NFL Draft 2023
ráadásul ettől lesz "érdekes", hogy van valami változás, onnan már Banks-et is lehet reacheltetni top15be stb ilyenekLegtöbb felfelé mozgó a Senior és a Shrine Bowl edzéseken nagyot ment január végén. Illetve januárig, a college szezon alatt csak 1-1 regional scout nézi az egyes prospecteket, ilyenkor kezdődik el a cross-checking, amikor több scout összesített listája alapján véglegesedik a big board. Legalábbis TDN-nél biztosan így van, szerintem PFF-nél is ez lehet a módszer.Értem, de pl a CB Deonte Banks 55-60 környékéről 23. helyre ugrott, a G Steve Avila 80-90 környékéről 41., CB Tyrique Stevenson 70-80. helyről 39., C Luke Wypler 80-90 körülről 47., C Joe Tippmann 110 körülről 62., CB Darius Rush 160 környékéről 80.... másik irányba CB Cam Smith 35. körülről 70-re, CB Kelee Ringo 50 magasságából 75, OT Darnell Wright 45 körülről 71Úgy látom eléggé átvariálta a big boardját a pff egyik napról a másikra így a Super Bowl-t követően...látod, ennyit számít, ki nyeri az SBt.
warr_b
csebi
Elég hirtelen és nagy ugrások szerintem
warr_b
dancogo
hosszú az offseason nekik meg kellenek a kattok
Legtöbb felfelé mozgó a Senior és a Shrine Bowl edzéseken nagyot ment január végén. Illetve januárig, a college szezon alatt csak 1-1 regional scout nézi az egyes prospecteket, ilyenkor kezdődik el a cross-checking, amikor több scout összesített listája alapján véglegesedik a big board. Legalábbis TDN-nél biztosan így van, szerintem PFF-nél is ez lehet a módszer.Értem, de pl a CB Deonte Banks 55-60 környékéről 23. helyre ugrott, a G Steve Avila 80-90 környékéről 41., CB Tyrique Stevenson 70-80. helyről 39., C Luke Wypler 80-90 körülről 47., C Joe Tippmann 110 körülről 62., CB Darius Rush 160 környékéről 80.... másik irányba CB Cam Smith 35. körülről 70-re, CB Kelee Ringo 50 magasságából 75, OT Darnell Wright 45 körülről 71Úgy látom eléggé átvariálta a big boardját a pff egyik napról a másikra így a Super Bowl-t követően...látod, ennyit számít, ki nyeri az SBt.
warr_b
csebi
warr_b

Úgy, hogy Ringo meg Smith sztem fix első kör, de inkább top 15-20Értem, de pl a CB Deonte Banks 55-60 környékéről 23. helyre ugrott, a G Steve Avila 80-90 környékéről 41., CB Tyrique Stevenson 70-80. helyről 39., C Luke Wypler 80-90 körülről 47., C Joe Tippmann 110 körülről 62., CB Darius Rush 160 környékéről 80.... másik irányba CB Cam Smith 35. körülről 70-re, CB Kelee Ringo 50 magasságából 75, OT Darnell Wright 45 körülről 71Úgy látom eléggé átvariálta a big boardját a pff egyik napról a másikra így a Super Bowl-t követően...látod, ennyit számít, ki nyeri az SBt.
warr_b
csebi
warr_b
Poloska vagyok.
Értem, de pl a CB Deonte Banks 55-60 környékéről 23. helyre ugrott, a G Steve Avila 80-90 környékéről 41., CB Tyrique Stevenson 70-80. helyről 39., C Luke Wypler 80-90 körülről 47., C Joe Tippmann 110 körülről 62., CB Darius Rush 160 környékéről 80.... másik irányba CB Cam Smith 35. körülről 70-re, CB Kelee Ringo 50 magasságából 75, OT Darnell Wright 45 körülről 71Úgy látom eléggé átvariálta a big boardját a pff egyik napról a másikra így a Super Bowl-t követően...látod, ennyit számít, ki nyeri az SBt.
warr_b
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Úgy látom eléggé átvariálta a big boardját a pff egyik napról a másikra így a Super Bowl-t követően...látod, ennyit számít, ki nyeri az SBt.
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.

Nah akkor kezdődik végre az érdekes rész, jöhetnek a mockok 😁nem. először az jön, hogy ezek hülyék, az nem ér annyit. ja szerintem se, max évi 3 millával kevesebbet adtam vóna nöki de csak 4 évre...
warr_b

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...

Josh Downs a North Carolina WR-re is megy a draftraAmúgy Foskeyban mi az, ami ennyire megfogja az embereket? Oké, patika méretei vannak az edge poszthoz, de én a meccstapek végignézése után a következőket jegyzeteltem fel.
Ahogy Isaiah Foskey is...két első körös prospect
Klaci79
Eléggé sémafit ő is méretileg (Bears), ráadásul azt mondják cefet nagy leader is. Számomra elképesztő mód túlértékelt. Abban nem igen kételkedek, hogy korrekt NFL karrierje lesz, de hogy ő miért is 1. körös prospect? Nincs extra ereje, nincs extra hajlékonysága, nincs extra sebessége, nincs extra robbanékonysága. Olyan jó erős prospect látszólagos hiányosságok nélkül. Az Ohio State elleni meccse meglehetősen szarul nézett ki két magasan draftolandó OT ellen. Neki is megvan az értéke és ha azt mondják, hogy 60-80. pick közt kiviszed akkor oké. Kellenek a korrekt munkások.
MAC konferencia én elfogadom, de a csávó eszméletlen match tapeket hozott össze 2022-ben. 6-3, 300 fonthoz képest gyors, robbanékony, erős, rendkívül jó kézhasználat. Az is oké, hogy 5-7 technikán játszott, az NFL-ben ezt nem fogja tudni és kérdés, hogy belül mire megy. Nálam top20 pick.
Elèggè csendesnek tűnik ez a class a legtöbb poszton, de lehet csak èrzèkelem rosszul vagy mèg inkább a SB-l vagyok elfoglalva😊
merre felé kelhet el emberünk?7.kör Udfa a realitás
Fastest DB at #SeniorBowl so far has been… Iowa CB Riley Moss
— Thor Nystrom (@thorku) February 1, 2023
Tape speaks for itself
Moss had 11 interceptions, 37 passes defended, and three defensive TD over his career — one of three players in school history with 2 pick-6’s in one game (2021, Indiana)
Also strong in run D pic.twitter.com/SsHNaRi5zx
deyell

Fastest DB at #SeniorBowl so far has been… Iowa CB Riley Moss
— Thor Nystrom (@thorku) February 1, 2023
Tape speaks for itself
Moss had 11 interceptions, 37 passes defended, and three defensive TD over his career — one of three players in school history with 2 pick-6’s in one game (2021, Indiana)
Also strong in run D pic.twitter.com/SsHNaRi5zx
sit back jollyin

Én azon tűnődtem, hogy jött ki bármelyik csapatnak a valós boardja bármelyik évből?Én egy Dallas boardra emlékszem, aminek a tetejét ténylegesen láttuk, azonkívül legtöbbször csak információmorzsákat kapunk róluk.
Nem szivárgott ki ilyesmi?
warr_b
Lesz ez még így se!
Én azon tűnődtem, hogy jött ki bármelyik csapatnak a valós boardja bármelyik évből?Általában utólag ( nèhány nap, hèt) szoktak ezek kiderülni/kikerülni. Legalább is így emlèkszem.
warr_b

www.youtube.com/watch?v=LTckdD5KOb4
Szerkesztette: dande2
www.nbcsports.com/philadelphia/eagles/who-was-first-football-player-picked-no-1-nfl-draft
Amúgy is az lett volna, nagyon max 7.körStetson Bennett, who is training in the Dallas area, was arrested for public intoxication early this morning, per this Dallas-area station.https://t.co/MMXEi1v8gI
— Seth Emerson (@SethWEmerson) January 29, 2023
Csak elintézi, hogy UDFA legyen
dancogo

Legalább oda megy ahová akar.Stetson Bennett, who is training in the Dallas area, was arrested for public intoxication early this morning, per this Dallas-area station.https://t.co/MMXEi1v8gI
dancogo

Stetson Bennett, who is training in the Dallas area, was arrested for public intoxication early this morning, per this Dallas-area station.https://t.co/MMXEi1v8gI

Parker, aki sohasem veszít.Carl?akkor megvan a top 2 pickLevis már rég jelentkezett
Janek
alatriste
Janek
Carl?akkor megvan a top 2 pickLevis már rég jelentkezett
Janek
alatriste