Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 5 éve
gedam
6 506
most ha ránéztek az o depth chartra, mi az elvárás? sztem ha felpakolunk 20-30 pont között bárkinek, bárhogy, már akkor is bőven a képességek határán leszünk. talentben, tapasztalatban ez az o liga 15-20, ehhez képest szerzett pontokban top 10. mondjuk lamar meg mahomes helyet cserélnének, kíváncsi lennék mi lenne a végeredmény.6 meccsbol nyertunk 5-t, keves boldogabb szurkolo van nálunk, miota Lamar jatszik kb 90%os winrateunk van, szoval Lamar for president!Az nem is kérdés, hogy Lamar az út,meg hogy orulunk e az 5-1nek,itt a mutatott játékkal van gond offense oldalon es azzal, hogy egy erosebb csapat felmossa velunk a pályát..Valljuk be, ez az 5win nem valami veretes csapatok ellen jött össze.. A steelers ellen kiderul hol is vagyunk igazan.
Voice
LeviPoki
szóval lehet dicsérni edc-t, de nem biztos, hogy ez a legjobb állományú o, amit fel lehetett építeni úgy, hogy lj 1,5 millát keres. emelé van 32milla dedmoni, kepszpész nuku.
persze még mindig erős a csomag összességében, de a szerencsefaktorra a kelleténél jobban rá leszünk szorulva, ha sb-t akarunk.
Szerkesztette: gedam
több mint 5 éve
Az tuti, és rátudunk ugye pihenni. Ott eldől kinek a f**a nagyobb a csoportban.Ha bye után lemos minket a Steelers akkor az egy elég egyértelmű erődemonstráció lenne a részükről.
Na de remélem egy jó meccsen megmutatjuk ellenük is azért. 😊
Nem gondoltam volna hogy az első félidő után majd izgulnom kell a győzelemért, de örülök hogy meglett.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
6 meccsbol nyertunk 5-t, keves boldogabb szurkolo van nálunk, miota Lamar jatszik kb 90%os winrateunk van, szoval Lamar for president!Az nem is kérdés, hogy Lamar az út,meg hogy orulunk e az 5-1nek,itt a mutatott játékkal van gond offense oldalon es azzal, hogy egy erosebb csapat felmossa velunk a pályát..Valljuk be, ez az 5win nem valami veretes csapatok ellen jött össze.. A steelers ellen kiderul hol is vagyunk igazan.
Voice
több mint 5 éve
6 meccsbol nyertunk 5-t, keves boldogabb szurkolo van nálunk, miota Lamar jatszik kb 90%os winrateunk van, szoval Lamar for president!

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 5 éve
5-1 el allunk de sokszor vallalhatatlan ami megy. Nem igazan tudom hova tenni. Ha kovetkezo 6 meccsbol meglesz 4-5 win (ebbol legalabb 1x Steelers ellen) ilyen jatekkal akkor lehet eloretekinteni. Ha ertelmesebb csapatok meg lenyomjak a Ravenst az meg szinten fokmero lesz, kivancsi leszek.Tegnap a vedelem nem tudom h ennyire elfaradt a vegere v mi tortent.
O oldalon szokasos wtf produkcio ment. Brown tovabbra is heveny allergiaval kuzd contact ellen. Boykin es LJ egeszen elkepszto mennyire nem egy lapon vannak, fal nocomment stb
Ja es a buntetetesek. Azt nagyon ossze kene kaparni, nehezebb meccsen sajat magat verte volna meg a Ravens ennyi buntivel.
Remelem hogy 2 het felkeszules hasznosan telik..
Szerkesztette: Morfil
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 5 éve
lucio
329
Fanyalgunk, hogy szarok vagyunk. Holott amióta LJ színre lépett, kb. izgalommentes meccseink vannak. Többnyire simán nyerünk, amikor meg kikapunk(4 vagy 5 ilyen volt?), simán tesszük azt is. Ma végre volt egy kis izgalom a végére. Ez a meccs szerintem duplán csalóka volt: a végén a saját fegyelmezetlenségünk és néhány nagyvonalú ítélet is kellett a szoros meccshez. Viszont ha nem így lett volna, a kb. két TD különbség meg elfedte volna azt, hogy az O a pontmennyiség ellenére esetlegesnek tűnik.No, de vége az előszezonunknak, begyakorolhattuk, amit kellett, egy hét pihi aztán kezdődik nekünk is a bajnokság. A következő 5 meccs keménynek ígérkezik, nyilván a minél több győzelem is fontos, de jó lenne a játékban is előre lépnünk.
több mint 5 éve
Things have worked out pretty well the last two times the Ravens have started 5-1.
— NFLonCBS (@NFLonCBS) October 18, 2020
2000: won Super Bowl
2012: won Super Bowl pic.twitter.com/1WVhxD1FPZ

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Ha nem lenne a vedelem és Tucker ,akkor “gyonyoru” 0:5 lenne a merlegunk. Steelers ,2 het mulva ?? Huuuu bazzzzzzz... - ne legyen igazam - ,minimum 2 TD oda .
több mint 5 éve
Hadd kérdezem már meg szerintetek roman miért nem hív több lamar futást? Most volt 3 vagy 4 mind nagy játék lett, erre meg elkezdi ezt a középsö futást hívni, ami már az elején se müködöt, de azért is nyomassuk, nem hiszem el hogy látja hogy nem müködik de azért is.
több mint 5 éve
gedam
6 506
jól jön a szünet, hátha az o megtanul felállni. utána jöhet hogyan kell játékot elindítani. csoda, hogy ennyi büntetéssel nyertünk.amikor nem hátrafele haladtunk akkor egy picit biztatóbb volt a teljesítménye lamaréknak.
nagy baj lesz, ha nem tudjuk birtokolni a labdát, a végére kivéreztettük a d-t.
több mint 5 éve
Sok jót erről se lehet írni...Sikerült azért egy simán induló meccset leadni..Jó,hogy rápihenünk a Steelers ellen és akkor csak 20 ponttal kapunk ki,nem 40-el.
több mint 5 éve
Megvan a mecs ez a lényeg, én csapatot egyáltalán nem hibáztatom, olyan szinten fulytak nekik, követem az nfl 10 éve, ritkán láttok ekkorra hazai pályát fújni. Végén a peters pass interference sárga azis mekkora kamu volt te jó ég.
több mint 5 éve
Grat, kösz a reményt 😊
több mint 5 éve
#Ravens inactives:
— 105.7 The Fan (@1057TheFan) October 18, 2020
QB Trace McSorley, WR Chris Moore, DB Anthony Levine, OL Trystan Colon-Castillo, OL Ben Bredeson, DE Derek Wolfe.
DT Justin Ellis, OL Tyre Phillips, DT Broderick Washington, and RB are all active Justice Hill.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Wentz a kerdes. Nem nezek Sas meccset igy fingom sincs roluk. A Vasas ellen lattam majdnem egy negyedet es ott mutatott jateka alapjan Wentz O nem lesz fenyegetes. De az elso 3 negyedrol egy masik meccsre gondolsz mikor olvastam a ket tabor reakcioit. A D-unk eleg lehet siman hiaba BW hianya, de az O egy masik kerdes. Szeretnek vegre egy meccset ahol fejlodunk a passprot-ban es ugy kivancsi lennek LJ mukodesere olvasas/ dobas vonatkozasaban.
A kritikusoknak jatszunk?
Dobunk, nem ffutunk. Low-high-->high. Oldalvonal melle. Hosszu labdak.
Most fog jonni akkor dogivel Boykin/Snead es Dobbins futasai. Tudom hogy hulyeseg, de kivancsiak vagyunk es mara ez az ivos jatekunk.
több mint 5 éve
Fázok ettől a meccstől. Bár az Eagles mérlege olyan,amilyen,de tudnak,ha akarnak. A Vasas majdnem megvolt nekik, érdekes csörte lesz. Remélem tudunk valamit kezdeni ezzel a támadójátékkal. Egyébként meg hajrá Browns 😊
több mint 5 éve
gedam
6 506
The @Ravens have been consistently bad vs the run when Brandon Williams has been out:2019 W4 Cle 29/193
2019 W17 Pit 23/91
2017 W3 Jax 35/166
2017 W4 Pit 42/173
2017 W5 Oak 25/108
2017 W6 Chi 54/231
Total 208/962, 4.6 YPC
több mint 5 éve
Brandon Williams kihagyja a meccset Covid-os szemely miatt. Wolfe se jatszik.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
én még azt nem értem, ha már passzolunk, miért nincs több keresztútvonal, amikből a vörös zónában sokat látunk, sok ilyen td-t dobott lamar. és ha ott megy, mezőnyben miért sokkal több a nyílegyenes, szélen elfutós útvonal? amihez lágyabb, ívesebb passz kell, azt kevésbé érzi lj. ezeket a lőtt passzokat viszonylag jól dobálja.A liga megtévesztése. 😊 Miért lőnétek el az összes puskaport, ha így megvannak a meccsek, max csak a magyar Ravens szurkolók morgolódnak kicsit, de amikor meg majd kell, akkor keresztútvonal lesz mindenhol is... 😊
gedam
több mint 5 éve
gedam
6 506
én még azt nem értem, ha már passzolunk, miért nincs több keresztútvonal, amikből a vörös zónában sokat látunk, sok ilyen td-t dobott lamar. és ha ott megy, mezőnyben miért sokkal több a nyílegyenes, szélen elfutós útvonal? amihez lágyabb, ívesebb passz kell, azt kevésbé érzi lj. ezeket a lőtt passzokat viszonylag jól dobálja.
Szerkesztette: gedam
több mint 5 éve
Legyen igazad. De azert valljuk be az Eagles underdogkent okozott mar meglepeteseket. 😃Queen AFC Defensive Player of the WeekJövő hétre lehet az Oból lesz vki. 😛
KeyG
dande
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Queen AFC Defensive Player of the WeekJövő hétre lehet az Oból lesz vki. 😛
KeyG
több mint 5 éve
Queen AFC Defensive Player of the Week
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Par pesszimista (és lehet teves😊) gondolat:LJ -nek a ez a passheavy felallas nagyon nem jo, csak nem tudom, hogy tenyleg az OL ront rajta ennyit, a WR sor, vagy lehetne itt barmilyen WR és OL sor erre alkalmatlan maga LJ (vagy ez mind együtt), de ezt nem lenne baj kimatekozni és probalni kezdeni valamit, akar trade aran akar playcall/játékstilus teren.
Nézegetve mas csapatok meccseit nekem Brown is mellélövésnek tünik itt. LJ nem tud pontos hosszu passzokat adni (mind1 hogy kepessegei, OL , vagy call miatt), Brown meg menekul és dobja le magat ahogy megvan a labda, nem jon ki a sebessege rovid és kozephosszu passzoknal. Egy gunslinger QB összetenne a kezet érte, de nalunk sokkal többet érne egy fizikalisabb, mégha lassabb elkapo is. Nyilvan egy idealis vilagba kerülne Brown melle egy masszivabb WR, de meglepodnek ha akasztana a Ravens vmi premium receivert.
Duverney-t megnezenem par elesebb szituban, de mint azt tobb kulfoldi cikkben is irjak, LJ sokszor a tobbi elkapo fele sem nez Brown kivetelevel, ennek okara tenyleg kivancsi lennek😊
Az OL-tnem hiszem hogy szezon kozben trade-el javitanak, valoszinuleg az jovo evi draft soran kerül reszelésre, idén meg kiderül mennyire áll össze a szezon folyaman.
Tok jo, hogy Dobbinsert elment 1 2. kor és alig hasznaljak, en tovabbra sem ertem mi ertelme volt ennek a picknek.
D-nél szerintem a passrush nem fog megoldodni, max ha trade kereten belul nyomnak egy all int vkire, mint tobbszor szoba került top 10 alatt nem nagyon van egybol impact player ezen a poszton.
Edzok: lehet en vagyok a borulato, de a par meccs utan nem tudom, hogy Roman tud-e akar valtoztatni, vagy jön ez a borzalom minden meccsen, eddigieket egyelore nem latom biztatonak.
Wink eseten pedig nekem is a felelmem amit no irt, hogy KC hulyet csinatl belolunk de most megveregeti a sajat maga vallat Washington és a Bengals ellen és ugyanez marad, tok mind1 mi jon szembe.
Összessegeben en iden a jelenlegi meccsek alapjan nem tartam realisnak a SB-t, de realis és nagyon fontos lenne, hogy 1-2 PO gyozelem összejöjjön.
Szerkesztette: Morfil
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead