NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 10 éve
www.atlantafalcons.com/news/article-1/Falcons-Add-WR-Courtney-Roby/acd76a61-e774-4ef5-8d9f-62031ca60e11Special team játékos, abban viszont kiváló.
Ez így elég jó hír! 😊csizizoli
több mint 10 éve
www.atlantafalcons.com/news/article-1/Falcons-Add-WR-Courtney-Roby/acd76a61-e774-4ef5-8d9f-62031ca60e11Ez így elég jó hír! 😊
GO FALCONS!
több mint 10 éve
Érdeklődni érdeklődtek.Brandon Flowers a San Diegoba ment... 😕((((Sugar611Nem is érdeklődtetek utána, ne szomorkodj. Csak már ott tart a média, hogy ha egy volt KC játékos feltűnik a piacok, rögtön hozzátok csatolja.Gyurma Pappa
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Brandon Flowers a San Diegoba ment... 😕((((Sugar611Nem is érdeklődtetek utána, ne szomorkodj. Csak már ott tart a média, hogy ha egy volt KC játékos feltűnik a piacok, rögtön hozzátok csatolja.
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
Brandon Flowers a San Diegoba ment... 😕((((
több mint 10 éve
A Kirwan-féle csapatmélységet vizsgáló kérdéseket asszem pozitívabb válaszaink lehetnek idén, mint tavaly: www.thefalcoholic.com/2014/6/24/5835170/where-do-the-falcons-stack-up-with-their-roster-depthempty taxiJól néz ez ki,talán egyedül a WR corp ami aggaszt engem.Van két célpontunk aztán kész.Bár én várom a kiugrást Toilolotól vagy Pedersentől ha megéri a rostert.
több mint 10 éve
A Kirwan-féle csapatmélységet vizsgáló kérdéseket asszem pozitívabb válaszaink lehetnek idén, mint tavaly: www.thefalcoholic.com/2014/6/24/5835170/where-do-the-falcons-stack-up-with-their-roster-depth
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Dominique Davis cut, ahogy az várható volt!Sugar611Renfree úgyis kiszorította volna, ha nem jön Yates. Mondjuk majd őt is 😀
több mint 10 éve
Megnyugtató h tavaly ő volt a back up 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
Dominique Davis cut, ahogy az várható volt!
több mint 10 éve
I see, nem számoltam össze. Lehet hogy jól jártok a Spoon sérüléssel (elküldéssel?), mert lehet hogy a Worrilow/Bartu kettős élni tud a több lehetőséggel. Sok fog ezen múlni szvszMondjuk azt nem értem, hogy elcseréltetek egy LB-t, hoztatok egy LB-t, az még mindig egy LB mínusz a Spoon sérülés előtti állapothoz képest. Yates meg azért csak-csak biztonságosabb backup megoldás, mint Davis.Gyurma PappaDb-számra olyan nagy gáz nincs LB-ügyben, Worrilow, Bartu, Spruill, Smallwood, Dobbins, 5 ILB-nél meg nem vszínűbb h több megy rosterre ha jönne még egy ILB azzal max annyit lehetne elérni, hogy az egyik hátsó körös újonc mehetne PS-re, hatalmas minőségi változás nem lenne akkor se szvsz.empty taxi
több mint 10 éve
Mondjuk azt nem értem, hogy elcseréltetek egy LB-t, hoztatok egy LB-t, az még mindig egy LB mínusz a Spoon sérülés előtti állapothoz képest. Yates meg azért csak-csak biztonságosabb backup megoldás, mint Davis.Gyurma PappaDb-számra olyan nagy gáz nincs LB-ügyben, Worrilow, Bartu, Spruill, Smallwood, Dobbins, 5 ILB-nél meg nem vszínűbb h több megy rosterre ha jönne még egy ILB azzal max annyit lehetne elérni, hogy az egyik hátsó körös újonc mehetne PS-re, hatalmas minőségi változás nem lenne akkor se szvsz.
Madden hates me.
több mint 10 éve
Mondjuk azt nem értem, hogy elcseréltetek egy LB-t, hoztatok egy LB-t, az még mindig egy LB mínusz a Spoon sérülés előtti állapothoz képest. Yates meg azért csak-csak biztonságosabb backup megoldás, mint Davis.
több mint 10 éve
Nah smittyék csak halgattak rám h dent nem nagy szám, mondjuk yatesre minek volt szükség azt nemtom, vagy ha davis még mindig szar akkor minek van rosteren évek óta? 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Falcons trade linebacker Akeem Dent to Texans for quarterback T.J. Yates, Falcons announce. Falcons also sign linebacker Tim Dobbins.BaltimoreDefenseKözben Vilma meg nem ment át a fizikai felmérésen, szerződés nélkül távozott.
több mint 10 éve
Falcons trade linebacker Akeem Dent to Texans for quarterback T.J. Yates, Falcons announce. Falcons also sign linebacker Tim Dobbins.
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
www.thefalcoholic.com/2014/6/18/5820548/atlanta-falcons-fan-map-the-falcoholickurva jóó, megcsináltam! 😊
Tegyük fel magunkat a "nagy Falcons térképre"Kenny
több mint 10 éve
www.thefalcoholic.com/2014/6/18/5820548/atlanta-falcons-fan-map-the-falcoholicTegyük fel magunkat a "nagy Falcons térképre"
több mint 10 éve
Ez a lista szerintem nagyon béna. Ryan nem egy LeBron vagy Manning, de hogy egy Nike, Comcast, LN reklámszerződésből nem 1.5 millát keres, azt tuti. A tízszerese se lepne meg...
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
offMatt Ryan a 12-ik:
fortune.com/fortunate50/floyd-mayweather-1/?xid=sportsillustrated
több mint 10 éve
Mi ebben meglepő?Őt Herminator draftolta és nem Pioli.
Ide jönnek az ex kc starokJanek
Madden hates me.
több mint 10 éve
Mi ebben meglepő?Ide jönnek az ex kc starok
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
Brandon Flowers-t elengedte a Chiefs, állítólag mi érdeklődünk érte!
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
" Sean Weatherspoon kiesése miatt az Atlanta Falcons érdeklődik a New Orleans Saints korábbi linebackere Jonathan Vilma iránt " by nflhu.blog.huKeanoés Tim Dobbins neve is felmerült!!