NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 248 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/wkkhb3hv6oc7pmvvb0bb
Defensive All-Rookie Team: Jeremy Chinn, Chase Young shine
Jeremy Chinn and Chase Young have gotten their NFL careers off to hot starts. Who joins them on Gil Brandt's Defensive All-Rookie Team?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
Mivel nem tudtam megfelelő topicot találni neki, ezért itt kívánok mindenkinek KELLEMES ÜNNEPEKET!
Pihenjetek, egyetek, meg még egyéb dolgokat csináljatok, legalább ez a pár nap legyen szemt mindenkinek!
☺️
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 904 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A nagy pókerjátszma Trevor Lawrencért a Jags és a Jets között.

Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 288 — #NoStress
Mai naptól már lehet interjúztatni HC posztra a jelölteket (akik NFL csapat alkalmazásában állnak). Csak is virtuális lehet a szezon végéig az interjú és max 2 órás.
Beki
A két órás limitnek mi a célja? Ne foglalják a sávszélt? 😀
warr_b
Nálam a Vodafne Red, bár korlátlan telefonálás van benne, de 120 perc után automatikusan szétbont.
Ha a Voda szerint elég 2 óra mindent megbeszélni, akkor az NFL is el tudja ezt fogadni.
És lőn.
Sobri Jóska
Érdekes.
Mondjuk magánbeszélgetésnél még meg is értem (magam miatt 5 percnél többet nem nagyon beszélek senkivel, utálok is telefonálni), de mondjuk munkaügyben egy meeting vagy konferenciahívás simán lehet két óránál több...
warr_b
Én magánügyben se értem, hiszen egyrészt korlátlan perc van ebben a csomagban, másrészt honnan tudná azt a Voda, hogy épp magánügyben vagy céges ügyben telózok?
Sobri Jóska
Mindent tudnak és rögzítenek, tudhatnád 😛
warr_b
Akkor pláne ne bontsanak, ha melóról beszélek. 😊

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 261 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 248 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Mai naptól már lehet interjúztatni HC posztra a jelölteket (akik NFL csapat alkalmazásában állnak). Csak is virtuális lehet a szezon végéig az interjú és max 2 órás.
Beki
warr_b
Nálam a Vodafne Red, bár korlátlan telefonálás van benne, de 120 perc után automatikusan szétbont.
Ha a Voda szerint elég 2 óra mindent megbeszélni, akkor az NFL is el tudja ezt fogadni.
És lőn.
Sobri Jóska
Érdekes.
Mondjuk magánbeszélgetésnél még meg is értem (magam miatt 5 percnél többet nem nagyon beszélek senkivel, utálok is telefonálni), de mondjuk munkaügyben egy meeting vagy konferenciahívás simán lehet két óránál több...
warr_b
Én magánügyben se értem, hiszen egyrészt korlátlan perc van ebben a csomagban, másrészt honnan tudná azt a Voda, hogy épp magánügyben vagy céges ügyben telózok?
Sobri Jóska
Mindent tudnak és rögzítenek, tudhatnád 😛

több mint 5 éve
Beki
warr_b
És lőn.
Sobri Jóska
Érdekes.
warr_b

több mint 5 éve
Beki
warr_b
És lőn.
Sobri Jóska
Érdekes.

több mint 5 éve
Beki
warr_b
És lőn.

több mint 5 éve
Beki

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 261 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 904 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Szemben azzal az AFC döntővel, Tom labdái most fel vannak fújva!
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 717
Drukkoltam a WAS, Vikings, Falcons, Texans négyesnek, de hàt úgy látszik h .... rossz végén voltam!
Na majd most a Jets a 🤣
steelwolf
Beszaràs, még be is jött! 🤪
steelwolf
Most akkor a 2008as Lions és 2017es Browns játékosai összeülnek pezsgőzni? | online? |
Black_Adder
A Browns az csak egy gyenge utánzat.
Bazzani
Azért ők csak menőbbek, hogy még a 0-16 után is megtartották Hue-t.

több mint 5 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 126 — Axel Foley
Drukkoltam a WAS, Vikings, Falcons, Texans négyesnek, de hàt úgy látszik h .... rossz végén voltam!
Na majd most a Jets a 🤣
steelwolf
steelwolf
Most akkor a 2008as Lions és 2017es Browns játékosai összeülnek pezsgőzni? | online? |
Black_Adder
A Browns az csak egy gyenge utánzat.

több mint 5 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Survivor csoportban már csak 4-en maradtunk veretlenek. 😊
Toto21
Amúgy azonos arány esetén mi a tiebreaker, azt lehet tudni? 😀
adam8
Gondolom a kevesebb győzelemmel rendelkező csapatra rakott (sikeres) tipp több pontot ér (pl ha vki a Jets győzelmét találta el, többet ér, mintha a Titansét találta volna el a héten)
Borbinho
Remélem, a Seattle-ön buktam 😀 (abban a fordulóban, ahol 11-en raktak a Jets ellen hail maryző Raidersre 😕( )

több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Toto21
adam8
Gondolom a kevesebb győzelemmel rendelkező csapatra rakott (sikeres) tipp több pontot ér (pl ha vki a Jets győzelmét találta el, többet ér, mintha a Titansét találta volna el a héten)

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Toto21

több mint 5 éve
Toto21 Chicago Bears 8 060
több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 468
Na majd most a Jets a 🤣
steelwolf
steelwolf

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 634 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Na majd most a Jets a 🤣
steelwolf
több mint 5 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 066 — situational football
Sokan félreértik az NFL-t és azon megy/ment a tippjáték egy ideje, hogy a Jets vagy a Jags viszi Lawrencet 1/1-en. Holott mindenki aki picit is ismeri az NFL-t, tudhatná, hogy az igazi kérdés az, 2025-ben, a rookie szerződése lejárta után hova fog aláírni, mire addigra az említett két csapat valamelyike teljesen tönkre vágta.
Borbinho
Tönkre vágás alatt pontosan mit értesz? Totálisan figyelmen kívül hagyják az Ofal drasztikus javítását és emiatt egy legit fr. QB-nak (egy 20 évente előforduló prospectnek) jóval idő előtt kell abbahagynia a profi karrierjét?
Hát én most nem tudnám megmondani így hirtelen melyik “balfasz” csapat erre az esélyesebb 🤷‍♂️

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Sokan félreértik az NFL-t és azon megy/ment a tippjáték egy ideje, hogy a Jets vagy a Jags viszi Lawrencet 1/1-en. Holott mindenki aki picit is ismeri az NFL-t, tudhatná, hogy az igazi kérdés az, 2025-ben, a rookie szerződése lejárta után hova fog aláírni, mire addigra az említett két csapat valamelyike teljesen tönkre vágta.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Mégis lesz idén Hawaii Bowl. Az NFL-ben.

több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 634 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Na majd most a Jets a 🤣