Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
kellene valami embert kukázni az O falba, meg TE se lenne rossz, pass rush-ről meg nem is beszélve! 😀
több mint 10 éve
Íme a PS:Ricardo Allen
Sean Baker
Harland Gunn
Terren Jones
Bernard Reedy
Travian Robertson
Jacques Smith
Jerome Smith
Amsterdam remélem a hatodik hétig rendbekapja magát.
több mint 10 éve
Shuler tétmeccsen csak Miamiban látott pályát még 2010-ben, lehet ott kéne érdeklődnöd.Dobbins helyére állítólag Nate Stupar jött, ugyanúgy csak ST-ben használható, viszont csak 26 éves.empty taxiKözépső LBben használható még.
Mit tudtok mondaniKenny PowersrőlMickey Shulerről, akit meg mi hoztunk el waiverről?iktriad
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Dobbins helyére állítólag Nate Stupar jött, ugyanúgy csak ST-ben használható, viszont csak 26 éves.empty taxiKözépső LBben használható még.
Mit tudtok mondani
több mint 10 éve
Dobbins helyére állítólag Nate Stupar jött, ugyanúgy csak ST-ben használható, viszont csak 26 éves.
Madden hates me.
több mint 10 éve
Na,felpörögtek az eseményekDobbins cut
Robertson,T Jones,Reedy PS
több mint 10 éve
se smith se boldewijn ez így buziság...peacha buzisag az lesz ha elhozzuk Samet.
több mint 10 éve
se smith se boldewijn ez így buziság...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Sztem akarnak idekukázni egy kivágott veteránt.Dimitroff lapot húzott 19re,ha bejön megtartja az állását ha nem akkor repül Smith-szel együtt.Ilyen egyszeru.Kennypedig shawnkának igaza van, ilyen lb-sorral a 3-4-re bemenni nem laphúzás, hanem messze nem elegáns öngyilkosság.berger90
Madden hates me.
több mint 10 éve
ez az injury settlement mit jelent Amsterdammal?kaszoszerintem azt hogy ha waiveren nem kell máshová akkor itt megy IR-re
több mint 10 éve
ez az injury settlement mit jelent Amsterdammal?
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Dimitroff lapot húzott 19re,ha bejön megtartja az állását ha nem akkor repül Smith-szel együtt.Ilyen egyszeru.Kennypedig shawnkának igaza van, ilyen lb-sorral a 3-4-re bemenni nem laphúzás, hanem messze nem elegáns öngyilkosság.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Dimitroff lapot húzott 19re,ha bejön megtartja az állását ha nem akkor repül Smith-szel együtt.Ilyen egyszeru.
több mint 10 éve
Gunn és Terren Jones is elpusztítva. James Stone megcsinálta!Fal sok nincs, viszont legalább van 3 QB a rosteren! Yay
több mint 10 éve
Amsterdam, Ricardo és Jacques Smith cut. Robertson se érte meg az ötvenhármat.nem tudom mit szív Dimitroff, de az nevetséges lesz, ha Starr megéri a rostert, miközben Smallwood, Smith, Angerer és Spruill sincs már.
értem én, hogy fel lett töltve a keret, de pont a tavalyi sérüléshullám (meg ugye most Spoon) után nem kéne úgy nekimenni a szezonnak (meg főleg a 3-4-nek), hogy a LB-sor a Massa, Osi, Worrilow, Bartu, Shembo, Biermann, Dobbins, Starr csodanyolcasból áll.
több mint 10 éve
Ishmael ,Maponga,Wilson 53holnap este 10-ig kell a maradék 10 embert kirúgni, ezek után őszintén kíváncsi vagyok.berger9062 Stone, James C
26 Wilson, Josh CB
90 Maponga, Stansly DE
92 Robertson, Travian DT
12 Renfree, Sean QB
36 Ishmael, Kemal S
7 Ebert, Jeremy WR
89 Reedy, Bernard WR
15 Roby, Courtney WR
45 Smith, Jacques OLB
tipp, meglátjuk mennyit találok el 😀kaszo
Smith ,Renfree Reedy Ps
több mint 10 éve
holnap este 10-ig kell a maradék 10 embert kirúgni, ezek után őszintén kíváncsi vagyok.berger9062 Stone, James C
26 Wilson, Josh CB
90 Maponga, Stansly DE
92 Robertson, Travian DT
12 Renfree, Sean QB
36 Ishmael, Kemal S
7 Ebert, Jeremy WR
89 Reedy, Bernard WR
15 Roby, Courtney WR
45 Smith, Jacques OLB
tipp, meglátjuk mennyit találok el 😀
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
holnap este 10-ig kell a maradék 10 embert kirúgni, ezek után őszintén kíváncsi vagyok.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Talan Pedersent sajnalom kicsit.Rola mondtak hogy a PS)t siman elerheti de talan az 53at is.Mondjuk Pascoe jobban blokkol.
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Smallwoodot sajnálom picit, többet éreztem benne, de hát nyilván esélye nem volt Shwmbo mellett.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Amsterdam serult?mert nem volt elkapasa.Kennya 63-ban még benn
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
már csak 63-an vagyunk!www.thefalcoholic.com/2014/8/29/6078489/falcons-final-roster-cuts
több mint 10 éve
Azt hiszem megvan a backup qb.Yates eleg jo volt.Amsterdam serult?mert nem volt elkapasa.
több mint 10 éve
basszus, annyira megszoktam hogy el is felejtettem hogy van adblock+ fent chorme-ban 😀😀 okés, bocsánat az offért még egyszerNekem fordítva. De tűzrókában nekem van adblock+. Nem kikapcsoltam, hanem megnyitottam másikkal és ment.ulpianusESPN szezon behar: espn.go.com/espn/feature/story/_/id/11377732/2014-nfl-season-preview-analysis-game-game-predictions-more-every-teamoff: lehet hogy csak nekem, de chrome-ban nem csinál semmit kattintásra, firefoxban működik. hátha más is így jár.Gyurma Pappa
empty taxi