Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 11 éve
Voice Baltimore Ravens 1 825 — LA Lakers & Juventus
Van egy cikk az elégedetlenkedő szurkolókról:

russellstreetreport.com/ravens-fans-label-2014-draft-worst-ever/

Viszont lenne még egy kérdésem azokhoz akik borzasztónak titulálják a draftunkat, hogy lehet az hogy minden NFL-el foglalkozó oldal méltatja a választásokat és A-B osztályzatot adnak?

Somewhere, Ozzie Newsome has to be laughing at this…Voice
Az elmúlt 4 éves draftunkra folyamatosan A-t és B-t kaptunk pl Kipertől. A 2010es is azt hiszem A volt... Nem fogják nyíltan lerántani a szakik a keresztvizet a csapatokról. Megnézik a boardjukat, ha az első két három pick nevek alapján okés nem fognak lehúzni még akkor sem ha szükségtelen, érthetetlen választásokról van szó.Blaise
Vannak D és C osztályzatok csapatokra, azoknál pedig megteszik? Ez így nekem értelmetlen.

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 11 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!

Viszont lenne még egy kérdésem azokhoz akik borzasztónak titulálják a draftunkat, hogy lehet az hogy minden NFL-el foglalkozó oldal méltatja a választásokat és A-B osztályzatot adnak?

Az elmúlt 4 éves draftunkra folyamatosan A-t és B-t kaptunk pl Kipertől. A 2010es is azt hiszem A volt... Nem fogják nyíltan lerántani a szakik a keresztvizet a csapatokról. Megnézik a boardjukat, ha az első két három pick nevek alapján okés nem fognak lehúzni még akkor sem ha szükségtelen, érthetetlen választásokról van szó.
több mint 11 éve
A jelenlegi értékelések véleményeken alapulnak. Akár itt, akár a szakértőknél.. kb. annyit lehet adni rájuk, mint Cápára műfogsorragasztót.

Hogy milyen lett ez a draft, azt majd beszéljük újra 3-4 év múlva...Collapo
Rendben, de feltételezzük, senki sem lát a jövőbe 😀 akkor jelenleg kb a legjobb döntéseket hozta Ozz, persze nem tökéleteset, de jókat.

több mint 11 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
A jelenlegi értékelések véleményeken alapulnak. Akár itt, akár a szakértőknél.. kb. annyit lehet adni rájuk, mint Cápára műfogsorragasztót.

Hogy milyen lett ez a draft, azt majd beszéljük újra 3-4 év múlva...

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Peter Baltimore Ravens 1 224

mit kaptak a többiek?úgy tudom a csoportunkban mindenki A-B-t kapott

több mint 11 éve

Somewhere, Ozzie Newsome has to be laughing at this…

több mint 11 éve
köszi fijúk. itt befejeztem. KÁR.sutianap
Reconsider bro'

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 744 — capitaine du château de Vienne 1487
köszi fijúk. itt befejeztem. KÁR.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Ezt nekem kellett volna írnom, mert akik nem a D#-be erősítettek volna idén azok nem Ravens fanok, hanem Offense fanok, mert nem a csapat sikerességét tartották volna szem előtt, hanem hogy Flacco dobjon 2-3 TD-t meccsenként aztán az vagy elég lesz vagy nem.Voice
WTF OF THE YEAR
Azért nem kell ekkora bölcsességeket durrogtatni... Tényleg ne is nevezze magát Ravens fannak az, aki esetleg nem a csodálatosfenomenálisultragigaszuper védelem miatt szereti a csapatot, hanem mondjuk Flacco és a támadósor miatt?
Minden nap érdemes ide betérni, ma megtudtam, hogy igazából nem is vagyok Ravens fan. Király 😀Flacco5
Ravens fanok vagyunk mind csak Voice kollegával máshogy képzeljük a csapetépítéstPeter
Persze, lehet hogy túlcsordult bennem a csapat védelme 😀

Néha nem veszem észre, hogy nem csak az a verzió létezik, amit én képzelek, sorry.

több mint 11 éve
Ravens fanok vagyunk mindPeter
Éppen ezért:

😀

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Ezt nekem kellett volna írnom, mert akik nem a D#-be erősítettek volna idén azok nem Ravens fanok, hanem Offense fanok, mert nem a csapat sikerességét tartották volna szem előtt, hanem hogy Flacco dobjon 2-3 TD-t meccsenként aztán az vagy elég lesz vagy nem.Voice
WTF OF THE YEAR
Azért nem kell ekkora bölcsességeket durrogtatni... Tényleg ne is nevezze magát Ravens fannak az, aki esetleg nem a csodálatosfenomenálisultragigaszuper védelem miatt szereti a csapatot, hanem mondjuk Flacco és a támadósor miatt?
Minden nap érdemes ide betérni, ma megtudtam, hogy igazából nem is vagyok Ravens fan. Király 😀Flacco5
Ravens fanok vagyunk mind csak Voice kollegával máshogy képzeljük a csapetépítést

több mint 11 éve
Voice
The Baltimore Ravens had planned to add competition for their starting defensive tackle ever since Arthur Jones left as a free agent.
“Anytime you can add a defensive lineman to your football team, you get yourself better,” Baltimore general manager Ozzie Newsome said. “And you get a guy that can both be involved in the run and the pass and [who is] coming off a National Championship team.”
Some analysts feel the 6-foot-2, 300-pound Jernigan is best suited to play nose tackle in the NFL, but he will primarily focus on defensive tackle with the Ravens.

az alapfelállásunk 3-4 ahol Art Jones defensive endet játszott

Flacco szerződését tartom továbbra is mint kevés Ozz hibának, Po előtt kellett volna kötnie, így meg egy nem top5 QB kap 20 milliót ( 16-17 ben meg 28.5 M + 31.2 Milliót keres majd..hol ér ő ennyit.. )

az már sosem fog kiderülni,hogy akkor a motiváció hiánya miatt esetleg nyerünk e superbowlt vagy nem

az 5-6 éve tartó szintet épp Flacco új szerződése miatt nem lehet majd fenntartani.

kár,hogy semmi nem megy át hozzád.sajnos lehetetlen leakasztani egyet a falról.a franchise qb nem olyan poszt mint bármi más
.

"még egy dolog. itt Ravens fanok vannak nem O vagy D fanok ok? "

Ezt nekem kellett volna írnom, mert akik nem a D#-be erősítettek volna idén azok nem Ravens fanok, hanem Offense fanok, mert nem a csapat sikerességét tartották volna szem előtt, hanem hogy Flacco dobjon 2-3 TD-t meccsenként aztán az vagy elég lesz vagy nem.[/quote]-...................................................................................
szerinted így néz ki egy offense fan ruhatára?add hozzá Adalius Thomast és Bart Scottot is azokat nem találtam

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

és akkor még egyszer:sosem mondtam,hogy csak offenset draftolnék,többször mondtam,hogy kell corner meg safety

több mint 11 éve
Azt nem mondtam, hogy új, azt mondtam, hogy másodvélemény, valamint, hogy van alternatív draft benne. 😛

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Közben belefutottunk egy másik nagytiszteletű Raven fan, többszörös fantasy liga mester blogbejegyzésébe is, egy másik helyen . Ő sincs elragadtatva, viszont adott egy alternatív draftot.
FYICollapo
Hogy őszinte legyek, semmi újat nem olvastam benne, ezeket én is leírtam napról napra.

több mint 11 éve
Közben belefutottunk egy másik nagytiszteletű Raven fan, többszörös fantasy liga mester blogbejegyzésébe is, egy másik helyen . Ő sincs elragadtatva, viszont adott egy alternatív draftot.
FYI

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Flacco5 Baltimore Ravens 831
WTF OF THE YEAR
Minden nap érdemes ide betérni, ma megtudtam, hogy igazából nem is vagyok Ravens fan. Király 😀
több mint 11 éve
Blaise: válaszadásra felkészül Collapo, előljáróban sok dolgot jól látsz, néhány helyen azért fogok vitatkozni, csak rövid nem lesz, szóval kell rá némi idő 😊Collapo
Remélem a végén betudom majd látni, hogy igazad lesz, de nem fogom könnyen adni magam 😊Blaise
Remélem is, mivel nem hinném, hogy tökéletesen látom a dolgokat 😊

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Flacco szerződését tartom továbbra is mint kevés Ozz hibának, Po előtt kellett volna kötnie, így meg egy nem top5 QB kap 20 milliót ( 16-17 ben meg 28.5 M + 31.2 Milliót keres majd..hol ér ő ennyit.. )
Voice
Annyit egyetlen QB sem ér, ezért tudta már mindenki a szerződés megkötésének pillanatában, hogy Joe 3 évet írt alá.

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
Blaise: válaszadásra felkészül Collapo, előljáróban sok dolgot jól látsz, néhány helyen azért fogok vitatkozni, csak rövid nem lesz, szóval kell rá némi idő 😊Collapo
Remélem a végén betudom majd látni, hogy igazad lesz, de nem fogom könnyen adni magam 😊
több mint 11 éve
UDFA Baltimore Ravens signs:

A két OT érdekelt jobban, közülük Hurst a többre hivatott, a többi nevet nem nézem át, majd írjátok, kivel lehet esetleg később számolni.

LB Zach Orr, North Texas
WR Jeremy Butler, Tennessee-Martin
OT James Hurst, North Carolina
DT Derrick Hopkins, Virginia Tech
DT Jamie Meder, Ashland
LB Terrance Bullitt, Texas Tech
DL A.J. Pataialiim Utah State
CB Sammy Seamster, Middle Tennessee State
OT Brett Van Sloten, Iowa
LB Xavius Boyd, Western Kentucky
TE Jake Sinkovec, Boston College
WR Jace Davis, Northern Colorado
LB Xavius Boyd, Western Kentucky
OL Parker Graham, Oklahoma StateVoice
Bővült a lista:
DJ Roberts DE Tennessee Martin
Dustin Wharton S GeorgetownVoice
plusz:
Antwan Lowery OG Rutgers
Josh Spooney RB Brown
Fitzgerald Touissant RB Michigan
Richie Leone P Houston

több mint 11 éve
Ravens best defense Baltimore Ravens Miami Hurricanes 130
nem roszak ezek a pickek mongy cb meg falembert hiányolom én is de azt meg nem lehet enyire háturol huzni mert semmit nem érnek pl anthony tavaj! nyugi srácok majd hozunk valami dörzsölt falembert joe védelmére! jövöre meg wr rb O# huzunk, mert az tény h nincs kihasználva flacco szerzödése és ez enyhe kifejezés!!! amugy meg direkt nem irtam draft végéig mert tudtam nagy lesz az egyetnem értés 😀 nem szükölködtetek a betükkel, egy nem értek miért irtátok brooksra h fakezü? nem lesz az rosz ott elam mellett, kicsit tulparáztátok ezt a draftot 😀 de én nem értek hozzáugy mint ti. hidegvér 😛
több mint 11 éve
nyilván vele kell megpróbálni azért hozták tavaly,Jernigan egyébként is nose tackle vagy 4-3as DT,Art pedig a pontosság kedvéért DE volt nálunk főleg.gondom a pickekkel is van meg azzal,hogy Ravens fanként fikázod Flaccot nyilván azért mert fogalmad sincs milyen volt nélküle.egyenlőre 6 évéből 5-ször vezette playoffba a csapatot.a szerződésének a számairól pedig megint csak fogalmad nincs.a ligában kb 15-20 csapat mondhatja el magáról,hogy egyáltalán van franchise irányítója a többiek még keresik,nekünk van de eddig mindig volt valami gebasz.vagy fal,vagy elkapó,vagy koordinátor,sosem volt tökéletes az egész.Én pedig csak ezt szeretném.jöhetsz itt az offense darabszámokkal meg minden de Én a mennyiség helyett a minőséget pártolom.igen követett el hibát Oz,mégpedig akkor amikor eltradelte Boldint mert az nem fogadta el a 2M paycutot amit idén kifizet egy punternek.kifizet 16Millát az injury prone Ngatanak 15 garantálttal?ez rendben van igaz?de aki 5-ször vezetett minket playoffba azt ne fizessük meg?azt már sosem fogjuk megtudni,hogy ha 2012-ben év közben kap szerződést akkor mi lett volna más.de tudod mit majd ha Flacco visszavonult és újra irányítókeresésben leszünk térjünk majd erre vissza,hogy mennyire volt Ő középszerű.egyenlőre még sosem kapta meg azokat az eszközöket (minőségileg) amik megillették volna.tényleg javaslom szerezz egy pár Boller meccset hátha leesik miről beszélek.

és még egy dolog. itt Ravens fanok vannak nem O vagy D fanok ok?ezekett a Denveres félpoén beszólásokat meg hanyagoldPeter
The Baltimore Ravens had planned to add competition for their starting defensive tackle ever since Arthur Jones left as a free agent.
“Anytime you can add a defensive lineman to your football team, you get yourself better,” Baltimore general manager Ozzie Newsome said. “And you get a guy that can both be involved in the run and the pass and [who is] coming off a National Championship team.”
Some analysts feel the 6-foot-2, 300-pound Jernigan is best suited to play nose tackle in the NFL, but he will primarily focus on defensive tackle with the Ravens.

az 5-6 éve tartó szintet épp Flacco új szerződése miatt nem lehet majd fenntartani.

A Denveres pedig egy kicsit keményebb poén lett, de a lényeg érthető.

"még egy dolog. itt Ravens fanok vannak nem O vagy D fanok ok? "

Ezt nekem kellett volna írnom, mert akik nem a D#-be erősítettek volna idén azok nem Ravens fanok, hanem Offense fanok, mert nem a csapat sikerességét tartották volna szem előtt, hanem hogy Flacco dobjon 2-3 TD-t meccsenként aztán az vagy elég lesz vagy nem.

több mint 11 éve
Miért volt need a D-line Voice?Peter
Csak annyit írtam, hogy a WR előtt volt és főleg Arthur J. távozása miatt.Voice
Jones elment KLM itt van aki még pozícióban is stimmel.nem kötözködöm veled de tényleg leperegnek rólad a Flacco és célpontjaival kapcsolatos érveink?Peter
KLM mint Lewis-Moore, Kapron 13/6 ?

Egy 6. körös srác, aki még kb semmit sem játszott? Mármint hogy ő pótolná a NGATA mögött 2. legjobb DT-t?Voice
a térde miatt csúszott a 6-ik körig egyébként 2-ik körös prospect volt és edzett a csapattal,ismeri a playbookot.a rookieval ellentétben.egyébként Art is 5-ik körös volt úgyhogy nem tudom ez hogy jön ide.Peter
Úgy hogy a sérülése után még nem láttuk játszani, egyébként Jernigan BPA alapon jött, nem a need miatt, viszont ha az Urscher pickkel van gondod, akkor az jogos, bár én is ezt írtam, nem igazán érvelsz vagy írsz 2-3 szónál többet, így nem igen tudom melyik pickkel van gondod.Voice
nyilván vele kell megpróbálni azért hozták tavaly,Jernigan egyébként is nose tackle vagy 4-3as DT,Art pedig a pontosság kedvéért DE volt nálunk főleg.gondom a pickekkel is van meg azzal,hogy Ravens fanként fikázod Flaccot nyilván azért mert fogalmad sincs milyen volt nélküle.egyenlőre 6 évéből 5-ször vezette playoffba a csapatot.a szerződésének a számairól pedig megint csak fogalmad nincs.a ligában kb 15-20 csapat mondhatja el magáról,hogy egyáltalán van franchise irányítója a többiek még keresik,nekünk van de eddig mindig volt valami gebasz.vagy fal,vagy elkapó,vagy koordinátor,sosem volt tökéletes az egész.Én pedig csak ezt szeretném.jöhetsz itt az offense darabszámokkal meg minden de Én a mennyiség helyett a minőséget pártolom.igen követett el hibát Oz,mégpedig akkor amikor eltradelte Boldint mert az nem fogadta el a 2M paycutot amit idén kifizet egy punternek.kifizet 16Millát az injury prone Ngatanak 15 garantálttal?ez rendben van igaz?de aki 5-ször vezetett minket playoffba azt ne fizessük meg?azt már sosem fogjuk megtudni,hogy ha 2012-ben év közben kap szerződést akkor mi lett volna más.de tudod mit majd ha Flacco visszavonult és újra irányítókeresésben leszünk térjünk majd erre vissza,hogy mennyire volt Ő középszerű.egyenlőre még sosem kapta meg azokat az eszközöket (minőségileg) amik megillették volna.tényleg javaslom szerezz egy pár Boller meccset hátha leesik miről beszélek.

és még egy dolog. itt Ravens fanok vannak nem O vagy D fanok ok?ezekett a Denveres félpoén beszólásokat meg hanyagold

több mint 11 éve
Jones elment KLM itt van aki még pozícióban is stimmel.nem kötözködöm veled de tényleg leperegnek rólad a Flacco és célpontjaival kapcsolatos érveink?Peter

Egy 6. körös srác, aki még kb semmit sem játszott? Mármint hogy ő pótolná a NGATA mögött 2. legjobb DT-t?Voice
a térde miatt csúszott a 6-ik körig egyébként 2-ik körös prospect volt és edzett a csapattal,ismeri a playbookot.a rookieval ellentétben.egyébként Art is 5-ik körös volt úgyhogy nem tudom ez hogy jön ide.Peter
Úgy hogy a sérülése után még nem láttuk játszani, egyébként Jernigan BPA alapon jött, nem a need miatt, viszont ha az Urscher pickkel van gondod, akkor az jogos, bár én is ezt írtam, nem igazán érvelsz vagy írsz 2-3 szónál többet, így nem igen tudom melyik pickkel van gondod.

több mint 11 éve

a térde miatt csúszott a 6-ik körig egyébként 2-ik körös prospect volt és edzett a csapattal,ismeri a playbookot.a rookieval ellentétben.egyébként Art is 5-ik körös volt úgyhogy nem tudom ez hogy jön ide.