NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
NFL Draft 2024
Jól látom, megint hajnali 2 a kezdés magyar idő szerint?igen, nem is emlékszem olyanra, hogy máskor kezdődött volna.
warr_b
choose life
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Ha Daniels mégis a Raidersben kötne ki, akkor már lenne tapasztalata a divízió rivális Justin Herbert vezette csapatok elverésesben. 😀Érdekes stratégia, annyi szent. Viszont jó látni, hogy valaki ennyire szeretne a Raidersbe kerülni. 😀 😀 😀inkább ő jöjjön az első körben, mint Penix, de nem szeretném, ha feltradelne érte a Raiders. annyira nem jó prospect szerintem.
iktriad
deyell
College timelines can be weird 😅
— The 33rd Team (@The33rdTeamFB) April 19, 2024
Here’s Jayden Daniels completing a bomb to Brandon Aiyuk at Arizona State in 2019 🎯
Aiyuk is entering his 5th season while Daniels is a likely Top 3 pick next week
🎥: @BleacherReport pic.twitter.com/K2JjQtAMCl
Érdekes stratégia, annyi szent. Viszont jó látni, hogy valaki ennyire szeretne a Raidersbe kerülni. 😀 😀 😀inkább ő jöjjön az első körben, mint Penix, de nem szeretném, ha feltradelne érte a Raiders. annyira nem jó prospect szerintem.
iktriad
choose life
BREAKING: Hearing from reputable sources that Jayden Daniels is actively trying to tank his draft stock because he wants to play for Antonio Pierce in LV. I still believe he ends up in Washington but think this is why the betting markets are acting kooky. #HTTC #RaiderNation
— Rickey (@prettyrickey213) April 19, 2024
"It has been tracking for Jayden Daniels to go at number two..
— Pat McAfee (@PatMcAfeeShow) April 19, 2024
It feels like Jayden Daniels has an interest in being other places..
We’ll see what the Washington Commanders do with that information" ~ @AdamSchefter #PMSLive https://t.co/6pVLDVMIHO pic.twitter.com/U7nijL0ZQw
Szerkesztette: iktriad
inkább majonézakkor McCarthy jön?Schefter on Jayden Daniels visit with WAS "It didn't seem to go over too well with his agent who sounded off on social media that he didn't seem particularly pleased with the process. Daniels thought it would be a visit for just him, but WAS essentially opened up the process." pic.twitter.com/Y69c7pFcUN
— Billy M (@BillyM_91) April 19, 2024
Hehe.
warr_b
deyell
akkor McCarthy jön?Schefter on Jayden Daniels visit with WAS "It didn't seem to go over too well with his agent who sounded off on social media that he didn't seem particularly pleased with the process. Daniels thought it would be a visit for just him, but WAS essentially opened up the process." pic.twitter.com/Y69c7pFcUN
Hehe.
warr_b
choose life
Schefter on Jayden Daniels visit with WAS "It didn't seem to go over too well with his agent who sounded off on social media that he didn't seem particularly pleased with the process. Daniels thought it would be a visit for just him, but WAS essentially opened up the process." pic.twitter.com/Y69c7pFcUN
Hehe.
NCAA rekord, QB-ként 99 yardos futás, jóvan? 😀Armani Rogers se volt rosszLopom a Raiders topicbólA régi is hogy bevált!
REPORT: Tennessee QB Joe Milton III will eventually transition to tight end in the #NFL, some teams believe 👀Jó döntés lenne, itt az új Logan Thomas!
Milton is 6-foot-5, 236 pounds.
peterbadbone
r.baggio
warr_b
dancogo
Tight endnek mondjuk szar ő is...
Armani Rogers se volt rosszLopom a Raiders topicbólA régi is hogy bevált!
REPORT: Tennessee QB Joe Milton III will eventually transition to tight end in the #NFL, some teams believe 👀Jó döntés lenne, itt az új Logan Thomas!
peterbadbone
r.baggio
warr_b
Lopom a Raiders topicbólA régi is hogy bevált!
peterbadbone
r.baggio
peterbadbone
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Ide is beteszem, mert szerintem közérdekű dolog 😊Szakértőnek hívni azt az embert aki sorozatosan szarul draftolt merész 😃.
Következő héten a Pat McAfee Draft show szakértője nem más lesz, mint BB!
Felvezetőműsor + komplett draft közvetítés.
Szerintem kb must see! kategória! (mint ahogy a csatolt videó is az, tegnapról!)
bogjosi
Következő héten a Pat McAfee Draft show szakértője nem más lesz, mint BB!
Felvezetőműsor + komplett draft közvetítés.
Szerintem kb must see! kategória! (mint ahogy a csatolt videó is az, tegnapról!)
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
Former Albany defensive lineman AJ Simon, who was hoping to be selected in next week's NFL draft, has died at the age of 25, the school announced Wednesday.https://t.co/t4sg9FOb2o
— Adam Schefter (@AdamSchefter) April 17, 2024
Mit gondoltok erről?
www.nfl.com/news/aidan-o-connell-ready-to-compete-for-raiders-starting-qb-job
rfbn12
A Raiders biztosan hozni fog QB-t drafton, a kérdés h mennyire tudnak agresszíven felmenni.
Ha Daniels v McCarthy összejön, akkor sztem AOC backup lesz.
Ha lejjebb Penix-et húzzák, akkor nálam előtte sem lenne kezdő, de Bo Nix-szel versenyezhetne pl.
www.youtube.com/watch?v=xFsapBA-kik
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Abban reménykedtem, hogy konkrétumokkal tudsz szolgálni a "jók a számai"-n túl. Kicsit csalódtam.Levisnál az utolsó szezonjában is folyamatosan azt éreztem, hogy miatta képes meccseket bukni a csapat, míg JJ-nél ez az érzés egyáltalán nem volt meg. Vele lett bajnok a csapat, és nem annak ellenére. Plusz mikor hozták ki szezon közben az első körben, megnéztem a számait, és meglepődve tapasztaltam, hogy ez nem szar, sőt.Megosztod a nagy közönséggel is?Ez a JJ McCarthy hype megint egészen elképesztő és nonszenszAzért ez nálam nem egy Will Lewis szint, és érteni vélem, mi az elgondolás.
r.baggio
zacknorb
ZERO_L
Igen, simán lehet hogy besül, mert az draft egy kibaszott nagy lutri, de itt senkit nem fogok 1/4-ért sültbolondnak hinni, ellentétben tavaly az lett volna.
Plusz a csapatok majd beárazzák, és eldöntik, hogy mizuvan.
zacknorb
Az elgondolást mindig bele lehet magyarázni, mert ez a draft már csak egy ilyen műfaj.
Itt a hype mértéke az ami totálisan érthetetlen. Lassan már ott tartunk, hogy második legjobb QB prospect...
Sok helyről lehet hallani, hogy minél többet nézik annál jobban tetszik neki és biztos van ebben valami, de egyszerűen a mutatott mennyiségről szerintem nem szabad ennyire elvonatkoztatni. Ahogy NBA-ben sem lehet per36 statra vetíteni és összehasonlítani minden játékost, mert oka van annak, hogy valaki 20 percet játszik átlagban, más meg 30-at.
McCarthy-nál egyszerűen olyan kicsi mintáról beszélünk, hogy súrolja a hiba határt. El lehet ismerni a potenciált, bár ez is ködös, de a padlója konkrétan nem létezik. Közhelyesen lehetne boom or bust játékosnak nevezni, de a boom az olyan wishfull thinking, mintha azt mondanád, hogy egyszer fehér ember fogja tartani a 100 méteres sprint világcsúcsát.
Ennek a rizikónak is meg van a helye, de nálam közelében sincs az első körnek.
(szerintem másodikban is pazarlás, de ott a QB need miatt azt mondom valahogy megértem az elkeseredést)
Glad you asked!
— Dynasty Zoltan (Mike Garai) (@DynastyZoltanFF) March 27, 2024
JJ McCarthy's attempts by quarter:
1st: 183
2nd: 224
3rd: 156
4th: 91
Only 38% of attempts in the 2nd half, 14% in the 4th quarter.
Oh, so they must not have trusted him to throw in the fourth, that's why!
- Career record: 28-1
- Halftime deficits: Two (15… https://t.co/27cn0ExA1R
És ebben is van egy nagyon fontos mondat:
It's not his fault he (and the team) were so good that he barely played in the fourth.
Persze, hogy nem az ő sara, de ha nincs tesztelve ilyen téren, akkor mégis hogyan lehet QB2-3 helyre tenni? Egy scouting során ez szürke zóna, talán egyeseknél red flag is.
Ahogy kapitnono is mondta, nagyon nem mind1, hogy valaki utasként szerepel egy bajnok csapatban vagy vezetőként. Nézzük meg Burrowt, Lawrencet vagy Watsont ők elit számokat, játékot tettek fel egy kimondottan erős csapatban. Ezek sem jelentenek automatikus legitimációt a beválásra, de egy alapot adnak, hogy alacsonyabb szinten elit teljesítményt tudtak letenni.
Lehet én vagyok paranoiás és mindenről ugyan az jut eszembe | pina | , de nekem McCarthy nagyon hasonlít egy korábbi prospect gyerekre, aki szintén egy brutális OP csapatban bajnok lett, csak ő még mellette feltette a Burrow-féle statokat és látványos playeket is. Ez nyilván mindenkit elvakított (az unalomig szajkózott profi karaktere mellett...) azt már senki nem akarta észrevenni, hogy a séma és talent mennyiség (3 vagy 4 első körös WR tehetség) szépen elpalástoltak minden negatív dolgot vele kapcsolatban. Szóval én az ilyen "utazó bajnokoktól" nagyon tartok és örülnék neki ha pl a csapatom nem az ilyenekkel próbálkozna...
Csakhogy ne csak őt szapuljam, nekem az sem fér el pl a fejemben, hogy Penix-t hogy a francba lehet első körben kivinni. Nekem másodikban is iszonyat reachnek számít. Mert ha a sérülésétől eltekintek (amit hülyeség lenne megtenni), a mutatott játékban sem az a kihagyhatatlan prospect mintapéldánya, a kettő együtt meg olyan kombináció, amit nem értek bárki miért venne a nyakába.
Tavaly olyan jó volt látni, hogy a csapatok mennyire helyén tudták kezelni a QB prospecteket (nem te Steelers...), jó lenne ha idén ez a hype is csak a médiától jönne és szakemberek reálisabban látnák ezeket az irányítókat.
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
Ugyanitt hot take, hogy mind a 6 QB kimegy első nap és így utána nem lesz második napos QB.