NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 5 éve
jamaicababa New England Patriots Texas Longhorns 1 105
Én Pedersont nem tartom egy rossz edzőnek, 1 évet fixen adtam volna még neki Hurts-szel. Az más kérdés, hogy az öltözőt elvesztette az utolsó fordulóban hozott döntésével. Nem sokáig lesz munkanélküli.

Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
jamaicababa New England Patriots Texas Longhorns 1 105
Hát öhmm bevallom őszintén nem követem az Eagles-t, de szerintem ez most eléggé mellément.

Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 261 — NFL bracket champion '26
És a szerződés hossza szabályozva van? Mi az akadálya, hogy Rőtlis hosszabbítson 10 évre a Steelersszel, egyenlően elosztva a 40 millát a szerződéséből?
Szokol
Mahomes 10 évest kapott.
Big Ben meg azért nem 10 éves szerződést kap, mert a viszavonulás utáni DM-et max 2 évre lehet szétkenni, hiába hosszabb a szerződés.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 393 — Steelers fan
És a szerződés hossza szabályozva van? Mi az akadálya, hogy Rőtlis hosszabbítson 10 évre a Steelersszel, egyenlően elosztva a 40 millát a szerződéséből?
több mint 5 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Here is a quick look at every teams estimated 2021 salary cap space against their 2020 record

Top right= good record, good cap position
Top left= good record, bad cap position
Bottom right= bad record, good cap position
Bottom left= disaster pic.twitter.com/3Wo7luqCJg

twitter.com/Jason_OTC/status/1348434621520900097
Bazzani
A Saints elveszti Jared Cookot, Marcus Williamst, Anzalonét és Hendricksont FA-n

Drew Brees(visszavonul), Ryan Ramczyk, Marshon Lattimore, Kwon Alexander, Janoris Jenkins, Emmanuel Sanders, Nick Easton, Patrick Robinson, Josh Hill, Tre'quan Smith, Kaden Elliss kivágása után pedig -25M-n állnának még mindig.

Terron Armstead, Taysom Hill, Onyemata, Malcom Brown, Thomas Morstead, Latavius Murray, Gardner Johnson és Zach Wood kivágása után lennének 0-án és ugye még az újoncoknak be kell férniük

De nyilván a harmadik blokk első 4 emberének szerződését majd jól szétstrukturálgatják kövi évekre.

nem lennék a saints könyvelője
Adirotor
Több cikk is megjelent, hogy bárki kivágása nélkül le lehet vinni kb 160 millióra, és akkor még sehol sem biztos, hogy csak 175 misi lesz a cap.
És azért az nem nagyon realitás szerintem hogy kb a teljes csapatot elküldjük ahogy fent levezetted
kapitnono
nyilván megoldják, csak akkor minek van cap egyáltalán ha összevissza lehet tologatni
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 261 — NFL bracket champion '26
Here is a quick look at every teams estimated 2021 salary cap space against their 2020 record

Bazzani
Van amúgy minimum cap?
Mármint a Jets mondjuk játszik 30 ujonccal, spórol 100 milliót, azt 1az1-ben viheti át jövőre?
FLZOLI
4 év alatt kell a 4 évnyi cap 89%-át elkölteni, ennyi a kikötés.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 196 — WHO DAT!!!!

Bazzani
A Saints elveszti Jared Cookot, Marcus Williamst, Anzalonét és Hendricksont FA-n

Drew Brees(visszavonul), Ryan Ramczyk, Marshon Lattimore, Kwon Alexander, Janoris Jenkins, Emmanuel Sanders, Nick Easton, Patrick Robinson, Josh Hill, Tre'quan Smith, Kaden Elliss kivágása után pedig -25M-n állnának még mindig.

Terron Armstead, Taysom Hill, Onyemata, Malcom Brown, Thomas Morstead, Latavius Murray, Gardner Johnson és Zach Wood kivágása után lennének 0-án és ugye még az újoncoknak be kell férniük

De nyilván a harmadik blokk első 4 emberének szerződését majd jól szétstrukturálgatják kövi évekre.

Adirotor
Több cikk is megjelent, hogy bárki kivágása nélkül le lehet vinni kb 160 millióra, és akkor még sehol sem biztos, hogy csak 175 misi lesz a cap.
És azért az nem nagyon realitás szerintem hogy kb a teljes csapatot elküldjük ahogy fent levezetted

Szerkesztette: kapitnono

több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com

Bazzani
Van amúgy minimum cap?
Mármint a Jets mondjuk játszik 30 ujonccal, spórol 100 milliót, azt 1az1-ben viheti át jövőre?

több mint 5 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton

Bazzani

több mint 5 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 278 — Bears & Illinois fan
Javítsatok ki, ha tévedek, de úgy néztem, hogy eddig egyszer fordult elő, hogy a Bills és a Browns is bejutott a PO-ba és ott meccset nyertek -1964-ben!!
Akkor még külön ligában voltak és mindkettő be is húzta a saját címét!

Utoljára 1989-ben találkoztak, akkor a Browns nyert 34-30-ra

Szerkesztette: csi77

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 126 — Axel Foley

több mint 5 éve
Semmi bajom a bearsszel (azon kívül hogy ránk sózták fangiot), ha nem ők, akkor más van ott és játszik hasonlóan színvonalas meccset. A bajom azzal van hogy minél tovább bővíted a PO mezőnyt, annál hígabb lesz. Az meg hogy eddig is voltak szar meccsek, az amellett érv, hogy csökkenteni kéne 5 csapatosra és csak azért nem 4re, mert minden évben van egy nfceast. annak győztese megmutathatná a legjobb nem div győztes ellen, mire megy. Hozzáteszem a footballteam nem játszott annyira alárendelt szerepet.
de látom egyedül vagyok a véleményemmel, ez végül is igazolja az NBAs irányt, amit az NFL vett, szóval a tervezett 17 meccses alapszakasz ellen majd akkor hisztizek, amikor az utolsó 2 meccsét is leadja a philly...
Black_Adder
Én évekig azon csodálkoztam, hogy az AFC-ből is be lehet jutni a rájátszásba.........

Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 126 — Axel Foley
ja, ha mindig van aki kilóg, akkor akár lehetne 16 csapatos PO is, hogy a Jets és a Jags is bejuthasson
Black_Adder
32 csapatos és akkor ha neccesen is de mi is bejutnánk.

több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 247 — nabege2@yahoo.com
Semmi bajom a bearsszel (azon kívül hogy ránk sózták fangiot), ha nem ők, akkor más van ott és játszik hasonlóan színvonalas meccset. A bajom azzal van hogy minél tovább bővíted a PO mezőnyt, annál hígabb lesz. Az meg hogy eddig is voltak szar meccsek, az amellett érv, hogy csökkenteni kéne 5 csapatosra és csak azért nem 4re, mert minden évben van egy nfceast. annak győztese megmutathatná a legjobb nem div győztes ellen, mire megy. Hozzáteszem a footballteam nem játszott annyira alárendelt szerepet.
de látom egyedül vagyok a véleményemmel, ez végül is igazolja az NBAs irányt, amit az NFL vett, szóval a tervezett 17 meccses alapszakasz ellen majd akkor hisztizek, amikor az utolsó 2 meccsét is leadja a philly...
Black_Adder
Nem tudom mennyire követted az eredménykövetőt, konkrétan elég szép hisztit levágtam, hogy ott várom, hogy valamit villantson a Bears és semmi. Pedig az első félidő után 17-7 is lehetett volna nekik. Mikor Brees a 20. támadásból megcsinálta a TD-t, lekapcsoltam a tv-t, mert tudtam, hogy tuti nem nyernek. Másik oldalon viszont az AFC olyan szoros volt, hogy simán lehet, a 7. is jó meccset tol, de ezt előre nem tudhatod.
több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 468

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 247 — nabege2@yahoo.com
Amúgy nem bántásból, de nem értem a hisztit. Minden évben vannak jó és vannak rossz meccsek. A 16 alapszakasz meccsből fakadóan, simán van, hogy valaki az évad elején szerez annyi győzelmet, amivel valahogy eléri a PO helyet, de akár sérülésből fakadóan vagy más miatt nem tud már jó teljesítményt nyújtani. Bár olyanra is volt példa, hogy az alapszakasz vége előtt 3-4 fordulóval PO runt csinál valaki (tökéletes példa a 8-8-as Giants) és utána a playoffban hatalmasat villant és megnyeri.
Esetleg azon lehetne gondolkodni, hogy a 2. ne a 7.-kel játsszon, mert ott tényleg nagy lehet a különbség.

Socceresek emlékezhetnek, mennyire jó volt a 2 évvel ezelőtti BL kieséses szakasz, nah olyanból sincs sok,

Ez van, talán innentől jó meccsek lesznek, bár félek, hogy a Browns nem tudja ezt megismételni és a KC röhögve AFC döntőt játszik. Ahogy a NE volt így évekig, hogy bye week után jött valami ergya csapat, azt röhögve ütötte, majd jött az AFC döntő. Azt meg már rutinból behúzta 😊
több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 110 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Tennessee-Baltimore
Pittsburgh-Cleveland
Buffalo-Indianapolis
Washington-Tampa Bay
Seattle-LA Rams
New Orleans-Chicago

Kansas City-Cleveland
Buffalo-Tennessee
Green Bay-LA Rams
New Orleans-Tampa Bay

Kansas City-Buffalo
Green Bay-Tampa Bay

Buffalo-Green Bay
empty taxi
Ez eddig 6/5
empty taxi
Nah, de pont melyikben hibáztál? Naugye. 😀

Grat hozzá amúgy. 😀

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
mikor döntik el mennyi lesz a jövő évi cap?
több mint 5 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 560 — I like the Texans, I like who we are
WC körben mindig van olyan csapat aki kilóg lefelé. A korábbi évek Houston meccsei pl...
NB2
Hé He há He ja amúgy igen😃
több mint 5 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
WC körben mindig van olyan csapat aki kilóg lefelé. A korábbi évek Houston meccsei pl...
NB2
Azoknak a meccseknek legalább a felét megnyertük a teljesség kedvéért. 😀 De igen, az ellenfelek kilógtak, időnként meg mi is.

több mint 5 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 687 — Believelander
Szkeptikus voltam a 7 csapatos PO-val szemben, de be kell látnom, ennek a Bearsnek valóban itt volt a helye
Black_Adder
Inkább jusson be egy Bears, minthogy maradjon ki egy Colts szvsz
Wester
Szerintem is tökéletes ez a 7 csapat.

6 kevés volt, 8 már sok lenne.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 5 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 054 — Jó ötletnek tűnt!
Szkeptikus voltam a 7 csapatos PO-val szemben, de be kell látnom, ennek a Bearsnek valóban itt volt a helye
Black_Adder
Inkább jusson be egy Bears, minthogy maradjon ki egy Colts szvsz

Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
Black_Adder
irónia on?
csi77
azt hittem ez elég egyértelmű
Black_Adder
A védelem megérdemelte.
Amúgy az elmúlt tíz évben a wild card kör mindig az utolsó pillanatig kiélezett küzdelmeket hozott, elnézést, hogy ez most nem így alakult......

Hajrá Bad Bones!
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 439 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azért szerintem hosszú évek óta ez az egyik legjobb WC kör volt. Még ha nemis vokt feltétlenül magasan a léc 😊
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 837 — The Mathematician
ja, ha mindig van aki kilóg, akkor akár lehetne 16 csapatos PO is, hogy a Jets és a Jags is bejuthasson
Black_Adder
lesz 16 csapatos sztem 5 éven belül

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!