NFL Draft 2023
Kayshon Boutte meg a másik nagy talány. Szerintem 0-8 yard között a class legjobbja, verhetetlen slant routetal. De a srác 10 yardnál hosszabb útvonalakon egyszerűen nincs üresen.Downs nagyon jó route runner és elég biztos kezű, de volt TD dropja, ami beégett a memóriámba, igaz az ellenfélre már nem emlékszem. 3rd&Downs típusú slotként elég hosszú karriert látok nekik. Neked mi nem tetszik benne?
Ellentétben mondjuk Josh Downsszal, akinek a hypeját nem értem.
tüsi91
Boutte is lehetne jó 3. és rövid távokon, de rengeteg elejtett labdája volt és semmiben sem kiemelkedő, amivel kompenzálhatná.
Mindkettőnél jobb azonban erre a szerepre Smith-Njigba.
Elég gyenge ez a WR class amúgy. Addison, Cedric Tillman és AT Perry nálam csak, aki jó lehet X-nek, vagy Johnston, ha megtanul elkapni.

BREAKING
— NFL Notifications (@NFLNotify) March 3, 2023
“The #Bears are getting significant, significant interest for the #1 Overall pick.”
(Per @RapSheet
Communication has exploded for GM Ryan Poles after many teams met with Bryce Young this afternoon.
He has “aced every test & question he’s been given,” says a source. pic.twitter.com/zH8W7EcclZ

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Nah majd Josha 2009-es Bengals mèg fel is tradelne érte.Top3-ból UDFABengalsnál így is jó lehet egy 3. körös flierre minimum.
gabokocka
gyeek
Amadeus von Dollárbaloldal
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Ha a csávó nem dobálná el minden mondjuk negyedik felé szálló labdát én megkockáztatnék vele kapcsolatban egy első kör végét. A 21-es tape és a villanások (illetve ez jóval több volt, mint villanások) nagyon ott vannak. Atletikus, jó irányváltások. Kíváncsi vagyok hol megy el, gondolom a combinenal felhúzza az értékét.
Kayshon Boutte meg a másik nagy talány. Szerintem 0-8 yard között a class legjobbja, verhetetlen slant routetal. De a srác 10 yardnál hosszabb útvonalakon egyszerűen nincs üresen.
Még csak az elején vagyok a WR scoutolásnak, de ez a két csávó az, aki úgy igazán megragadta a figyelmem a hibáik ellenére is.
Ellentétben mondjuk Josh Downsszal, akinek a hypeját nem értem.
a 2009-es Bengals mèg fel is tradelne érte.Top3-ból UDFABengalsnál így is jó lehet egy 3. körös flierre minimum.
gabokocka
gyeek
criminal lawyer or criminal lawyer?
szerintem is. egy ügyes manager kimossa a szarból addigSztem fogják draftolni, de hogy sokat fog csúszni, az tuti.szerintem ennek ellenére is top10 lesz, sok idő van még a draftig.
gabokocka
kristof

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
Sztem fogják draftolni, de hogy sokat fog csúszni, az tuti.szerintem ennek ellenére is top10 lesz, sok idő van még a draftig.
gabokocka

Mindkét cselekmény amivel gyanúsítják misdemeanor, magyarra fordítva kb vétségnek felel meg, letöltendőt jó eséllyel nem fog kapni, ellenben kiderült róla, hogy egy fasz.Ha jól olvasom, a Georgia bajnoki bulija közben történt az eset, mindenki agya el volt szállva az örömtől és boldogságtól.
Sztem fogják draftolni, de hogy sokat fog csúszni, az tuti.
gabokocka
Tragikus, ami történt, de ha egyébként nem problémás arc, bárhol elviszik, nagyot nyernek vele.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
Sztem fogják draftolni, de hogy sokat fog csúszni, az tuti.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
Igen.Nekem nem egyértelmű, hogy ő pl. ezért mondjuk kapna elzárást.Az kérdés hogy jogilag mennyire lehet ezért felelősségre vonni?Jó eséllyel piásan, másokat veszélyeztetve versenyeztek, aztán a baleset után segítségnyújtás nélkül elhajtott (igaz két órával később visszament, de először kamuzott a rendőröknek, hogy csak egy épületből hallotta a csattanást). Szerinted?
tüsi91
warr_b
A jó eséllyel piásan az már csak feltételezés, és ennél nem is lesz több, jogilag ezt már nem bizonyítod be.
Amiért letartóztatási parancs van az a versenyzés és a közúti veszélyeztetés.
Az biztos, hogy a legtöbb csapatnál kihúzta magát a listáról.
tüsi91
Kockás zászló helyett egy hatalmas red flag lett a vége.

Nekem nem egyértelmű, hogy ő pl. ezért mondjuk kapna elzárást.Az kérdés hogy jogilag mennyire lehet ezért felelősségre vonni?Jó eséllyel piásan, másokat veszélyeztetve versenyeztek, aztán a baleset után segítségnyújtás nélkül elhajtott (igaz két órával később visszament, de először kamuzott a rendőröknek, hogy csak egy épületből hallotta a csattanást). Szerinted?
tüsi91
warr_b
A jó eséllyel piásan az már csak feltételezés, és ennél nem is lesz több, jogilag ezt már nem bizonyítod be.
Amiért letartóztatási parancs van az a versenyzés és a közúti veszélyeztetés.
Az biztos, hogy a legtöbb csapatnál kihúzta magát a listáról.
Ezek a srácok, akik gimi elejétől kezdve sztárok voltak, úgy lettek kezelve, mint akik már super bowlt nyertek, egyszerűen hozzászoktak a kivételezéshez. Nem meglepő módon az az eredménye, hogy mindenhez úgy állnak hozzá, hogy ebből nekik nem lehet bajuk.És te elötted is volt egy olyan karrier lehetőség, aminek köszönhetően még az unokáidnak sem kellene dolgoznia egész életükben?Huszonévesen én is csináltam olyan dolgokat, amire most semmi értelmes magyarázatot nem tudnék adni, de akkor jó ötletnek tűnt.Én ezeket nem értem, de komolyan... egész életén át edz h bekerülhessen az NFLbe, jól tudja h top5 pick lenne, erre 3 hónappal a draft előtt alkot egy ilyet...An arrest warrant has been issued for Georgia DT and potential No. 1 pick Jalen Carter for Reckless Driving and Racing. Stems from the January 15th crash that took the life of a teammate and staffer.
— Ari Meirov (@MySportsUpdate) March 1, 2023
Carter is on the schedule to speak at the NFL Combine at 10:30 ET. pic.twitter.com/4OQowGKWg6
Negritis, a vajda
Beki
Jan
Kötvehiszem.
Számomra az a szomorú része, hogy ha nem is zseni a srác akkor is, nincs egy barát az ilyen ember mellett, aki azt mondaná, figyu ezt most ne...
ZERO_L
Az kérdés hogy jogilag mennyire lehet ezért felelősségre vonni?Jó eséllyel piásan, másokat veszélyeztetve versenyeztek, aztán a baleset után segítségnyújtás nélkül elhajtott (igaz két órával később visszament, de először kamuzott a rendőröknek, hogy csak egy épületből hallotta a csattanást). Szerinted?
tüsi91

És te elötted is volt egy olyan karrier lehetőség, aminek köszönhetően még az unokáidnak sem kellene dolgoznia egész életükben?Huszonévesen én is csináltam olyan dolgokat, amire most semmi értelmes magyarázatot nem tudnék adni, de akkor jó ötletnek tűnt.Én ezeket nem értem, de komolyan... egész életén át edz h bekerülhessen az NFLbe, jól tudja h top5 pick lenne, erre 3 hónappal a draft előtt alkot egy ilyet...An arrest warrant has been issued for Georgia DT and potential No. 1 pick Jalen Carter for Reckless Driving and Racing. Stems from the January 15th crash that took the life of a teammate and staffer.
Carter is on the schedule to speak at the NFL Combine at 10:30 ET. pic.twitter.com/4OQowGKWg6
Negritis, a vajda
Beki
Jan
Kötvehiszem.
Számomra az a szomorú része, hogy ha nem is zseni a srác akkor is, nincs egy barát az ilyen ember mellett, aki azt mondaná, figyu ezt most ne...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
Huszonévesen én is csináltam olyan dolgokat, amire most semmi értelmes magyarázatot nem tudnék adni, de akkor jó ötletnek tűnt.Én ezeket nem értem, de komolyan... egész életén át edz h bekerülhessen az NFLbe, jól tudja h top5 pick lenne, erre 3 hónappal a draft előtt alkot egy ilyet...An arrest warrant has been issued for Georgia DT and potential No. 1 pick Jalen Carter for Reckless Driving and Racing. Stems from the January 15th crash that took the life of a teammate and staffer.
Negritis, a vajda
Beki
Hmmm
www.atlantanewsfirst.com/2023/02/04/911-calls-raise-questions-about-fatal-crash-involving-uga-player/
Szerkesztette: Willie Parker
Biztos nem lesz udfa, lesz jó pár csapat, aki röhögve ad egy 4. kört egy ilyen tehetségért.
Ruggs az elkapók között se volt azon a szinten mint Carter, ligában játszva is kérdéses volt mennyire érte meg az első kört. Értem, hogy fontosabb poszt az elkapó, de ha posztodon belül elit szintre van esélyed, akkor szépen mindenki szemethúny egy kis “””””kisiklás””””” miatt.
Szerkesztette: ZERO_L

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
Hát, a Bearsnél gyanítom most nem annyira örülnek...Biztosan nem. Tyree Wilson így elég jó tipp.
warr_b

Top3-ból UDFABengalsnál így is jó lehet egy 3. körös flierre minimum.
gabokocka
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
Én ezeket nem értem, de komolyan... egész életén át edz h bekerülhessen az NFLbe, jól tudja h top5 pick lenne, erre 3 hónappal a draft előtt alkot egy ilyet...Ruggs 2.0, én se értem
Beki
Top3-ból UDFAattól föggően hogy mire jutnak addig egy 7. kör talán belefér
gabokocka
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Én ezeket nem értem, de komolyan... egész életén át edz h bekerülhessen az NFLbe, jól tudja h top5 pick lenne, erre 3 hónappal a draft előtt alkot egy ilyet...An arrest warrant has been issued for Georgia DT and potential No. 1 pick Jalen Carter for Reckless Driving and Racing. Stems from the January 15th crash that took the life of a teammate and staffer.
Negritis, a vajda
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.