Baltimore Ravens
46 feliratkozó
több mint 11 éve
Ellerbe innentől biztos.. ha nem, akkor seppuku. Reed attól függ mennyit fog kérni.. szerintem még mindig 50/50.Szerintem még Leach is félhet azért.. Jacoby marad, és nem is baj.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Swexxey
8
Köszi a gyors válaszokat ! 😊
több mint 11 éve
Korrekt, bár nem tudom , hogy azon az 1.7 misin mennyi múlt volna . És akkor szerintetek mi lesz most Ellerbe mellé még jöhet Reed is ?SwexxeyEzt nehéz megmondani, mert sok fontos FA-nk van, ki tudja milyen sorrendet állított fel köztük a FO. Ami biztos. Jelenleg 18 millió a sapi alatti szabad hely. A draftolt játékosokra kell 5 millió magassága. Szóval jelenleg 13 millió ami felhasználható ebből kell főzni Oznak.
több mint 11 éve
Pffff..... ez a 6. kör kabaré... Nem értem, nem hiszem el, hogy nem lehetett volna ebből többet kihozni...
több mint 11 éve
Swexxey
8
Korrekt, bár nem tudom , hogy azon az 1.7 misin mennyi múlt volna . És akkor szerintetek mi lesz most Ellerbe mellé még jöhet Reed is ?
több mint 11 éve
Szia!Boldin 6 milliónyi helyet foglalt el a sapka alatt és 33 éves. JJ 4,9 millió Leach 4,3 millió. JJ 5 évvel fiatalabb és visszahordóként igazi big play threat. FB nálunk a futójáték alapja és ebben nincs Leachnél jobb. Szerintem ezért Q és nem ők.
több mint 11 éve
Boldin 6 misi körül keresne, azt hiszem... leach 4, Jones meg ... nem tudom, de én őrajta se hiszem, hogy sokat spórolnánkja és isten hozott köztünk 😊
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Swexxey
8
Sziasztok ! Ez a Boldin trade váltotta ki belőlem , hogy regisztráljak és azt szeretném tőletek kérdezni , hogyha cut akkor már miért nem Leach és vagy Jones ?
több mint 11 éve
Streeter vadállat az edzők szerint, másra jelenleg nem tudok gondolni. 😀s.gergoReméljük élesben is bizonyít.
Rams, Phins, Vikes, Texans esetleg Pats és ki még WR needes csapat? Ugye közülük kettőnek van két első köre és ennyit érne Cruz, Phinshez vagy Jenning vagy Wallace elmegy, ha Amendola otthagyja a Ramst akkor nekik ott égni fog a ház. Két WR pick sanszos előttünk akárhogy számolom --> Patterson és Allen/Austin kiszáll előttünk
több mint 11 éve
Streeter vadállat az edzők szerint, másra jelenleg nem tudok gondolni. 😀
több mint 11 éve
Kicsit csalódott vagyok. 6. kör Boldinért kb arculköpés, ahogy az a Once a Raven always a Raven után minimális rugalmasságot sem mutatott az átstruktúrálásra. Innentől csak bízhatunk, hogy az a 6. kör valami fasza feltrade ára lesz, vagy valami csoda pick... Mondjuk az is megér egy misét, hogy a 49ershez ment akik belefulladnak a pickjeikbe és kapunk egy 6. kört.Ha rosszmájú akarnék lenni akkor tavaly is a bajnoktól vitt WR-hez hasonló éve legyen Boldinnak, de mivel sokat tett a csapatért ezért: sok szerencsét SF-ban Q.
több mint 11 éve
Erre nincs értelmes magyarázat. Szánalmas, nem tudok mást mondani.Captisztogatás.. egyértelmű.
Csalódtam a csapatban. Nem is kicsit! Kevés pillanatok egyike, de most szégyellem, hogy Ravenses vagyok :/Flacco5
De szerintem most még Ozzyék is pánikoltak egy picit... lehetett volna picit jobban a piacot megnézni, nem tudom miért siettek ennyire. Sokkal több nem volt benne.. de akkor is eléggé hirtelen jött/sokkoló.
Vagy nagyon kell az Ellerbe kontrakt még keddig.. vagy nem is tudom.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Flacco5
831
Erre nincs értelmes magyarázat. Szánalmas, nem tudok mást mondani.Csalódtam a csapatban. Nem is kicsit! Kevés pillanatok egyike, de most szégyellem, hogy Ravenses vagyok :/
több mint 11 éve
Ezt még én se tudom védeni.. a trade maga érthető, de pont Friscóba és ennyiért.Ehh.
Mondjuk 1 nap alatt kb ennyi volt benne.. csak akkor nem kellett volna ennyire elhúzni 😕
több mint 11 éve
Hát ez egy vicc, erre nem lehet semmi magyarázat!!😕
több mint 11 éve
Flacco5
831
@RavensInsider: Anquan Boldin traded to 49ers for a sixth-round pickSzavak nincsenek......
😕puffin
több mint 11 éve
Az úgy olcsó... de legalább jön valami... kár Q-ért...
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
az munka.
több mint 11 éve
@RavensInsider: Anquan Boldin traded to 49ers for a sixth-round pick😕
több mint 11 éve
Per @ProFootballTalk, the #Ravens are now trying to trade WR Anquan Boldin. Had 22 catches for 380 yards and 4 TDs in the playoffs.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Én annyira nem látnám szívesen.. pici, nem kell slot nekünk.. jobban örülnék még egy nagy WR-nek.Patterson, Hunter, Allen, Williams, Austin/Patton, Hopkins/Swope - ez az én rangsorom.
több mint 11 éve
Igor,te szivesen látnád Tevon Austint az 1 kör végén?kátrányAustin szívesen látná magát nálunk, mert ha jól emlékszem Baltimoreban született és Ravens drukker.
több mint 11 éve
Boldint még akár vissza is igazolhatjuk,kevesebbért.Talán a paycut presztízsveszteség,de visszaigazolni kevésbé.JH 😀 a Ravensben ? Suggs és Harrison,rotációban Upshaw -val ? Én látok fantáziát benne.
Egy projekt OLB-vel,mint pl.Adrian Hamilton vagy egy draftolt OLB?
Ez mágia lenne a javából.Wizard of Ozz.
Igor,te szivesen látnád Tevon Austint az 1 kör végén?
"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 11 éve
@RavensInsider Ravens wanted Anquan Boldin to take a $2 million paycut and he declined, according to a league source.The Browns are making runs for two of the Ravens' top free agents. The Cleveland Plain Dealer reports that the Browns have already made contract with outside linebacker Paul Kruger and inside linebacker Dannell Ellerbe's agents and appear ready to make formal offers to both.
Én szívesen fogadnám.. 😊 és sokan meglebegtették, hogy hozzánk jönne.A 3-4 évvel ezelőtti JH-t én is... 😀 csak kérdés, hogy lesz-e olyan még valaha?
De max mondjuk évi 3-4 millióért, egy évre.. esetleg-esetleg kettőre, és inkább teljesítményre szóló eszkalátorokat kaphatna (10/15 sack mondjuk)
Igor
több mint 11 éve
Én szívesen fogadnám.. 😊 és sokan meglebegtették, hogy hozzánk jönne.Nem akarok a csapat pénztárcájában turkálni, de talán nem rajta kellene spórolnunk..Flacco5Viszont rajta lehet a legtöbbet és úgy néz ki ez most mindent felülír. 😕
@RavensInsider: James Harrison's agent, Bill Parise, told me: 'Baltimore would be a great fit, a contender and a class organization and they have a need.'
😂puffin
De max mondjuk évi 3-4 millióért, egy évre.. esetleg-esetleg kettőre, és inkább teljesítményre szóló eszkalátorokat kaphatna (10/15 sack mondjuk)
Nekem az idei WR class tetszik, de amondó vagyok várjunk még ezzel a Boldin üggyel.. sanszosabbnak tűnik a cut jelenlegi, de meglátjuk Ozziék mit varázsolnak még keddig.