NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 5 éve
5 kerül majd be innen.Megvannak az idei Hall of Fame finalisták.Az de durva lista. Ebből ha jól értem 4-8 ember kerül be nem?
iktriad
PM, Woodson, Megatron no brainer kéne legyen.
FLZOLI
több mint 5 éve
Megvannak az idei Hall of Fame finalisták.Az de durva lista. Ebből ha jól értem 4-8 ember kerül be nem?
iktriad
PM, Woodson, Megatron no brainer kéne legyen.
több mint 5 éve
De nem kell mondjuk max 5 fővel bővíteni mert annyira felhígulna.....
több mint 5 éve
Vagy Faneca 😕Vagy Boselli. 😕Megvannak az idei Hall of Fame finalisták.hát van egy érzésem h idén sem fog bemenni zach 😕
iktriad
briareos
iktriad
több mint 5 éve
Vagy Boselli. 😕Megvannak az idei Hall of Fame finalisták.hát van egy érzésem h idén sem fog bemenni zach 😕
iktriad
briareos
több mint 5 éve
Megvannak az idei Hall of Fame finalisták.hát van egy érzésem h idén sem fog bemenni zach 😕
iktriad
több mint 5 éve
Most esett csak le hogy idén nem lesz szar és unalmas Texans meccs kezdésnek a PO-ban 😕 😭Szombaton nem leszek a fórumon mer 2 kollégám átjön
Ha csöcsök meg Alekosz se lesz én is letörlöm magam a fórumról. 😀
Heisman
De majd linkelek vmit telóról😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Megvannak az idei Hall of Fame finalisták. több mint 5 éve
Most esett csak le hogy idén nem lesz szar és unalmas Texans meccs kezdésnek a PO-ban 😕 😭ha bejutott volna a Dallas, biztos megy Dalton szombat 7 órára 😀
Heisman
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Most esett csak le hogy idén nem lesz szar és unalmas Texans meccs kezdésnek a PO-ban 😕 😭Itt vagyok !
Heisman
több mint 5 éve
Most esett csak le hogy idén nem lesz szar és unalmas Texans meccs kezdésnek a PO-ban 😕 😭Ha csöcsök meg Alekosz se lesz én is letörlöm magam a fórumról. 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
wow, az megvan, hogy a Titans-Ravens meccs az ESPN2-n Film Roommal megy majd?booger, keyshan már csak a "QB guru" dan kifutok hátra safetyre orlovsky hiányzik 😀
espnpressroom.com/us/press-releases/2020/12/espns-first-nfl-megacast-expands-to-include-espn-six-disney-networks-combine-forces-to-super-serve-all-fans-on-wild-card-weekend/
The Film Room has been one of the most popular presentations throughout ESPN’s MegaCast history, with its NFL debut set to include Tedy Bruschi, Matt Hasselbeck and Rex Ryan from Sunday NFL Countdown, Booger McFarland from Monday Night Countdown and Keyshawn Johnson from both ESPN Radio and NFL Live. The analysts will be hyper-focused on the detailed breakdown of the game plan approach of both teams, including telestrator analysis and predictive strategy adjustments in real time.
így kell kb elképzelni:
www.youtube.com/watch?v=t70AosjPCJo
r.baggio
több mint 5 éve
wow, az megvan, hogy a Titans-Ravens meccs az ESPN2-n Film Roommal megy majd?espnpressroom.com/us/press-releases/2020/12/espns-first-nfl-megacast-expands-to-include-espn-six-disney-networks-combine-forces-to-super-serve-all-fans-on-wild-card-weekend/
The Film Room has been one of the most popular presentations throughout ESPN’s MegaCast history, with its NFL debut set to include Tedy Bruschi, Matt Hasselbeck and Rex Ryan from Sunday NFL Countdown, Booger McFarland from Monday Night Countdown and Keyshawn Johnson from both ESPN Radio and NFL Live. The analysts will be hyper-focused on the detailed breakdown of the game plan approach of both teams, including telestrator analysis and predictive strategy adjustments in real time.
így kell kb elképzelni:
www.youtube.com/watch?v=t70AosjPCJo

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
itt a teljes élmezőny, grat a győztesnek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Na? Megraktad a Boys-t? ☺️Sima Boys... 😀Na akkor a héten a Bengals és a Jets elintézte, hogy már csak 2-en maradjuk veretlenek Survivor-ben. 😊Nincs faszod a Cowboys-Giants-re tippelni!!! 🤣🤪
Toto21
ZERO_L
Toto21
ZERO_L

Engem is a komment inspirált 😀 sajnos a végső winhez nem volt elég.
több mint 5 éve
Elég kell legyen, a másik három még szarabb 😀😀aszondod rivera megismétli a 7-9et? 😀És továbbra sincs címvédés az Eastben, 16 years and counting 😆Jövőre viszont lesz! 😀
warr_b
Bár brutál kemény lesz a sorsolásunk, az ideinél is nehezebb...
warr_b
Negritis
De várjunk, már lesz 17. meccs, akkor 8-9! 😛
Szerkesztette: warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
aszondod rivera megismétli a 7-9et? 😀És továbbra sincs címvédés az Eastben, 16 years and counting 😆Jövőre viszont lesz! 😀
warr_b
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
És továbbra sincs címvédés az Eastben, 16 years and counting 😆Jövőre viszont lesz! 😀
warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Az, hogy a támadó-, vagy a védekező játék e a fontosabb, illetve az agymunka, vagy a fizikai képességek a fociban, örök vitaforrás. Nem is itt kívánunk igazságot tenni, és hely sincs elegendő, viszont rendkívül érdekes ezt a kérdéskört a 80-as évek két meghatározó edzője, Bill Parcells, és Bill Walsh ideológiái mentén kicsit megvizsgálni. E két edzőlegenda neve mindenki előtt ismert, ők ketten hatalmas mértékben felelősek a mai NFL arculatának kialakításáért, hatásuk mindenkinél nagyobb a jelenlegi profi futballt tekintve. A karrierjük alatt náluk dolgozó aszisztensek közül szép számmal kerültek ki későbbi head coachok, a jelenlegi HC-k kb. kétharmada köthető hozzájuk.
több mint 5 éve
A coaching tree ágai mi alapján kerülnek meghatározásra?Mind2.
Egy példa: ugye a legterebélyesebb edzői fa BB nevéhez köthető. Ha Dabollt - aki BB alatt is dolgozott évekig segédedzőként - elviszik valahova HC-nak, akkor ő a jelenlegi főedzőjének, McDermottnak az ágához fog tartozni, vagy pedig BB-éhez, mint azon főedzőhöz, akinél a legtöbb ideig dolgozott? A wiki szócikkét elolvastam, de okosabb nem lettem általa, és mea culpa, de alaposabb kutatómunkát nem végeztem.
Ha valaki tudna segíteni abban, hogy kilássak az ágak mögül, azt megköszönném. 😊
Hungarian Bill
Ami szvsz egészséges is hisz valszeg mind2 kultúrából próbál átemelni dolgokat mikor megkapja a lehetőséget HC-ként.
Példának okáért Rivera dolgozott egyrészt mondjuk Reid alatt, aki valóban a Holmgren-féle edzői fáról jön, de az első HC megbízatását a Norv Turner alatt végzett munkájáért kapta, aki meg ugye Jimmy Johnson borja.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Szerintem senki nem trackeli ezt hivatalosan és pontosan
több mint 5 éve
A coaching tree ágai mi alapján kerülnek meghatározásra?Nehéz ezt kibogozni. Saját gondolatból írom most ezt.
Egy példa: ugye a legterebélyesebb edzői fa BB nevéhez köthető. Ha Dabollt - aki BB alatt is dolgozott évekig segédedzőként - elviszik valahova HC-nak, akkor ő a jelenlegi főedzőjének, McDermottnak az ágához fog tartozni, vagy pedig BB-éhez, mint azon főedzőhöz, akinél a legtöbb ideig dolgozott? A wiki szócikkét elolvastam, de okosabb nem lettem általa, és mea culpa, de alaposabb kutatómunkát nem végeztem.
Ha valaki tudna segíteni abban, hogy kilássak az ágak mögül, azt megköszönném. 😊
Hungarian Bill
Sztem alapvetően a közvetlenebb vagy legelső hosszabb kapcsolat számít. Ilyen értelemben jelenleg igazán két főedzőnek van jelentős coaching treeje. BBnek és Reidnek. Reidét tudom fejből mondani: JonHarb, Rivera, DougP, SMcD, Matt Nagy
De ennél ez öszetettebb mert Rivera, SmcD vagy JonH nem mindent vitt Reidtől hiszen az ez elsō kettő D szaki a másik ST edzőként indult. Ráadul Rivera még jó néhány évet vándorolt is mielőtt CP főedző lett. De Reidhez kötik ott szerezte meg az alapokat.
Viszont Reid, Mike Holmgrenhez, BB pedig Bill Parcellshez köthető.
Az ifjabbak közül például ha úgy nézzük mâr Mcvaynek is van ága mert a GB HC MattLf "alóla" indult.
Daboll mivel már több évet dolgozott SmcD alatt, nyilván köthető hozzá, de a BB vonalat sem lehet teljesen letagadni. Sőt ha Rivera példáját nézzük, akkor BBhez kötik majd.
Illetve pont SmcDt lehetne Riverahoz kötni is, pláne, hogy Dszaki, de őt is inkább Reidhez kötik.
Szóval szerintem ettől sem lettél sokkal okosabb, de talán így magyarázható és nem egészen blődség amit írtam 😛 😉
Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
A coaching tree ágai mi alapján kerülnek meghatározásra?Egy példa: ugye a legterebélyesebb edzői fa BB nevéhez köthető. Ha Dabollt - aki BB alatt is dolgozott évekig segédedzőként - elviszik valahova HC-nak, akkor ő a jelenlegi főedzőjének, McDermottnak az ágához fog tartozni, vagy pedig BB-éhez, mint azon főedzőhöz, akinél a legtöbb ideig dolgozott? A wiki szócikkét elolvastam, de okosabb nem lettem általa, és mea culpa, de alaposabb kutatómunkát nem végeztem.
több mint 5 éve
Jól sejtem, hogy Rivera az egyetlen edző, aki kétszer is playoffba tudott jutni negatív mérleggel? 😊ez 100%, a Panthers előtt a Seahawks volt a legutóbbi negatív mérleggel rájátszásba jutó csapat 2010-ben (a beast quake már 9 éve volt 😮 )
warr_b
előtte csak 1982-ben sikerült ez a bravúr, akkor két csapat is bejutott 4-5-ös rekorddal, ott a játékosok sztrájkja miatt volt ilyen rövid az alapszakasz, azért történhetett ez meg.
www.sportscasting.com/how-many-nfl-teams-have-made-the-playoffs-with-a-losing-record/