NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 748
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 10 éve
Akkoe ezekszerint mack nálunk alapból nem játszott...peachelmondtam a közvetítésben is: ha van egy 100 milliós befektetésed, akkor azt meg KELL védeni. erre Mack nem képes.
több mint 10 éve
Akkoe ezekszerint mack nálunk alapból nem játszott...peachszerintem olyan komolyan Clowney sem...
több mint 10 éve
Akkoe ezekszerint mack nálunk alapból nem játszott...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Peter King mai MMQBjából kideül, hogy Dimitroff fel akart tradelni 1/3 Matthewsért, és kaptunk volna egy extra 3. körös picket, de Caldwell csütörtökön végül inkább nemet mondott, mert félt, hogy valaki esetleg kiviszi addig Bortlest. Végül nagyon jól jöttetek ki, hisz Matthews bent maradt 1/6ra és még a 3. körös picketek is megmaradt.
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
az a baj, hogy kurva erős lett/lesz az NFC South...
több mint 10 éve
Lehet én vagyok negatív plusz a thrashhez sincs most kedvem, de gyanúsabb a 0-2, mint a 2-0.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
ennél jobban nehéz needre húzni 😀 nem 2009-et írunk.mi a baj a draftjukkal? Cooks és SJB eléggé kurvajók, Fortt needre jött, Powellt meg vagy bejön vagy kuka. Sunseri és Rooks faszság volt, de ennyi. UDFA-n elhozták Brandon Colemant, ezt meg simán kibírom röhögés nélkül.shawnkakurvára nem needposztokra húztak, a végén az az OG konkrétan a legutolsó volt a posztján. ata írta be, hogy amikor felhívták, hogy a Saints kihúzta, azt hitte, valaki szórakozik vele (és úgy, hogy a Saints most engedett el két alapembert a falból...)
Colemannek én sem örülök. Viszont esélyt látok rá, hogy akár odavissza üssük végre őket.berger90
több mint 10 éve
Vicces, amikor a személyes érzelmek elhomályosítják az objektív értékítéletet.(és úgy, hogy a Saints most engedett el két alapembert a falból...)Melyik kettő az az egy C? 😊 A többit Tocy leírta, meg shawnka is előtte.
berger90
Ahogy írtam két napja, az egyik legjobb offseasont dobta össze Dimi Atlantában, és tényleg sokat erősödtetek. Hajrá, de azért majd érdekelne deep elemzés, hogy miért is fogtok oda-vissza nyerni 😊
több mint 10 éve
Tocy
1 140
Igen, hát sem Cooks, sem SJB nem needre jött, tényleg. Ja meg Fortt sem arra, hiszen két jó ILB is van már rosteren.mi a baj a draftjukkal? Cooks és SJB eléggé kurvajók, Fortt needre jött, Powellt meg vagy bejön vagy kuka. Sunseri és Rooks faszság volt, de ennyi. UDFA-n elhozták Brandon Colemant, ezt meg simán kibírom röhögés nélkül.shawnkakurvára nem needposztokra húztak, a végén az az OG konkrétan a legutolsó volt a posztján. ata írta be, hogy amikor felhívták, hogy a Saints kihúzta, azt hitte, valaki szórakozik vele (és úgy, hogy a Saints most engedett el két alapembert a falból...)
Colemannek én sem örülök. Viszont esélyt látok rá, hogy akár odavissza üssük végre őket.berger90
Mikor is ütöttetek minket oda-vissza? Persze esély mindig van...de hogy most ezt mire alapozod, azt azért fejtsd ki. 11-5-ös csapatunk volt tavaly, ebből elment Moore és Sproles, érkezett Cooks + Stills és Robinson már nem lesznek újoncok. Az amúgy is bivaly védelmünkbe érkezett Byrd, Bailey, SJB +depth. Keresem, hol lettünk gyengébbek és hogy (annak ellenére, hogy erősödtetek) miért is realitás az, hogy oda-vissza elvertek...
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
Atlanta FalconsThe Falcons started their draft by getting bigger, stronger and more talented at their most pressing positional groups — the offensive and defensive lines. First-round offensive tackle Jake Matthews should slot right in as Matt Ryan’s blindside protector for the next half-decade. And on defense, Minnesota hybrid lineman Ra’Shede Hageman has the potential to play over multiple gaps on a line that has changed in scheme. Wisconsin safety Dezmen Southward is an excellent athlete who can move around to a few different roles, and Notre Dame outside linebacker Prince Shembo is an interesting developmental pass rusher. All in all, a nice haul for the Falcons — if Hageman develops into the player he can be.
Grade: B
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
mi a baj a draftjukkal? Cooks és SJB eléggé kurvajók, Fortt needre jött, Powellt meg vagy bejön vagy kuka. Sunseri és Rooks faszság volt, de ennyi. UDFA-n elhozták Brandon Colemant, ezt meg simán kibírom röhögés nélkül.shawnkakurvára nem needposztokra húztak, a végén az az OG konkrétan a legutolsó volt a posztján. ata írta be, hogy amikor felhívták, hogy a Saints kihúzta, azt hitte, valaki szórakozik vele (és úgy, hogy a Saints most engedett el két alapembert a falból...)
Colemannek én sem örülök. Viszont esélyt látok rá, hogy akár odavissza üssük végre őket.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
én harminc perce masszívan röhögök a Saints pickjein.berger90kíváncsi vagyok, hogy a szezonnyitón is ennyire masszívan fogsz-e nevetni 😀
több mint 10 éve
mi a baj a draftjukkal? Cooks és SJB eléggé kurvajók, Fortt needre jött, Powellt meg vagy bejön vagy kuka. Sunseri és Rooks faszság volt, de ennyi. UDFA-n elhozták Brandon Colemant, ezt meg simán kibírom röhögés nélkül.
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
jó lesz ez a draft sztem, de amúgy kurvaerősnek tűnik a csoportunk így elsőre (nekem)kaszoén harminc perce masszívan röhögök a Saints pickjein. A Bucs-t mindjárt megnézem, a Panthers Kony-val kurva veszélyes.
szerk.: megnéztem a Bucs-t, minimum érdekes, hogy a Lovie Smith-éra első évében egyetlen védőt sem húztak. Érkezett viszont Evans és Seferian-Jenkins, mindkettő veszélyes (bár talán Glenonnal nem, höhö), Kadeem Edwards jó picknek tűnik még. Ja, és húztak csere RB-t az Izomhörcsög mögé.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
jó lesz ez a draft sztem, de amúgy kurvaerősnek tűnik a csoportunk így elsőre (nekem)
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Azt kell mondjam, eléggé tetszik ez a draft. Az a corner pick mondjuk nem így kellett volna, de hát ennyi bajunk legyen.Illetve átemelés a Steelers-topikból:
Jèzus, ezt etetni kellMatthewst ez megfogja és egyszerűen arrább teszi :/
sutianap
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Na,csak megjött Smallwood is a végére.Összességében nem volt ez egy rossz draft,a két fal nagyon össze lett rakva.
Senior bowl-on ugye Smith-ék voltak az edzők,szóval ez jelenthet valamiféle előnyt a számunkra,csak ezzel tudom magyarázni a tegnapi pickek többségét.
több mint 10 éve
Nix se smafu
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Atlanta Falcons UDFA-k!Roosevelt Nix DT/FB Kent State
James Stone C Tennessee
Jerome Smith RB Syracuse
Geraldo Boldewijn WR Boise State
Brenden Daley LB Hawaii
Jeff Mathews QB Cornell
Nosa Eguae DE Auburn
Bernard Reedy WR Toledo
Jacob Pederson TE Wisconsin
Javon Marshall S Vanderbilt
Donte Rumph DT Kentucky
Walker May DE Vanderbilt
Kimario McFadden S South Carolina
Jestin Love, DB, Central Arkansas
Tay Glover-Wright CB Utah State
belőlük lehet valami.
több mint 10 éve
Ott van Tripp,ott van Smallwood erre elhozza Spurillt.de megjött Smallwood is 😊
A mostani pickekkel nem nagyon tudok egyetérteni.Kenny
több mint 10 éve
Ott van Tripp,ott van Smallwood erre elhozza Spurillt.A mostani pickekkel nem nagyon tudok egyetérteni.
több mint 10 éve
zsozso79
118
na Dimi csak nem bírta ki trade nélkül.
több mint 10 éve
azt hiszem megvan a 3. számú CB-nk. nagyon jó a gyerek!!!zsozso79Szerintem max a speciális egységben láthatod viszont.Gyanítom nem sok pályát fog látni.
több mint 10 éve
zsozso79
118
azt hiszem megvan a 3. számú CB-nk. nagyon jó a gyerek!!!
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
Ricardo Allen CB:bleacherreport.com/articles/1985440-ricardo-allen-nfl-draft-2014-highlights-scouting-report-more