NFL Draft 2026
Career drop rate (PFF):
— Ian Hartitz (@Ihartitz) January 25, 2026
Germie Bernard (2.5%)
Makai Lemon (2.8%)
Elijah Sarratt (3.6%)
Carnell Tate (4%)
Omar Cooper (4.2%)
CJ Daniels (4.3%)
Zachariah Branch (4.8%)
Antonio Williams (5%)
Ja'Kobi Lane (7.5%)
Denzel Boston (7.6%)
Jordyn Tyson (7.6%)
Chris Bell (7.9%)
Chris…
Poloska vagyok.
Iowa WR Kaden Wetjen has been cooking early on at @ShrineBowl
— Trevor Sikkema (@TampaBayTre) January 23, 2026
If DBs didn’t get hands on him early it was over. Constant separation. Reminds me of how Efton Chism stood out at this even last year pic.twitter.com/3nmRLoKRW8

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
A Miami student who was at the CFP Final is interviewed at a media conference in Vegas about Fernando Mendoza. The Raiders have the #1 NFL Draft pick and may select him in April. https://t.co/29LCOxtsLM
— RedditCFB (@RedditCFB) January 24, 2026
Poloska vagyok.
Ez a szabálymódosítás radar alatt maradt.Így van, lásd Rayuan Lane III tavalyA tengerész szolgál, nem vesz részt a drafton.Ez biztos? Shrine Bowl és Combine listán is ott a neve.
Dzsokijuing
"The 6-0, 206-pound running back will be able to defer his five-year military commitment if he makes an NFL roster under rules revised in December 2024."
Cruyffista
r.baggio
Mondjuk az kemény, hogy lehúzol iksz évet a ligában, aztán még öt év terepen.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
Így van, lásd Rayuan Lane III tavalyA tengerész szolgál, nem vesz részt a drafton.Ez biztos? Shrine Bowl és Combine listán is ott a neve.
Dzsokijuing
"The 6-0, 206-pound running back will be able to defer his five-year military commitment if he makes an NFL roster under rules revised in December 2024."
Cruyffista

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
A tengerész szolgál, nem vesz részt a drafton.Ez biztos? Shrine Bowl és Combine listán is ott a neve.
Dzsokijuing
megtaláltam emberemA tengerész szolgál, nem vesz részt a drafton.
eli heidenreich
ppf rank: 211. projection: 7. kör
hivatalos pozíció: fb
valódi pozíció: rb, fb, te és wr (z, y, és x snapeket is kapott)
deep route-októl kezdve power runon át run blockban is kiváló volt
3% drop rate
499 futott yard, 3 td
941 elkapott yard, 6 td
amióta mérik (2014) a legmagasabb ayprr azok közül, akik legalább 300 route-ot mentek collegeben, ebben a classban 1.22-öt ver rá a 2. helyezettre (5.86 Eli Heidenreich, 4.64 Makai Lemon)
legtöbb elkapott yard a navy történetében
bold: denver elviszi korán
Cruyffista
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
megtaláltam emberemCsávó fixen hozta a mixeimet idén, adom.
eli heidenreich
3% drop rate
499 futott yard, 3 td
941 elkapott yard, 6 td
amióta mérik (2014) a legmagasabb ayprr azok közül, akik legalább 300 route-ot mentek collegeben, ebben a classban 1.22-öt ver rá a 2. helyezettre (5.86 Eli Heidenreich, 4.64 Makai Lemon)
Cruyffista
Poloska vagyok.
eli heidenreich
3% drop rate
499 futott yard, 3 td
941 elkapott yard, 6 td
Fernando Mendoza declares for the draft, and of course he made sure to also post it on LinkedIn🤴 pic.twitter.com/zsv7PF4QVN
— RedditCFB (@RedditCFB) January 23, 2026
Megnyugodhatnak a Raiders fanok
Poloska vagyok.
Poloska vagyok.
Jojo Siwa 😀This woman-fearing virgin is going to save the Raiders franchise 😭 JUST WIN BABY pic.twitter.com/r2bL43Pajj
— Rick 🅙 (@RaidersLakers) January 21, 2026
Karakter alapján compja egyértelműen Justin Herbert, várom 2-3-4-5 év múlva milyen extra gárét fog felszedni, aki akkor marha nagy sztár lesz. Sabrina Carpenter, Sadie Sink...?
zacknorb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
This woman-fearing virgin is going to save the Raiders franchise 😭 JUST WIN BABY pic.twitter.com/r2bL43Pajj
— Rick 🅙 (@RaidersLakers) January 21, 2026
Karakter alapján compja egyértelműen Justin Herbert, várom 2-3-4-5 év múlva milyen extra gárét fog felszedni, aki akkor marha nagy sztár lesz. Sabrina Carpenter, Sadie Sink...?
Poloska vagyok.
Mondjuk ott a 2-3 körben kimegy 2 Indiana WR is szerintem.Engem mondjuk meglepne, ha ebből az Indianából 10+ picket draftolnának. Főleg úgy, hogy Mendoza mögött a CB Ponds a legmagasabbra értékelt játékosuk aki jelenleg a 60-70. hely között van rangsorolva 2-3 körös jelenlegi értékelésselOver the last 6 years, the school that won the National Championship also produced the most NFL Draft picks the following April.
— Dane Brugler (@dpbrugler) January 21, 2026
Indiana has a chance to make it 7 straight in the 2026 NFL Draft. pic.twitter.com/3EyRl0QZWT
zacknorb
kapitnono
Mondjuk ez a trend nálam is megdől, se nem lesz 10+ se nem lesz legtöbb.
Poloska vagyok.
Engem mondjuk meglepne, ha ebből az Indianából 10+ picket draftolnának. Főleg úgy, hogy Mendoza mögött a CB Ponds a legmagasabbra értékelt játékosuk aki jelenleg a 60-70. hely között van rangsorolva 2-3 körös jelenlegi értékelésselOver the last 6 years, the school that won the National Championship also produced the most NFL Draft picks the following April.
Indiana has a chance to make it 7 straight in the 2026 NFL Draft. pic.twitter.com/3EyRl0QZWT
zacknorb

Over the last 6 years, the school that won the National Championship also produced the most NFL Draft picks the following April.
Poloska vagyok.
Azért egyetemen hány ilyet láttunk már, hogy kicsi, gyors, jól bánik a labdával ha hozzá kerül a trükkös játékok során aztán NFL-ben meg kb el is tűnt. Elég pl megnézni Ryan williams hogy fel volt szopkodva tavaly, most meg sehol nincs kb.Toney szépen mentette a seggét, az a gyerek generációs tálentum.Na jó, ez a faszi all timer elkapó prospect. Itt a következő Tyreek Hill impactban.
Cruyffista
Cruyffista

Toney szépen mentette a seggét, az a gyerek generációs tálentum.Na jó, ez a faszi all timer elkapó prospect. Itt a következő Tyreek Hill impactban.
Cruyffista
2026 Panini Senior Bowl Coaching Staffs 🏈🔥
— Panini Senior Bowl (@seniorbowl) January 19, 2026
The American and National staffs are set for Mobile, representing 14 teams across the league.#TheDraftStartsInMobile #WherePlayersPlay pic.twitter.com/7XR1ZhY6dc
QBként (ha jó vagy) esélytelen hogy elkerüld a "faszerdőt", szóval nincs ilyen, hogy egy egyetemista figyeli a mozgásokat meg taktikázik az ideális csapatot keresve. (Elit hagyjuk)Ez is igaz, de a lényeg, hogy a NIL miatt már nem kell JMR-ként viselkedned ahhoz, hogy a nagy pénzért hülyét csinálj magadból vagy azért, mert inkompetens és lusta vagy, vagy azért, mert rendszeridegen közegben mozogsz.top5-ben azért az esetek többségében (90%) reménytelen franchise választEz a tendencia még jobban szétszakítja a már amúgy is megosztott ligát.BREAKING: Oregon QB Dante Moore will return for the 2026 season, he announced🦆Nem akart a Jetsben játszani, who could blame him lol
Lehet basztatni a NIL-t, de itt most szerintem szakmailag jó döntés született, egyszerűen valami kétségbeesett franchise elbaszta volna az építését a korai mélyvízbe dobásával.
Cruyffista
Jakehomer
Van NIL-pénzed, de nem akarsz reménytelen franchise-hoz menni? Vársz, ameddig tudsz és reménykedsz, hogy az ügynököd elsóz valami formálódó alsópolcos klubhoz.
Ami jó hír, hogy ez emeli az egyetemi foci színvonalát.
Dzsokijuing
aki ettől fél és nem kihívásként tekint a lehetősége, annak nem is való a profi futball, QB-ként ez hatványozottan igaz
ZERO_L
Most valóban ki tudod maxolni az eligibilityt és figyeled a mozgásokat, hiszen nem az a kihívás, hogy vakon berohanj a fszerdőbe, hanem, hogy körültekintően válassz csapatot.
Dzsokijuing
Top5ben szinte csak szar helyre kerülhetsz. Nézd meg anno Goff Fisher alatt kutyaszar bust volt, utána jött Mcvay és kihozta belőle a maxot. Nem lett elit, de messze nem volt szar. Williams bekerült egy messze nem 1/1es csapata (hatalmas mákkal), de ott is kellett egy Ben Johnson hogy lássunk valamit a srácból. Maye ugyan ez. Lawerence hány évet "vesztegelt el" mert nem hoztak neki értelmes stábot? Zack Wilsonnak nem volt ilyen szerencséje, lehet a jó stáb sem segített volna rajta.
És még lehetne sorolni a megannyi példát.
Nem az a lényeg hova kerül az adott játékos, hanem hogyan építik köré a csapatot, ezt meg nem tudod projektálni, hogy adott tulaj idiótán hisz a GMben mikor nem kéne (lsd colts és Luck projekt) vagy észheztér a tulaj (mázlija van???) és kinevez értelmes embereket, lsd Lions pálfordulása Campbell kinevezése után
Tanulás, fejlődés miatt van értelme maradni plusz évet az egyetemen és nem a félelem, extra pénz miatt. Ennyi.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
Bizony. Könnyen járhat úgy, csak egy snapre van tőle.BREAKING: Oregon QB Dante Moore will return for the 2026 season, he announced🦆Csak aztán ha úgy jár mint Allar akkor meg lehet mondani a másik oldalon a megmondtam-ot
Lehet basztatni a NIL-t, de itt most szerintem szakmailag jó döntés született, egyszerűen valami kétségbeesett franchise elbaszta volna az építését a korai mélyvízbe dobásával.
Cruyffista
Wester
Ez is igaz, de a lényeg, hogy a NIL miatt már nem kell JMR-ként viselkedned ahhoz, hogy a nagy pénzért hülyét csinálj magadból vagy azért, mert inkompetens és lusta vagy, vagy azért, mert rendszeridegen közegben mozogsz.top5-ben azért az esetek többségében (90%) reménytelen franchise választEz a tendencia még jobban szétszakítja a már amúgy is megosztott ligát.BREAKING: Oregon QB Dante Moore will return for the 2026 season, he announced🦆Nem akart a Jetsben játszani, who could blame him lol
Cruyffista
Jakehomer
Van NIL-pénzed, de nem akarsz reménytelen franchise-hoz menni? Vársz, ameddig tudsz és reménykedsz, hogy az ügynököd elsóz valami formálódó alsópolcos klubhoz.
Ami jó hír, hogy ez emeli az egyetemi foci színvonalát.
Dzsokijuing
aki ettől fél és nem kihívásként tekint a lehetősége, annak nem is való a profi futball, QB-ként ez hatványozottan igaz
ZERO_L
Most valóban ki tudod maxolni az eligibilityt és figyeled a mozgásokat, hiszen nem az a kihívás, hogy vakon berohanj a fszerdőbe, hanem, hogy körültekintően válassz csapatot.
Szerkesztette: Dzsokijuing
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
Nem tudom ennek százalékosan mennyi realitása van, biztos van 1-2 ilyen játékos, de ez lehet csak szurkolói hozzáállás, és többségében abszolút nem ez a döntő faktor.
Erre mondtam, hogy egy versenyzőtípus, márpedig a QB-nak ilyennek kell lennie, abszolút nem állhat így hozzá, mert akkor már alapjaiban rosszul közelíti meg az egész profi sportot.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal