NFL Draft 2024

24 feliratkozó

7 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 588 — Kinek mit intézett a kormánya
ha már felmerült a meglepetés csúszó, ki lehet a meglepetés első körös pick? nekem az a tippem, hogy Kingsley Suamataia
deyell
Valamelyik guard
Bebee vagy Haynes
7 hónapja
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 115 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
ha már felmerült a meglepetés csúszó, ki lehet a meglepetés első körös pick? nekem az a tippem, hogy Kingsley Suamataia
deyell
Worthy 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
7 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 11 702

choose life
7 hónapja
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 344 — no es importante
Herbert fiaskó? Ezt nem értem, leírnád nekem?
csi77
Az oregoni eredményeire gondol

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
7 hónapja
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 774 — Bears & Illinois fan
Ez a JJ McCarthy hype megint egészen elképesztő és nonszensz
r.baggio
Azért ez nálam nem egy Will Lewis szint, és érteni vélem, mi az elgondolás.
zacknorb
Megosztod a nagy közönséggel is?

Azt leszámítva, hogy macJones féle "fejben nagyon ott van", "karakterere nagy profi mentalitású" bs-eket puffogtatnánk. Miért érne ez a srác első kört?

Lehet én és nagyon sok ember benézi ezt a gyereket és a Michiganben voltak hülyék az edzők, ez egy valid narratíva még ha ezt inkább a Herbert fiasko táplálja sokakban.
Viszont akkor a chargers szurkolóknak van egy nagyon rossz hírem. 🙂
ZERO_L
Herbert fiaskó? Ezt nem értem, leírnád nekem?

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
7 hónapja
warr_b Washington Commanders 24 067 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Mondjuk az is fura, hogy mindenhonnan az folyik hogy milyen brutál erős az idei OT felhozatal (minden mockban legalább 7-8 játékost írnak első körbe), erre meghívnak egyetlen tackle-t.
warr_b
meghívták Altet is, csak nem akart menni
deyell
Minnyá más 😀

Láttam amúgy, meg hogy JJ nem is válaszolt a meghívóra 😛

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
Mondjuk az is fura, hogy mindenhonnan az folyik hogy milyen brutál erős az idei OT felhozatal (minden mockban legalább 7-8 játékost írnak első körbe), erre meghívnak egyetlen tackle-t.
warr_b
meghívták Altet is, csak nem akart menni

choose life
7 hónapja
warr_b Washington Commanders 24 067 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

7 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 588 — Kinek mit intézett a kormánya
Latu szerintem korábban megy ki, mint Latham
7 hónapja
Ha buki lennék én is Dariusra adnám a legkisebb oddsot, utána jönne holtversenyben Latu és Brian Thomas.
empty taxi
Darius szerintem átkullog a második körbe, de Latu és Brian Thomas jó prospectek azért. Thomast elviszi a Bills 1/28-on, ha előtte más nem. Latu meg 1/26-nál (Bucs) nem csúszik lejjebb, korrekt playa.

choose life
7 hónapja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 396 — Lájkold a zsűrit!
Ha buki lennék én is Dariusra adnám a legkisebb oddsot, utána jönne holtversenyben Latu és Brian Thomas.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
7 hónapja
Na ki marad idén bent a legtovább a helyszínen lévők közül?

iktriad
Darius király simán 2 .napos
Janek
Én is Dariusra tippelnék

7 hónapja

iktriad
Nem sok ember, azt kell hogy mondjam
7 hónapja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 965 — Apu ökölbeszorított keze

iktriad
Darius király simán 2 .napos

7 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 79 834 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
7 hónapja
According to reports, former Texas Longhorns defensive lineman T'Vondre Sweat has been arrested on a DWI charge.

3 hetet kellett volna kibírni
deyell
Egy 6.kört azért adnék érte 🤣
Klaci79

choose life
7 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 79 834 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Majd 4 órás elemzés Höritől az idei CB felhozatalról
 www.youtube.com/watch?v=D_UfSWOj2hY
7 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 208
According to reports, former Texas Longhorns defensive lineman T'Vondre Sweat has been arrested on a DWI charge.

deyell
Egy 6.kört azért adnék érte 🤣
7 hónapja

choose life
7 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 125 — WHO DAT!!!!
r.baggio
zacknorb
ZERO_L
Levisnál az utolsó szezonjában is folyamatosan azt éreztem, hogy miatta képes meccseket bukni a csapat, míg JJ-nél ez az érzés egyáltalán nem volt meg. Vele lett bajnok a csapat, és nem annak ellenére. Plusz mikor hozták ki szezon közben az első körben, megnéztem a számait, és meglepődve tapasztaltam, hogy ez nem szar, sőt.
Igen, simán lehet hogy besül, mert az draft egy kibaszott nagy lutri, de itt senkit nem fogok 1/4-ért sültbolondnak hinni, ellentétben tavaly az lett volna.
Plusz a csapatok majd beárazzák, és eldöntik, hogy mizuvan.
zacknorb
Az okés, hogy vele lett bajnok a csapat, de nem miatta. Nagy különbség!

7 hónapja
r.baggio
zacknorb
ZERO_L
Levisnál az utolsó szezonjában is folyamatosan azt éreztem, hogy miatta képes meccseket bukni a csapat, míg JJ-nél ez az érzés egyáltalán nem volt meg. Vele lett bajnok a csapat, és nem annak ellenére. Plusz mikor hozták ki szezon közben az első körben, megnéztem a számait, és meglepődve tapasztaltam, hogy ez nem szar, sőt.
Igen, simán lehet hogy besül, mert az draft egy kibaszott nagy lutri, de itt senkit nem fogok 1/4-ért sültbolondnak hinni, ellentétben tavaly az lett volna.
Plusz a csapatok majd beárazzák, és eldöntik, hogy mizuvan.
7 hónapja
ZERO_L New England Patriots 4 537 — situational football
r.baggio
zacknorb

Azt leszámítva, hogy macJones féle "fejben nagyon ott van", "karakterere nagy profi mentalitású" bs-eket puffogtatnánk. Miért érne ez a srác első kört?

Lehet én és nagyon sok ember benézi ezt a gyereket és a Michiganben voltak hülyék az edzők, ez egy valid narratíva még ha ezt inkább a Herbert fiasko táplálja sokakban.
Viszont akkor a chargers szurkolóknak van egy nagyon rossz hírem. 🙂

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
7 hónapja
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 021 — !SuPeR6BoWL!
r.baggio
Miért?
Ha egy Malik Willisnél belefért...
Klaci79
Aki 3. körös lett végül, ha JJ-t is ott viszik el, akkor kanosszát járok majd
r.baggio
Vagy egy ilyet 😂
 youtu.be/9paLA6ayLPU?si=ZqQ8Gg9HqMDCVb2H

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
7 hónapja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 449 — Keep pounding
r.baggio
zacknorb
Aztan Levis megis jobban nezett ki mint mondjuk Young...
Én már semmit nem mondok draft előtt, sőt utána sem 2-3 évig, mert kb full lottery az egész, majdhogynem többet számít ki hova kerül, mint az, hogy milyen prospect.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
7 hónapja
r.baggio