NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 572
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
NFL Draft 2015
27 feliratkozó
több mint 9 éve
Bowl.hu Draftközvetítés:1. nap - www.youtube.com/watch?v=B5K9BCPo7nc
2. nap - www.youtube.com/watch?v=IqyRG0pcYtA
3. nap - www.youtube.com/watch?v=csQKRzEcac0
több mint 9 éve
Bocsánat a tudatlanságból fakadó kérdésért, de Petty-t miért írja le mindenki?Abszolút nem gondolom, hogy olyan rossz lenne, bár valószínű, mint egyszerű szurkoló csak én nem értek hozzá. Graysont-Hundley-t is elé sorolják akik szerintem! nem NFL készebbek nála.
több mint 9 éve
vassadi
15 617
Jó game tape vs. gyenge mért eredmények, Paul Dawson példáján keresztül szemléltetve, remek cikk, érdemes elolvasni:draftbreakdown.com/john-ownings-2015-nfl-draft-breakdown-paul-dawson-lb-tcu/
több mint 9 éve
Kombiné idejére leálltunk az ismertetőkkel, de jelezve, hogy ez csak egy ideiglenes állapot elkészült Gerod Holliman (S), Rashad Greene (WR), Denzel Perryman (LB) és Duke Johnson (RB) scouting reportja is.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
szenzációs logika, nem is értem miért alkalmaz egyre kevesebb csapat pro-style offense-t az ncaa-ben 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Mondjuk ez az egesz nevetséges.www.nfl.com/draft/2015/mock-drafts/daniel-jeremiah/230601?campaign=Twitter_cfb_jeremiahEngem jobban meglepne az első kör OT a Packersnél mit ez.metaxa17
Byron Jones már 1.kör 😀braxa88
Mindig jövőre!
több mint 9 éve
www.nfl.com/draft/2015/mock-drafts/daniel-jeremiah/230601?campaign=Twitter_cfb_jeremiahKóldulja a kattintást ez a gyökér.
több mint 9 éve
metaxa17
306
www.nfl.com/draft/2015/mock-drafts/daniel-jeremiah/230601?campaign=Twitter_cfb_jeremiahEngem jobban meglepne az első kör OT a Packersnél mit ez.
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
www.nfl.com/draft/2015/mock-drafts/daniel-jeremiah/230601?campaign=Twitter_cfb_jeremiahSzép nagyot ugrott
több mint 9 éve
braxa88
12 534
www.nfl.com/draft/2015/mock-drafts/daniel-jeremiah/230601?campaign=Twitter_cfb_jeremiahByron Jones már 1.kör 😀
több mint 9 éve
NFL Films guru Greg Cosell believes Nebraska DE/OLB Randy Gregory is a better prospect than 2014 No. 1 overall pick Jadeveon Clowney.muhaha
több mint 9 éve
mockdraftable.com/players/2015/Frissítettem a prospect ismertetőket a combine eredményekkel és az ott mért adatokkal magasság, tömeg viszonylatában.HöriNem mintha nem lenne szándékom kiszipolyozni a rencert, de pók lesz hozzájuk?sutianap
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Frissítettem a prospect ismertetőket a combine eredményekkel és az ott mért adatokkal magasság, tömeg viszonylatában.HöriNem mintha nem lenne szándékom kiszipolyozni a rencert, de pók lesz hozzájuk?
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Frissítettem a prospect ismertetőket a combine eredményekkel és az ott mért adatokkal magasság, tömeg viszonylatában.
több mint 9 éve
Ne lopd a poénom!nem tudom, mi van velük, de mindegyik TCU prospect lassú eddig. talán a CB Kevin White lehet a kivételdeyellTavaly jobban Verrett-ek.szaba
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
szaba
10 543
nem tudom, mi van velük, de mindegyik TCU prospect lassú eddig. talán a CB Kevin White lehet a kivételdeyellTavaly jobban Verrett-ek.
több mint 9 éve
Látom nagy sikere van, szóval még több interjúwww.youtube.com/channel/UCng_1OfuDtmT1pyD48zHUmg/videos
Funchess, Greene, Winston, Diggs, Gordon, Devin Smith, Yeldon, Mariota, Gurley, Scherff, Duke Johnson, Abdullah, Mannion, Petty, Coleman, Hundley, Perriman, Coates, Parker, DGB
több mint 9 éve
braxa88
12 534
full combine eredmények: www.revengeofthebirds.com/2015/2/24/8097709/2015-nfl-combine-final-results-for-all-positions
több mint 9 éve
Nem olyan nagy szám ez. Ha elkezdek edzeni egy kicsit, segít egy edző meg beszerzek egy jó cipőt, nekem is meglenne ennyi. | Nekifutásból. Azt a kurva! | SchleckAnno távolugrásból ugrottam 397-et. 😀
több mint 9 éve
mert tényleg megszűnik ez a pozíció?
---
több mint 9 éve
Nem lesz első körben QB pick 😀 (Bold prediction)
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
nem csak azA leggyorsabb RB és DB idén egyaránt Michigan State-esspártai módszerekHöri
#BigTenSpeed 😊baggio
The B1G had 4 players among the 10 fastest at the Combine: #MSU Waynes (4.31); #Nebraska K. Bell; #OSU D. Smith & #MSU Langford (4.42)
+
20-Yard Shuttle Run
1. Ameer Abdullah, Nebraska - 3.95 sec.
2. Melvin Gordon, Wisconsin - 4.07 sec.
60-Yard Shuttle Run
Melvin Gordon, Wisconsin - 11.00 sec.
---
több mint 9 éve
Beasley-ből ilyen fejlődés után kinézek egy Cushing-féle karriert. DROY, majd a szavazás másnapján kiderül, hogy találtak egy kis vért a szteroidjában.
több mint 9 éve
Beasley volt a legjobb bench presselõ a posztjàn! Ezt se értem hogy jött össze. Tőle fostak leginkâbb hogy kicsi gyenge aztàn a legtõbb first roundert elõzi papiron.barkevious mingo 2.0 lesz a srác szerintem.
+ legjobb 40yard, top3 vertical jump és top3 broad jump.Höri
több mint 9 éve
A leggyorsabb RB és DB idén egyaránt Michigan State-esspártai módszerek
#BigTenSpeed 😊baggio