NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
Jake Matthews was mic'd up at the game last Saturday! lyukat beszél az ember hasába!! 😀 😀www.atlantafalcons.com/media-lounge/videos/Micd-Up-Jake-Matthews/4e1925e4-d520-4bb5-a3a0-eb95294124cf
több mint 10 éve
igazvér után semmin nem kell meglepődni....
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Matthews megy LT-beSugar611Várható volt.
És h jó hír is legyen mára: Peters újra edzésben!
profootballtalk.nbcsports.com/2014/08/18/falcons-get-corey-peters-back/
Adam Schefter @AdamSchefter
Atlanta signed veteran OL Pat Mcquistan and placed OT Sam Baker on injured reserve, per team official.
Ő a szarabbik McQuistan iker, 53-at se éli meg jó esetben.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
Matthews megy LT-be
több mint 10 éve
most már van, out for seasonmég nincs hivatalos dolog, de a Falcoholicon azt írták nagyon valószínűSugar611csatlakozom emptyhez, holmesnál katasztrófálisabb retardált jelenlen nincs a ligában szvsz. akkor inkább all in és matthews irány LTbe....peachegyébként alig vok kép közelben mostanság, baker season ending?peach
több mint 10 éve
Bakernek jobb térdkalács-ín szakadása van. Hát azt hiszem, hogy ebből sok jó már nem lesz neki. Sajnálom, szörnyű így lekerülni a pályáról...
több mint 10 éve
Mivel Bakernek eddig is kifele allt a szénája plusz eleg sokat keres jovore kinez neki egy cut.Kivancsi leszek hogy dont a vezetőség.
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
még nincs hivatalos dolog, de a Falcoholicon azt írták nagyon valószínűcsatlakozom emptyhez, holmesnál katasztrófálisabb retardált jelenlen nincs a ligában szvsz. akkor inkább all in és matthews irány LTbe....peachegyébként alig vok kép közelben mostanság, baker season ending?peach
több mint 10 éve
csatlakozom emptyhez, holmesnál katasztrófálisabb retardált jelenlen nincs a ligában szvsz. akkor inkább all in és matthews irány LTbe....peachegyébként alig vok kép közelben mostanság, baker season ending?
több mint 10 éve
csatlakozom emptyhez, holmesnál katasztrófálisabb retardált jelenlen nincs a ligában szvsz. akkor inkább all in és matthews irány LTbe....
több mint 10 éve
Elfogadom a véleményeteket.Bár én továbbra is tartom, hogy van annyira szar, hogy simán odaadnám vmelyik nagyobb gazdaságnak, amelyiknél éppen nincs elég komposzt-alapanyag.
Madden hates me.
több mint 10 éve
vagy UDFA-ként itt vagyok én is. mindenesetre RT-ben annyira nem homály, mint a vakoldalon. #TeamTiceNálam teljesen leírta magát a csávó, ha kibasznak vhol az 53-as keretszűkítéskor egy Truebloodnál értelmesebb veteránt, én bepróbálnám. Sőt jelenleg UFA Tony Pashos, aki tavaly egész jó volt a Raidersben vagy ott van David Stewart is, aki éveken keresztül volt a liga legjobb RT-je, mondjuk az ő teste már nem kifejezetten NFL-kompatibilis.empty taxiHa Holmes-szal előrébb leszünk, mint Bakerrel, akkor én teljesen hülye vagyok ehhez a játékhoz.empty taxiHat inkabb Holmes mint egy kukazott oreg.Kenny
több mint 10 éve
Nálam teljesen leírta magát a csávó, ha kibasznak vhol az 53-as keretszűkítéskor egy Truebloodnál értelmesebb veteránt, én bepróbálnám. Sőt jelenleg UFA Tony Pashos, aki tavaly egész jó volt a Raidersben vagy ott van David Stewart is, aki éveken keresztül volt a liga legjobb RT-je, mondjuk az ő teste már nem kifejezetten NFL-kompatibilis.Ha Holmes-szal előrébb leszünk, mint Bakerrel, akkor én teljesen hülye vagyok ehhez a játékhoz.empty taxiHat inkabb Holmes mint egy kukazott oreg.Kenny
Madden hates me.
több mint 10 éve
Ha Holmes-szal előrébb leszünk, mint Bakerrel, akkor én teljesen hülye vagyok ehhez a játékhoz.empty taxiHat inkabb Holmes mint egy kukazott oreg.
több mint 10 éve
Ha Holmes-szal előrébb leszünk, mint Bakerrel, akkor én teljesen hülye vagyok ehhez a játékhoz.
Madden hates me.
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
azt a gifet meg a texans-topikba raktam, nekünk egy megrázkódtatás is elég mostde az ezelőtti playben is csúnyán elment clowney, csak akkor smitht zúzta le....kaszoÉs talán amikor ilyeneket csinál, az ember annyira nem is bánja:Szerintem nem erre gondoltál. Bakernek, mint NFL játékosnak ennyi volt kb.Gyurma Pappana ez ma jó kis teszt lesz az O line-nak a Texans ellen. kíváncsi leszek!Sugar611Szerintem csunya bukta lesz az o linenak ez a meccs.de ne legyen igazam.Kenny
berger90
Mindig jövőre
több mint 10 éve
de az ezelőtti playben is csúnyán elment clowney, csak akkor smitht zúzta le....És talán amikor ilyeneket csinál, az ember annyira nem is bánja:Szerintem nem erre gondoltál. Bakernek, mint NFL játékosnak ennyi volt kb.Gyurma Pappana ez ma jó kis teszt lesz az O line-nak a Texans ellen. kíváncsi leszek!Sugar611Szerintem csunya bukta lesz az o linenak ez a meccs.de ne legyen igazam.Kenny
berger90
több mint 10 éve
Midnight
1 233
Azért remélem ennél csak jobbak leszünk :/
több mint 10 éve
Kicsit korábban jön és kb annyi Ryan szezonjának meg a térdének.Tehát most ott tartunk hogy Holmes a kezdő,akár még jól is kijöhetünk belőle.
több mint 10 éve
Tomcsik
8 017
Még félre is állt, leterítette a vörös szőnyeget 😀És talán amikor ilyeneket csinál, az ember annyira nem is bánja:Szerintem nem erre gondoltál. Bakernek, mint NFL játékosnak ennyi volt kb.Gyurma Pappana ez ma jó kis teszt lesz az O line-nak a Texans ellen. kíváncsi leszek!Sugar611Szerintem csunya bukta lesz az o linenak ez a meccs.de ne legyen igazam.Kenny
berger90
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
És talán amikor ilyeneket csinál, az ember annyira nem is bánja:Szerintem nem erre gondoltál. Bakernek, mint NFL játékosnak ennyi volt kb.Gyurma Pappana ez ma jó kis teszt lesz az O line-nak a Texans ellen. kíváncsi leszek!Sugar611Szerintem csunya bukta lesz az o linenak ez a meccs.de ne legyen igazam.Kenny
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Sajnos ilyesmire számítottam kivéve persze a sérülést.Nem volt elég kimaradó most még ő is.Szerintem nem erre gondoltál. Bakernek, mint NFL játékosnak ennyi volt kb.Gyurma Pappana ez ma jó kis teszt lesz az O line-nak a Texans ellen. kíváncsi leszek!Sugar611Szerintem csunya bukta lesz az o linenak ez a meccs.de ne legyen igazam.Kenny
Ezekutan mégjobban kiváncsi vagyok a HK-ra.
több mint 10 éve
Szerintem nem erre gondoltál. Bakernek, mint NFL játékosnak ennyi volt kb.na ez ma jó kis teszt lesz az O line-nak a Texans ellen. kíváncsi leszek!Sugar611Szerintem csunya bukta lesz az o linenak ez a meccs.de ne legyen igazam.Kenny
több mint 10 éve
na ez ma jó kis teszt lesz az O line-nak a Texans ellen. kíváncsi leszek!Sugar611Szerintem csunya bukta lesz az o linenak ez a meccs.de ne legyen igazam.