NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 5 éve

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Mivel nem tudtam megfelelő topicot találni neki, ezért itt kívánok mindenkinek KELLEMES ÜNNEPEKET! Pihenjetek, egyetek, meg még egyéb dolgokat csináljatok, legalább ez a pár nap legyen szemt mindenkinek!
☺️
több mint 5 éve
Akkor pláne ne bontsanak, ha melóról beszélek. 😊Mindent tudnak és rögzítenek, tudhatnád 😛Én magánügyben se értem, hiszen egyrészt korlátlan perc van ebben a csomagban, másrészt honnan tudná azt a Voda, hogy épp magánügyben vagy céges ügyben telózok?Érdekes.Nálam a Vodafne Red, bár korlátlan telefonálás van benne, de 120 perc után automatikusan szétbont.Mai naptól már lehet interjúztatni HC posztra a jelölteket (akik NFL csapat alkalmazásában állnak). Csak is virtuális lehet a szezon végéig az interjú és max 2 órás.A két órás limitnek mi a célja? Ne foglalják a sávszélt? 😀
Beki
warr_b
Ha a Voda szerint elég 2 óra mindent megbeszélni, akkor az NFL is el tudja ezt fogadni.
És lőn.
Sobri Jóska
Mondjuk magánbeszélgetésnél még meg is értem (magam miatt 5 percnél többet nem nagyon beszélek senkivel, utálok is telefonálni), de mondjuk munkaügyben egy meeting vagy konferenciahívás simán lehet két óránál több...
warr_b
Sobri Jóska
warr_b
több mint 5 éve
Highest-graded WRs on 3rd down:
— PFF (@PFF) December 23, 2020
1. Davante Adams - 91.3
2. Keenan Allen - 88.7
3. Calvin Ridley - 87.7 pic.twitter.com/8v9ELMizME

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Mindent tudnak és rögzítenek, tudhatnád 😛Én magánügyben se értem, hiszen egyrészt korlátlan perc van ebben a csomagban, másrészt honnan tudná azt a Voda, hogy épp magánügyben vagy céges ügyben telózok?Érdekes.Nálam a Vodafne Red, bár korlátlan telefonálás van benne, de 120 perc után automatikusan szétbont.Mai naptól már lehet interjúztatni HC posztra a jelölteket (akik NFL csapat alkalmazásában állnak). Csak is virtuális lehet a szezon végéig az interjú és max 2 órás.A két órás limitnek mi a célja? Ne foglalják a sávszélt? 😀
Beki
warr_b
Ha a Voda szerint elég 2 óra mindent megbeszélni, akkor az NFL is el tudja ezt fogadni.
És lőn.
Sobri Jóska
Mondjuk magánbeszélgetésnél még meg is értem (magam miatt 5 percnél többet nem nagyon beszélek senkivel, utálok is telefonálni), de mondjuk munkaügyben egy meeting vagy konferenciahívás simán lehet két óránál több...
warr_b
Sobri Jóska

több mint 5 éve
Én magánügyben se értem, hiszen egyrészt korlátlan perc van ebben a csomagban, másrészt honnan tudná azt a Voda, hogy épp magánügyben vagy céges ügyben telózok?Érdekes.Nálam a Vodafne Red, bár korlátlan telefonálás van benne, de 120 perc után automatikusan szétbont.Mai naptól már lehet interjúztatni HC posztra a jelölteket (akik NFL csapat alkalmazásában állnak). Csak is virtuális lehet a szezon végéig az interjú és max 2 órás.A két órás limitnek mi a célja? Ne foglalják a sávszélt? 😀
Beki
warr_b
És lőn.
Sobri Jóska
warr_b
több mint 5 éve
Érdekes.Nálam a Vodafne Red, bár korlátlan telefonálás van benne, de 120 perc után automatikusan szétbont.Mai naptól már lehet interjúztatni HC posztra a jelölteket (akik NFL csapat alkalmazásában állnak). Csak is virtuális lehet a szezon végéig az interjú és max 2 órás.A két órás limitnek mi a célja? Ne foglalják a sávszélt? 😀
Beki
warr_b
És lőn.
Sobri Jóska

több mint 5 éve
Nálam a Vodafne Red, bár korlátlan telefonálás van benne, de 120 perc után automatikusan szétbont.Mai naptól már lehet interjúztatni HC posztra a jelölteket (akik NFL csapat alkalmazásában állnak). Csak is virtuális lehet a szezon végéig az interjú és max 2 órás.A két órás limitnek mi a célja? Ne foglalják a sávszélt? 😀
Beki
warr_b
És lőn.
több mint 5 éve
Mai naptól már lehet interjúztatni HC posztra a jelölteket (akik NFL csapat alkalmazásában állnak). Csak is virtuális lehet a szezon végéig az interjú és max 2 órás.A két órás limitnek mi a célja? Ne foglalják a sávszélt? 😀
Beki

több mint 5 éve
Lowest adjusted completion % on deep throws:
— PFF (@PFF) December 23, 2020
▪️ Ben Roethlisberger - 31.4%
▪️ Drew Lock - 29.8%
▪️ Joe Burrow - 20.8%
▪️ Mitchell Trubisky- 12.0% pic.twitter.com/TLglixibLD

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Mai naptól már lehet interjúztatni HC posztra a jelölteket (akik NFL csapat alkalmazásában állnak). Csak is virtuális lehet a szezon végéig az interjú és max 2 órás.
több mint 5 éve
Szemben azzal az AFC döntővel, Tom labdái most fel vannak fújva! https://t.co/mxsEmFlJdj pic.twitter.com/cdN1T55yU6
— Tom Brady (@TomBrady) December 22, 2020
több mint 5 éve
Azért ők csak menőbbek, hogy még a 0-16 után is megtartották Hue-t.A Browns az csak egy gyenge utánzat.Most akkor a 2008as Lions és 2017es Browns játékosai összeülnek pezsgőzni? | online? |Drukkoltam a WAS, Vikings, Falcons, Texans négyesnek, de hàt úgy látszik h .... rossz végén voltam!Beszaràs, még be is jött! 🤪
Na majd most a Jets a 🤣
steelwolf
steelwolf
Black_Adder
Bazzani
több mint 5 éve
A Browns az csak egy gyenge utánzat.Most akkor a 2008as Lions és 2017es Browns játékosai összeülnek pezsgőzni? | online? |Drukkoltam a WAS, Vikings, Falcons, Texans négyesnek, de hàt úgy látszik h .... rossz végén voltam!Beszaràs, még be is jött! 🤪
Na majd most a Jets a 🤣
steelwolf
steelwolf
Black_Adder
több mint 5 éve
Remélem, a Seattle-ön buktam 😀 (abban a fordulóban, ahol 11-en raktak a Jets ellen hail maryző Raidersre 😕( )Gondolom a kevesebb győzelemmel rendelkező csapatra rakott (sikeres) tipp több pontot ér (pl ha vki a Jets győzelmét találta el, többet ér, mintha a Titansét találta volna el a héten)Survivor csoportban már csak 4-en maradtunk veretlenek. 😊Amúgy azonos arány esetén mi a tiebreaker, azt lehet tudni? 😀
Toto21
adam8
Borbinho
több mint 5 éve
Gondolom a kevesebb győzelemmel rendelkező csapatra rakott (sikeres) tipp több pontot ér (pl ha vki a Jets győzelmét találta el, többet ér, mintha a Titansét találta volna el a héten)Survivor csoportban már csak 4-en maradtunk veretlenek. 😊Amúgy azonos arány esetén mi a tiebreaker, azt lehet tudni? 😀
Toto21
adam8
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Survivor csoportban már csak 4-en maradtunk veretlenek. 😊Amúgy azonos arány esetén mi a tiebreaker, azt lehet tudni? 😀
Toto21
több mint 5 éve
Survivor csoportban már csak 4-en maradtunk veretlenek. 😊
több mint 5 éve
Most akkor a 2008as Lions és 2017es Browns játékosai összeülnek pezsgőzni? | online? |Drukkoltam a WAS, Vikings, Falcons, Texans négyesnek, de hàt úgy látszik h .... rossz végén voltam!Beszaràs, még be is jött! 🤪
Na majd most a Jets a 🤣
steelwolf
steelwolf
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Drukkoltam a WAS, Vikings, Falcons, Texans négyesnek, de hàt úgy látszik h .... rossz végén voltam!Beszaràs, még be is jött! 🤪
Na majd most a Jets a 🤣
steelwolf
több mint 5 éve
Sokan félreértik az NFL-t és azon megy/ment a tippjáték egy ideje, hogy a Jets vagy a Jags viszi Lawrencet 1/1-en. Holott mindenki aki picit is ismeri az NFL-t, tudhatná, hogy az igazi kérdés az, 2025-ben, a rookie szerződése lejárta után hova fog aláírni, mire addigra az említett két csapat valamelyike teljesen tönkre vágta.Tönkre vágás alatt pontosan mit értesz? Totálisan figyelmen kívül hagyják az Ofal drasztikus javítását és emiatt egy legit fr. QB-nak (egy 20 évente előforduló prospectnek) jóval idő előtt kell abbahagynia a profi karrierjét?
Borbinho
Hát én most nem tudnám megmondani így hirtelen melyik “balfasz” csapat erre az esélyesebb 🤷♂️

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Sokan félreértik az NFL-t és azon megy/ment a tippjáték egy ideje, hogy a Jets vagy a Jags viszi Lawrencet 1/1-en. Holott mindenki aki picit is ismeri az NFL-t, tudhatná, hogy az igazi kérdés az, 2025-ben, a rookie szerződése lejárta után hova fog aláírni, mire addigra az említett két csapat valamelyike teljesen tönkre vágta.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Mégis lesz idén Hawaii Bowl. Az NFL-ben. Marcus Mariota & Tua Tagovailoa each:
— A. Holzman-Escareno (@FrontOfficeNFL) December 21, 2020
- Went to St. Louis High School
- Won Hawai’i State Championship
- Won Hawai’i @Gatorade Player of Year
- @CFBPlayoff Champ App (Tua won)
- @HeismanTrophy finalist (Marcus won)
- Top 5 pick in the NFL Draft#FinsUp #RaiderNation #Hawaii pic.twitter.com/LVBvXfVRZ0
több mint 5 éve
Drukkoltam a WAS, Vikings, Falcons, Texans négyesnek, de hàt úgy látszik h .... rossz végén voltam!Na majd most a Jets a 🤣