NFL Draft 2023
8. Kelee Ringo, CB (Georgia)Ilyent is csak te irhatsz 😒"
14. Cam Smith, CB (South Carolina)
empty taxi

nem lehet elég korán kezdeni 😊Az eleje egészen korrekt
panini.thedraftnetwork.com/2023-nfl-mock-draft/
Löfli

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Colts Fans…would you take Will Levis at #2 if you’re on the board for Colts in 4 hours from now???🏈🏈🏈… and go Montana - Young for Franchise??
— Jim Irsay (@JimIrsay) April 28, 2023

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
1. Joey Porter Jr., CB (Penn State)
2. Brian Branch, S (Alabama)
3. Will Levis, QB (Kentucky)
4. Michael Mayer, TE (Notre Dame)
5. Jalin Hyatt, WR (Tennessee)
6. Drew Sanders, LB (Arkansas)
7. Luke Musgrave, TE (Oregon State)
8. Kelee Ringo, CB (Georgia)
9. Darnell Washington, TE (Georgia)
10. O'Cyrus Torrence, G (Florida)
11. Tuli Tuipulotu, ED (USC)
12. BJ Ojulari, ED (LSU)
13. Isaiah Foskey, ED (Notre Dame)
14. Cam Smith, CB (South Carolina)
15. Tyrique Stevenson, CB (Miami-FL)
16. Trenton Simpson, LB (Clemson)
17. Sam LaPorta, TE (Iowa)
18. Keion White, ED (Georgia Tech)
19. John Michael Schmitz, C (Minnesota)
20. Cedric Tillman, WR (Tennessee)
21. Derick Hall, ED (Auburn)
22. Cody Mauch, G/T (North Dakota State)
23. Joe Tippmann, C/G (Wisconsin)
24. Antonio Johnson, DB (Texas A&M)
25. Dawand Jones, T (Ohio State)
26. Steve Avila, C/G (TCU)
27. Tucker Kraft, TE (South Dakota State)
28. Clark Phillips III, CB (Utah)
29. Keeanu Benton, DI (Wisconsin)
30. Chandler Zavala, OG (NC State)
31. Devon Achane, RB (Texas A&M)
32. Zach Charbonnet, RB (UCLA)
33. Siaki Ika, DI (Baylor)
34. Quan Martin, DB (Illinois)
35. Daiyan Henley, LB (Washington State)
36. Tyler Steen, OT (Alabama)
37. Cameron Mitchell, DB (Northwestern)
38. Josh Downs, WR (North Carolina)
39. DJ Turner, CB (Michigan)
40. Ji'Ayir Brown, S (Penn State)
41. Julius Brents, CB (Kansas State)
42. Jonathan Mingo, WR (Ole Miss)
43. Byron Young, ED (Tennessee)
44. Zach Evans, RB (Ole Miss)
45. Zacch Pickens, DI (South Carolina)
46. Hendon Hooker, QB (Tennessee)
47. DeWayne McBride, RB (UAB)
48. Henry To'oTo'o, LB (Alabama)
49. Sydney Brown, S (Illinois)
50. Adetomiwa Adebawore, DL (Northwestern)

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Mi kezdtük mindig a műsorunkat éjfélkor annoAkkor még jó, hogy megkérdeztem, valamiért éjfél rémlett.Hánykor kezdődik holnap? Éjfél ?2kor szokott, nem hiszem hogy változtattak rajta
Sixo
Heisman nádor
Sixo

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Akkor még jó, hogy megkérdeztem, valamiért éjfél rémlett.Hánykor kezdődik holnap? Éjfél ?2kor szokott, nem hiszem hogy változtattak rajta
Sixo
Heisman nádor

Hánykor kezdődik holnap? Éjfél ?1. nap péntek 2:00, 2. nap szombat 1:00, 3. nap szombat 18:00
Sixo
Hánykor kezdődik holnap? Éjfél ?2kor szokott, nem hiszem hogy változtattak rajta
Sixo
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz

Olvastam, ettől mèg szabad nem egyet èrteni vele (mèg mindig) 😉 de természetesen azt tesztek amit akartok, ti dolgotok. Peace 🙂Leírtam az Arena4 topikban, hogy mi az oka.Kb pont ezért gondolom öngólnak hogy csak net4+n lesz (de tudom èn vagyok negatív 😉 ès nem èrtek hozzá 🙂)Lehet, hogy volt errôl info valahol és csak én maradtam le róla, de lesz idén draft közvetítés?Fk-Tribün közös közvetítés első és a második napról is. Stúdióból élőben youtubeon és fb-on is megtalálható majd.
Dennis90
alatriste
dande2
shawnka
Leírtam az Arena4 topikban, hogy mi az oka.Kb pont ezért gondolom öngólnak hogy csak net4+n lesz (de tudom èn vagyok negatív 😉 ès nem èrtek hozzá 🙂)Lehet, hogy volt errôl info valahol és csak én maradtam le róla, de lesz idén draft közvetítés?Fk-Tribün közös közvetítés első és a második napról is. Stúdióból élőben youtubeon és fb-on is megtalálható majd.
Dennis90
alatriste
dande2
Kb pont ezért gondolom öngólnak hogy csak net4+n lesz (de tudom èn vagyok negatív 😉 ès nem èrtek hozzá 🙂)Lehet, hogy volt errôl info valahol és csak én maradtam le róla, de lesz idén draft közvetítés?Fk-Tribün közös közvetítés első és a második napról is. Stúdióból élőben youtubeon és fb-on is megtalálható majd.
Dennis90
alatriste
Köszi! 🙏Lehet, hogy volt errôl info valahol és csak én maradtam le róla, de lesz idén draft közvetítés?Net4+ mindhárom nap, az első magyar kommentárral
Dennis90
r.baggio
Lehet, hogy volt errôl info valahol és csak én maradtam le róla, de lesz idén draft közvetítés?Fk-Tribün közös közvetítés első és a második napról is. Stúdióból élőben youtubeon és fb-on is megtalálható majd.
Dennis90

Liverpool Fc
Lehet, hogy volt errôl info valahol és csak én maradtam le róla, de lesz idén draft közvetítés?Net4+ mindhárom nap, az első magyar kommentárral
Dennis90

---
NFL draft meeting pic.twitter.com/qPDbdmQraz
— Annie Agar (@AnnieAgar) April 26, 2023
😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Amúgy az eredeti Seahawks sapkás közvetítés (amiből az intro össze van vágva ) elérhető meg valahol?Ja, én is abszolút.Napra pontosan 10 (!) éves videóPÁNTER!!!!
youtu.be/rfEvraPQM4o
r.baggio
Kár hogy kicsit el volt spoilerezve, mert a többiek már nagyban röhögtek, tudták mekkora faszság történt, de azért próbálták visszafogni magukat.
Höriék gondolom álmukban sem gondolták, hogy ennek lesznek a szemtanúi.
Örök élmény marad. 🤣
Én visszasírom ezeket az adásokat, nagyon jó hangulatuk volt. Őszintébb volt, sokkal több szórakoztató faktorral.
ZERO_L
Nagyon más volt még 2013 egyrészt abban is, hogy én is fiatalabb voltam 😀 Másrészt abban is, hogy nem volt ennyire "profi" meg elérhető minden a neten.
Érted, itt is ustream meg hasonlókkal ment a szenvedés, manapság meg feldobnátok egy discordot, és felvennétek a szobát - annyi opció lenne (na meg persze twitch/youtube streamre).
Kicsit ilyen egyszerűbb időszak volt.
tenorx
Sztem amúgy ez klasszikussá vált így az idő elteltével.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
a kattintásvadászat kicsúcsosodikAtya. Úr. Isten."Will Levis is now the favorite to go 1/2”
In his final mock draft of 2023, Cris Collinsworth has the #Chiefs at 31 taking…
— Devon Clements (@DevclemNFL) April 25, 2023
Tennessee QB Hendon Hooker. 🧐 #ChiefsKingdom pic.twitter.com/42fTijwObZ
iktriad
“Multiple NFL teams have Jahmyr Gibbs above Bijan Robinson”
It may appear as tho we’re in peak-DraftSZN but we’re not. Not until we hear a “Why the Chiefs could take Hendon Hooker in Round 1”-take. But that could come any minute now"
r.baggio
Atya. Úr. Isten."Will Levis is now the favorite to go 1/2”
In his final mock draft of 2023, Cris Collinsworth has the #Chiefs at 31 taking…
iktriad
“Multiple NFL teams have Jahmyr Gibbs above Bijan Robinson”
It may appear as tho we’re in peak-DraftSZN but we’re not. Not until we hear a “Why the Chiefs could take Hendon Hooker in Round 1”-take. But that could come any minute now"

---
Atya. Úr. Isten.Ezt nevezném Tough (Jordan) Love szituációnak
iktriad