Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 11 éve

csajom csináltatott nekem pólót a szülinapomra. csak szerettem volna eldicsekedni vele.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Majd egy fake puntból...Ricardo Allen picksix lesz a Saints ellen, itt hallottátok először.SzamárSok pályát nem fog latni.max a spec teamben.Kenny
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Ricardo Allen picksix lesz a Saints ellen, itt hallottátok először.SzamárSok pályát nem fog latni.max a spec teamben.
több mint 11 éve
Ricardo Allen picksix lesz a Saints ellen, itt hallottátok először.
több mint 11 éve
eddig se volt magas a secondary 😀#tüzijátékpeachAlford IR-en landolt...BugaRicardo Allen került az aktív keretbe a helyére.empty taxi
nademost.
több mint 11 éve
#tüzijátékAlford IR-en landolt...BugaRicardo Allen került az aktív keretbe a helyére.empty taxi
több mint 11 éve
Alford IR-en landolt...BugaRicardo Allen került az aktív keretbe a helyére.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
(nyílván a két tárgyi tévedés behelyettesítendő a megfelelőre) 😀
több mint 11 éve
Alford IR-en landolt... Smith szerint Julio pedig játszani fog a hétvégén!
több mint 11 éve
Egyszeru a képlet.ket rangadót meg kell nyerni.Sajnos eleg hektikus a csapat szoval tartok attol hogy nem lesz PO.de talan most az szolgálja a csapat es a franchise érdekeit hogy ne jussunk be.
több mint 11 éve
Ez eddig is így volt, azt mondom, hogy az idei szarhalom után ha nem csináljuk meg 6-0al a csoportot a po közelébe se kerüljünk...peachnem volt így, eddig botladozhattunk, bukdácsolhattunk, a többiek vereségével megmaradt az esély. mostantól ha bukunk, azt jelenti hogy ők nyernek.
de az a legdurvább, hogy még mindig a saját kezünkben a sorsunk 5-9-cel...
több mint 11 éve
Ez eddig is így volt, azt mondom, hogy az idei szarhalom után ha nem csináljuk meg 6-0al a csoportot a po közelébe se kerüljünk...
több mint 11 éve
eddig tartott a sorozat, a maradék kettőt be kell húzni. ebben az esetben biztos a po. egyiket bukjuk és vége az évnek.
több mint 11 éve
Hiányzott J.J :/
több mint 11 éve
hát azlehet, hogy nem rossz. én a mai meccsre értettem! ma viszont kalap szar volt!!Sugar611ha nem FG-at rugdosnánk a Red Zone-ból még nyernénk is...Sugar611ha jól tudom a redzone hatékonyságunk nem rossz
inkább az int-et kéne elfelejtni már :/Midnight
több mint 11 éve
lehet, hogy nem rossz. én a mai meccsre értettem! ma viszont kalap szar volt!!ha nem FG-at rugdosnánk a Red Zone-ból még nyernénk is...Sugar611ha jól tudom a redzone hatékonyságunk nem rossz
inkább az int-et kéne elfelejtni már :/Midnight
több mint 11 éve
ha nem FG-at rugdosnánk a Red Zone-ból még nyernénk is...Sugar611ha jól tudom a redzone hatékonyságunk nem rossz
inkább az int-et kéne elfelejtni már :/
több mint 11 éve
ha nem FG-at rugdosnánk a Red Zone-ból még nyernénk is...
több mint 11 éve
ryan-t bassza már vki tarkón, kezd nem vicces lenni -7ről indulni minden meccsen....
több mint 11 éve
Julio Jones (hip) and William Moore (foot) officially ruled out of today's game.L confirmed
több mint 11 éve
Kis Tice-hype: espn.go.com/blog/nflnation/post/_/id/153778/falcons-mike-tice-works-his-magic-with-rebuilt-offensive-line

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Ezért is írtam, hogy általában 8-9 elkapás és 90 yard az alja. 😊 (És persze nem ritkán kiszalad 1-1 extraklasszis teljesítmény is) A legalább 5 elkapás 50 yardért azt az NFL-rekord miatt számolják (13 meccs körül lehetett a rekord sorozatban, most ő 29-nél jár 😀 ). De ennél az 5+50-nél durvábbat nyom idén minden meccsen. 😊Akit soha senkinek nem sikerült megállítania az elmúlt 2 évben az Antonio Brown. Immár 16+13 meccse mindig legalább 5 elkapás és 50 yard van a neve mellett.SoldadosJó, mondjuk számomra 50 yard egy elit elkapótól már beleesik a limitálás kategóriájába (igaz, Brownnak idén 74 volt a legkevesebb). Bellnek viszont csak 2x nem volt 100 feletti scrimmage yardja 2014-ben. Sima futásaihoz ugye hozzá jönnek az elkapott yardjai, ezért mocskosul kemény ellenfél.Szamár
No nem mintha Bell nem lenne überkirály, de őt már láttam limitálni, Brown viszont megfoghatatlan 2 éve.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Akit soha senkinek nem sikerült megállítania az elmúlt 2 évben az Antonio Brown. Immár 16+13 meccse mindig legalább 5 elkapás és 50 yard van a neve mellett.SoldadosJó, mondjuk számomra 50 yard egy elit elkapótól már beleesik a limitálás kategóriájába (igaz, Brownnak idén 74 volt a legkevesebb). Bellnek viszont csak 2x nem volt 100 feletti scrimmage yardja 2014-ben. Sima futásaihoz ugye hozzá jönnek az elkapott yardjai, ezért mocskosul kemény ellenfél.