Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 6 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 950 — no es importante
És csak annyi kell, hogy Lamar fusson.
Sobri Jóska
egész az első lábtörésig fog menni ez a bright future.
Amadeus
Ez az idiótaságot elengeded már valamikor? Brady nem törte el a lábát csak a zsebben állva?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
O részről ez tökéletes volt, a D azért 3 egymás utáni driveot szépen megevett, hozzá kell tenni,azért 2 TD-t kukáztak,de félelmetes,hogy néha milyen simán átjött ellenünk még a Bengals is..Önbizalom növelésnek ez jó volt. De most lesz még kemény, Texans,Rams, Niners, abszolút nem lehet csoportgyőzelemről beszélni még.Bár az elmúlt hetek játéka alapján nem érzem úgy,hogy ne tudnánk megverni bárkit. És még a Barnák meg a Vasas a végére,remélem annak már nem lesz tétje.
több mint 6 éve
Voice Baltimore Ravens 1 825 — LA Lakers & Juventus
Remelem nyer a Rams ma es akkor zsebben a csoportgyozelem.

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 566
Ez kábé Palmerre vagy Bradyre is igaz volt. Vagy akárki másra.
A kérdés az, mennyivel valószínűbb, hogy ez megtörténik, mint egy random pocket QB esetén.
Ha végignézed az idén eddig megsérült irányítókat nem evidens, hogy elfutni veszélyesebb, mint várni a sacket/kontaktot.
Én kábé Vick óta várok egy ilyen látványos QB teljesítményre. (Azóta Wilson volt a csúcs, ha Lamar hozza ezt pár évig, az nem lenne semmi.)
Sobri Jóska
Newton is igen kemenyen futott. Na mondjuk az o esete nemtom hogy a te allaspontodat erositi vagy nem? Vdgy RG3.

De Tebow amit a Steelers ellen mutatott a POban, az szamomra felejthetetlen. Pedig aztan amit o kapott a passz "tudasara", ahhoz ez a Lamar utalat sehol nincs. Megis, a Broncos szurkolok minden meccset alig vartak, es elveztek. Na most nem ez szamit a leginkabb?
ulpianus
ez nem utálat, sőt, Maddenben Lamar van a csapatomban, még csípem is csávót. Csak él bennem egy szkepszis arra vonatkozóan, hogy ez sokáig fenntartható. Amúgy tény, hogy kurva jó.
több mint 6 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
A kérdés az, mennyivel valószínűbb, hogy ez megtörténik, mint egy random pocket QB esetén.
Ha végignézed az idén eddig megsérült irányítókat nem evidens, hogy elfutni veszélyesebb, mint várni a sacket/kontaktot.
Én kábé Vick óta várok egy ilyen látványos QB teljesítményre. (Azóta Wilson volt a csúcs, ha Lamar hozza ezt pár évig, az nem lenne semmi.)
Sobri Jóska
Newton is igen kemenyen futott. Na mondjuk az o esete nemtom hogy a te allaspontodat erositi vagy nem? Vdgy RG3.

De Tebow amit a Steelers ellen mutatott a POban, az szamomra felejthetetlen. Pedig aztan amit o kapott a passz "tudasara", ahhoz ez a Lamar utalat sehol nincs. Megis, a Broncos szurkolok minden meccset alig vartak, es elveztek. Na most nem ez szamit a leginkabb?

Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 364 — #NoStress
Sobri Jóska
Amadeus

több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 566
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 364 — #NoStress

több mint 6 éve
cikesz Baltimore Ravens 627
Jackson for president! Közben pedig kikapott a Chifes Nashville-ben, így megerősítettük 2.helyünket az AFC-ben!!! Swaggy day! 😎😎😎
több mint 6 éve
bowI 143
😎😎

twitter.com/Ravens/status/1193630747262881793
több mint 6 éve
7-2!

Jackson fenomenális!

több mint 6 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 132 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
A mai a kotelezo gyozelem, vagy nagyon sima lesz, es a félidőben mar kb eldol, vagy vert kell majd izzadni. Bar ha a Pats elleni format hozzuk, akkor nehezen tudom elkepzelni, hogy ne legyen kozte legalabb 15 pont.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
GameDay!
Bengals kötelezőnek tűnik, remelem az is lesz.

3 csapatnak van kevesebb veresege nalunk a ligaban.

több mint 6 éve
gedam 6 506
Tudnak?
Igor
tudnak. Mar ami az eredeti felvetest illeti.

Mas. A te velemenyed kulon erdekelne. En itt egesz szezonban sztarolom a vedelmet, mert sztem igenis jo. Aztan furcsallva latom, hogy egyik Ravens szurkolo szerint max nem rossz. Masik szerint pedig de. Te mit gondolsz? Sztem az emberenyaghoz kepest, nagyon is van egy rendszer, amihez alakitjak a rostert, es ertem, ki mit jatszik, es eredmenyes is. De persze, lehet en tevedek, szal erdekelne.
ulpianus
szerintem külön kell választani a browns meccs előtti és utáni szakaszt. fort és bynes kurva sokat dobott a futás védekezésen és onnantól a db is működött. jött peters, felépült jimmy és mogyi, aki vissza került az eredeti szerepkörébe. a d-ben nagyon sok változás volt és kellett is. most már simán top10 szerintem is, ami nagyon fontos. lamar nem mahomes azért, nem kényszeríthetjük bele egy pisztoly párbajba, mert vszeg abból rosszul jövünk ki, mint ahogy ellenetek rosszul is jöttünk ki.
több mint 6 éve
no Baltimore Ravens 8 717
Tudnak?
Igor

Mas. A te velemenyed kulon erdekelne. En itt egesz szezonban sztarolom a vedelmet, mert sztem igenis jo. Aztan furcsallva latom, hogy egyik Ravens szurkolo szerint max nem rossz. Masik szerint pedig de. Te mit gondolsz? Sztem az emberenyaghoz kepest, nagyon is van egy rendszer, amihez alakitjak a rostert, es ertem, ki mit jatszik, es eredmenyes is. De persze, lehet en tevedek, szal erdekelne.
ulpianus
Az idei D-rol en nem igazan emlekszem hogy itt lett irva es kielemezve hogy rossz.
A viszonyitas a kulcs hogy mihez kepest, elvaras/regmult stb biztos lattal. Amit te irsz az "igenis jo" is ilyen. A D-nk kb top 10. Ebbe belefer az igenis jo-nem rossz es itt akar a rossz is, sot a sztarolasod is. Az biztos lehet rajta javitani.

| De hagyjuk is ezt, az en utolso amit irtam roluk egy Vasas kolleganak reagalva akinek alleejtos volt D visszaesese ( amit Mosley-nak tudott be, a rushD szerinte gyenge es a sec jo, osszefoglalva ).

De legyen a D-rol is. 2 Gap-t tolunk, ahol a draga B Williams adja az alapot, mivel passrush-ban gyenge, de igy nem is varjuk el tole es Pierce-tol. A futas ellen viszont jok. A fal szelen a futas megallitasaval voltak gondok, de kavargatva az embereket meg tudjuk oldani de nem idealis. A nyomas a sack-ek kivetelevel nagyon jo es meg jobbra is szamitok mar csak a serultek visszateresetol is. Tovabb tart egy picit a secondary es akkor tobbszor odaerunk majd a QB-hoz. Draga jatekosok BW kivetelevel a sec-ben vannak es teljesiteniuk is kell, mert itt jok es melyek vagyunk a serulesek ellenere. De az embereket a helyukon hasznalas csodakra kepes C Clark, Peanut, B Williams, Bowser- Ferguson paros egyutt, Peters ( egyelore ugy tunik ).

Wink tavalyhoz kepest gyengebb teljesitmenyt tud letenni, ami ket dologbol all. 1.) Nincs egy egyeni allat aki egyedul is el tudja verni az ellenfelet es idonkent a semmibol is hoz valamit. Ilyen volt Z Smith es Suggs ha mindkettore akarok peldat. Suggs-nal csak erre egy pelda, mert o egy kulon tema azert. A masik a blitz-ek gyakorisaga es minosege. Idenre az elrejtese nem megy olyan jol es ezen nagyon konnyu javitani, de kell ido hozza. A gyakorisaga idenre picit hatrany, nagyon agressziv maradt a csapat ( amit jo nezni ), de a jobbak ezt ki tudjak hasznalni. A kiszamithatosag mindig hatrany, foleg ha ez nem tarsul pusztito erovel. Ezen is konnyu valtoztatni, de mar lehet a kozejovonek szol es igy lepunk meg majd mindenkit. Ilyen szempontbol vannak nagyon jo meccseink es rosszabbak is.

Az emberanyaghoz van kialakitva a rendszer tenyleg es nagy pacsi Wink-nek. Costa latja ( elismeri ) es reagal akar tenni a javitasra szorulo posztokon ( volt hogy sikerult volt hogy nem, de penze nem igazan volt es igy kijelentheto hogy a korulmenyekhez kepest jol lavirozott ) Ez itt nagy szo az elmult evtized ket nagy problemaja hogy nem a kerethez igazitottak a jatekot es ha kell akkor elismerjuk ha nem vagyunk jok ( akarmilyen szinten ).
|
több mint 6 éve
Tudnak?
Igor

több mint 6 éve
Bence94 Indianapolis Colts 2 263
A Pats tud futni.
ulpianus
Tudnak?
Szerintem ez messze nem ennyire egyértelmű... és a legtöbb stat sem ezt támasztja alá, átlag alatti a rush O-juk. (még úgyis, hogy a defense figyel Tomra)

Nyilván az 1 yardosról be tudják nyomni, de mondjuk a 4. negyedben, jegelni a meccset, csak futással biztos nem fognak tudni.
Ha mondjuk 3-mal megy ellenünk a Pats a konfdöntőben, a saját 20-asukról jönnek, és van még hátra mondjuk 8-9 perc... alapvetően bizakodó lennék, hogy megkapjuk a lasztit egy győztes drive-ra.

PS: meglátjuk Wynn dob-e rajta valamit, nyilván ez egy ismeretlen még..
Igor
Legyunk ott, aztan majd izgulunk azon 😀

De ha vezetunk es tamadunk, nekem az jo opcio akkor is, ha a varakozasok szerint csak futassal nem lesz eselyunk lezarni a meccset. Mondjuk egy ilyen szitunal egy 5 perces TD-drive-ot barmikor el tudok fogadni, es erre viszont kepesek lehetunk.

En nagyon bizom a javulasban Wynn erkeztevel, mert arra nagyon nagy szukseg van, hogy egyaltalan konfdontorol beszelhessunk, de ez mar picit off
Wyatt
Ja🤣🤣 nagy gondok,az elmult 8 ev arrol szolt,hogy ki lesz a Pats ellenfele a konfdonton😂😂 es nagy valoszinuseggel ez iden sem lesz maskent,bar Nektek most jon a szezon nehezebb fele,ettol fuggetlenul szerintem nem kerdes,hogy a PO elso hetet a fotelbol nezitek-e🙂
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
A Pats tud futni.
ulpianus
Tudnak?
Szerintem ez messze nem ennyire egyértelmű... és a legtöbb stat sem ezt támasztja alá, átlag alatti a rush O-juk. (még úgyis, hogy a defense figyel Tomra)

Nyilván az 1 yardosról be tudják nyomni, de mondjuk a 4. negyedben, jegelni a meccset, csak futással biztos nem fognak tudni.
Ha mondjuk 3-mal megy ellenünk a Pats a konfdöntőben, a saját 20-asukról jönnek, és van még hátra mondjuk 8-9 perc... alapvetően bizakodó lennék, hogy megkapjuk a lasztit egy győztes drive-ra.

Igor
Legyunk ott, aztan majd izgulunk azon 😀

De ha vezetunk es tamadunk, nekem az jo opcio akkor is, ha a varakozasok szerint csak futassal nem lesz eselyunk lezarni a meccset. Mondjuk egy ilyen szitunal egy 5 perces TD-drive-ot barmikor el tudok fogadni, es erre viszont kepesek lehetunk.

En nagyon bizom a javulasban Wynn erkeztevel, mert arra nagyon nagy szukseg van, hogy egyaltalan konfdontorol beszelhessunk, de ez mar picit off

több mint 6 éve
gedam 6 506
Ami még a szerencsétek, remélem nem kiabálom el (s nem kell kiderülni) hogy sztem van egy tehetséges épkézláb csere QB is T McShorley személyében mögötte. Persze én elfogult vagyok vele kapcsolatban, de ő is használható, van sebessége is. A méretei miatt szokták őt is ekézni, de semmivel nem gyengébb mint pl K Murray.
dande
Egyelőre én nem láttok többet T McUnitasban mint egy korrekt cserét. Messze nincs olyan sebessége se neki se RG3-nek hogy ezt az O-t Ljhez hasonlóan elvezesse.
Hamár LJ. akkor Fort kapott szerződéshosszabítást. 5.5M 2 év mélységnek teljesen jó a pénz szóval én ennek örülök...
malkav
megszór li elég magabiztos volt az előszezonban. oké, az nem jelent semmit, de kb. olyan érzése volt az embernek, hogy egy jó veterán playa dobálgat, annyira jól olvasott és döntött. mondjuk neki szerintem sokkal magasabban van a plafon, mint például rudolphnak. és nem arra gondoltam, hogy alacsony.

Szerkesztette: gedam
több mint 6 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Ami még a szerencsétek, remélem nem kiabálom el (s nem kell kiderülni) hogy sztem van egy tehetséges épkézláb csere QB is T McShorley személyében mögötte. Persze én elfogult vagyok vele kapcsolatban, de ő is használható, van sebessége is. A méretei miatt szokták őt is ekézni, de semmivel nem gyengébb mint pl K Murray.
dande
Egyelőre én nem láttok többet T McUnitasban mint egy korrekt cserét. Messze nincs olyan sebessége se neki se RG3-nek hogy ezt az O-t Ljhez hasonlóan elvezesse.
Hamár LJ. akkor Fort kapott szerződéshosszabítást. 5.5M 2 év mélységnek teljesen jó a pénz szóval én ennek örülök...
több mint 6 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — All those moments will be lost in time, like tears in rain.
A Pats tud futni.
ulpianus
Tudnak?

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 492 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 6 éve
no Baltimore Ravens 8 717
Roman a futasok es a futoQB-k mestere. Nem latok 10-15 masik csapatot, de a sikere meghulyithet egy csomo FO-t
no
Ja persze erre gondoltam én is, amikor sikeres egy DC/OC, hidd el van 10/15 csapat/GM/owner aki le se szarja hogy köze nincs a saját meg a sikeres systemnek egymáshoz. Ez túl sok logikát feltételezne. Tényleg nincs ennyire sok futó QB de ez nem számít sőt... Ha most megfeneklene is a hajónk Harb mondása szerintem már bejött: az offense-ünk forradalmian új, és meg fogja változtatni a ligát (legalábbis pár csapat szemléletét).
Vigyázat! Én most nem kérkedek, ez korántsem csak pozitívum, és főleg nem dicséret a többi coach/coordinator-ra nézve. Biztos vagyok benne, hogy lesz jó pár olyan hülye, aki azt hiszi ezek után, hogy akár hanyadik körös jól futó QB-vel lecopy-zza ezt a rendszert, esetleg elcsábítja Romant, padoltatja a pocket QB-ját, és akkor majd eséllyel indul ő is a pats ellen. Bár ez ennél nyilván sokkal komplexebb, és ezt szerintem az a 10-15 csapat is tudja, viszont mi baj lehet alapon próbálkozni fognak, és evidens h Roman-t is akarni fogják hozzá.
Rolf
Ennyire nem hulyek. Nem hallgatom a nyilatkozatokat es JH nem kellene ilyeneket mondania ( nem is jellemzo ra, bar hulyesegeket tud beszelni ). A liga nem fog megvaltozni. Roman Kap-el is nagyon sikeresen mukodott, megsem teptek szet az ugynoket. Vick-LJ kivetelesen jol futnak/atletak ezt nem lehet osszehasonlitani egy normalisan gyors futoQB-val. Nem fognak atallni erre, a csapatok kivalo pocketQB-kat keresnek, jogosan. A Pats elleni siker miatt meg foleg nem, talan a csoportjaban szamit igy.
no
lj-nél is kérdés az evolúció. qb-t egy évtizedre szeretne találni mindenki. lamarnak meg kell lépnie a jó pocok qb szintet, ha nagy szerződést akar, mert 28 évesen már nem 4.3 lesz a 40yardja csak 4.7, éppen elég a zsákhoz. lassabban reagál, nem tudja elkerülni a nagyütést stb. ilyen szempontból szerencsés, hogy korán került a ligába, van ideje rá. amikor meg kell majd adni neki a nagy pénzt már lesz róla elég adat, hogy megéri-e vagy nem. nekem mondjuk nincsenek kétségeim.
és ilyen szempontból persze, hogy nem a lábas qb-kat keresik, hanem a kezeseket. kevesebb a rizikó.
meg ugye a 32 frencsájzból hány vállalná be, amit mi? ahhoz nagyon kell hinni egy újonc qb-ban, hogy az ő skill setjére építsd az egész o-t. harbaugh is csak azért vállalta be lamart, mert már nem volt választása, az állása volt a tét. nagyot kockáztatott és nagyot nyert, nyertünk.
gedam
Nalunk a LJ projekt azert is johetett ossze, mert a csapat a beka segge alatt volt. Evek alatt szepen az O, mint olyan nem letezett mar. A kockaztatas benne volt, meg a "szerencse". A Trestman-MM +1000 dobas egy meccsen ami nem ment termeszetesen, az hozta magaval hogy nem ment a futas,mert inkabb arra figyelt az ellen. Erre idehoztak Roman-t ennek a megerositesere. Persze Flacco-val es az eredeti elkepzelessel pont annyit javitott ami eppen csak latszott. Erre az elet berakta LJ-t es ennyi. Itt volt egy szaki, egy kiveteles atleta, run-hoz jo OL-TE-k ES passproban kozepes OL, gyenge WR-k. Kiprobaltuk RGIII-t is de nem feltek a labat, a passznal meg hiaba volt jobb LJ-nel a csapat ugyanolyan alkalmatlan volt korulotte. Kenyszer es Roman zsenije tavaly megadta a lokest a dontesre. Ha mi huzunk elsonek QB-t akkor a Mayfield, Darnold, Allen, Rosen negyesbol rosszabbul allnank rovidtavon mindenkeppen. Mayfield az agyontankolt Browns-ban hatareset, kepzeljuk el MM keze alatt nalunk.

Az jo hogy bealltak moge, de sok kockaztatas nem volt ( elveszitettuk MM-t ) es nem is kellene lesz . Az O-t fel kell epiteni, de addig jol muzsikal koszonhetoen a fejlodesenek LJ-nek. Ha tovabb fejlodik es pQB tud lenni az evek soran akkor remek. De ha nem vagy leserul akkor kell egy QB a mar epulo O-be es bukod az adott evet. Az o jelenlete es a mukodo sema csak az epites prioritasat hatarozza meg. PL most nem egy WR1 a fontosabb hanem egy Top all-round RB-TE. Az OL-nel is ha lesz mod akkor a kovetkezo Yanda-t szeretnenk es be fogjuk huzni, de addig elmegy egy kicsit gyengebb passproban emberkek amig a mostani kerest tudja teljesiteni.

A "szerencse" ugye meg hatareset megint. Azert amit osszehoztak az elmult fel evtized alatt az szegyen marad es a mostanra a "szarbol epitunk varat" igaz. De orulhetunk a komuvest legalabb jot valasztottunk.

Szemely szerint bizok LJ-ben, mert 1.) jo nezni; 2.) ha ot le kell cserelni akkor Roman-t is es az uj OC kivalasztasat lelegzetvisszafojtvaszemeketforgatvacsukottszajjalmormogvaanyazassal fogom atelni.
több mint 6 éve
De kérdem én: akár egy brédi offense képes lenne mondjuk 4. negyedben 8 perccel a vége előtt kb az összes órát bezabálni? Szinte biztos, hogy nem, kb pont annyi az esélyük mint nekünk 1:30al a vége előtt a saját 10esről TD-t szerezni. Rolf
A Pats tud futni. Egyreszt lazabb a run defense, vagy Tomi szetdob. Szal atlagos futok Istennek tunnek neha.
Masreszt itt nem kell meccset nyerni. Idothuzni kell
De igazabol a rovidpasszos (stabil) passzjatekkal ugyanugy lehet kontrollalni az orat.

A Ravens is tud sietni, ha kell. Lamar nem dobja rosszabbul a mely passzokat, mint sokan. Van persze nala jobb.
Ilyenkor kockaztat. De mast egyebkent sincs ertelme tenni. Nyilvan amíg nem muszaj, nem kockaztatnak, futnak. De a bombazas a terv es a stilus resze.

több mint 6 éve
gedam 6 506
Roman a futasok es a futoQB-k mestere. Nem latok 10-15 masik csapatot, de a sikere meghulyithet egy csomo FO-t
no
Ja persze erre gondoltam én is, amikor sikeres egy DC/OC, hidd el van 10/15 csapat/GM/owner aki le se szarja hogy köze nincs a saját meg a sikeres systemnek egymáshoz. Ez túl sok logikát feltételezne. Tényleg nincs ennyire sok futó QB de ez nem számít sőt... Ha most megfeneklene is a hajónk Harb mondása szerintem már bejött: az offense-ünk forradalmian új, és meg fogja változtatni a ligát (legalábbis pár csapat szemléletét).
Vigyázat! Én most nem kérkedek, ez korántsem csak pozitívum, és főleg nem dicséret a többi coach/coordinator-ra nézve. Biztos vagyok benne, hogy lesz jó pár olyan hülye, aki azt hiszi ezek után, hogy akár hanyadik körös jól futó QB-vel lecopy-zza ezt a rendszert, esetleg elcsábítja Romant, padoltatja a pocket QB-ját, és akkor majd eséllyel indul ő is a pats ellen. Bár ez ennél nyilván sokkal komplexebb, és ezt szerintem az a 10-15 csapat is tudja, viszont mi baj lehet alapon próbálkozni fognak, és evidens h Roman-t is akarni fogják hozzá.
Rolf
Ennyire nem hulyek. Nem hallgatom a nyilatkozatokat es JH nem kellene ilyeneket mondania ( nem is jellemzo ra, bar hulyesegeket tud beszelni ). A liga nem fog megvaltozni. Roman Kap-el is nagyon sikeresen mukodott, megsem teptek szet az ugynoket. Vick-LJ kivetelesen jol futnak/atletak ezt nem lehet osszehasonlitani egy normalisan gyors futoQB-val. Nem fognak atallni erre, a csapatok kivalo pocketQB-kat keresnek, jogosan. A Pats elleni siker miatt meg foleg nem, talan a csoportjaban szamit igy.
no
lj-nél is kérdés az evolúció. qb-t egy évtizedre szeretne találni mindenki. lamarnak meg kell lépnie a jó pocok qb szintet, ha nagy szerződést akar, mert 28 évesen már nem 4.3 lesz a 40yardja csak 4.7, éppen elég a zsákhoz. lassabban reagál, nem tudja elkerülni a nagyütést stb. ilyen szempontból szerencsés, hogy korán került a ligába, van ideje rá. amikor meg kell majd adni neki a nagy pénzt már lesz róla elég adat, hogy megéri-e vagy nem. nekem mondjuk nincsenek kétségeim.
és ilyen szempontból persze, hogy nem a lábas qb-kat keresik, hanem a kezeseket. kevesebb a rizikó.
meg ugye a 32 frencsájzból hány vállalná be, amit mi? ahhoz nagyon kell hinni egy újonc qb-ban, hogy az ő skill setjére építsd az egész o-t. harbaugh is csak azért vállalta be lamart, mert már nem volt választása, az állása volt a tét. nagyot kockáztatott és nagyot nyert, nyertünk.