NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 362 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Van ennél nagyobb elismerés egy NFL vezetőedzőnek?
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 362 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Lamar Jackson akkor is kicselezi a szembejövőt, ha fosni megy. 😊
több mint 5 éve
Az év meccse persze, hogy Scorigami!

Volt belőlük pár idén.
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Mi a kérdés pontosan? Felteszem, nem a PO, mert ott a Patriots irreleváns lenne az NFC-csapatok mellett.

A draftnál viszont mindegy, ki mit játszott a másikkal, a sorsolás erőssége számít. Az a csapat húz előbb, amelynél ez a legkisebb százalékot adja ki (mert a gyengébb ellenfelekkel szemben hozták ugyanazt a mérleget, mint az erősebbek ellen ugyanúgy zárók, akik következésképpen erősebbek is voltak)

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 135 — The Mathematician
Ha mondjuk 4 csapat végez azonos mérleggel mondjuk 7-9 a szezon végén, akkor mi rangsorol? Ha mondjuk ez a 4 csapat legyen a Pats, Bears, Vikings, és mondjuk a Broncos.
S mondjuk a Bears kétszer kikap a Vikingstőlnadott szezonban.

Az számítana a 4es összevetésben hogy ezalapján a Vikingsnak jobb az egymás elleni mutatója a Bears ellenében? Vagy ilyenkor ezek nem számítanak. Nfl. Com leírása nekem nem egyértelmű.
tüsi91
ugyanazok a feltételek mint a PO-ba jutáshoz

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Ha mondjuk 4 csapat végez azonos mérleggel mondjuk 7-9 a szezon végén, akkor mi rangsorol? Ha mondjuk ez a 4 csapat legyen a Pats, Bears, Vikings, és mondjuk a Broncos.
S mondjuk a Bears kétszer kikap a Vikingstőlnadott szezonban.

Az számítana a 4es összevetésben hogy ezalapján a Vikingsnak jobb az egymás elleni mutatója a Bears ellenében? Vagy ilyenkor ezek nem számítanak. Nfl. Com leírása nekem nem egyértelmű.
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Azt kellett vna megraknom, h 35 és 42 pont között lesz, tuti jó oddsa lett volna 😀

*ja és nyilván volt defense TD is...😀

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Most dől el minden, végig tud-e menni az NFL-idény – vasárnap 22.25. Ekkora veszély még nem volt idén a téridő kontinuum fennmaradására. Ha ezen túlleszünk, már csak nem állít meg minket semmi

Vasárnap 22.25: Chargers–Falcons
Wyatt
Tuti döntetlen, de úgy, hogy meglesz egy az egyben a szilveszteri műsor is. 😊
somoskovig
A Bengals-Cowboyson sztem még a 0-0ra is lesz esély 😀
Aki teheti pakolja rá a házat/asszonyt is, mert még 42.5-en van az over/under limit 😀

Borbinho
necces volt, de végül neked lett igazad 😊
Löfli
A meccsre 44-ig felkúszott, a Cowboys és 44 under 3.00-s odds több, mint kellemes volt 😊

több mint 5 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 944 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Most dől el minden, végig tud-e menni az NFL-idény – vasárnap 22.25. Ekkora veszély még nem volt idén a téridő kontinuum fennmaradására. Ha ezen túlleszünk, már csak nem állít meg minket semmi

Wyatt
somoskovig
Aki teheti pakolja rá a házat/asszonyt is, mert még 42.5-en van az over/under limit 😀

Borbinho
necces volt, de végül neked lett igazad 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
A szezonunk egyetlen fénypontja.
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 292 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Az igen (a 4-ből 2 ellenünk volt).
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 830 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Ma Fumble nap van! 😁
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 853 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Hát nem az East a legizgibb? De 😁🥰

www.espn.com/nfl/story/_/id/30490294/wacky-nfc-east-produce-sub-500-champ-two-playoff-teams?platform=amp

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 895 — #NoStress
Persze benne van h Dalton tol egy nagy revenge game-et, de vasárnapig le fog menni kb 35ig sztem az over/under, az már necc.
Borbinho
Ha szerinted tuti necc a 35 under, akkor fogadd az overt. 😉

több mint 5 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
BB-nek mintha nem a WR megfigyelés lenne az erőssége

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

Wyatt
somoskovig

Borbinho
szar védelmek < szar offense-ek

szerintem simán van benne ráció, hogy jön az over, amilyen fos mindkét csapat defense-e
Löfli
Persze, de az eddigi eredmények és forma alapján nem látom, h vmeik csapatnál kiszakadna a góltácsdáunzsák.
A Cowboys Dak nélkül eddig hozott:
10, 3, 9, 19, 28, 16 és 17 pontot (több mint felét Legatron rugdosta össze,

Cowboys Offense Week 1-5 With Dak
**31.2 offensive PPG - 3rd in NFL
**15th in efficiency

Cowboys Offense Week 6-13 Without Dak
**15.0 offensive PPG - 31st in NFL (Jets - last at 14.7)
**Last in efficiency

A Bengalsnak meg ergya a fala, nincs Mixon, nem nagyon megy a futás se, és Finleynek kéne előlépnie. Két meccsen hoztak 17 pontot a Giants ellen meg 7et a Dolphins ellen.

Persze benne van h Dalton tol egy nagy revenge game-et, de vasárnapig le fog menni kb 35ig sztem az over/under, az már necc. Az is benne van, h sok pontos lesz, de azt csak úgy tudnám elképzelni h a védelmek szereznek több pontot 😀
Eddig a két védelem együtt hozott 1 def td-t, szóval sok esély erre sincs 😀

Amúgy ha van olyan fogadási opció h ki lehet utána venni meccs előtt v közben, akkor sztem megéri megrakni most, és kivenni egy kis hasznot a meccs kezdetén.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 944 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner

Wyatt
somoskovig

Borbinho
szar védelmek < szar offense-ek

szerintem simán van benne ráció, hogy jön az over, amilyen fos mindkét csapat defense-e

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve

Wyatt
somoskovig

több mint 5 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 473 — Chiefs GM

Wyatt

több mint 5 éve

több mint 5 éve
Chad "Ochocinco" Johnson anno amikor a Bengalsban jatszott, hajnali kettokor hivogatta Hue Jacksont, az akkori OC-jet, es Marvin Lewist az akkori HC-t, es amikor azok felvettek, csak annyit szolt a telefonba, hogy "Mester, uresre jatszottam magam!", es egybol le is tette.

😀 😀 😀

streamable.com/5qgf4g
undisputedly
ha vki esetleg nem tudná, h honnan van a részlet:

www.youtube.com/watch?v=enlrW5KeQZw

érdemes követni a youtube csatornát, nagyon jó contentet csinálnak

az I am Black c. 4db videót mindenképp ajánlom mindenkinek 😊

több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 926 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Chad "Ochocinco" Johnson anno amikor a Bengalsban jatszott, hajnali kettokor hivogatta Hue Jacksont, az akkori OC-jet, es Marvin Lewist az akkori HC-t, es amikor azok felvettek, csak annyit szolt a telefonba, hogy "Mester, uresre jatszottam magam!", es egybol le is tette.

😀 😀 😀

streamable.com/5qgf4g

Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
tenorx 14 182 — fő libsi
Na, szóval Dez Bryant warmup után produkál egy pozitív tesztet, majd az NFL kijelenti, hogy nincs gond, mehet a meccs?
Mekkora cirkusz ez? Hogy gondolhatják ezt komolyan? A Denver 3 negatív QBval nem állhat ki, de warmup utáni pozitívnál lejátszák a meccset?
Kibaszott hülyék.
tenorx
Mennyire naiv is volt Sobri, te jó ég 😀
r.baggio
Elismerem.
Az emberi ostobaságot, butaságok, agyhalált nem lehet eléggé alulbecsülni.
Sobri Jóska
Ezt az "Elismerem"-et most kinyomtatom és bekereteztetem.
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 895 — #NoStress
Na, szóval Dez Bryant warmup után produkál egy pozitív tesztet, majd az NFL kijelenti, hogy nincs gond, mehet a meccs?
Mekkora cirkusz ez? Hogy gondolhatják ezt komolyan? A Denver 3 negatív QBval nem állhat ki, de warmup utáni pozitívnál lejátszák a meccset?
Kibaszott hülyék.
tenorx
Mennyire naiv is volt Sobri, te jó ég 😀
r.baggio
Elismerem.
Az emberi ostobaságot, butaságok, agyhalált nem lehet eléggé alulbecsülni.