NFL Draft 2026
Megatron karrierjének az 1%-át nem fogja befutni.Mondjuk nem is a teljesítményéről van szó a posztban, hanem az atlétikai profiljáról.ezt csak így itt hagyom, 2 év múlva nézzünk rá visszaJeremiah Smith kérdés nélkül közelebb van hozzá, nem véletlenül fog hasonló helyen elkelni, de szerintem jópár nevet lehetne mondani Julio Jones pl és még lehetne sorolni aki közelebb van Johnsonhoz mint Caldwell.
Jeff Caldwell is inarguably the closest thing we've ever seen to Calvin Johnson based on athletic testing, and yet, he's supposed to go.... Round 5 or Round 6 in the Draft?
— Scott Barrett (@ScottBarrettDFB) April 21, 2026
Pretty crazy
I know I'm the "athleticism doesn't matter for WRs" guy, but this is literally the most… pic.twitter.com/dKi03bZ6eC
ZERO_L
kapitnono
Ráadásul Caldwellnek a keze is nagy, igaz több, mint 20 fonttal könyebb, mint Megatron.
zacknorb
Mondjuk nem is a teljesítményéről van szó a posztban, hanem az atlétikai profiljáról.ezt csak így itt hagyom, 2 év múlva nézzünk rá visszaJeremiah Smith kérdés nélkül közelebb van hozzá, nem véletlenül fog hasonló helyen elkelni, de szerintem jópár nevet lehetne mondani Julio Jones pl és még lehetne sorolni aki közelebb van Johnsonhoz mint Caldwell.
Jeff Caldwell is inarguably the closest thing we've ever seen to Calvin Johnson based on athletic testing, and yet, he's supposed to go.... Round 5 or Round 6 in the Draft?
Pretty crazy
I know I'm the "athleticism doesn't matter for WRs" guy, but this is literally the most… pic.twitter.com/dKi03bZ6eC
ZERO_L
kapitnono
Ráadásul Caldwellnek a keze is nagy, igaz több, mint 20 fonttal könyebb, mint Megatron.
Poloska vagyok.
ezt csak így itt hagyom, 2 év múlva nézzünk rá visszaJeremiah Smith kérdés nélkül közelebb van hozzá, nem véletlenül fog hasonló helyen elkelni, de szerintem jópár nevet lehetne mondani Julio Jones pl és még lehetne sorolni aki közelebb van Johnsonhoz mint Caldwell.
Pretty crazy
ZERO_L

ezt csak így itt hagyom, 2 év múlva nézzünk rá visszaBryce Ford-Wheaton volt hasonló 2023-ban, 9.97 körüli RAS, ő végül UDFA lett és később sem tanult meg focizni.
ZERO_L
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
ezt csak így itt hagyom, 2 év múlva nézzünk rá visszaEgyetemi csapatban sem volt legjobb WR.
Pretty crazy
ZERO_L
És a combine előtt egy 300 körüli, de inkább azon kívüli prospect volt, az eszeveszett mérései fognak neki drafthelyet hozni (teszem hozzá, jogosan).
Poloska vagyok.
Pretty crazy

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
An update on Tennessee CB Jermod McCoy, via @TomPelissero: Doctors are concerned that he will need another surgery to replace a bone plug used to repair a cartilage defect in his knee.This would be a potentially significant surgery and would likely knock them out for the entire year.
The concerns are NOT about his surgically repaired ACL.
Bazzani
The expert at doing these is Dr. Dan Cooper, who happens to be the team doctor for the Dallas Cowboys
Several NFL players have had their surgery and have had very successful careers afterwards.
The concerns are NOT about his surgically repaired ACL.
Grading every NFL team's 1st-round haul over last 5 drafts
thescore.com/nfl/news/3516146
My top 100 for the 26 Draft Class pic.twitter.com/ooSpZGWcPg
— Billy M (@BillyM_91) April 20, 2026
Hulk vajon itt van mèg foglalkozik ilyennel?
Akkor a teljes All-Name Team:Volt kolleginám minden évben várta ezeket a posztokat, évi 3-4 DND karaktere született ezekből, az ő köszönetét továbbítom. (Igen, a mai napig kapja csak ezen posztokat e-mailben)
QB: Joshua Kulka (St. Francis (Ind.)), Blake Horvath (Navy)
RB: Solomon Vanhorse (Indiana), Jaylen Laudermilk (Norfolk State), Rashad Luckey (Concord), Toluwalope Ayedegbe (British Columbia (Can.)), Xavier Ugorji (Benedictine (Kan.)), J'Mari Taylor (Virginia)
WR: KC Concepcion (Texas A&M), Junior Vandeross III (Toledo), Jett Coolman (Florida Atlantic), DT Sheffield (Rutgers), Makai Lemon (USC), Charles Whitebear (Oklahoma Baptist)
TE: Rohan Jones (Arkansas), Mareyohn Hrabowski (Western Michigan)
OT: Tunde Fatukasi (Bowling Green), Dametrious Crownover (Texas A&M), Chance Battle (Indiana (Pa.)), Zach Slapnicker (Davenport)
OG: Sione Nomani (San Jose State), Ryan Lengyel (Baylor), Gennings Dunker (Iowa), Jimeto Obigbo (Arizona State)
C: Jake Slaughter (Florida), Jager Burton (Kentucky)
ED: Cannon Butler (Iowa State), Buddha Peleti (Washington State), Prince Dorbah (Arizona State), Chiefs Borders (UNLV), Junior Tuihalamaka (Notre Dame), Talib Salahuddin (Incarnate Word)
DI: Nick Karika (Delaware), Monkell Goodwine (South Carolina), Domonique Orange (Iowa State), Mackavelli Malotumau (Western Kentucky), Gafa Faga (San Jose State), Race Stewart (Western Michigan)
LB: Mister Williams (San Diego State), Scooby Williams (Texas A&M), Derik Lecaptain (Minnesota), Latrell Couchman (Maine)
CB: Ephesians Prysock (Washington), Hezekiah Masses (California), Mory Bamba (BYU), Matthew McDoom (Cincinnati), Nyzier Fourqurean (Wisconsin), T'Sai McDaniel (UAB)
S: Angel King (Weber State), Prince Green III (Georgia Southern), Shakespeare Louis (Southeastern Louisiana), AZ Williams (Troy)
K: Kansei Matsuzawa (Hawaii), Trey Smack (Florida)
P: Finn Lappin (Kansas), Jack Stonehouse (Syracuse)
LS: Luke Basso (Oregon), Rocco Underwood (Florida)
empty taxi
Poloska vagyok.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
QB: Joshua Kulka (St. Francis (Ind.)), Blake Horvath (Navy)
RB: Solomon Vanhorse (Indiana), Jaylen Laudermilk (Norfolk State), Rashad Luckey (Concord), Toluwalope Ayedegbe (British Columbia (Can.)), Xavier Ugorji (Benedictine (Kan.)), J'Mari Taylor (Virginia)
WR: KC Concepcion (Texas A&M), Junior Vandeross III (Toledo), Jett Coolman (Florida Atlantic), DT Sheffield (Rutgers), Makai Lemon (USC), Charles Whitebear (Oklahoma Baptist)
TE: Rohan Jones (Arkansas), Mareyohn Hrabowski (Western Michigan)
OT: Tunde Fatukasi (Bowling Green), Dametrious Crownover (Texas A&M), Chance Battle (Indiana (Pa.)), Zach Slapnicker (Davenport)
OG: Sione Nomani (San Jose State), Ryan Lengyel (Baylor), Gennings Dunker (Iowa), Jimeto Obigbo (Arizona State)
C: Jake Slaughter (Florida), Jager Burton (Kentucky)
ED: Cannon Butler (Iowa State), Buddha Peleti (Washington State), Prince Dorbah (Arizona State), Chiefs Borders (UNLV), Junior Tuihalamaka (Notre Dame), Talib Salahuddin (Incarnate Word)
DI: Nick Karika (Delaware), Monkell Goodwine (South Carolina), Domonique Orange (Iowa State), Mackavelli Malotumau (Western Kentucky), Gafa Faga (San Jose State), Race Stewart (Western Michigan)
LB: Mister Williams (San Diego State), Scooby Williams (Texas A&M), Derik Lecaptain (Minnesota), Latrell Couchman (Maine)
CB: Ephesians Prysock (Washington), Hezekiah Masses (California), Mory Bamba (BYU), Matthew McDoom (Cincinnati), Nyzier Fourqurean (Wisconsin), T'Sai McDaniel (UAB)
S: Angel King (Weber State), Prince Green III (Georgia Southern), Shakespeare Louis (Southeastern Louisiana), AZ Williams (Troy)
K: Kansei Matsuzawa (Hawaii), Trey Smack (Florida)
P: Finn Lappin (Kansas), Jack Stonehouse (Syracuse)
LS: Luke Basso (Oregon), Rocco Underwood (Florida)

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
ilyenkor jön egy justin jeffersonNem tudom ki, hogy van vele. En iden nagyon gyengenek erzem a draft felhozatalt. A Mock-oknal sincs akkora örület, mint szokott...Egy értelmezhető QB van, aki koránt sem generációs tehetség, limitàlt, széttervezett és rommá gyakorolt rendszerből jön.
Toto21
Utána óriási szakadék, Simpson lehet hosszútávon jó, ha normàlis közegbe kerül.
Meg vannak akik csúnyán fejre álltak akkor, amikor teljesíteni kellett volna, de lehetnek majd egyszer Darnoldok. Cssk ugye ki vàrja ki illetve ki akarja azt.
Szerintem generációs tehetség nincs is, hunyorítva talàn Love, Reese, Styles, Bailey, Freeling, Vega, Fano meg Mauigoa, de lehet, h végül nem is ők lesznek a classjuk legjobbjai. Skill playereknèl alig van kiemelkedő, de van sok jó.
A legtöbb poszton nagy szakadékok vannak, szóval gyorsan kiürül. A kèt falban van mèlység, oda lehet halászni, de én pl elkapókban nagyon régen húztam ennyire a szàmat.
Willie Parker
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
Nem tudom ki, hogy van vele. En iden nagyon gyengenek erzem a draft felhozatalt. A Mock-oknal sincs akkora örület, mint szokott...Egy értelmezhető QB van, aki koránt sem generációs tehetség, limitàlt, széttervezett és rommá gyakorolt rendszerből jön.
Toto21
Utána óriási szakadék, Simpson lehet hosszútávon jó, ha normàlis közegbe kerül.
Meg vannak akik csúnyán fejre álltak akkor, amikor teljesíteni kellett volna, de lehetnek majd egyszer Darnoldok. Cssk ugye ki vàrja ki illetve ki akarja azt.
Szerintem generációs tehetség nincs is, hunyorítva talàn Love, Reese, Styles, Bailey, Freeling, Vega, Fano meg Mauigoa, de lehet, h végül nem is ők lesznek a classjuk legjobbjai. Skill playereknèl alig van kiemelkedő, de van sok jó.
A legtöbb poszton nagy szakadékok vannak, szóval gyorsan kiürül. A kèt falban van mèlység, oda lehet halászni, de én pl elkapókban nagyon régen húztam ennyire a szàmat.
sztem vki felcserél az első végébe hogy elhozza mert az 5. éves opció sokat számít ha bejönTutira mentek 😊Mondjuk ha TY Simpsont elviszi vki az első nap, vagy a második elejèn, az meg is èrdemli....a hypon túl egyelőre sokkal többet nem látok bele... aztán lehet tèvedek 😀
Janek
dande2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
a linken elérhető a (fizetős) The Touchdown 2026 Draft és az ingyenes 2026 The Aqua-Coral Report Dolphins Draft Guide (200+ prospect) és a szintén ingyenes The Franchise Stability Index 2026 Rookie Edition (főleg Fantasy szemmel nézve), valamint a csak WR-eket tartalmazó Analytical Prospect Guide 2026 (főleg analitikai szemmel nézve)
a link mától 6 napig él
Szerkesztette: rva
thebeast2026! a kód, egy sima removepaywall megmutatjawww.nytimes.com/athletic/interactive/the-beast-2026/
Az idei szentírás Bruglertől.
Bazzaniwww.nytimes.com/athletic/interactive/the-beast-2026/Kód is van hozza?
Az idei szentírás Bruglertől.
Bazzani
Janek
Tutira mentek 😊Mondjuk ha TY Simpsont elviszi vki az első nap, vagy a második elejèn, az meg is èrdemli....a hypon túl egyelőre sokkal többet nem látok bele... aztán lehet tèvedek 😀
Janek