én ezt használom most már évek óta (előtte meg az r/nflstreams-t), nem volt még gond.
tenorx
Rendben, akkor köszönöm szépen! Mivel ingyen van, így akkor megbarátkozom ezzel a formájával. Csak sajnos így nem használhatom a céges laptopon. (a robosports ebből a szempontból is jó volt)

Köszi még egyszer! 😊
Bruce
Azért ne dobd ki a Robosportsot, lehet h a meccs előtt fog frissülni, más oldallal is előfordult már ilyen, hogy csak akkor aktív mikor esemény van.
több mint 4 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 766 — Salus populi suprema lex esto
Sziasztok!

Bruce
nflbite(pont)com
tenorx
De ez az oldal nem olyan, hogy tele van sok sok reklámmal és várni kell, hogy kattinthass a videóra meg satöbbi?
Bruce
ublock-al nem vészes, de igen, a normálisabb streamek vannak összegyűjtve, cserébe HD-ban. Én ezt használom most már évek óta (előtte meg az r/nflstreams-t), nem volt még gond.
tenorx
Rendben, akkor köszönöm szépen! Mivel ingyen van, így akkor megbarátkozom ezzel a formájával. Csak sajnos így nem használhatom a céges laptopon. (a robosports ebből a szempontból is jó volt)

Köszi még egyszer! 😊
több mint 4 éve
tenorx 14 114 — fő libsi
Sziasztok!

Bruce
nflbite(pont)com
tenorx
Bruce
több mint 4 éve
Sziasztok!

Bruce
nflbite(pont)com
tenorx
több mint 4 éve
tenorx 14 114 — fő libsi
Sziasztok!

Bruce
nflbite(pont)com
több mint 4 éve
Sziasztok!

több mint 4 éve
KoporShow Kansas City Chiefs Auburn Tigers 1 221 — Forum Reader
 survivor.fantasy.nfl.com/group/105832/join

Jelszó:bowlhu

"Nem kell hogy valódi legyen...Elég ha annak tűnik"

PC still means Personal Computer for me!

A rat born in stable is not a horse.

,, Nem az internet tetté beteggé az embereket, az internet csak rávilágított, mennyi beteg ember van. "
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 275 — #NoStress
(Mondjuk láttam én már olyan beléptető / munkaidő nyilvántartó rendszer is, ami nem rögzített semmilyen lokációs adatokat. A dolgozóknak érkezéskor, ebédidőben, konyhára kimenetelkor, cigiszünetben, wécére menetelkor is be-ki kellett checkelgetni, mert annyira szigorúan vesszük a munkaidőt. Csak éppen a kutya nem tudta utólag megmondani, hogy amikor a dolgozó becheckelt akkor valóban az íróasztalánál volt-e, vagy otthon kávézgatott a teraszán. 😊 De ez egy sima, átlagos magyar cég, az NFL-től picit többet vártam. 😊 )
peterk2005
Innovatívabb cégvezetők simán monitorozzák a telefon tartókodási helyét, ami kötelezően a dolgozónál van, vagy a céges kocsiét, a beépített gps-ével, hogy ki mikor mivel merre jár, hol van.
És így még checkelni se kell, a rendszer automatikusan érzékeli a tartózkodási helyeket.
Ha meg egyszer nem ott lenne az ember, ahol a telefonja, akkor aurevoir.
Nyilván ez nem ezerfős gyár, százautós flottával, hanem építőipari cég, uszkve 100 melóssal, 10-15 gépjárművel.

több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 260 — NFL bracket champion '26
Idei évben aktív meccskeretbe ugyanúgy vihető PS-ből 2 játékos, mint tavaly? Vagy ez hogyan lesz most?
tüsi91
Ha jól értelmezem az alábbi cikket, igen.
 dknation.draftkings.com/nfl/2021/9/1/22651355/2021-nfl-practice-squad-salary-rules-eligibility-size-roster-cuts-covid-19-coronavirus

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Idei évben aktív meccskeretbe ugyanúgy vihető PS-ből 2 játékos, mint tavaly? Vagy ez hogyan lesz most?
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 586 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ez mondjuk meglepett. Na nem a négy sarokba rakás, hanem az, hogy az NFL, amelyik kényelmesen megengedhet magának bármilyen és bármennyibe kerülő technikai hátteret, annak hogy nem jut eszébe, hogy a contact tracing device-ukba tegyenek mondjuk egy filléres pulzusmérőt is? Ami azt is logolja, hogy mikor van pulzus és mikor nincs? Nem kell ahhoz Broncos QB-nak lenni, hogy a játékosnak ötletei támadjanak, hogy hova is tegye, ha éppen olyan helyzet van, hogy a csukló helyett jobb lenne máshol. Valószínűleg sokan tették is, csak nincs róla felvétel.

(Mondjuk láttam én már olyan beléptető / munkaidő nyilvántartó rendszer is, ami nem rögzített semmilyen lokációs adatokat. A dolgozóknak érkezéskor, ebédidőben, konyhára kimenetelkor, cigiszünetben, wécére menetelkor is be-ki kellett checkelgetni, mert annyira szigorúan vesszük a munkaidőt. Csak éppen a kutya nem tudta utólag megmondani, hogy amikor a dolgozó becheckelt akkor valóban az íróasztalánál volt-e, vagy otthon kávézgatott a teraszán. 😊 De ez egy sima, átlagos magyar cég, az NFL-től picit többet vártam. 😊 )

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
tenorx 14 114 — fő libsi
Ezt ide is, mert szerintem érdekes - a tavalyi QB-mentes Broncos meccs backstoryja:

több mint 4 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 120 — Axel Foley
Leszimulálta a szezont az ESPN:  www.espn.com/nfl/story/_/id/32133086/simulating-2021-nfl-season-projecting-285-games-biggest-storylines-super-bowl-winner
empty taxi
Lions 7win.
A következő 3 évben talán.

több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 891 — no es importante
Már akár jövőre lehet nfl meccs Németországban
 twitter.com/German_Titans/status/1434885800819363843?s=19

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 586 — The only discipline that lasts, is self discipline
Lol, a Bills a csoportot nem fogja megnyeri, nem a Super Bowlt
Wyatt
Te is a Jetsben bízol?
Kampman
Tua baby, Tua!

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)