NFL Draft 2024
24 feliratkozó
7 hónapja
ha már felmerült a meglepetés csúszó, ki lehet a meglepetés első körös pick? nekem az a tippem, hogy Kingsley SuamataiaValamelyik guard
deyell
Bebee vagy Haynes
7 hónapja
ha már felmerült a meglepetés csúszó, ki lehet a meglepetés első körös pick? nekem az a tippem, hogy Kingsley SuamataiaWorthy 😀
deyell
7 hónapja
deyell
11 702
ha már felmerült a meglepetés csúszó, ki lehet a meglepetés első körös pick? nekem az a tippem, hogy Kingsley Suamataia
choose life
7 hónapja
Herbert fiaskó? Ezt nem értem, leírnád nekem?Az oregoni eredményeire gondol
csi77
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
7 hónapja
Herbert fiaskó? Ezt nem értem, leírnád nekem?Megosztod a nagy közönséggel is?Ez a JJ McCarthy hype megint egészen elképesztő és nonszenszAzért ez nálam nem egy Will Lewis szint, és érteni vélem, mi az elgondolás.
r.baggio
zacknorb
Azt leszámítva, hogy macJones féle "fejben nagyon ott van", "karakterere nagy profi mentalitású" bs-eket puffogtatnánk. Miért érne ez a srác első kört?
Lehet én és nagyon sok ember benézi ezt a gyereket és a Michiganben voltak hülyék az edzők, ez egy valid narratíva még ha ezt inkább a Herbert fiasko táplálja sokakban.
Viszont akkor a chargers szurkolóknak van egy nagyon rossz hírem. 🙂
ZERO_L
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
7 hónapja
Minnyá más 😀Mondjuk az is fura, hogy mindenhonnan az folyik hogy milyen brutál erős az idei OT felhozatal (minden mockban legalább 7-8 játékost írnak első körbe), erre meghívnak egyetlen tackle-t.meghívták Altet is, csak nem akart menni
warr_b
deyell
Láttam amúgy, meg hogy JJ nem is válaszolt a meghívóra 😛
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
deyell
11 702
Mondjuk az is fura, hogy mindenhonnan az folyik hogy milyen brutál erős az idei OT felhozatal (minden mockban legalább 7-8 játékost írnak első körbe), erre meghívnak egyetlen tackle-t.meghívták Altet is, csak nem akart menni
warr_b
choose life
7 hónapja
Mondjuk az is fura, hogy mindenhonnan az folyik hogy milyen brutál erős az idei OT felhozatal (minden mockban legalább 7-8 játékost írnak első körbe), erre meghívnak egyetlen tackle-t.
7 hónapja
Latu szerintem korábban megy ki, mint Latham
7 hónapja
deyell
11 702
Ha buki lennék én is Dariusra adnám a legkisebb oddsot, utána jönne holtversenyben Latu és Brian Thomas.Darius szerintem átkullog a második körbe, de Latu és Brian Thomas jó prospectek azért. Thomast elviszi a Bills 1/28-on, ha előtte más nem. Latu meg 1/26-nál (Bucs) nem csúszik lejjebb, korrekt playa.
empty taxi
choose life
7 hónapja
Ha buki lennék én is Dariusra adnám a legkisebb oddsot, utána jönne holtversenyben Latu és Brian Thomas.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
7 hónapja
Én is Dariusra tippelnékNa ki marad idén bent a legtovább a helyszínen lévők közül?Darius király simán 2 .napos
Thirteen players confirmed to attend #NFLDraft2024 @KPRC2 pic.twitter.com/1ofPp1V8vi
— Aaron Wilson (@AaronWilson_NFL) April 11, 2024
iktriad
Janek
7 hónapja
Na ki marad idén bent a legtovább a helyszínen lévők közül?Nem sok ember, azt kell hogy mondjam
Thirteen players confirmed to attend #NFLDraft2024 @KPRC2 pic.twitter.com/1ofPp1V8vi
iktriad
7 hónapja
Na ki marad idén bent a legtovább a helyszínen lévők közül?Darius király simán 2 .napos
iktriad
7 hónapja
Na ki marad idén bent a legtovább a helyszínen lévők közül?Thirteen players confirmed to attend #NFLDraft2024 @KPRC2 pic.twitter.com/1ofPp1V8vi
7 hónapja
deyell
11 702
According to reports, former Texas Longhorns defensive lineman T'Vondre Sweat has been arrested on a DWI charge.Egy 6.kört azért adnék érte 🤣
3 hetet kellett volna kibírni
deyell
Klaci79
I think it's worth noting that Dane Brugler has Texas DT T'Vondre Sweat graded as a fourth-round player.
— Marcus Mosher (@Marcus_Mosher) April 10, 2024
"Party animal" and "class clown" were the words to describe him.
choose life
7 hónapja
Klaci79
22 208
According to reports, former Texas Longhorns defensive lineman T'Vondre Sweat has been arrested on a DWI charge.Egy 6.kört azért adnék érte 🤣
3 hetet kellett volna kibírni
deyell
7 hónapja
deyell
11 702
According to reports, former Texas Longhorns defensive lineman T'Vondre Sweat has been arrested on a DWI charge.3 hetet kellett volna kibírni
choose life
7 hónapja
Az okés, hogy vele lett bajnok a csapat, de nem miatta. Nagy különbség!Levisnál az utolsó szezonjában is folyamatosan azt éreztem, hogy miatta képes meccseket bukni a csapat, míg JJ-nél ez az érzés egyáltalán nem volt meg. Vele lett bajnok a csapat, és nem annak ellenére. Plusz mikor hozták ki szezon közben az első körben, megnéztem a számait, és meglepődve tapasztaltam, hogy ez nem szar, sőt.Megosztod a nagy közönséggel is?Ez a JJ McCarthy hype megint egészen elképesztő és nonszenszAzért ez nálam nem egy Will Lewis szint, és érteni vélem, mi az elgondolás.
r.baggio
zacknorb
ZERO_L
Igen, simán lehet hogy besül, mert az draft egy kibaszott nagy lutri, de itt senkit nem fogok 1/4-ért sültbolondnak hinni, ellentétben tavaly az lett volna.
Plusz a csapatok majd beárazzák, és eldöntik, hogy mizuvan.
zacknorb
7 hónapja
Levisnál az utolsó szezonjában is folyamatosan azt éreztem, hogy miatta képes meccseket bukni a csapat, míg JJ-nél ez az érzés egyáltalán nem volt meg. Vele lett bajnok a csapat, és nem annak ellenére. Plusz mikor hozták ki szezon közben az első körben, megnéztem a számait, és meglepődve tapasztaltam, hogy ez nem szar, sőt.Megosztod a nagy közönséggel is?Ez a JJ McCarthy hype megint egészen elképesztő és nonszenszAzért ez nálam nem egy Will Lewis szint, és érteni vélem, mi az elgondolás.
r.baggio
zacknorb
ZERO_L
Igen, simán lehet hogy besül, mert az draft egy kibaszott nagy lutri, de itt senkit nem fogok 1/4-ért sültbolondnak hinni, ellentétben tavaly az lett volna.
Plusz a csapatok majd beárazzák, és eldöntik, hogy mizuvan.
7 hónapja
Megosztod a nagy közönséggel is?Ez a JJ McCarthy hype megint egészen elképesztő és nonszenszAzért ez nálam nem egy Will Lewis szint, és érteni vélem, mi az elgondolás.
r.baggio
zacknorb
Azt leszámítva, hogy macJones féle "fejben nagyon ott van", "karakterere nagy profi mentalitású" bs-eket puffogtatnánk. Miért érne ez a srác első kört?
Lehet én és nagyon sok ember benézi ezt a gyereket és a Michiganben voltak hülyék az edzők, ez egy valid narratíva még ha ezt inkább a Herbert fiasko táplálja sokakban.
Viszont akkor a chargers szurkolóknak van egy nagyon rossz hírem. 🙂
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
7 hónapja
Vagy egy ilyet 😂Aki 3. körös lett végül, ha JJ-t is ott viszik el, akkor kanosszát járok majdEz a JJ McCarthy hype megint egészen elképesztő és nonszenszMiért?
r.baggio
Ha egy Malik Willisnél belefért...
Klaci79
r.baggio
youtu.be/9paLA6ayLPU?si=ZqQ8Gg9HqMDCVb2H
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
7 hónapja
Aztan Levis megis jobban nezett ki mint mondjuk Young...Ez a JJ McCarthy hype megint egészen elképesztő és nonszenszAzért ez nálam nem egy Will Lewis szint, és érteni vélem, mi az elgondolás.
r.baggio
zacknorb
Én már semmit nem mondok draft előtt, sőt utána sem 2-3 évig, mert kb full lottery az egész, majdhogynem többet számít ki hova kerül, mint az, hogy milyen prospect.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
7 hónapja
Ez a JJ McCarthy hype megint egészen elképesztő és nonszenszAzért ez nálam nem egy Will Lewis szint, és érteni vélem, mi az elgondolás.
r.baggio