NFL csevegő
Na? Megraktad a Boys-t? ☺️Sima Boys... 😀Na akkor a héten a Bengals és a Jets elintézte, hogy már csak 2-en maradjuk veretlenek Survivor-ben. 😊Nincs faszod a Cowboys-Giants-re tippelni!!! 🤣🤪
Toto21
ZERO_L
Toto21

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
Now that he Browns have finally made the playoffs, the longest active playoff drought belongs to
— SB Nation (@SBNation) January 3, 2021
... the New York Jets pic.twitter.com/a4YdL7FNMM
Lamar Jackson 1,000-yard rushing seasons: 2
— Field Yates (@FieldYates) January 3, 2021
All other QBs in NFL history 1,000-yard rushing seasons combined: 1
Yep. Neki annak kell szurkolni, hogy a Rams O sokat legyen pályán.A ma jelentős extra zsét szakíthatók listája.Brockers amúgy Covid listán van asszem
iktriad
Löfli
A ma jelentős extra zsét szakíthatók listája.Brockers amúgy Covid listán van asszem
iktriad

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
A ma jelentős eytra zsét szakíthatók listája.mondjuk én a fizetésük arányához viszonyítanám ezt mer sztem
iktriad
Attochunak 250k egy sackért többet ér mint Bradynek 500k
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
az nfl gamepass azt mondja hogy egy IP-n belül 5 egység használhatjaenyémet mintha használtuk volna 3 ipről egyszer és ment, de ja try most menjetek rá mindketten nfl network aztán kiderül megy e
valaki tudja hogy mi történik ha 2 ip-ről lépnek be?
öcsém szeretné használni meg én is, viszont már nem lakik itt nálam
Negritis
az nfl gamepass azt mondja hogy egy IP-n belül 5 egység használhatjamiért nem próbáljátok ki a meccsek előtt? Szerintem mindegy hogy élőt vagy felvettet néztek 2 IPről, ha bejelentkezve hagy mindkeettőtöket, akkor működni fog meccs közben is
Negritis
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Búék minden szurkolónak!Ezt szét adom tesókám
youtu.be/TmfS_FJRrPQ
steelwolf

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
És aki azt hiszi, hogy két egymás utáni 1/1-el már tényleg nem lehet mellényúlniAki 2022-ben 1/1-es picket akar, igazolja le Mike Glennont! 😮plot twist: marad nálatok backupnak, és megint ti lesztek az 1/1
Crazy stat: Jaguars QB Mike Glennon is on his third team that's locked up the No. 1 pick.
— Mark Long (@APMarkLong) December 30, 2020
He was with TB before Jameis Winston and with Arizona before Kyler Murray.
Those QB picks are trending in the right direction for Jax.
iktriad
Löfli
www.youtube.com/watch?v=ZMu83tP2GDQ
Aki 2022-ben 1/1-es picket akar, igazolja le Mike Glennont! 😮plot twist: marad nálatok backupnak, és megint ti lesztek az 1/1
Crazy stat: Jaguars QB Mike Glennon is on his third team that's locked up the No. 1 pick.
iktriad

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018

Hangok voltak a 7 kölkös Fitzmagic-et kirakni a grafikára :/ 😀Nyilván tudja mi a különbség a landing strip és a strip sack között 😊Rivers elég faszán megtalálja a zónahatárokatVan valami, amiben Rivers sokkal jobb, mint Mahomes és Rodgers. 😊 😊 😊 És igen, ez a grafika adásba került kint tegnap.Na ez egy valódi next gen stat.
iktriad
Tactful Cactus
Willie Parker
FLZOLI
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
Nyilván tudja mi a különbség a landing strip és a strip sack között 😊Rivers elég faszán megtalálja a zónahatárokatVan valami, amiben Rivers sokkal jobb, mint Mahomes és Rodgers. 😊 😊 😊 És igen, ez a grafika adásba került kint tegnap.Na ez egy valódi next gen stat.
iktriad
Tactful Cactus
Willie Parker
Az igen, dupla like ezért 😊Van valami, amiben Rivers sokkal jobb, mint Mahomes és Rodgers. 😊 😊 😊 És igen, ez a grafika adásba került kint tegnap.Na ez egy valódi next gen stat.
iktriad
Tactful Cactus
Green Bay Szájerzén mindeges tuttam, mögmonták a lájonszosokmaradjunk annyiban h kiváncsi leszek h még a HOF szavazás előtt coming outol h az első nyiltan melegként beválasztott player legyen, vagy a HOF speechre tartogatjamicsoda?meg hát rodgersnél más ok is vanIlyen az, ha az ember fiatal celebnőket kezelget. Azok nem szülnek 40 alatt 😃Van valami, amiben Rivers sokkal jobb, mint Mahomes és Rodgers. 😊 😊 😊 És igen, ez a grafika adásba került kint tegnap.rodgersnek nincs kölke, miarák
iktriad
biztos nem akarta hogy átvegye tőle a kezdőt
Adirotor
Hanni
briareos
Adirotor
briareos
sutianap
Rivers elég faszán megtalálja a zónahatárokatVan valami, amiben Rivers sokkal jobb, mint Mahomes és Rodgers. 😊 😊 😊 És igen, ez a grafika adásba került kint tegnap.Na ez egy valódi next gen stat.
iktriad
Tactful Cactus
Van valami, amiben Rivers sokkal jobb, mint Mahomes és Rodgers. 😊 😊 😊 És igen, ez a grafika adásba került kint tegnap.Na ez egy valódi next gen stat.
iktriad
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
ik, week 16 az még csak 15 meccs 😀Javítva.
Negritis