Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 10 éve
Worrilow és a herceg isteni lesz középen.Remélem Yates repül a kereszszűkítéskor.KennyHát Renfreevel valóban sokkal jobban nézett ki az offense. Amúgy fasza meccs volt, az első csapat karcolt rendesen. Oké, a Titans ellen, de akkor is jó volt így látni a csapatot.
Worrilow meg zseniális, úgy néz ki tényleg megtaláltuk a járási Kuechlyt.shawnka
több mint 10 éve
Remélem Yates repül a kereszszűkítéskor.KennyHát Renfreevel valóban sokkal jobban nézett ki az offense. Amúgy fasza meccs volt, az első csapat karcolt rendesen. Oké, a Titans ellen, de akkor is jó volt így látni a csapatot.
Worrilow meg zseniális, úgy néz ki tényleg megtaláltuk a járási Kuechlyt.
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
- az összefoglaló és a statok alapján Ryan és az O elég fasza volt. (most töltöm le a meccset, kíváncsi vagyok az összképre is)- TE játékkal valamit kezdeni kellene, mert az elmúlt 3 meccsen az a poszt mintha nem is létezne nálunk...
- Hestert annyit fikáztuk, hogy összekapta magát 😀
- Tru benézett egy nagy játékot. én tavaly sem voltam vele megelégedve (Honey Badger FOREVER 😀), idén remélem jobb lesz
több mint 10 éve
weemst sztem mindenki bírja, 3 éve k*rva jó átlaggal hordott vissza, sőt 1 tuti, de lehet kettő visszahordott td is befigyelt abban az évben, amire nálunk asszem azóta sem volt példa 😊peachemlékeim szerint a GB elleni elbukott főcsoport elődöntön volt az uccsó..mondjuk a csapatnak is azóta....azzal a TD-vel még egálra álltunk...😊
több mint 10 éve
Nem vettem komolyan, csak gondoltam rákontrázok. 😊empty taxiPeace. De ebéd után vettem egy étcsokis Bountyt, erre jó volt 😊
több mint 10 éve
Nem vettem komolyan, csak gondoltam rákontrázok. 😊Deal. Étcsokisat kérek.Ha Hester nem éri meg az 53-at, tuti rendelek egy Hester mezt, és amikor rossz kedvem lesz előveszem, hogy legyen min röhögnöm.Gyurma PappaVan egy kihagyhatatlan trade offerem:
Azért a Hester-mezért adok egy raklap Bounty csokit.empty taxi
Egyébként ne vedd már magadra, Hesteren röhögök, nem a Falconson.Gyurma Pappa
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
apró hiba, hogy chicagos hester mez rendelése, hogy kedvre derítsen nem jutott eszedbe.... 😀peachSehol nem írtam, hogy Falconsos mezt rendelek, btw
A liga egyik legnagyobb önértékelési zavarában szenvedő figurájának tartom Hestert, akivel kapcsolatban hatalmas elégtételt érezne a lelkem, ha nem élné meg az 53-at.
De szerintem ezt már túlmagyaráztam. Ha trollkodni akarnék, 1000 más alkalommal megtehetném, nem pont Hesterrel kezdeném. Nem úgy sült el, ahogy terveztem a hsz.
több mint 10 éve
apró hiba, hogy chicagos hester mez rendelése, hogy kedvre derítsen nem jutott eszedbe.... 😀Deal. Étcsokisat kérek.Ha Hester nem éri meg az 53-at, tuti rendelek egy Hester mezt, és amikor rossz kedvem lesz előveszem, hogy legyen min röhögnöm.Gyurma PappaVan egy kihagyhatatlan trade offerem:
Egyébként ne vedd már magadra, Hesteren röhögök, nem a Falconson.Gyurma Pappa
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Deal. Étcsokisat kérek.Ha Hester nem éri meg az 53-at, tuti rendelek egy Hester mezt, és amikor rossz kedvem lesz előveszem, hogy legyen min röhögnöm.Gyurma PappaVan egy kihagyhatatlan trade offerem:
Egyébként ne vedd már magadra, Hesteren röhögök, nem a Falconson.
több mint 10 éve
Ha Hester nem éri meg az 53-at, tuti rendelek egy Hester mezt, és amikor rossz kedvem lesz előveszem, hogy legyen min röhögnöm.Gyurma PappaVan egy kihagyhatatlan trade offerem:
Azért a Hester-mezért adok egy raklap Bounty csokit.
Madden hates me.
több mint 10 éve
mi van Drew Davis-el?? tavaly voltak biztató megmozdulásaiSugar611Láb műtéte volt, PUP-on kezdi a szezont.
espn.go.com/blog/atlanta-falcons/post/_/id/7401/7401
Music City Miracle
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
mi van Drew Davis-el?? tavaly voltak biztató megmozdulásai
több mint 10 éve
Ha Hester nem éri meg az 53-at, tuti rendelek egy Hester mezt, és amikor rossz kedvem lesz előveszem, hogy legyen min röhögnöm.
több mint 10 éve
weemst sztem mindenki bírja, 3 éve k*rva jó átlaggal hordott vissza, sőt 1 tuti, de lehet kettő visszahordott td is befigyelt abban az évben, amire nálunk asszem azóta sem volt példa 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Hester egy fail volt, sokan mondták már mikor leigazoltuk, úgy tűnik ezt kezdik belátni a csapatnál is, lehet az 53-at se éri meg, legalább nem elvakult a vezetőség és keres más alternatívákat. Weemst egyébként én is bírom.
Madden hates me.
több mint 10 éve
Weems is back! Nekem hiányzott a derék Eric 😀shawnkaDe akkor minek kellett Hester?WR-nek?Esküszöm nem értem a játékospolitikánkat..
Mellesleg örülök neki,kedveltem mindig is.
több mint 10 éve
Weems is back! Nekem hiányzott a derék Eric 😀
több mint 10 éve
Vendégszereplő lesz a következő NCIS évadban:allítólag hívja vissza pár csapat,kiváncsi leszek mi lesz belőle.
empty taxi
több mint 10 éve
Vendégszereplő lesz a következő NCIS évadban:Madden hates me.
több mint 10 éve
hbo streamen néztem 8-) :cool:Nem írtam cikket reggel, de jó rész volt. Hörigondolom én vagyok a béna, de nem találom, nincs fent se piratebayen, se tyt-n, se noonkickenkaszo
több mint 10 éve
Nem írtam cikket reggel, de jó rész volt. Hörigondolom én vagyok a béna, de nem találom, nincs fent se piratebayen, se tyt-n, se noonkicken
több mint 10 éve
Nem írtam cikket reggel, de jó rész volt. Nem az a tipikus elemezhető, hanem amin jókat lehet röhögni.- Bryan Cox tényleg nagy forma.
"Mondtam nektek, én már 10 évesen dugtam" 😀
"Eguae, innentől a magad ura vagy, mert láthatóan semmit nem csinálsz meg abból a pályán, amit neked tanítok" 😀 😀
- Armstron ST coachnak is jó volt a beszólása Starrnak, mikor dzsúdózni kezdett foci helyett. 😛
- Ryannek a pussywillow viccén besírtam, igaz az angol szóviccek világa eddig nekem kiaknázatlan terület. Shawnka kedvéért írom, hogy igazi babyface karakter, szegény kisgyerek majdnem megszakadt mikor megfogta az edzős előtt a passzát 😀
- A Willie Mo rap is jól hangzott, ellenben Tolilolo a világ legbuzisabb dalát adta elő 😀 ebben a csávóban biztos túlteng a gyilkos ösztön.
Kárász doktor igazi főszereplővé lépett elő, mondjuk én már a nyitójelenetnél majdnem elokádtam magam mikor Spruill térdében túrkált.
Yates miért ennyire népszerű Houstonban? 😀 azok csak fizetett statiszták lehettek.
Boldewijn nekem nem volt érdekes, biztos mert láttam már pár európai embert ezelőtt is.
A Watt és Clowney hype most jó volt, nem úgy mint múltkor a Tennessee. Sőt Swearinger is hozta magát, de az nem ide tartozik 😛
A Baker-sréülés legérdekesebb pillanata az volt, hogy azonnal mondták Matthews-nak, hogy másnap már LT-ként ébred. Erre kiváncsi voltam, hogy mennyit hezitáltak.