NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 5 éve
Stryker Sulak a kedvencem. 6. körben draftolta a Raiders 2009-ben, de már júliusban kibaszták mielőtt aláírta volna rookie szerződését. 😀Augusztusban még próbálkozott a Green Baynél, de ott sem fért be a PS-be sem.
Ennyi volt a karrierje.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Prince Shembo. 4. körös lb volt 2014ben. Játszott is pár meccset és egész bíztató volt. Úgy gondolta jó ötlet, főleg atlantában, a hírekbe kerülni kutyakínzás miatt. Nem volt az, másnap cutoltuk és szerintem többet nem játszott a ligában.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Nekem vagy 6 évig Dwayne Jarrett volt a profilképem. 😀
több mint 5 éve
Redskins részről Heath Shuler, akit 1/3-ra húztunk asszem '94-ben. Nagyon gyér qb volt szegény. Esetleg Andre Johnson, 2-3 évvel később, akit az első kör végén draftoltunk, de végül egyetlen snap-et sem játszott nálunk, meg a ligában is volt asszem vagy három meccse összesen.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Oh, hát ez egyszerű! Limas Sweed!2008-ban draftolta a Steelers, hatalmas nagy steal volt a gyerek a második körben, egy egyetemi sérülés miatt csúszott.
Aztán talán a szemével is volt valami, meg meg is sérült szezon közben. Aztán a következő szezonban is megsérült. Aztán a következő szezonban is megsérült. Aztán a következő szezonban kirakták.
Most megnéztem, 4 szezon alatt sikerült összehoznia 7 elkapást, 69 yardot és rengeteg dropot.
több mint 5 éve
Nekem erről hirtelen Juron Criner ugrott be, óriási kedvenc volt a 2012-es drafton, mikor az ötödik körig csúszott is biztosra vettem, hogy óriási steal lesz, hát nem jött be 😊 de Grey Cupot nyert 2016-ban!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Sziasztok, egy külföldi fórumon olvastam egy olyan posztot, ami arról szólt, hogy a kommentelők osszák meg, ki az a legindokolatlanabb NFL játékos, akire valószínűleg nagyon kevesen emlékeznek rajtuk kívül. | Bocs ha #vótmá. |Casey Fitzsimmons. Életemben szerintem először láttam onside kicket, Fitz pedig TD-re vitte vissza, már nem tudom ki ellen. Addig a playig azt hittem, hogy értem már a szabályokat, mi miért történik a pályán, de ez a jelenet nagyon összezavart, erre világosan emlékszem 😀
Nekem Tyrone Calico WR jutott eszembe, akit az utolsó pc-s Madden játékban már free agent volt, franchise módban ingyen le lehetett igazolni, két szezon után volt egy saját megatronod ingyen. 90+os sebesség, 6'4" magas, 223 font. Egyébként a Titans draftolta a második körben a Middle Tennessee Stateről 2003-ban, Gil Brandt 🤡 első körbe várta 😀. Hatalmas bust lett, két szezon után elküldték, (44 rec 501 yards, 4 TDs) . 2008-ban még a CFL-ben próbálkozott pár hónapig a CalgaryFlamesStampedersnél, de ennyi.
Szoros versenyben mögötte Eldra Buckley egykori Eagles RB, aki kb 100 yardot futott összesen 3-as átlaggal, de legalább special teamben nem volt rossz.
Kíváncsi vagyok, nektek van-e a sorba illő elfeledett vagy teljesen ismeretlen játékos. Share your story!
mustaine
Madden emlékek közül pedig Justin Fargas-t mondanám, ő volt az a RB, akit fantasy draft vége felé mindig behúztam, mert szezononként 3-4 return TD-t biztos vittem vele.
több mint 5 éve
Sziasztok, egy külföldi fórumon olvastam egy olyan posztot, ami arról szólt, hogy a kommentelők osszák meg, ki az a legindokolatlanabb NFL játékos, akire valószínűleg nagyon kevesen emlékeznek rajtuk kívül. | Bocs ha #vótmá. | Nekem Tyrone Calico WR jutott eszembe, akit az utolsó pc-s Madden játékban már free agent volt, franchise módban ingyen le lehetett igazolni, két szezon után volt egy saját megatronod ingyen. 90+os sebesség, 6'4" magas, 223 font. Egyébként a Titans draftolta a második körben a Middle Tennessee Stateről 2003-ban, Gil Brandt 🤡 első körbe várta 😀. Hatalmas bust lett, két szezon után elküldték, (44 rec 501 yards, 4 TDs) . 2008-ban még a CFL-ben próbálkozott pár hónapig a Calgary
Szoros versenyben mögötte Eldra Buckley egykori Eagles RB, aki kb 100 yardot futott összesen 3-as átlaggal, de legalább special teamben nem volt rossz.
Kíváncsi vagyok, nektek van-e a sorba illő elfeledett vagy teljesen ismeretlen játékos. Share your story!
több mint 5 éve
Van ennél nagyobb elismerés egy NFL vezetőedzőnek?Bill Belichick to Sean McVay after last week’s game: “You f****** killed us. You had a great plan.” pic.twitter.com/3cQilp0Nh8
— NFL Update (@MySportsUpdate) December 17, 2020
több mint 5 éve
Lamar Jackson akkor is kicselezi a szembejövőt, ha fosni megy. 😊 Lamar even making people miss in the locker room pic.twitter.com/d75s1xryzE
— PFF (@PFF) December 15, 2020
több mint 5 éve
Az év meccse persze, hogy Scorigami!Score Update:
— Scorigami (@NFL_Scorigami) December 15, 2020
BAL 47 - 42 CLE
Final
That's Scorigami!! It's the 1061st unique final score in NFL history.
Volt belőlük pár idén.
több mint 5 éve
Mi a kérdés pontosan? Felteszem, nem a PO, mert ott a Patriots irreleváns lenne az NFC-csapatok mellett.A draftnál viszont mindegy, ki mit játszott a másikkal, a sorsolás erőssége számít. Az a csapat húz előbb, amelynél ez a legkisebb százalékot adja ki (mert a gyengébb ellenfelekkel szemben hozták ugyanazt a mérleget, mint az erősebbek ellen ugyanúgy zárók, akik következésképpen erősebbek is voltak)

több mint 5 éve
Ha mondjuk 4 csapat végez azonos mérleggel mondjuk 7-9 a szezon végén, akkor mi rangsorol? Ha mondjuk ez a 4 csapat legyen a Pats, Bears, Vikings, és mondjuk a Broncos.ugyanazok a feltételek mint a PO-ba jutáshoz
S mondjuk a Bears kétszer kikap a Vikingstőlnadott szezonban.
Az számítana a 4es összevetésben hogy ezalapján a Vikingsnak jobb az egymás elleni mutatója a Bears ellenében? Vagy ilyenkor ezek nem számítanak. Nfl. Com leírása nekem nem egyértelmű.
tüsi91
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Ha mondjuk 4 csapat végez azonos mérleggel mondjuk 7-9 a szezon végén, akkor mi rangsorol? Ha mondjuk ez a 4 csapat legyen a Pats, Bears, Vikings, és mondjuk a Broncos.S mondjuk a Bears kétszer kikap a Vikingstőlnadott szezonban.
Az számítana a 4es összevetésben hogy ezalapján a Vikingsnak jobb az egymás elleni mutatója a Bears ellenében? Vagy ilyenkor ezek nem számítanak. Nfl. Com leírása nekem nem egyértelmű.
több mint 5 éve
Azt kellett vna megraknom, h 35 és 42 pont között lesz, tuti jó oddsa lett volna 😀*ja és nyilván volt defense TD is...😀
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
A meccsre 44-ig felkúszott, a Cowboys és 44 under 3.00-s odds több, mint kellemes volt 😊necces volt, de végül neked lett igazad 😊A Bengals-Cowboyson sztem még a 0-0ra is lesz esély 😀Most dől el minden, végig tud-e menni az NFL-idény – vasárnap 22.25. Ekkora veszély még nem volt idén a téridő kontinuum fennmaradására. Ha ezen túlleszünk, már csak nem állít meg minket semmiTuti döntetlen, de úgy, hogy meglesz egy az egyben a szilveszteri műsor is. 😊
Vasárnap 22.25: Chargers–Falcons
Wyatt
somoskovig
Aki teheti pakolja rá a házat/asszonyt is, mert még 42.5-en van az over/under limit 😀
Borbinho
Löfli

több mint 5 éve
necces volt, de végül neked lett igazad 😊A Bengals-Cowboyson sztem még a 0-0ra is lesz esély 😀Most dől el minden, végig tud-e menni az NFL-idény – vasárnap 22.25. Ekkora veszély még nem volt idén a téridő kontinuum fennmaradására. Ha ezen túlleszünk, már csak nem állít meg minket semmiTuti döntetlen, de úgy, hogy meglesz egy az egyben a szilveszteri műsor is. 😊
Wyatt
somoskovig
Aki teheti pakolja rá a házat/asszonyt is, mert még 42.5-en van az over/under limit 😀
Borbinho

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
A szezonunk egyetlen fénypontja. .@Jaguars RB James Robinson (@Robinson_jamesspic.twitter.com/B9NSHOG4Cf
— NFL345 (@NFL345) December 13, 2020
több mint 5 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Az igen (a 4-ből 2 ellenünk volt). Most career games with 200+ rush yards & 2+ rush TD in NFL history:
— NFL Research (@NFLResearch) December 13, 2020
Derrick Henry - 4
Jim Brown - 3
Barry Sanders - 3
LaDainian Tomlinson - 3#NFL
több mint 5 éve
Ma Fumble nap van! 😁
több mint 5 éve
Hát nem az East a legizgibb? De 😁🥰
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Persze benne van h Dalton tol egy nagy revenge game-et, de vasárnapig le fog menni kb 35ig sztem az over/under, az már necc.Ha szerinted tuti necc a 35 under, akkor fogadd az overt. 😉
Borbinho
több mint 5 éve
BB-nek mintha nem a WR megfigyelés lenne az erősségeyikes pic.twitter.com/CBLaajX5yI
— Steven Ruiz (@theStevenRuiz) December 11, 2020

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Persze, de az eddigi eredmények és forma alapján nem látom, h vmeik csapatnál kiszakadna aszar védelmek < szar offense-ekA Bengals-Cowboyson sztem még a 0-0ra is lesz esély 😀Most dől el minden, végig tud-e menni az NFL-idény – vasárnap 22.25. Ekkora veszély még nem volt idén a téridő kontinuum fennmaradására. Ha ezen túlleszünk, már csak nem állít meg minket semmiTuti döntetlen, de úgy, hogy meglesz egy az egyben a szilveszteri műsor is. 😊
Wyatt
somoskovig
Borbinho
szerintem simán van benne ráció, hogy jön az over, amilyen fos mindkét csapat defense-e
Löfli
A Cowboys Dak nélkül eddig hozott:
10, 3, 9, 19, 28, 16 és 17 pontot (több mint felét Legatron rugdosta össze,
Cowboys Offense Week 1-5 With Dak
**31.2 offensive PPG - 3rd in NFL
**15th in efficiency
Cowboys Offense Week 6-13 Without Dak
**15.0 offensive PPG - 31st in NFL (Jets - last at 14.7)
**Last in efficiency
A Bengalsnak meg ergya a fala, nincs Mixon, nem nagyon megy a futás se, és Finleynek kéne előlépnie. Két meccsen hoztak 17 pontot a Giants ellen meg 7et a Dolphins ellen.
Persze benne van h Dalton tol egy nagy revenge game-et, de vasárnapig le fog menni kb 35ig sztem az over/under, az már necc. Az is benne van, h sok pontos lesz, de azt csak úgy tudnám elképzelni h a védelmek szereznek több pontot 😀
Eddig a két védelem együtt hozott 1 def td-t, szóval sok esély erre sincs 😀
Amúgy ha van olyan fogadási opció h ki lehet utána venni meccs előtt v közben, akkor sztem megéri megrakni most, és kivenni egy kis hasznot a meccs kezdetén.
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."