Atlanta Falcons
32 feliratkozó
3 napja
tavasszal terasz projektben vagyok, ami rendesen megvágja a csuhéban rejtegetett millióimat. 😀 ha elég nyáron választ adni akkor egy talánnal engem beírhatsz, addig megláom mennyi lesz vége. ( amúgy túl sok )Annyi pénzem sincs, hogy háttal beüljek egy ingyen mozira 😀Falcons now will be playing a 2026 regular-season game in Madrid.Urak! Egy jo csoportos meccslatogatas?
KeyG
Kenny
empty taxi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
3 napja
Annyi pénzem sincs, hogy háttal beüljek egy ingyen mozira 😀Falcons now will be playing a 2026 regular-season game in Madrid.Urak! Egy jo csoportos meccslatogatas?
KeyG
Kenny
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
3 napja
Falcons now will be playing a 2026 regular-season game in Madrid.Urak! Egy jo csoportos meccslatogatas?
KeyG
3 napja
Falcons now will be playing a 2026 regular-season game in Madrid.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
3 napja
Julio aláírta az egy napost, hogy falconként vonuljon vissza
7 napja
nekem is volt tanárom akit a legtöbben utáltak, én mégis szerettem és talán a legtöbbet tanultam tőle. egyszerűen csak elfogadtam, hogy egy geci 😀"New Falcons coach LaTroy Lewis fired hours after disturbing rape, assault accusations"Az is kifejezetten bíztató, hogy az NFLPA report cardokon egyetlen C- értékelésű edző volt: Kevin Stefanski
jó öreg offseason.
Kenny
😀
shawnka
7 napja
"New Falcons coach LaTroy Lewis fired hours after disturbing rape, assault accusations"Az is kifejezetten bíztató, hogy az NFLPA report cardokon egyetlen C- értékelésű edző volt: Kevin Stefanski
jó öreg offseason.
Kenny
😀
7 napja
"New Falcons coach LaTroy Lewis fired hours after disturbing rape, assault accusations"jó öreg offseason.
9 napja
Hoznak egy öreg backup qb-t... mondjuk Flacco..aztán pár hét múlva a kezdőben találja magát... 😊

10 napja
Kuzin el lesz engedve március elején.Legrosszabb esetben top 5 ben választunk 😂
All in Penix?
Kenny
10 napja
Ez egy jó döntés szerintemBREAKING: The #Falcons plan to place the franchise tag on All-Pro TE Kyle Pitts, per sources.
— Jordan Schultz (@Schultz_Report) February 23, 2026
Pitts had a monster season with 88 catches (career high), 928 yards (second-most among TEs), and 5 TDs (career high). Atlanta wants to keep him long-term. pic.twitter.com/HlFebpQEGC
dande2
11 napja
BREAKING: The #Falcons plan to place the franchise tag on All-Pro TE Kyle Pitts, per sources.
— Jordan Schultz (@Schultz_Report) February 23, 2026
Pitts had a monster season with 88 catches (career high), 928 yards (second-most among TEs), and 5 TDs (career high). Atlanta wants to keep him long-term. pic.twitter.com/HlFebpQEGC
26 napja
😂😂Lehet neki is a bőrszínével egyező agyi kapacitása volt.Ryan Pacetől elköszöntekna ezt nem láttam jönni
resistance is futile
peach
resistance is futile
miert nem lehet kimondani azt, hogy az ilyen esetek altalaban afroamerikai jatekosokkal tortennek?
Szerkesztette: Kenny
26 napja
Lehet neki is a bőrszínével egyező agyi kapacitása volt.Ryan Pacetől elköszöntekna ezt nem láttam jönni
resistance is futile
peach
26 napja
Ryan Pacetől elköszöntekna ezt nem láttam jönni
resistance is futile
26 napja
Ryan Pacetől elköszöntek
26 napja
"Tények"de szerencsere nem vagy az. a tenyek es az ezzel kapcsolatos statisztikaHa en lennek az admin ezert bannolnalak, 2026-ban kurvara nem oke a rasszizmus, gáz vagy.Hogy lehet vki ennyire idióta?borszinevel osszeegyeztetheto az agyi kapacitasa. sajnos.
Mire gondolt baszki?
Két napja ott csücsült az ünnepségen, most meg ül a böriben és a karrierjènek kb vége.
gabokocka
Kenny
Dennis90
pedig egy makacs dolog.
emiatt ramsutni a rasszista jelzot pedig finoman szolva sem elengans
Kenny
26 napja
el se kellett volna kezdeni 😊Rádsütni a a jelzőt, dafaq? Amit írtál 100% rasszista, és én itt most befejeztem.de szerencsere nem vagy az. a tenyek es az ezzel kapcsolatos statisztikaHa en lennek az admin ezert bannolnalak, 2026-ban kurvara nem oke a rasszizmus, gáz vagy.Hogy lehet vki ennyire idióta?borszinevel osszeegyeztetheto az agyi kapacitasa. sajnos.
Mire gondolt baszki?
Két napja ott csücsült az ünnepségen, most meg ül a böriben és a karrierjènek kb vége.
gabokocka
Kenny
Dennis90
pedig egy makacs dolog.
Kenny
Dennis90
26 napja
Rádsütni a a jelzőt, dafaq? Amit írtál 100% rasszista, és én itt most befejeztem.de szerencsere nem vagy az. a tenyek es az ezzel kapcsolatos statisztikaHa en lennek az admin ezert bannolnalak, 2026-ban kurvara nem oke a rasszizmus, gáz vagy.Hogy lehet vki ennyire idióta?borszinevel osszeegyeztetheto az agyi kapacitasa. sajnos.
Mire gondolt baszki?
gabokocka
Kenny
Dennis90
pedig egy makacs dolog.
Kenny
26 napja
de szerencsere nem vagy az. a tenyek es az ezzel kapcsolatos statisztikaHa en lennek az admin ezert bannolnalak, 2026-ban kurvara nem oke a rasszizmus, gáz vagy.Hogy lehet vki ennyire idióta?borszinevel osszeegyeztetheto az agyi kapacitasa. sajnos.
Mire gondolt baszki?
gabokocka
Kenny
Dennis90
pedig egy makacs dolog.
Szerkesztette: Kenny
26 napja
Ha en lennek az admin ezert bannolnalak, 2026-ban kurvara nem oke a rasszizmus, gáz vagy.Hogy lehet vki ennyire idióta?borszinevel osszeegyeztetheto az agyi kapacitasa. sajnos.
Mire gondolt baszki?
gabokocka
Kenny
26 napja
Egyébként a csaj a 2024-es WNBA Draft 1/4-ese Rickea Jackson, szal nem vmi mezei gold diggerről beszélünk.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
26 napja
Hogy lehet vki ennyire idióta?borszinevel osszeegyeztetheto az agyi kapacitasa. sajnos.
Mire gondolt baszki?
gabokocka