NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 640
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
NFL Draft 2015
27 feliratkozó
több mint 9 éve
Bowl.hu Draftközvetítés:1. nap - www.youtube.com/watch?v=B5K9BCPo7nc
2. nap - www.youtube.com/watch?v=IqyRG0pcYtA
3. nap - www.youtube.com/watch?v=csQKRzEcac0
több mint 9 éve
Szerintem ennek ellenére sem csúszik majd ki első körből.
több mint 9 éve
Breaking News: Randy Gregory megbukott a drogteszten a combinenon, ezt ő maga ismerte be!Justin Houston a 3/6-ig csúszott, ő mondjuk egy átlagos big boardon kb. 10 hellyel hátrébbről kezdte meg a csúszást.
www.nfl.com/news/story/0ap3000000481581/article/randy-gregory-i-blame-myself-for-failed-nfl-combine-drug-test
Vajon mekkora csúszás lesz ebből a drafton?iktriad
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Breaking News: Randy Gregory megbukott a drogteszten a combinenon, ezt ő maga ismerte be!Vajon mekkora csúszás lesz ebből a drafton?
több mint 9 éve
Shawn84
8 527
Chip Kellynek az se.Kazah nincs, de albán prospect több is van a drafton, Amadeus nagy örömére.Csak egészség legyen, a többi nem számít...Sobri Jóska
Krstjan Sokolit el is hívta workoutra a Seahawks, a Jets és a Giants.
A Rutgers-es Bekim Bujari ennyire nem szexi portéka.
Kedvenc workout hírem a Hundley to Arizona. Úgy látszik Arians bírja a pontatlan QB-kat.Höri
több mint 9 éve
Kazah nincs, de albán prospect több is van a drafton, Amadeus nagy örömére.Csak egészség legyen, a többi nem számít...
Krstjan Sokolit el is hívta workoutra a Seahawks, a Jets és a Giants.
Kedvenc workout hírem a Hundley to Arizona. Úgy látszik Arians bírja a pontatlan QB-kat.Höri
több mint 9 éve
Kazah nincs, de albán prospect több is van a drafton, Amadeus nagy örömére.Krstjan Sokolit el is hívta workoutra a Seahawks, a Jets és a Giants.
Kedvenc workout hírem a Hundley to Arizona. Úgy látszik Arians bírja a pontatlan QB-kat.
több mint 9 éve
középső körös prospecteket bírod?Steven Nelson (Oregon State, CB), David Johnson (Northern Iowa, RB), Tyler Kroft (
több mint 9 éve
A héten sztem kész lesz az ismertetője.
Madden hates me.
több mint 9 éve
Shawn84
8 527
Chris Conley-t (WR), látta vki játszani?Ne higgy a combine eredményeknek. Sok Georgia meccset láttam, a leírtak megfelelnek a valóságnak szerintem. Még annyit hozzá tennék, hogy nem a legbiztosabb kezű játékos. Nagyon meglepő volt a kimagasló combine szereplése. nem néztem volna ki belőle. Ez csalóka lehet. Nálam 5. körösnél nem jobb.
olyanokat olvastam róla, hogy hamar eléri a végsebességét, zona védekezés ellen kivalló és hogy jó az emelkedése, hosszú karját jól használja a magas labdák lehúzásában
viszont, emberezésben nehezen szakad el, blokkolása gyenge, könnyű földre vinni elkapás után
más vélemények?ZERO_L
több mint 9 éve
Chris Conley-t (WR), látta vki játszani? olyanokat olvastam róla, hogy hamar eléri a végsebességét, zona védekezés ellen kivalló és hogy jó az emelkedése, hosszú karját jól használja a magas labdák lehúzásában
viszont, emberezésben nehezen szakad el, blokkolása gyenge, könnyű földre vinni elkapás után
más vélemények?
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
jutott idő pár prospectre a madness alattHenry Anderson, DE
Laken Tomlinson, OG
Ty Sambrailo, OT
elérhető
több mint 9 éve
Szerintem valaki felmenne értūkNem, Cooper az én szememben igazi playerrr, legszívesebben állandóan a kezébe nyomnám a labdát. Ha valaki top5-be írja mindkettőt, nem tartom elborultnak. Szerintem mind2 királyHöriViszont a legtöbb mockban akit nem visz el a Raiders, az a legjobb esetben is lecsúszik hozzánk 1/10-re. IRL van erre esély, hogy kicsúszik valamelyikük a TOP10-ből ? Ugye sok WR needes csapat nincs arrafelé.süti
több mint 9 éve
Wow. Day 3 of @NFL Draft will feature teams announcing their picks from facilities or other locations (draft parties).
több mint 9 éve
Nem, Cooper az én szememben igazi playerrr, legszívesebben állandóan a kezébe nyomnám a labdát. Ha valaki top5-be írja mindkettőt, nem tartom elborultnak. Szerintem mind2 királyHöriViszont a legtöbb mockban akit nem visz el a Raiders, az a legjobb esetben is lecsúszik hozzánk 1/10-re. IRL van erre esély, hogy kicsúszik valamelyikük a TOP10-ből ? Ugye sok WR needes csapat nincs arrafelé.
több mint 9 éve
Nem, Cooper az én szememben igazi playerrr, legszívesebben állandóan a kezébe nyomnám a labdát. Ha valaki top5-be írja mindkettőt, nem tartom elborultnak. Szerintem mind2 királySzerintem a WR White hozni fogja magát, én eleve nagy hívője vagyok azoknak, aki JuCo után a nagyok között is villognak, mivel ők már egyszer megtapasztalták, hogy milyen az új közeg. Ráadásul a legnagyobb kérdőjelét kiegyenesítette a combine-on azzal, hogy tud gyorsan futni egyenesen előre.HöriCooperrel szemben is őt választanád ?süti
több mint 9 éve
braxa88
12 534
én igen. nagyobb az upsidejaSzerintem a WR White hozni fogja magát, én eleve nagy hívője vagyok azoknak, aki JuCo után a nagyok között is villognak, mivel ők már egyszer megtapasztalták, hogy milyen az új közeg. Ráadásul a legnagyobb kérdőjelét kiegyenesítette a combine-on azzal, hogy tud gyorsan futni egyenesen előre.HöriCooperrel szemben is őt választanád ?süti
több mint 9 éve
Szerintem a WR White hozni fogja magát, én eleve nagy hívője vagyok azoknak, aki JuCo után a nagyok között is villognak, mivel ők már egyszer megtapasztalták, hogy milyen az új közeg. Ráadásul a legnagyobb kérdőjelét kiegyenesítette a combine-on azzal, hogy tud gyorsan futni egyenesen előre.HöriCooperrel szemben is őt választanád ?
több mint 9 éve
Szerintetek idén ki lesz a sure-pick prospect, aki kurva nagy bust lesz utána? (Pl. Aaron Curry)akit mi draftolunk, főleg ha OL lesz
Én Leonard Williamsre tippelek.tenorx
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 9 éve
Szerintem White, Cooper, Parker, DGB és Strong lesz első körös. De nem lepne meg az sem, ha DGB csúszna 2. kör elejéig.
több mint 9 éve
Ha már White akkor szerintetek hány első körös WR lesz?4? 5?
több mint 9 éve
Szerintetek idén van e olyan G prospect aki első kört ér? Olyanra gondolok aki biztos azon a poszton fog játszani és nincs benne komoly bust lehetőség. #LionsBazzaniOnly G nincs szvsz, de az 1. körös falemberek közül Erving, Collins és Scherff is jó lehet G-nek.
Madden hates me.
több mint 9 éve
Szerintetek idén van e olyan G prospect aki első kört ér? Olyanra gondolok aki biztos azon a poszton fog játszani és nincs benne komoly bust lehetőség. #Lions
több mint 9 éve
Én meg Kevin White-ra tippelekSteza CB tényleg elég elveszettnek tűnik 😛
Szerintem a WR White hozni fogja magát, én eleve nagy hívője vagyok azoknak, aki JuCo után a nagyok között is villognak, mivel ők már egyszer megtapasztalták, hogy milyen az új közeg. Ráadásul a legnagyobb kérdőjelét kiegyenesítette a combine-on azzal, hogy tud gyorsan futni egyenesen előre.
több mint 9 éve
Én meg Kevin White-ra tippelek
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Nàlam 2 jàtékos van, aki bottal se piszkàlnék meg.rákláb winston. nem olvasol elég minőségi 120yardot facebookon..
Gerod Holliman: sokszor kezébe akadt a labda, de a gametape többi része borzalmas. Safety, aki nem szeret ūtközni. Sok sikert vele.
A màsik meg Funchess, ròla màr volt szò.
Tuti bustot én nem làtok 1. körben.Höri