NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
6
4
NFL Draft 2023
Sztem fogják draftolni, de hogy sokat fog csúszni, az tuti.szerintem ennek ellenére is top10 lesz, sok idő van még a draftig.
gabokocka
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Mindkét cselekmény amivel gyanúsítják misdemeanor, magyarra fordítva kb vétségnek felel meg, letöltendőt jó eséllyel nem fog kapni, ellenben kiderült róla, hogy egy fasz.Ha jól olvasom, a Georgia bajnoki bulija közben történt az eset, mindenki agya el volt szállva az örömtől és boldogságtól.
Sztem fogják draftolni, de hogy sokat fog csúszni, az tuti.
gabokocka
Tragikus, ami történt, de ha egyébként nem problémás arc, bárhol elviszik, nagyot nyernek vele.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
Sztem fogják draftolni, de hogy sokat fog csúszni, az tuti.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
Igen.Nekem nem egyértelmű, hogy ő pl. ezért mondjuk kapna elzárást.Az kérdés hogy jogilag mennyire lehet ezért felelősségre vonni?Jó eséllyel piásan, másokat veszélyeztetve versenyeztek, aztán a baleset után segítségnyújtás nélkül elhajtott (igaz két órával később visszament, de először kamuzott a rendőröknek, hogy csak egy épületből hallotta a csattanást). Szerinted?
tüsi91
warr_b
A jó eséllyel piásan az már csak feltételezés, és ennél nem is lesz több, jogilag ezt már nem bizonyítod be.
Amiért letartóztatási parancs van az a versenyzés és a közúti veszélyeztetés.
Az biztos, hogy a legtöbb csapatnál kihúzta magát a listáról.
tüsi91
Kockás zászló helyett egy hatalmas red flag lett a vége.
Nekem nem egyértelmű, hogy ő pl. ezért mondjuk kapna elzárást.Az kérdés hogy jogilag mennyire lehet ezért felelősségre vonni?Jó eséllyel piásan, másokat veszélyeztetve versenyeztek, aztán a baleset után segítségnyújtás nélkül elhajtott (igaz két órával később visszament, de először kamuzott a rendőröknek, hogy csak egy épületből hallotta a csattanást). Szerinted?
tüsi91
warr_b
A jó eséllyel piásan az már csak feltételezés, és ennél nem is lesz több, jogilag ezt már nem bizonyítod be.
Amiért letartóztatási parancs van az a versenyzés és a közúti veszélyeztetés.
Az biztos, hogy a legtöbb csapatnál kihúzta magát a listáról.
Ezek a srácok, akik gimi elejétől kezdve sztárok voltak, úgy lettek kezelve, mint akik már super bowlt nyertek, egyszerűen hozzászoktak a kivételezéshez. Nem meglepő módon az az eredménye, hogy mindenhez úgy állnak hozzá, hogy ebből nekik nem lehet bajuk.És te elötted is volt egy olyan karrier lehetőség, aminek köszönhetően még az unokáidnak sem kellene dolgoznia egész életükben?Huszonévesen én is csináltam olyan dolgokat, amire most semmi értelmes magyarázatot nem tudnék adni, de akkor jó ötletnek tűnt.Én ezeket nem értem, de komolyan... egész életén át edz h bekerülhessen az NFLbe, jól tudja h top5 pick lenne, erre 3 hónappal a draft előtt alkot egy ilyet...An arrest warrant has been issued for Georgia DT and potential No. 1 pick Jalen Carter for Reckless Driving and Racing. Stems from the January 15th crash that took the life of a teammate and staffer.
— Ari Meirov (@MySportsUpdate) March 1, 2023
Carter is on the schedule to speak at the NFL Combine at 10:30 ET. pic.twitter.com/4OQowGKWg6
Negritis, a vajda
Beki
Jan
Kötvehiszem.
Számomra az a szomorú része, hogy ha nem is zseni a srác akkor is, nincs egy barát az ilyen ember mellett, aki azt mondaná, figyu ezt most ne...
ZERO_L
Az kérdés hogy jogilag mennyire lehet ezért felelősségre vonni?Jó eséllyel piásan, másokat veszélyeztetve versenyeztek, aztán a baleset után segítségnyújtás nélkül elhajtott (igaz két órával később visszament, de először kamuzott a rendőröknek, hogy csak egy épületből hallotta a csattanást). Szerinted?
tüsi91
És te elötted is volt egy olyan karrier lehetőség, aminek köszönhetően még az unokáidnak sem kellene dolgoznia egész életükben?Huszonévesen én is csináltam olyan dolgokat, amire most semmi értelmes magyarázatot nem tudnék adni, de akkor jó ötletnek tűnt.Én ezeket nem értem, de komolyan... egész életén át edz h bekerülhessen az NFLbe, jól tudja h top5 pick lenne, erre 3 hónappal a draft előtt alkot egy ilyet...An arrest warrant has been issued for Georgia DT and potential No. 1 pick Jalen Carter for Reckless Driving and Racing. Stems from the January 15th crash that took the life of a teammate and staffer.
Carter is on the schedule to speak at the NFL Combine at 10:30 ET. pic.twitter.com/4OQowGKWg6
Negritis, a vajda
Beki
Jan
Kötvehiszem.
Számomra az a szomorú része, hogy ha nem is zseni a srác akkor is, nincs egy barát az ilyen ember mellett, aki azt mondaná, figyu ezt most ne...
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
Huszonévesen én is csináltam olyan dolgokat, amire most semmi értelmes magyarázatot nem tudnék adni, de akkor jó ötletnek tűnt.Én ezeket nem értem, de komolyan... egész életén át edz h bekerülhessen az NFLbe, jól tudja h top5 pick lenne, erre 3 hónappal a draft előtt alkot egy ilyet...An arrest warrant has been issued for Georgia DT and potential No. 1 pick Jalen Carter for Reckless Driving and Racing. Stems from the January 15th crash that took the life of a teammate and staffer.
Negritis, a vajda
Beki
Hmmm
www.atlantanewsfirst.com/2023/02/04/911-calls-raise-questions-about-fatal-crash-involving-uga-player/
Szerkesztette: Willie Parker
Biztos nem lesz udfa, lesz jó pár csapat, aki röhögve ad egy 4. kört egy ilyen tehetségért.
Ruggs az elkapók között se volt azon a szinten mint Carter, ligában játszva is kérdéses volt mennyire érte meg az első kört. Értem, hogy fontosabb poszt az elkapó, de ha posztodon belül elit szintre van esélyed, akkor szépen mindenki szemethúny egy kis “””””kisiklás””””” miatt.
Szerkesztette: ZERO_L
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
Hát, a Bearsnél gyanítom most nem annyira örülnek...Biztosan nem. Tyree Wilson így elég jó tipp.
warr_b
Top3-ból UDFABengalsnál így is jó lehet egy 3. körös flierre minimum.
gabokocka
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
Én ezeket nem értem, de komolyan... egész életén át edz h bekerülhessen az NFLbe, jól tudja h top5 pick lenne, erre 3 hónappal a draft előtt alkot egy ilyet...Ruggs 2.0, én se értem
Beki
Top3-ból UDFAattól föggően hogy mire jutnak addig egy 7. kör talán belefér
gabokocka
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Én ezeket nem értem, de komolyan... egész életén át edz h bekerülhessen az NFLbe, jól tudja h top5 pick lenne, erre 3 hónappal a draft előtt alkot egy ilyet...An arrest warrant has been issued for Georgia DT and potential No. 1 pick Jalen Carter for Reckless Driving and Racing. Stems from the January 15th crash that took the life of a teammate and staffer.
Negritis, a vajda
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
An arrest warrant has been issued for Georgia DT and potential No. 1 pick Jalen Carter for Reckless Driving and Racing. Stems from the January 15th crash that took the life of a teammate and staffer.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
A Cowboys azért nem Robinsont draftolja, mert mögöttük a Billsbe jobban illik... ... 😀figy en mar Jones kapcsan ezen se lepodnek meg ... 😊
gyeek
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
A Cowboys tekintetében akadtam ki természetesen, ahol Dalton Kinclaidet tolta be Bijan Robinson helyett, ezzel a szenzációs magyarázattal:
I thought again about running back Bijan Robinson (Texas), but I think I found a better fit to get Robinson into Round 1 ...
Trade-es mockot egyértelműen lusta gyártani, inkább kirakattervezőset játszik, ill. megpróbálja a háromszöget átpréselni a csillag helyén igazi hüjegyerek módra. A Cowboys azért nem Robinsont draftolja, mert mögöttük a Billsbe jobban illik... ... 😀
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
Boston College WR Zay Flowers completed his training at PER4ORM in South Florida … and 13 pounds of muscle later, he appears ready to head to Indianapolis for the combine. 👀 pic.twitter.com/UxbWkWno99
— Tom Pelissero (@TomPelissero) February 27, 2023
Jah sorry ez az elkelési sorrendre vonatkozott, nem a beválásra.70-80% hatékonyság?Mint pff lekicsinylő, túlértékeltnek gondoló ember kérdeznék valamit.Ahogy lentebb linkelte baggio: thehuddlereport.com/top100.scores.shtml
Milyen arányban jönnek e az elemzések, mock-ok? Nagy tévedések vannak, ez benne is van a pakliban. Az elemzők köre is felhígult gondolom. Van stabilan jó találati arány amiben bíznak?
Kösz srácok ha válaszoltok!
🤘 gaben 🤘
empty taxi
Tehát nagyjából azt a karrier futják be amit várnak?
Over-under kilengés is ilyen kicsi vagy szépen ki lehet hozni az átlagot mint a legtöbb elemzésnél?
🤘 gaben 🤘
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
70-80% hatékonyság?Mint pff lekicsinylő, túlértékeltnek gondoló ember kérdeznék valamit.Ahogy lentebb linkelte baggio: thehuddlereport.com/top100.scores.shtml
Milyen arányban jönnek e az elemzések, mock-ok? Nagy tévedések vannak, ez benne is van a pakliban. Az elemzők köre is felhígult gondolom. Van stabilan jó találati arány amiben bíznak?
Kösz srácok ha válaszoltok!
🤘 gaben 🤘
empty taxi
Tehát nagyjából azt a karrier futják be amit várnak?
Over-under kilengés is ilyen kicsi vagy szépen ki lehet hozni az átlagot mint a legtöbb elemzésnél?
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "