NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 5 éve
ja, ha mindig van aki kilóg, akkor akár lehetne 16 csapatos PO is, hogy a Jets és a Jags is bejuthasson
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
WC körben mindig van olyan csapat aki kilóg lefelé. A korábbi évek Houston meccsei pl...
több mint 5 éve
azt hittem ez elég egyértelműSzkeptikus voltam a 7 csapatos PO-val szemben, de be kell látnom, ennek a Bearsnek valóban itt volt a helyeirónia on?
Black_Adder
csi77
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Szerintem egy Bills-Browns AFC döntőnek a szíve mélyén mindenki örülne kicsit 😊
Szerkesztette: jamaicababa
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Szkeptikus voltam a 7 csapatos PO-val szemben, de be kell látnom, ennek a Bearsnek valóban itt volt a helyeirónia on?
Black_Adder
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Szkeptikus voltam a 7 csapatos PO-val szemben, de be kell látnom, ennek a Bearsnek valóban itt volt a helye
több mint 5 éve
Tennessee-BaltimoreEz eddig 6/5
Pittsburgh-Cleveland
Buffalo-Indianapolis
Washington-Tampa Bay
Seattle-LA Rams
New Orleans-Chicago
Kansas City-Cleveland
Buffalo-Tennessee
Green Bay-LA Rams
New Orleans-Tampa Bay
Kansas City-Buffalo
Green Bay-Tampa Bay
Buffalo-Green Bay
empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Baker Mayfield vs Patrick Mahomes next week
— PFF College (@PFF_College) January 11, 2021
Their 2016 game was legendary
🍿 125 points
🍿 1708 yards
pic.twitter.com/hyrV24j9TZ
www.youtube.com/watch?v=PyHSvrLDkiA

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
tinik az egyik oldalon, nyugdíjastalálkozó a másikon😊
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 519
Amugy itt sztem az is a baj h nagyon amerikan nevelkedunk, eleve igy tanultak meg es a zsigerit mar nehez korrigalni.Meg a pléjklokk. Attól kapok hideglelést....Nem kell azért suttyóskodni 😊Nem tudom, hogy lehet eljuttatni az NFL közvetítőihez az észrevételemet, de engem (és azért gondolom sokakat) igencsak zavar a magyar nyelv ilyetén megcsúfolása, amit ezek a "Kazinczy díjas" egyedek elkövetnek.a safety-t, cornerbacket meg a sackelést hogy fordítanád le?
Elhiszem, hogy néhány amerikai kifejezésnek nincs normális megfelelője, de az esetek 80 százalékában magyarul is beszélhetnének, ha egyáltalán tudnak. (defence, offence, play, safety, cornerback, drop, flag, running, szekkeli, stb, stb.)
Számomra ez idegesítő és élvezhetetlen.
Edmondantes
a biztonságos játékos, a sarokhátvéd meg a zsákolás
jó kis első hozzászólás nyelvészprofesszor úr
Adirotor
Szakdolgozat esetén is megkövetelik, hogy ha lehet akkor a magyar megfelelőjét használd az idegen eredetű szavaknak.
Nyilván amire nincs nem kell gorcsolni, de például a rájátszás / playoff reláciobam értelmezett ez a felvetes. Drop, flag, defense, offense... ugyan ez
FLZOLI
csi77
több mint 5 éve
Meg a pléjklokk. Attól kapok hideglelést....Nem kell azért suttyóskodni 😊Nem tudom, hogy lehet eljuttatni az NFL közvetítőihez az észrevételemet, de engem (és azért gondolom sokakat) igencsak zavar a magyar nyelv ilyetén megcsúfolása, amit ezek a "Kazinczy díjas" egyedek elkövetnek.a safety-t, cornerbacket meg a sackelést hogy fordítanád le?
Elhiszem, hogy néhány amerikai kifejezésnek nincs normális megfelelője, de az esetek 80 százalékában magyarul is beszélhetnének, ha egyáltalán tudnak. (defence, offence, play, safety, cornerback, drop, flag, running, szekkeli, stb, stb.)
Edmondantes
Adirotor
Szakdolgozat esetén is megkövetelik, hogy ha lehet akkor a magyar megfelelőjét használd az idegen eredetű szavaknak.
Nyilván amire nincs nem kell gorcsolni, de például a rájátszás / playoff reláciobam értelmezett ez a felvetes. Drop, flag, defense, offense... ugyan ez
FLZOLI
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 519
Vagy a "kivideozas" az is erdekes szoosszetetel volt nekem.Nem kell azért suttyóskodni 😊Nem tudom, hogy lehet eljuttatni az NFL közvetítőihez az észrevételemet, de engem (és azért gondolom sokakat) igencsak zavar a magyar nyelv ilyetén megcsúfolása, amit ezek a "Kazinczy díjas" egyedek elkövetnek.a safety-t, cornerbacket meg a sackelést hogy fordítanád le?
Edmondantes
Adirotor
FLZOLI
több mint 5 éve
Divisional Round menetrend. Saturday:
— Adam Schefter (@AdamSchefter) January 11, 2021
🏈Rams at Green Bay, 4:35 ET
🏈Baltimore at Buffalo, 8:15 ET
Sunday:
🏈Browns at Kansas City, 3:05 ET
🏈Bucs at New Orleans, 6:40 ET
több mint 5 éve
Egy story arról, hogy McVay hol és mikor figyelt fel Staleyre, akiért ne feledjük, hogy Wade Phillipset dobta anno a Rams: touchdownwire.usatoday.com/2021/01/09/how-a-bears-beatdown-in-2018-put-brandon-staley-on-sean-mcvays-radar/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Ne etesd a trollt 😊Nem tudom, hogy lehet eljuttatni az NFL közvetítőihez az észrevételemet, de engem (és azért gondolom sokakat) igencsak zavar a magyar nyelv ilyetén megcsúfolása, amit ezek a "Kazinczy díjas" egyedek elkövetnek.a safety-t, cornerbacket meg a sackelést hogy fordítanád le?
Edmondantes
Adirotor
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 5 éve
Nem kell azért suttyóskodni 😊Nem tudom, hogy lehet eljuttatni az NFL közvetítőihez az észrevételemet, de engem (és azért gondolom sokakat) igencsak zavar a magyar nyelv ilyetén megcsúfolása, amit ezek a "Kazinczy díjas" egyedek elkövetnek.a safety-t, cornerbacket meg a sackelést hogy fordítanád le?
Edmondantes
Adirotor
több mint 5 éve
a középsőre lehetne valami kreatívabb mondjuk : elkapáshatástalanítósöprögető, bekk, bezsákolásNem tudom, hogy lehet eljuttatni az NFL közvetítőihez az észrevételemet, de engem (és azért gondolom sokakat) igencsak zavar a magyar nyelv ilyetén megcsúfolása, amit ezek a "Kazinczy díjas" egyedek elkövetnek.a safety-t, cornerbacket meg a sackelést hogy fordítanád le?
Edmondantes
jó kis első hozzászólás nyelvészproffesszor úr
Adirotor
jöhet három nehezebb
r.baggio
Szerkesztette: Adirotor
több mint 5 éve
söprögető, bekk, bezsákolásNem tudom, hogy lehet eljuttatni az NFL közvetítőihez az észrevételemet, de engem (és azért gondolom sokakat) igencsak zavar a magyar nyelv ilyetén megcsúfolása, amit ezek a "Kazinczy díjas" egyedek elkövetnek.a safety-t, cornerbacket meg a sackelést hogy fordítanád le?
Edmondantes
jó kis első hozzászólás nyelvészproffesszor úr
Adirotor
jöhet három nehezebb

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Nem tudom, hogy lehet eljuttatni az NFL közvetítőihez az észrevételemet, de engem (és azért gondolom sokakat) igencsak zavar a magyar nyelv ilyetén megcsúfolása, amit ezek a "Kazinczy díjas" egyedek elkövetnek.Ez mindig nehéz kérdés. Mert, akik ismerik a játékot, azokat pedig ennek ellenkezője zavarja. Aranyközépút. El kell viselned és tanulnod ezeket. Nem lesz túlságosan nehéz, alapfogalmak úgyis.
Edmondantes
több mint 5 éve
akkor ne nézd
több mint 5 éve
Nem tudom, hogy lehet eljuttatni az NFL közvetítőihez az észrevételemet, de engem (és azért gondolom sokakat) igencsak zavar a magyar nyelv ilyetén megcsúfolása, amit ezek a "Kazinczy díjas" egyedek elkövetnek.a safety-t, cornerbacket meg a sackelést hogy fordítanád le?
Edmondantes
Szerkesztette: Adirotor
több mint 5 éve
Nem tudom, hogy lehet eljuttatni az NFL közvetítőihez az észrevételemet, de engem (és azért gondolom sokakat) igencsak zavar a magyar nyelv ilyetén megcsúfolása, amit ezek a "Kazinczy díjas" egyedek elkövetnek.Elhiszem, hogy néhány amerikai kifejezésnek nincs normális megfelelője, de az esetek 80 százalékában magyarul is beszélhetnének, ha egyáltalán tudnak. (defence, offence, play, safety, cornerback, drop, flag, running, szekkeli, stb, stb.)
több mint 5 éve
Marketing ügyileg egy Chiefs-Ravens / Tampa-Green Bay elődöntő lenne a legjobb, utána egy Mahomes Aaron deathmatch
több mint 5 éve
Bills - ColtsSeahawks - Rams
FC - Bucs
Titans - Ravens
Saints - Bears
Steelers - Browns
Packers - Bears
Seahawks - Bucs
Chiefs - Ravens
Bills - Steelers
Packers - Bucks
Chiefs - Steelers