NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 261 — NFL bracket champion '26
Stryker Sulak a kedvencem. 6. körben draftolta a Raiders 2009-ben, de már júliusban kibaszták mielőtt aláírta volna rookie szerződését. 😀
Augusztusban még próbálkozott a Green Baynél, de ott sem fért be a PS-be sem.
Ennyi volt a karrierje.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
peach Atlanta Falcons 15 802 — a new hope (again)
Prince Shembo. 4. körös lb volt 2014ben. Játszott is pár meccset és egész bíztató volt. Úgy gondolta jó ötlet, főleg atlantában, a hírekbe kerülni kutyakínzás miatt. Nem volt az, másnap cutoltuk és szerintem többet nem játszott a ligában.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 205 — Chiefs GM
Nekem vagy 6 évig Dwayne Jarrett volt a profilképem. 😀

több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 248 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Redskins részről Heath Shuler, akit 1/3-ra húztunk asszem '94-ben. Nagyon gyér qb volt szegény.
Esetleg Andre Johnson, 2-3 évvel később, akit az első kör végén draftoltunk, de végül egyetlen snap-et sem játszott nálunk, meg a ligában is volt asszem vagy három meccse összesen.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 393 — Steelers fan
Oh, hát ez egyszerű! Limas Sweed!
2008-ban draftolta a Steelers, hatalmas nagy steal volt a gyerek a második körben, egy egyetemi sérülés miatt csúszott.

Aztán talán a szemével is volt valami, meg meg is sérült szezon közben. Aztán a következő szezonban is megsérült. Aztán a következő szezonban is megsérült. Aztán a következő szezonban kirakták.

Most megnéztem, 4 szezon alatt sikerült összehoznia 7 elkapást, 69 yardot és rengeteg dropot.
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 896 — no es importante
Nekem erről hirtelen Juron Criner ugrott be, óriási kedvenc volt a 2012-es drafton, mikor az ötödik körig csúszott is biztosra vettem, hogy óriási steal lesz, hát nem jött be 😊 de Grey Cupot nyert 2016-ban!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
dancogo Minnesota Vikings Indiana Hoosiers 2 536 — Big Penix Energy
Sziasztok, egy külföldi fórumon olvastam egy olyan posztot, ami arról szólt, hogy a kommentelők osszák meg, ki az a legindokolatlanabb NFL játékos, akire valószínűleg nagyon kevesen emlékeznek rajtuk kívül. | Bocs ha #vótmá. |

Nekem Tyrone Calico WR jutott eszembe, akit az utolsó pc-s Madden játékban már free agent volt, franchise módban ingyen le lehetett igazolni, két szezon után volt egy saját megatronod ingyen. 90+os sebesség, 6'4" magas, 223 font. Egyébként a Titans draftolta a második körben a Middle Tennessee Stateről 2003-ban, Gil Brandt 🤡 első körbe várta 😀. Hatalmas bust lett, két szezon után elküldték, (44 rec 501 yards, 4 TDs) . 2008-ban még a CFL-ben próbálkozott pár hónapig a Calgary Flames Stampedersnél, de ennyi.

Szoros versenyben mögötte Eldra Buckley egykori Eagles RB, aki kb 100 yardot futott összesen 3-as átlaggal, de legalább special teamben nem volt rossz.

Kíváncsi vagyok, nektek van-e a sorba illő elfeledett vagy teljesen ismeretlen játékos. Share your story!
mustaine
Casey Fitzsimmons. Életemben szerintem először láttam onside kicket, Fitz pedig TD-re vitte vissza, már nem tudom ki ellen. Addig a playig azt hittem, hogy értem már a szabályokat, mi miért történik a pályán, de ez a jelenet nagyon összezavart, erre világosan emlékszem 😀

Madden emlékek közül pedig Justin Fargas-t mondanám, ő volt az a RB, akit fantasy draft vége felé mindig behúztam, mert szezononként 3-4 return TD-t biztos vittem vele.
több mint 5 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
Sziasztok, egy külföldi fórumon olvastam egy olyan posztot, ami arról szólt, hogy a kommentelők osszák meg, ki az a legindokolatlanabb NFL játékos, akire valószínűleg nagyon kevesen emlékeznek rajtuk kívül. | Bocs ha #vótmá. |

Nekem Tyrone Calico WR jutott eszembe, akit az utolsó pc-s Madden játékban már free agent volt, franchise módban ingyen le lehetett igazolni, két szezon után volt egy saját megatronod ingyen. 90+os sebesség, 6'4" magas, 223 font. Egyébként a Titans draftolta a második körben a Middle Tennessee Stateről 2003-ban, Gil Brandt 🤡 első körbe várta 😀. Hatalmas bust lett, két szezon után elküldték, (44 rec 501 yards, 4 TDs) . 2008-ban még a CFL-ben próbálkozott pár hónapig a Calgary Flames Stampedersnél, de ennyi.

Szoros versenyben mögötte Eldra Buckley egykori Eagles RB, aki kb 100 yardot futott összesen 3-as átlaggal, de legalább special teamben nem volt rossz.

Kíváncsi vagyok, nektek van-e a sorba illő elfeledett vagy teljesen ismeretlen játékos. Share your story!

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 904 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Van ennél nagyobb elismerés egy NFL vezetőedzőnek?
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 904 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Lamar Jackson akkor is kicselezi a szembejövőt, ha fosni megy. 😊
több mint 5 éve
Az év meccse persze, hogy Scorigami!

Volt belőlük pár idén.
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Mi a kérdés pontosan? Felteszem, nem a PO, mert ott a Patriots irreleváns lenne az NFC-csapatok mellett.

A draftnál viszont mindegy, ki mit játszott a másikkal, a sorsolás erőssége számít. Az a csapat húz előbb, amelynél ez a legkisebb százalékot adja ki (mert a gyengébb ellenfelekkel szemben hozták ugyanazt a mérleget, mint az erősebbek ellen ugyanúgy zárók, akik következésképpen erősebbek is voltak)

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 842 — The Mathematician
Ha mondjuk 4 csapat végez azonos mérleggel mondjuk 7-9 a szezon végén, akkor mi rangsorol? Ha mondjuk ez a 4 csapat legyen a Pats, Bears, Vikings, és mondjuk a Broncos.
S mondjuk a Bears kétszer kikap a Vikingstőlnadott szezonban.

Az számítana a 4es összevetésben hogy ezalapján a Vikingsnak jobb az egymás elleni mutatója a Bears ellenében? Vagy ilyenkor ezek nem számítanak. Nfl. Com leírása nekem nem egyértelmű.
tüsi91
ugyanazok a feltételek mint a PO-ba jutáshoz

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Ha mondjuk 4 csapat végez azonos mérleggel mondjuk 7-9 a szezon végén, akkor mi rangsorol? Ha mondjuk ez a 4 csapat legyen a Pats, Bears, Vikings, és mondjuk a Broncos.
S mondjuk a Bears kétszer kikap a Vikingstőlnadott szezonban.

Az számítana a 4es összevetésben hogy ezalapján a Vikingsnak jobb az egymás elleni mutatója a Bears ellenében? Vagy ilyenkor ezek nem számítanak. Nfl. Com leírása nekem nem egyértelmű.
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Azt kellett vna megraknom, h 35 és 42 pont között lesz, tuti jó oddsa lett volna 😀

*ja és nyilván volt defense TD is...😀

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Most dől el minden, végig tud-e menni az NFL-idény – vasárnap 22.25. Ekkora veszély még nem volt idén a téridő kontinuum fennmaradására. Ha ezen túlleszünk, már csak nem állít meg minket semmi

Vasárnap 22.25: Chargers–Falcons
Wyatt
Tuti döntetlen, de úgy, hogy meglesz egy az egyben a szilveszteri műsor is. 😊
somoskovig
A Bengals-Cowboyson sztem még a 0-0ra is lesz esély 😀
Aki teheti pakolja rá a házat/asszonyt is, mert még 42.5-en van az over/under limit 😀

Borbinho
necces volt, de végül neked lett igazad 😊
Löfli
A meccsre 44-ig felkúszott, a Cowboys és 44 under 3.00-s odds több, mint kellemes volt 😊

több mint 5 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 596 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Most dől el minden, végig tud-e menni az NFL-idény – vasárnap 22.25. Ekkora veszély még nem volt idén a téridő kontinuum fennmaradására. Ha ezen túlleszünk, már csak nem állít meg minket semmi

Wyatt
somoskovig
Aki teheti pakolja rá a házat/asszonyt is, mert még 42.5-en van az over/under limit 😀

Borbinho
necces volt, de végül neked lett igazad 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
A szezonunk egyetlen fénypontja.
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 261 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Az igen (a 4-ből 2 ellenünk volt).
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 634 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Ma Fumble nap van! 😁
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 248 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Hát nem az East a legizgibb? De 😁🥰

https://a1.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2020%2F1207%2Fr786487_1296x729_16-9.jpg
Wild NFC East could produce a sub-.500 champ or two playoff teams
ESPN reporters break down the winning streaks that turned the division upside down and which teams are sitting pretty for the stretch run.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 288 — #NoStress
Persze benne van h Dalton tol egy nagy revenge game-et, de vasárnapig le fog menni kb 35ig sztem az over/under, az már necc.
Borbinho
Ha szerinted tuti necc a 35 under, akkor fogadd az overt. 😉

több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 896 — no es importante
BB-nek mintha nem a WR megfigyelés lenne az erőssége

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

Wyatt
somoskovig

Borbinho
szar védelmek < szar offense-ek

szerintem simán van benne ráció, hogy jön az over, amilyen fos mindkét csapat defense-e
Löfli
Persze, de az eddigi eredmények és forma alapján nem látom, h vmeik csapatnál kiszakadna a góltácsdáunzsák.
A Cowboys Dak nélkül eddig hozott:
10, 3, 9, 19, 28, 16 és 17 pontot (több mint felét Legatron rugdosta össze,

Cowboys Offense Week 1-5 With Dak
**31.2 offensive PPG - 3rd in NFL
**15th in efficiency

Cowboys Offense Week 6-13 Without Dak
**15.0 offensive PPG - 31st in NFL (Jets - last at 14.7)
**Last in efficiency

A Bengalsnak meg ergya a fala, nincs Mixon, nem nagyon megy a futás se, és Finleynek kéne előlépnie. Két meccsen hoztak 17 pontot a Giants ellen meg 7et a Dolphins ellen.

Persze benne van h Dalton tol egy nagy revenge game-et, de vasárnapig le fog menni kb 35ig sztem az over/under, az már necc. Az is benne van, h sok pontos lesz, de azt csak úgy tudnám elképzelni h a védelmek szereznek több pontot 😀
Eddig a két védelem együtt hozott 1 def td-t, szóval sok esély erre sincs 😀

Amúgy ha van olyan fogadási opció h ki lehet utána venni meccs előtt v közben, akkor sztem megéri megrakni most, és kivenni egy kis hasznot a meccs kezdetén.

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."