NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 5 éve
Jalen Ramsey meg Bobby Wagner első csapata is elég viccesapnews.com/article/nfl-new-york-kansas-david-bakhtiari-myles-garrett-1596423dbed4c2137b4a6e24281faad6?utm_campaign=SocialFlow&utm_source=Twitter&utm_medium=AP_NFLCole Beasleynél felröhögtem. 82 catch, 967 yard, 4 td.
Itt vannak az All-Pro csapatok
tenorx
AJ Brown golfozónak állt gondolom.
Cruyffista

több mint 5 éve
apnews.com/article/nfl-new-york-kansas-david-bakhtiari-myles-garrett-1596423dbed4c2137b4a6e24281faad6?utm_campaign=SocialFlow&utm_source=Twitter&utm_medium=AP_NFLCole Beasleynél felröhögtem. 82 catch, 967 yard, 4 td.
Itt vannak az All-Pro csapatok
tenorx
AJ Brown golfozónak állt gondolom.
több mint 5 éve
apnews.com/article/nfl-new-york-kansas-david-bakhtiari-myles-garrett-1596423dbed4c2137b4a6e24281faad6?utm_campaign=SocialFlow&utm_source=Twitter&utm_medium=AP_NFLItt vannak az All-Pro csapatok
több mint 5 éve
a hétfői college nagydöntőn is lesz ilyen, oda már sikerült aktív hc-ket is találniwow, az megvan, hogy a Titans-Ravens meccs az ESPN2-n Film Roommal megy majd?booger, keyshan már csak a "QB guru" dan kifutok hátra safetyre orlovsky hiányzik 😀
espnpressroom.com/us/press-releases/2020/12/espns-first-nfl-megacast-expands-to-include-espn-six-disney-networks-combine-forces-to-super-serve-all-fans-on-wild-card-weekend/
The Film Room has been one of the most popular presentations throughout ESPN’s MegaCast history, with its NFL debut set to include Tedy Bruschi, Matt Hasselbeck and Rex Ryan from Sunday NFL Countdown, Booger McFarland from Monday Night Countdown and Keyshawn Johnson from both ESPN Radio and NFL Live. The analysts will be hyper-focused on the detailed breakdown of the game plan approach of both teams, including telestrator analysis and predictive strategy adjustments in real time.
így kell kb elképzelni:
www.youtube.com/watch?v=t70AosjPCJo
r.baggio
briareos

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
és akkor ha mindenki egészséges marad minden ahogy már évek óta, egy összeszokott keret, csak új QB jönne a drafton.Simán felmennek a Miami helyére a 3.helyre, ha valóban QB kell valakinek
wide open
A J betűs franchiseok csak nem baltazzak el ezt is és kihuznak 2 QB-t így nagy verekedés lesz a többiért
több mint 5 éve
és akkor ha mindenki egészséges marad minden ahogy már évek óta, egy összeszokott keret, csak új QB jönne a drafton.
több mint 5 éve
Top 100 FA idén, mindenkinél jóslattal hova kerül.9ers szempontból nézve amit várni lehet azokkal hosszabítanak(e szerint is) de remélem JG pénzébőm marad Sherman és Juszczyk is.
Here be FA rankings: https://t.co/xquQhz4Do2
— Sam Monson (@PFF_Sam) January 6, 2021
Trevor Lawrence deklarálta, hogy kijön a draftra. 😊 😊 😊
Woodson, Manning, Megatron, Wayne és Lynch a tippem.Én remélem, hogy Tony Boselli idén végre bejut. A COVID miatta megjárta az intenzívet, remélem ez ráébreszti a kedves Hall of Fame szavazókat, hogy ne várassák örökké a beválasztásával. És most rajta kívül csak 1 támadófalember (Faneca) van a jelöltek közt.
Utóbbinak van egy kis versenyelőnye a többi nem egyértelmű jelölttel szemben, mert most is aktív a ligában. Előbb-utóbb be fog kerülni, pláne ha esetleg még egy gyűrű is összejön a Niners-szel.
Kampman
iktriad
több mint 5 éve
3. helyre odafért egy Jaguar? Tekintve, hogy passrusher szerintem kicsit elfogult voltál... 😊Oooo-n nyert:dNálam kb így nézett ki az idényben a QB rangsor.
A dobogót elcsiphette volna mondjuk, de igazából jól van az úgy
Wyatt
1. Mahomes
2. Rodgers
3. Josh Allen
iktriad
több mint 5 éve
Oooo-n nyert:dNálam kb így nézett ki az idényben a QB rangsor.
Wyatt
1. Mahomes
2. Rodgers
3. Josh Allen
több mint 5 éve
Oooo-n nyert:dŐn nyert uram. Mahomes a 4., ami ööööööö enyhén fejvakarós. De ez megszokott a PFF-nél...Az én tippem Rodgers.És nem is Mahomes volt. 😮Szerintem sokat elmond a péefef szakmaiságáról, hogy Brady lett a 2.legjobb qb, Watson meg a 3. 🤣🤣🤣Találtak valakit, aki jobb értéket érdemelt Bradynél? Hmm
Klaci79
Wyatt
iktriad
Ha nem talált, akkor szabad a gazda.
Sobri Jóska
iktriad

több mint 5 éve
Ön nyert uram. Mahomes a 4., ami ööööööö enyhén fejvakarós. De ez megszokott a PFF-nél...Az én tippem Rodgers.És nem is Mahomes volt. 😮Szerintem sokat elmond a péefef szakmaiságáról, hogy Brady lett a 2.legjobb qb, Watson meg a 3. 🤣🤣🤣Találtak valakit, aki jobb értéket érdemelt Bradynél? Hmm
Klaci79
Wyatt
iktriad
Sobri Jóska
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Az én tippem Rodgers.És nem is Mahomes volt. 😮Szerintem sokat elmond a péefef szakmaiságáról, hogy Brady lett a 2.legjobb qb, Watson meg a 3. 🤣🤣🤣Találtak valakit, aki jobb értéket érdemelt Bradynél? Hmm
Klaci79
Wyatt
iktriad
több mint 5 éve
És nem is Mahomes volt. 😮Szerintem sokat elmond a péefef szakmaiságáról, hogy Brady lett a 2.legjobb qb, Watson meg a 3. 🤣🤣🤣Találtak valakit, aki jobb értéket érdemelt Bradynél? Hmm
Klaci79
Wyatt
több mint 5 éve
Szerintem sokat elmond a péefef szakmaiságáról, hogy Brady lett a 2.legjobb qb, Watson meg a 3. 🤣🤣🤣Találtak valakit, aki jobb értéket érdemelt Bradynél? Hmm
Klaci79

több mint 5 éve
És akkor "csodálkozunk", hogy rekord pontmennyiség született az alapszakaszban...Offensive holding penalties, the last six seasons (via @NFLPenaltiesCom
— Ben Volin (@BenVolin) January 6, 2021
2015: 710, 6,763 yards
2016: 701, 6,677 yards
2017: 664, 6,307 yards
2018: 711, 6,877 yards
2019: 720, 6,944 yards
2020: 459, 4,417 yards
Black_Adder
több mint 5 éve
csodálkoznék leszerződnénk ezeket a neveket 😀FitzMagic számomra nagy királyság lenne + meglenne neki a teljes AFC East 😊Csak nevek alapján ez nem túl erős piac. WR és T lesz jó pár minőségi, bár kétlem, hogy utóbbiból annyit kiengednek majd.A safety sem tűnik rossznak. Az OT draft class miatt lehet, hogy lesz jó pár OT a piacon. Plusz a salary cap a csükkentés miatt sokaknál probléma lesz idén.
FLZOLI
iktriad
basszus most nézem hogy nem a free agentes kommenthez írtam, bocs
Cuchulain82
több mint 5 éve
Offensive holding penalties, the last six seasons (via @NFLPenaltiesCom
— Ben Volin (@BenVolin) January 6, 2021
2015: 710, 6,763 yards
2016: 701, 6,677 yards
2017: 664, 6,307 yards
2018: 711, 6,877 yards
2019: 720, 6,944 yards
2020: 459, 4,417 yards
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
FitzMagic számomra nagy királyság lenne + meglenne neki a teljes AFC East 😊Csak nevek alapján ez nem túl erős piac. WR és T lesz jó pár minőségi, bár kétlem, hogy utóbbiból annyit kiengednek majd.A safety sem tűnik rossznak. Az OT draft class miatt lehet, hogy lesz jó pár OT a piacon. Plusz a salary cap a csükkentés miatt sokaknál probléma lesz idén.
FLZOLI
iktriad
basszus most nézem hogy nem a free agentes kommenthez írtam, bocs
Szerkesztette: Cuchulain82
több mint 5 éve
Top 100 FA idén, mindenkinél jóslattal hova kerül.JuJu a Jetsben. Én azért megnézném 😊
Woodson, Manning, Megatron, Wayne és Lynch a tippem.Én remélem, hogy Tony Boselli idén végre bejut. A COVID miatta megjárta az intenzívet, remélem ez ráébreszti a kedves Hall of Fame szavazókat, hogy ne várassák örökké a beválasztásával. És most rajta kívül csak 1 támadófalember (Faneca) van a jelöltek közt.
Utóbbinak van egy kis versenyelőnye a többi nem egyértelmű jelölttel szemben, mert most is aktív a ligában. Előbb-utóbb be fog kerülni, pláne ha esetleg még egy gyűrű is összejön a Niners-szel.
Kampman
iktriad
GO JETS!!!
több mint 5 éve
Csak nevek alapján ez nem túl erős piac. WR és T lesz jó pár minőségi, bár kétlem, hogy utóbbiból annyit kiengednek majd.A safety sem tűnik rossznak. Az OT draft class miatt lehet, hogy lesz jó pár OT a piacon. Plusz a salary cap a csükkentés miatt sokaknál probléma lesz idén.
FLZOLI
több mint 5 éve
Top 100 FA idén, mindenkinél jóslattal hova kerül.Csak nevek alapján ez nem túl erős piac. WR és T lesz jó pár minőségi, bár kétlem, hogy utóbbiból annyit kiengednek majd.
Kampman
iktriad
több mint 5 éve
Én remélem, hogy Tony Boselli idén végre bejut. A COVID miatta megjárta az intenzívet, remélem ez ráébreszti a kedves Hall of Fame szavazókat, hogy ne várassák örökké a beválasztásával. És most rajta kívül csak 1 támadófalember (Faneca) van a jelöltek közt.Tényleg megérdemelné, de aránylag rövid karrierje volt egy kis piaccal rendelkező expansion csapatnál. Ráadásul majdnem 20 éve visszavonult, ha nem is felejtették el teljesen, de felnőtt egy generáció, akiknek semmit nem mond a neve.
iktriad
több mint 5 éve
Top 100 FA idén, mindenkinél jóslattal hova kerül. Here be FA rankings: https://t.co/xquQhz4Do2
Kampman
több mint 5 éve
Woodson, Manning, Megatron, Wayne és Lynch a tippem.Utóbbinak van egy kis versenyelőnye a többi nem egyértelmű jelölttel szemben, mert most is aktív a ligában. Előbb-utóbb be fog kerülni, pláne ha esetleg még egy gyűrű is összejön a Niners-szel.
Szerkesztette: Kampman