NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 5 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Van valami, amiben Rivers sokkal jobb, mint Mahomes és Rodgers. 😊 😊 😊 És igen, ez a grafika adásba került kint tegnap.

iktriad
rodgersnek nincs kölke, miarák
biztos nem akarta hogy átvegye tőle a kezdőt
Adirotor
Ilyen az, ha az ember fiatal celebnőket kezelget. Azok nem szülnek 40 alatt 😃
Hanni
meg hát rodgersnél más ok is van
briareos
micsoda?
több mint 5 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Van valami, amiben Rivers sokkal jobb, mint Mahomes és Rodgers. 😊 😊 😊 És igen, ez a grafika adásba került kint tegnap.

iktriad
Adirotor
Hanni
meg hát rodgersnél más ok is van

több mint 5 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 654 — Poloska confirmed

iktriad
Adirotor
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Nem tudom nézi-e valaki néha a Pat McAfee Show-t. Ma bekapcsoltam élőben. Épp Rapoport-al beszélt, mire csörrent Rapsheet telefonja, majd jött az I gotta go tőle. 2 perccel később a tweet tőle Haskins got cut. Ilyenkor ki hívhatja? A WFT PR managere? VVagy direkt Ron Rivera-tól kapnak üzenetet a BW-erek?
Toto21
Tobb tucatnyian vannak ugye minden csapat FO-jaban, eleg onnan 1-2 embert ismerni.
Az kizart, h direktbe HC-tol v GM-tol kapjanak ilyet.
(bar pl Jerry Jonesrol szoktak irni, h direkt csepegtet infokat a medianak, pl iden nyaron h Daket rossz fenyben tuntessek fel es ne a dollardmilliardos tulaj legyen a geci, hanem a jatekos a penzsovar 😀)

A jatekosok ugynokeit is ismerik, onnan is kaphatnanak infot.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

iktriad
Mahomeboyhoz par honap mulva majd be lehet vesni egyet 😊

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Toto21 Chicago Bears 8 060
Nem tudom nézi-e valaki néha a Pat McAfee Show-t. Ma bekapcsoltam élőben. Épp Rapoport-al beszélt, mire csörrent Rapsheet telefonja, majd jött az I gotta go tőle. 2 perccel később a tweet tőle Haskins got cut. Ilyenkor ki hívhatja? A WFT PR managere? VVagy direkt Ron Rivera-tól kapnak üzenetet a BW-erek?
több mint 5 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton

iktriad
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 904 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 248 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
A Giants úgy juthat be a PO-ba, hogy akár alanyi jogon lehet top3-as pickje, na szerintem ilyen nem volt még soha. Közben ugye kialakult az utolsó hét menetrendje:
 www.espn.com/nfl/schedule/_/week/17
r.baggio
Látom idén se ússzuk meg az "utolsó alapszakasz találkozó egy NFC East csoportmeccs" hagyományt...
iktriad
Te is a legfinomabb ínyencfalatot hagyod a legvégére, nem? Mit tehet az East arról, hogy a többi csoport ilyen unalmas, korán lefutott fos? 🤣
warr_b
Az AFC South is nyitott még, csak a Colts és a Titans nem egymás ellen játszik.
iktriad
De ott nem negatív mérleggel fog valamelyik playoffba menni 😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 904 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A Giants úgy juthat be a PO-ba, hogy akár alanyi jogon lehet top3-as pickje, na szerintem ilyen nem volt még soha. Közben ugye kialakult az utolsó hét menetrendje:
r.baggio
Látom idén se ússzuk meg az "utolsó alapszakasz találkozó egy NFC East csoportmeccs" hagyományt...
iktriad
Te is a legfinomabb ínyencfalatot hagyod a legvégére, nem? Mit tehet az East arról, hogy a többi csoport ilyen unalmas, korán lefutott fos? 🤣
warr_b
Az AFC South is nyitott még, csak a Colts és a Titans nem egymás ellen játszik.
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 248 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
r.baggio
iktriad

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 247 — nabege2@yahoo.com
 www.espn.com/nfl/playoffs/machine
megcsináltam, hogy az AFC-ben mindenki nyer akinek kell (és alulra nem vastagítja be a Browns-t, hogy bejut hetediknek😊 )
és ismét előfordulhat, hogy 11-5-tel nem lehet rájátszásba jutni!
több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 468
A Jagsnek keményen meg kellett küzdenie érte, de így hogy lehajrázták a Jetset már csak a Broncos, Hox, Ravens hármas, ami még nem draftolt 1/1-ben az NFLben.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 519 — Bla, bla, bla
r.baggio

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Toto21 Chicago Bears 8 060
Na akkor a héten a Bengals és a Jets elintézte, hogy már csak 2-en maradjuk veretlenek Survivor-ben. 😊
Toto21
Nincs faszod a Cowboys-Giants-re tippelni!!! 🤣🤪
ZERO_L
Sima Boys... 😀
több mint 5 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 993
Nem is tudom, hogy van-e olyan sportág, aminek az utóbbi évtizedekben bevezetett szabályváltozásai nem a támadójátékot és a még több pontot/gólt próbálják elősegíteni. Ízlés dolga, de a legtöbb szurkoló jobban szereti a sok gólt, mint a keveset.

Ettől még persze egy kevés pontos defense csata is elérhet egy klasszikus státuszt a nézői emlékezetben (mint amilyen az első Giants-Patriots Super Bowl), de mondjuk a legutóbbi Pats-Rams döntőn már kevés embert hozott lázba az, hogy Belichick milyen védelmi húzásokkal nyerte meg a meccset és nullázta le az NFL történetének egyik legjobb támadósorát.

A 100 pont körüli meccsek legfeljebb a Pro Bowlnál fognak ténylegesen fanyalgókat eredményezni.
Kampman
Ne essünk a végletekbe. A jól felépített támadójátékot én is kedvelem. Azt nem, ha minden támadásból fél perc alatt TD van.

A Pats-Rams döntő a támadók töketlensége miatt volt szar, nem annyira a klasszik védőmunka miatt, bár kétségtelen két jobb védelem játszott. Ahogy Jan írta, egy huszonpár pontos (összesen 45-50) meccs is lehet szórakoztató. Egy 3-3-as nekem sem az....
csi77
Azert azt nem mondanam h toketlenek voltak a tamadok mindket oldalon.

Ott eppenseggel a ket vedelem nullazta le a jol felepitett jatekokat, a Pars vedelmerol meg cikk is volt h mikent volt kepes nullazni az addig pontgyaros Rams offenset ugy, h a kovetkezo evben mindenki azt a semat hasznalta ellenuk igy nem is voltak hatekonyak.
Az se segitett nekik h Gurley nem jatszott, de nem biztos h sokat valtoztatott volna a dolgon.

A Pats offense igaz h alapbol mar ott se volt egy veretes nevsor, de az latszott Bradyn is h sokszor azt se tudja merre van arccal, ugy lekaptak a tamadokat, kb. csak az egy szem JE11 volt kepes jatekokat csinalni, a vegere meg JMD-nek kellett olyan jatekot osszeraknia on-the-fly ami mukodik es pontot lehet vele szerezni.

En mondjuk a kormom ragtam vegig, mert igaz h a Pats limitalta a Ramst, de ott csak 1x kellett volna h osszejojjenek a dolgok es beindul a szeker.
Szerencsere ez kimerult a JMC fele Cooks vedekezesben ill. a vegen a Gilmore INT-nel.

A masik oldalon meg TB dobott egy-ket olyat ahol szivbajt lehetett kapni.

Mint kb. az elotte valo KC elleni AFC donton ahol kvazi egy olyan offside mentett meg minket amit sztem a birok az esetek nagyreszeben nem fujnak be.
Solymi
Ha a Packers játszott volna, valószínűleg én is szétizgulom magam. Kívülállóként viszont bennem leginkább az iszapbirkózás maradt meg. (Ahhoz a gurulós focis meccshez tudnám hasonlítani, amikor már könyörögsz legalább egy szögletért, és kb. a 17. percben bemondja a szpíker, hogy amelyik csapat - esetleg - lőni tud egy gólt, azzal bizonyára meg is nyeri.)
nagylaza
Az már igaz.
Külsős szemlélőként valóban nem lehetett egy izgalmas meccs egy idő után még a defense szerelmeseinek sem, hogyha nem arra volt kíváncsi hogyan törik fel egymás védelmét.

Wade Philipstől tartottam és ez be is jött, megfogta a támadásainkat, habár amilyen elkapó sorral álltunk fel...

Én a második félidőre vártam javulást a játékban, de nemigen történt semmi látványos. Az egy-két videóból később kiderült, hogy BB-ék látták, hogy itt össze kell tenni egy drive-ot és azzal megvannak, szóval menet közben improvizáltak egyet és egymás után 3-4x behívták ugyanazt a felállást/játékot, ebből jött a Gronk elkapás is.
több mint 5 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 065 — situational football
Na akkor a héten a Bengals és a Jets elintézte, hogy már csak 2-en maradjuk veretlenek Survivor-ben. 😊
Toto21
Nincs faszod a Cowboys-Giants-re tippelni!!! 🤣🤪

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 247 — nabege2@yahoo.com
r.baggio
iktriad
2013 óta nem volt ilyen, nekem már hiányzott.
Kampman
Akkor nem szóltam.
iktriad
pedig én is úgy éreztem, hogy 2 évente mindig NFC East csörte a hajnali meccs 😊
több mint 5 éve
r.baggio
iktriad
Kampman
Akkor nem szóltam.
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 717
r.baggio
iktriad

több mint 5 éve
r.baggio
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 895 — no es importante
https://a.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fi%2Fespn%2Fmisc_logos%2F500%2Fnfl.png
NFL Schedule - Week 17 (Mar 12 - Mar 12), 2026 - ESPN
All scheduled NFL games played in week 17 of the 2026 season on ESPN. Includes game times, TV listings and ticket information.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
A draft sorrend jelenleg. Az 1 és a 2. pick már biztos. A Falcons még akár 1/11-re is visszacsúszhat 1/3-ról. A Miami bejuthat a playoffba és Top 5 pickje lehet (a Titansnek nyerni KELL a Texans ellen vasárnap). Nem is emlékszem volt-e ehhez hasonló szituáció. A legközelebbi ehhez fogható, ami bevillan a 98-as draft volt, mikor a Bills egy 1/9-et ajándékozott a Jagnek a Rob Johnson trade miatt, miközben a jags playoff résztvevő volt abban az évben. Abból lett Curtis Enis helyett(köszi Bears) a Fred Taylor pickünk.

Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 895 — no es importante
ProFootballTalk

2015: Jameis Winston and Marcus Mariota are drafted No. 1 and No. 2. Their teams didn't extend them, and after five years that was that.
2016: Jared Goff and Carson Wentz are drafted No. 1 and No. 2. Their teams extended them after only three seasons, and they now regret it.
ozibozi
és 5 éven belül mégis mind a négy csapat minimum PO-ba jutott 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 21 051
ProFootballTalk

2015: Jameis Winston and Marcus Mariota are drafted No. 1 and No. 2. Their teams didn't extend them, and after five years that was that.
2016: Jared Goff and Carson Wentz are drafted No. 1 and No. 2. Their teams extended them after only three seasons, and they now regret it.