NFL csevegő
Taylor Heinicke is the first QB since at least 1978 with a go-ahead Pass TD, an interception and a game-winning drive in the final 5 minutes of regulation —all on 3 separate drives (per @EliasSportspic.twitter.com/8J3NYZn6MP
— ESPN Stats & Info (@ESPNStatsInfo) September 17, 2021

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Nem is ők lesznek az első helyen, mert vagy névtelenek, vagy bustok 😀😀😀DDDDDDD
xDDDD
Nem bírom abbahagyni a hahotázást. xxDDD
Jamarcus Russellre egy szavazat 😊ManzieltebowStefan LoganFOX-on elindult egy All-Time TOP101 rangsor, hetente jön 1-1 tizesmind tudjuk ki lesz az első
empty taxi
Adirotor
sutianap
Negritis
Janek

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
ManzieltebowStefan LoganFOX-on elindult egy All-Time TOP101 rangsor, hetente jön 1-1 tizesmind tudjuk ki lesz az első
empty taxi
Adirotor
sutianap
Negritis
Clayton Fejedelem, ünneplés egy jó nagy tál igazi magyar bográcsgulyással amiről az espn doku filmet forgat majdFOX-on elindult egy All-Time TOP101 rangsor, hetente jön 1-1 tizesmind tudjuk ki lesz az első
empty taxi
Adirotor
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
tebowStefan LoganFOX-on elindult egy All-Time TOP101 rangsor, hetente jön 1-1 tizesmind tudjuk ki lesz az első
empty taxi
Adirotor
sutianap
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Stefan LoganFOX-on elindult egy All-Time TOP101 rangsor, hetente jön 1-1 tizesmind tudjuk ki lesz az első
empty taxi
Adirotor

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
FOX-on elindult egy All-Time TOP101 rangsor, hetente jön 1-1 tizesmind tudjuk ki lesz az első
empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
In 3 starts as an NFL quarterback (including postseason), Taylor Heinicke of Washington has completed 93 passes.
— MoveThoseChainz (@MoveThoseChain5) September 17, 2021
That's the most completions by any QB over his first 3 career starts in NFL history pic.twitter.com/HekmzUWD8S

So, uh, this @Steelers defense is kinda scary.
— Brad Congelio, Ph.D. 🏈📊🧑💻 (@BradCongelio) September 16, 2021
They led the NFL in week 1 with 18 QB pressures ... but only ran ONE BLITZ.
What is going to happen once Butler cranks up the pressure?@_TJWatt @AKinkhabwala @PatMcAfeeShow @Dejan_Kovacevic @NealCoolong @CodyNespor @_TJWatt pic.twitter.com/6dP3Rk9D7D
Igen, élőben is lehet nézni Gamepassen.Jó a Gamepass, de ilyesmiket szívesen vennék még ennyi pénzért:fent van Gamepasson az egész meccs
peterk2005
Szerk : mmt a Manninges verzió
Heisman
Elvileg idén és a következő 2 évben összesen 30 ilyen meccset fognak vállalni, mindegyik MNF
1. Dolphins 23
2. Cowboys/Titans/Washington 8

Jó a Gamepass, de ilyesmiket szívesen vennék még ennyi pénzért:fent van Gamepasson az egész meccs
peterk2005
Szerk : mmt a Manninges verzió
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Chad Kelly te vagy az?When you break into a house to rob them but they’re watching the Raiders-Ravens game pic.twitter.com/Nlb9QmgfGi
— NFL Memes (@NFL_Memes) September 14, 2021
dancogo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
listen for DeVonta Smith calling out the CB blitz at the bottom of the screen.
— Nate Tice (@Nate_Tice) September 13, 2021
WRs are taught to yell "Cat!" with these blitzes (which is code name a lot of places for CB Blitz).
Good to see from a rookie in his first game. Amongst all the other awesome things he did. pic.twitter.com/mk1hhiP7Qw
Amikor volt váltás a Game Pass “Europe”-ra abban az évben volt gebasz vele, de azóta folyamatosan javul.Nálam fordítva fordult elő egyszer, de egyébként tényleg maximálisan megéri.95%-ban jó. Ha viszont előjön az 5%… nekem Pl hétvégén volt hogy a gépemen megállt, de okos TV-n működött gond nélkül.Várj azért néhány hetet, leszel még ideges is miatta. 😊 Én úgy 10 éve fizetek elő, és minden évben fel tud ****ni egyszer-kétszer. 😊 (Ettől függetlenül megéri, de nem fenékig telfel ez sem azért.)Hát ez a GP kurva jó vétel volt. Kristálytiszta kép, hang, 1000 kameraállás, statok egy kattintás, RZ, minden van mint a búcsúba 😊Valaki segítene nekem? Megöregedtem a streaming vadászatban minden áldott vasárnap, úgyhogy előfizetnék GamePassra de nekem nem egyértelmű, hogy "Essential" csomagban nem látom azt a meccset amit szeretnék, csak a Red Zone-t élőben? És a "Pro" az ahol minden meccset lehet élőben nézni? Köszi kösziAzt vedd meg ami 189.99 dollár, az a teljes pass, nekem az van
MC12
Heisman
MC12
peterk2005
Heisman
Kampman
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Nálam fordítva fordult elő egyszer, de egyébként tényleg maximálisan megéri.95%-ban jó. Ha viszont előjön az 5%… nekem Pl hétvégén volt hogy a gépemen megállt, de okos TV-n működött gond nélkül.Várj azért néhány hetet, leszel még ideges is miatta. 😊 Én úgy 10 éve fizetek elő, és minden évben fel tud ****ni egyszer-kétszer. 😊 (Ettől függetlenül megéri, de nem fenékig telfel ez sem azért.)Hát ez a GP kurva jó vétel volt. Kristálytiszta kép, hang, 1000 kameraállás, statok egy kattintás, RZ, minden van mint a búcsúba 😊Valaki segítene nekem? Megöregedtem a streaming vadászatban minden áldott vasárnap, úgyhogy előfizetnék GamePassra de nekem nem egyértelmű, hogy "Essential" csomagban nem látom azt a meccset amit szeretnék, csak a Red Zone-t élőben? És a "Pro" az ahol minden meccset lehet élőben nézni? Köszi kösziAzt vedd meg ami 189.99 dollár, az a teljes pass, nekem az van
MC12
Heisman
MC12
peterk2005
Heisman
95%-ban jó. Ha viszont előjön az 5%… nekem Pl hétvégén volt hogy a gépemen megállt, de okos TV-n működött gond nélkül.Várj azért néhány hetet, leszel még ideges is miatta. 😊 Én úgy 10 éve fizetek elő, és minden évben fel tud ****ni egyszer-kétszer. 😊 (Ettől függetlenül megéri, de nem fenékig telfel ez sem azért.)Hát ez a GP kurva jó vétel volt. Kristálytiszta kép, hang, 1000 kameraállás, statok egy kattintás, RZ, minden van mint a búcsúba 😊Valaki segítene nekem? Megöregedtem a streaming vadászatban minden áldott vasárnap, úgyhogy előfizetnék GamePassra de nekem nem egyértelmű, hogy "Essential" csomagban nem látom azt a meccset amit szeretnék, csak a Red Zone-t élőben? És a "Pro" az ahol minden meccset lehet élőben nézni? Köszi kösziAzt vedd meg ami 189.99 dollár, az a teljes pass, nekem az van
MC12
Heisman
MC12
peterk2005
When you break into a house to rob them but they’re watching the Raiders-Ravens game pic.twitter.com/Nlb9QmgfGi
— NFL Memes (@NFL_Memes) September 14, 2021
Várj azért néhány hetet, leszel még ideges is miatta. 😊 Én úgy 10 éve fizetek elő, és minden évben fel tud ****ni egyszer-kétszer. 😊 (Ettől függetlenül megéri, de nem fenékig telfel ez sem azért.)Hát ez a GP kurva jó vétel volt. Kristálytiszta kép, hang, 1000 kameraállás, statok egy kattintás, RZ, minden van mint a búcsúba 😊Valaki segítene nekem? Megöregedtem a streaming vadászatban minden áldott vasárnap, úgyhogy előfizetnék GamePassra de nekem nem egyértelmű, hogy "Essential" csomagban nem látom azt a meccset amit szeretnék, csak a Red Zone-t élőben? És a "Pro" az ahol minden meccset lehet élőben nézni? Köszi kösziAzt vedd meg ami 189.99 dollár, az a teljes pass, nekem az van
MC12
Heisman
MC12

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)