NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 5 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 596 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Most dől el minden, végig tud-e menni az NFL-idény – vasárnap 22.25. Ekkora veszély még nem volt idén a téridő kontinuum fennmaradására. Ha ezen túlleszünk, már csak nem állít meg minket semmi

Vasárnap 22.25: Chargers–Falcons
Wyatt
Tuti döntetlen, de úgy, hogy meglesz egy az egyben a szilveszteri műsor is. 😊
somoskovig
A Bengals-Cowboyson sztem még a 0-0ra is lesz esély 😀
Aki teheti pakolja rá a házat/asszonyt is, mert még 42.5-en van az over/under limit 😀

Borbinho
szar védelmek < szar offense-ek

szerintem simán van benne ráció, hogy jön az over, amilyen fos mindkét csapat defense-e

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Most dől el minden, végig tud-e menni az NFL-idény – vasárnap 22.25. Ekkora veszély még nem volt idén a téridő kontinuum fennmaradására. Ha ezen túlleszünk, már csak nem állít meg minket semmi

Wyatt
somoskovig
A Bengals-Cowboyson sztem még a 0-0ra is lesz esély 😀
Aki teheti pakolja rá a házat/asszonyt is, mert még 42.5-en van az over/under limit 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 205 — Chiefs GM

Wyatt

több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Chad "Ochocinco" Johnson anno amikor a Bengalsban jatszott, hajnali kettokor hivogatta Hue Jacksont, az akkori OC-jet, es Marvin Lewist az akkori HC-t, es amikor azok felvettek, csak annyit szolt a telefonba, hogy "Mester, uresre jatszottam magam!", es egybol le is tette.

😀 😀 😀

streamable.com/5qgf4g
undisputedly
ha vki esetleg nem tudná, h honnan van a részlet:

www.youtube.com/watch?v=enlrW5KeQZw

érdemes követni a youtube csatornát, nagyon jó contentet csinálnak

az I am Black c. 4db videót mindenképp ajánlom mindenkinek 😊

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 864 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Chad "Ochocinco" Johnson anno amikor a Bengalsban jatszott, hajnali kettokor hivogatta Hue Jacksont, az akkori OC-jet, es Marvin Lewist az akkori HC-t, es amikor azok felvettek, csak annyit szolt a telefonba, hogy "Mester, uresre jatszottam magam!", es egybol le is tette.

😀 😀 😀

Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
tenorx 14 114 — fő libsi
Na, szóval Dez Bryant warmup után produkál egy pozitív tesztet, majd az NFL kijelenti, hogy nincs gond, mehet a meccs?
Mekkora cirkusz ez? Hogy gondolhatják ezt komolyan? A Denver 3 negatív QBval nem állhat ki, de warmup utáni pozitívnál lejátszák a meccset?
Kibaszott hülyék.
tenorx
Mennyire naiv is volt Sobri, te jó ég 😀
r.baggio
Elismerem.
Az emberi ostobaságot, butaságok, agyhalált nem lehet eléggé alulbecsülni.
Sobri Jóska
Ezt az "Elismerem"-et most kinyomtatom és bekereteztetem.
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 288 — #NoStress
Na, szóval Dez Bryant warmup után produkál egy pozitív tesztet, majd az NFL kijelenti, hogy nincs gond, mehet a meccs?
Mekkora cirkusz ez? Hogy gondolhatják ezt komolyan? A Denver 3 negatív QBval nem állhat ki, de warmup utáni pozitívnál lejátszák a meccset?
Kibaszott hülyék.
tenorx
r.baggio
Elismerem.
Az emberi ostobaságot, butaságok, agyhalált nem lehet eléggé alulbecsülni.

több mint 5 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 908 — Apu ökölbeszorított keze
NFC East azért szépen feljött, most már lehet remény egy 50%-os szezonra is a győztesnél. Azért 4-5 fordulóval ezelőtt ezt nem gondoltam volna😊
NB2
a giants üti a hawks akik csoportgyőzelemre hajtanak,a skins meg a veretlen vasast bucizta...

több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 896 — no es importante
Kibaszott hülyék.
tenorx

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 192
Kibaszott hülyék.
tenorx
elég röhejes valóban. szerintem most már mindenáron el akarják kerülni, hogy töröljenek meccset/meccseket.

ja meg volt kép twitteren, hogy Dez pacsizott/ölelkezett a Cowboys edzőkkel is 😀
Löfli
A legjobb, hogy csak azért szúrták ki a meccs előtt, mert közel van a vizsgálati labor. Különben játszott volna a meccsen.
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Mi értelme lenne a Jets-et elmozdítani az egyik legnagyobb piacról és városból (lehet nem jó példa, de Forbes listáján asszem a Jets 5-6. team value alapján) , de most őszintén, ráadásul pont Mexikóvárosba? Ekkora baromságot...ráadásul ilyennel indokolni az elköltöztetést, hogy hulladék egy csapat...
Nemrég épített a 2 csapat is közösen saját stadiont.
Beki
A stadionba akkor is max 100.000-en férnek be, ha a környező város 1 vagy 10 millió lakosú. Világi marhaság ez a piac mérete hülyeség a mai digitalizált világban, amikor a nézők és a bevételek nagy része az online platformokon és a TV közvetítésekkel jön be.
Oké azt elfogadom, hogy a legnagyobb gazdasági központokban bőven elférhet 2-3-4 csapat is akár okosan brandingelve, de egy komplett ország, amely azonosulhat az új csapatával (GB, Mex...) sokkal nagyobb potenciállal bír.

Amúgy ettől függetlenül lassan kikopik az a generáció, amelyik kihalásos alapon szurkolt csapatoknak és jönnek a fiatalok, akik főleg a trendek és a hype alapján fognak megragadni valahol, hogy aztán tovább is álljanak egy következő hullámmal. Magyarán előbb-utóbb a konstans balfasz és nem "sexy" csapatok körül lemorzsolódik a szurkolói réteg amíg már nem éri meg helyben tartani őket.

több mint 5 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 596 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Kibaszott hülyék.
tenorx
elég röhejes valóban. szerintem most már mindenáron el akarják kerülni, hogy töröljenek meccset/meccseket.

ja meg volt kép twitteren, hogy Dez pacsizott/ölelkezett a Cowboys edzőkkel is 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
tenorx 14 114 — fő libsi
Kibaszott hülyék.
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 249 — nabege2@yahoo.com
NFC East azért szépen feljött, most már lehet remény egy 50%-os szezonra is a győztesnél. Azért 4-5 fordulóval ezelőtt ezt nem gondoltam volna😊
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 587 — The only discipline that lasts, is self discipline
Gregg Williamst remélem nem látjuk már többet a ligában... naivitás ez, de hátha
ZERO_L
Beszállok, hátha ketten kiszurkoljuk. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Ha Londonba mozdul csapat az a Jax lesz, csak lehet ez a világjárvány, a covid-protokollok elveszik a kedvet az USA-n kívüli franchisetól egy időre.
Sobri Jóska
a Raptors esete az NBA-ben nem túl bíztató az biztos
Negritis
De csak megoldjak.kb atmennek a zebran.
YoungZeeZee
idén Tampában játszanak
az nem épp csak zebra
és a bubble se volt triviális nekik
Negritis
Persze, de arra gondoltam h ahhoz h az usaban legyenek nem kell orakat utazni.a bills is atruccan torontoba jatszani.az mas kerdes h miert kb a legtavolabbi helyet valasztottak.
YoungZeeZee
Jah csak Sobri felvetése a határ átlépésere utal sztem
Ami a raptorsnal elojott mint gond covid miatt
Negritis
Így van. Másik ország, más protokollok, nehezebb hatátárátlépés.

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 842 — The Mathematician
Ha Londonba mozdul csapat az a Jax lesz, csak lehet ez a világjárvány, a covid-protokollok elveszik a kedvet az USA-n kívüli franchisetól egy időre.
Sobri Jóska
Negritis
YoungZeeZee
idén Tampában játszanak
az nem épp csak zebra
Negritis
Persze, de arra gondoltam h ahhoz h az usaban legyenek nem kell orakat utazni.a bills is atruccan torontoba jatszani.az mas kerdes h miert kb a legtavolabbi helyet valasztottak.
YoungZeeZee
Jah csak Sobri felvetése a határ átlépésere utal sztem
Ami a raptorsnal elojott mint gond covid miatt

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 519
Sobri Jóska
Negritis
YoungZeeZee
idén Tampában játszanak
az nem épp csak zebra
Negritis
több mint 5 éve
Sobri Jóska
Negritis
YoungZeeZee
idén Tampában játszanak
az nem épp csak zebra

több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 519
Sobri Jóska
Negritis
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 519
Szar lesz:
A Washington lehetett volna team of football es akkor meccs kozben a roviditese pedig:WTF
😶
több mint 5 éve
Sobri Jóska

több mint 5 éve

több mint 5 éve
nem kell komolyan venni a balfasz kijelentéseit
a jets full kutyában tankol idén, engem meglepett hogy felmerült greg williams kibaszása, bár gondolom féltek h elveszik tőlük az elsőköröst ilyen pofátlanság után

nem tudom melyik csapat van olyan helyzetben ahol nem elég stabil a háttér, mert ott van esély váltásra
New York nem ilyen
max egy új tulajdonos esetében történne meg, új tulajdonos viheti a csapatot akár de akkor már hamarabb látom hogy a Broncos megy Mexikóba mint a Jets