NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
NFL Draft 2023
27 feliratkozó
több mint 1 éve
Mi kezdtük mindig a műsorunkat éjfélkor annoAkkor még jó, hogy megkérdeztem, valamiért éjfél rémlett.Hánykor kezdődik holnap? Éjfél ?2kor szokott, nem hiszem hogy változtattak rajta
Sixo
Heisman nádor
Sixo
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Akkor még jó, hogy megkérdeztem, valamiért éjfél rémlett.Hánykor kezdődik holnap? Éjfél ?2kor szokott, nem hiszem hogy változtattak rajta
Sixo
Heisman nádor
több mint 1 éve
Hánykor kezdődik holnap? Éjfél ?1. nap péntek 2:00, 2. nap szombat 1:00, 3. nap szombat 18:00
Sixo
több mint 1 éve
Hánykor kezdődik holnap? Éjfél ?2kor szokott, nem hiszem hogy változtattak rajta
Sixo
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Olvastam, ettől mèg szabad nem egyet èrteni vele (mèg mindig) 😉 de természetesen azt tesztek amit akartok, ti dolgotok. Peace 🙂Leírtam az Arena4 topikban, hogy mi az oka.Kb pont ezért gondolom öngólnak hogy csak net4+n lesz (de tudom èn vagyok negatív 😉 ès nem èrtek hozzá 🙂)Lehet, hogy volt errôl info valahol és csak én maradtam le róla, de lesz idén draft közvetítés?Fk-Tribün közös közvetítés első és a második napról is. Stúdióból élőben youtubeon és fb-on is megtalálható majd.
Dennis90
alatriste
dande2
shawnka
több mint 1 éve
Leírtam az Arena4 topikban, hogy mi az oka.Kb pont ezért gondolom öngólnak hogy csak net4+n lesz (de tudom èn vagyok negatív 😉 ès nem èrtek hozzá 🙂)Lehet, hogy volt errôl info valahol és csak én maradtam le róla, de lesz idén draft közvetítés?Fk-Tribün közös közvetítés első és a második napról is. Stúdióból élőben youtubeon és fb-on is megtalálható majd.
Dennis90
alatriste
dande2
több mint 1 éve
Kb pont ezért gondolom öngólnak hogy csak net4+n lesz (de tudom èn vagyok negatív 😉 ès nem èrtek hozzá 🙂)Lehet, hogy volt errôl info valahol és csak én maradtam le róla, de lesz idén draft közvetítés?Fk-Tribün közös közvetítés első és a második napról is. Stúdióból élőben youtubeon és fb-on is megtalálható majd.
Dennis90
alatriste
több mint 1 éve
Dennis90
163
Köszi! 🙏Lehet, hogy volt errôl info valahol és csak én maradtam le róla, de lesz idén draft közvetítés?Net4+ mindhárom nap, az első magyar kommentárral
Dennis90
r.baggio
több mint 1 éve
Lehet, hogy volt errôl info valahol és csak én maradtam le róla, de lesz idén draft közvetítés?Fk-Tribün közös közvetítés első és a második napról is. Stúdióból élőben youtubeon és fb-on is megtalálható majd.
Dennis90
Liverpool Fc
több mint 1 éve
Lehet, hogy volt errôl info valahol és csak én maradtam le róla, de lesz idén draft közvetítés?Net4+ mindhárom nap, az első magyar kommentárral
Dennis90
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
NFL draft meeting pic.twitter.com/qPDbdmQraz
— Annie Agar (@AnnieAgar) April 26, 2023
😁
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Dennis90
163
Lehet, hogy volt errôl info valahol és csak én maradtam le róla, de lesz idén draft közvetítés?
több mint 1 éve
Amúgy az eredeti Seahawks sapkás közvetítés (amiből az intro össze van vágva ) elérhető meg valahol?Ja, én is abszolút.Napra pontosan 10 (!) éves videóPÁNTER!!!!
youtu.be/rfEvraPQM4o
r.baggio
Kár hogy kicsit el volt spoilerezve, mert a többiek már nagyban röhögtek, tudták mekkora faszság történt, de azért próbálták visszafogni magukat.
Höriék gondolom álmukban sem gondolták, hogy ennek lesznek a szemtanúi.
Örök élmény marad. 🤣
Én visszasírom ezeket az adásokat, nagyon jó hangulatuk volt. Őszintébb volt, sokkal több szórakoztató faktorral.
ZERO_L
Nagyon más volt még 2013 egyrészt abban is, hogy én is fiatalabb voltam 😀 Másrészt abban is, hogy nem volt ennyire "profi" meg elérhető minden a neten.
Érted, itt is ustream meg hasonlókkal ment a szenvedés, manapság meg feldobnátok egy discordot, és felvennétek a szobát - annyi opció lenne (na meg persze twitch/youtube streamre).
Kicsit ilyen egyszerűbb időszak volt.
tenorx
Sztem amúgy ez klasszikussá vált így az idő elteltével.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 1 éve
a kattintásvadászat kicsúcsosodikAtya. Úr. Isten."Will Levis is now the favorite to go 1/2”
In his final mock draft of 2023, Cris Collinsworth has the #Chiefs at 31 taking…
— Devon Clements (@DevclemNFL) April 25, 2023
Tennessee QB Hendon Hooker. 🧐 #ChiefsKingdom pic.twitter.com/42fTijwObZ
iktriad
“Multiple NFL teams have Jahmyr Gibbs above Bijan Robinson”
It may appear as tho we’re in peak-DraftSZN but we’re not. Not until we hear a “Why the Chiefs could take Hendon Hooker in Round 1”-take. But that could come any minute now"
r.baggio
több mint 1 éve
Atya. Úr. Isten."Will Levis is now the favorite to go 1/2”
In his final mock draft of 2023, Cris Collinsworth has the #Chiefs at 31 taking…
iktriad
“Multiple NFL teams have Jahmyr Gibbs above Bijan Robinson”
It may appear as tho we’re in peak-DraftSZN but we’re not. Not until we hear a “Why the Chiefs could take Hendon Hooker in Round 1”-take. But that could come any minute now"
---
több mint 1 éve
Willie Parker
15 376
Atya. Úr. Isten.Ezt nevezném Tough (Jordan) Love szituációnak
iktriad
több mint 1 éve
Atya. Úr. Isten. In his final mock draft of 2023, Cris Collinsworth has the #Chiefs at 31 taking…
több mint 1 éve
deyell
11 702
Bob McGinn draft series cikkében - ahol scoutokat, executive-okat kérdez a prospectekről - nem mondanak túl jókat Jalen Carterrőli.imgur.com/xpTad6F.png
plusz a teljes report
i.imgur.com/ntZKH4U.png
Szerkesztette: deyell
choose life
több mint 1 éve
Ja, én is abszolút.Napra pontosan 10 (!) éves videóPÁNTER!!!!
youtu.be/rfEvraPQM4o
r.baggio
Kár hogy kicsit el volt spoilerezve, mert a többiek már nagyban röhögtek, tudták mekkora faszság történt, de azért próbálták visszafogni magukat.
Höriék gondolom álmukban sem gondolták, hogy ennek lesznek a szemtanúi.
Örök élmény marad. 🤣
Én visszasírom ezeket az adásokat, nagyon jó hangulatuk volt. Őszintébb volt, sokkal több szórakoztató faktorral.
ZERO_L
Nagyon más volt még 2013 egyrészt abban is, hogy én is fiatalabb voltam 😀 Másrészt abban is, hogy nem volt ennyire "profi" meg elérhető minden a neten.
Érted, itt is ustream meg hasonlókkal ment a szenvedés, manapság meg feldobnátok egy discordot, és felvennétek a szobát - annyi opció lenne (na meg persze twitch/youtube streamre).
Kicsit ilyen egyszerűbb időszak volt.
több mint 1 éve
Espn-nek is van szimulátora, én most találtam rá: www.espnsportsanalytics.com/nfl-sim
Ami plusz, hogy a végén kiírja, hogy hány százalék esély van rá, hogy a húzott játékos elérhető azzal a pickkel, és azt is hogy a csapat követjező pickjénél mekkora eséllyel lett volna még bent.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta