NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Buffalo Bills

33 feliratkozó

több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Kezdje más....
Helmut Zimmer
Jó volt ez, ahogyan várható volt, nem tudtunk futni a védőfal ellen, ami meglepett, hogy White első drive-ját leszámítva az RB-passzok sem mentek. Jó kis védelmi hentelés volt 😊

több mint 5 éve
BillsFan Buffalo Bills Buffalo Bulls 1 175 — Bills & Dawgs fan
Nem a Patset kell megverjük de ma sikerült volna Allen nélkül....

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 368 — Josh testamentuma
Kezdje más....
Helmut Zimmer
Várjuk meg az orvosi jelentést.
gyeek
Megmérték Allen Iqját a protokol közben, ....állítolag okosabb lett 😊 😕
több mint 5 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Faith, Fight, Fold
Kezdje más....
Helmut Zimmer
Várjuk meg az orvosi jelentést.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Kezdje más....
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Sörök behűtve? Kíváncsi vagyok, meddig bírjuk,meddig bírom.
Buffalo Bill
Én még mellé erre leszek kiváncsi. 😊
 twitter.com/BangRadioHour/status/1178303186026799104
Ha az over jön be, akkor remélem még az első félidőben bedobják őket a BillsMafia tagjai, és akkor az ifjú pár elteheti a segédeszközöket a későbbi évekre nászajándéknak. 😊
több mint 5 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 484 — karsaijanos@gmail.com
Sörök behűtve? Kíváncsi vagyok, meddig bírjuk,meddig bírom.
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Szóval a mai Halftime Show Buffaloban egy esküvő lesz. Azt is remélem közvetíti a Sport 2. 😂
 twitter.com/AdamSchefter/status/1178264647524159488
több mint 5 éve
peach Atlanta Falcons 14 866 — a new hope (again)
#csakabills

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Szenvedni fogunk támadásban, futni nem tudunk majd, emiatt Bradynek sokszor kell passzolnia, ami sok elhaló támadást eredményez majd. White viszont jó lesz az RB-passzokkal, hátha Gost most be is rugdos néhány labdát. Ha a futást fogjuk (ez január óta elég jól megy), akkor a passzokkal szerintem nem lesz gond, elég jónak tűnik a secondary most. Ami lehet probléma, az az irányítófutások, szerintem erre hoztuk most Kesslert, hogy ezeket szimuláljuk, szerintem Hightower megy majd kémkedni, Van Noy és Collins pedig blitzel vagy megy vissza coverbe helyzettől függően. Szerintem nyer a Patriots, nem túl pontgazdag meccsen.

több mint 5 éve
Akkor térdre, imához.
több mint 5 éve
Egy erősebb defense ellen egyenlőre nincs esélyünk, lose

több mint 5 éve
Esélylatolgatás valakitől?
Buffalo Bill
kikapunk
több mint 5 éve
Esélylatolgatás valakitől?
több mint 5 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 936 — Circus Maximus
Szvsz Helmut arra celzott, hogy eccerman lehetne olyan iranyitoja a Billsnek (is), aki konnyeden, mosolyogva dobalja szet a vedelmeket. Nem arrol beszelunk, hogy oldjuk meg ezt, hogy palastoljuk amazt, mennyire eros fal, vedelem, stb. kell ideodaigymegugy, Hogy nyerhessenek. Nyugodtan, hatradolve nezhesd az alapszakaszt.
Csak a poen kedveert, egyszer lehetne.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Én is a pass heavy offense híve vagyok de Allen lássuk be nem alkalmas erre, pont a mély dobásai pontatlanabbak pedig a kar ereje megvan hozzá. A rövid illetve közép-távoli passzokat hívják neki de ott is vannak még gondok.
Egy elismert hazai QB azt mondta erre nekem hogy a pontosságot nem nagyon lehet ilyenkor már fejleszteni , a technikát és a döntéshozó képességet viszont igen, ebben látok is fejlődést!
Gore és Yeldon hasonló stílusú futó nagyon kell ide Singletary aki viszont rettentően "slippery" és igazi play maker.

Az irány jó a DEF parádés és hála istennek van depth is a védőfalban.

több mint 5 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 540
180 yardot futottunk nélküle, eléggé hiányzik. 😊
Helmut Zimmer
Akkor ugy latom mindenkinek jo. Egyebkent o nagy Reid fan, ugyhogy hazatert kicsit.
ulpianus
Csak nekem nem... 😊
Annyira szeretnék 350 yardot a levegőben és 3TD-t 0 Intet…. Bills színekben csak egyszer. 😊
Helmut Zimmer
Az a baj, hogy az OC is szeretne ilyet és rá is ment majdnem a meccsetek.
Toca
Az a baj, hogy mi Bills-drukkerek még csak most kezdjük tapasztalni azt, hogy milyen "csúnyán" nyerni, milyen az, amikor elviekben mindenki tudja a dolgát a FO-tól egészen a gyakorlócsapat tagjáig. Mivel úgy látni, az alapok megvannak, és a csapat is együtt van (érdemes megnézni McDermott meccs utáni öltözői beszédét), én is örülnék végre, ha továbblépnénk, és lenne Allennek egy 300+ yardos meccse végre. A potenciál megvan benne, mert egy gunslinger. Ezt a gént pedig szakértők mondják, hogy egyszerűen edzői munkával sem lehet kigyomlálni, egész - remélhetőleg hosszú - karrierje során láthatunk majd tőle ilyen dobásokat, amik ha saját játékoshoz mennek, akkor a "Hét játéka" díjas, ha meg nem (lásd a Cincy ellen), akkor meg mindenki vakarja a fejét. Daboll túltolta most a passz irányába a hívásokat a második félidőben, de nem jókedvéből, mivel Singletary sérült volt. Gore-ra már embertelen mennyiségű labdacipelést nem lehet bízni, kell mellé egy ideális kiegészítő ember, aki nem T.J. Yeldon. Ha Singletary egészséges, meglesz az egyensúly is.

Szerintem jó az út most, olyan emberek jöttek FA-ról és draftról is, akik illeszkednek ebbe az igazi kékgalléros kultúrába, amit a város képvisel. Így hát szurkolóként lehet tovább bizakodni. 😊
több mint 5 éve
Helmut Zimmer
Akkor ugy latom mindenkinek jo. Egyebkent o nagy Reid fan, ugyhogy hazatert kicsit.
ulpianus
Csak nekem nem... 😊
Annyira szeretnék 350 yardot a levegőben és 3TD-t 0 Intet…. Bills színekben csak egyszer. 😊
Helmut Zimmer
Toca
kurvára nem erről írtam, de mindegy.
több mint 5 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Helmut Zimmer
ulpianus
Csak nekem nem... 😊
Helmut Zimmer
több mint 5 éve
Helmut Zimmer
ulpianus
Csak nekem nem... 😊
Helmut Zimmer
Nem elég kék galléros... Kissé megnőttek az elvárások, nemde? 🤨
gyeek
Így van, a passzjáték nem elég Edda 2.
Nem kell irigykedni, mert ilyen úgysem lesz sohasem.
több mint 5 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Faith, Fight, Fold
Helmut Zimmer
ulpianus
Csak nekem nem... 😊
Helmut Zimmer
Nem elég kék galléros... Kissé megnőttek az elvárások, nemde? 🤨

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 540
Harrison Phillips torn ACL, vége a szezonjának 😕 nagyon nem kéne most egy injury bug...
több mint 5 éve
Helmut Zimmer
ulpianus
Csak nekem nem... 😊
több mint 5 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 936 — Circus Maximus
Helmut Zimmer

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Shaddy nagyot játszott Kansasben.
Buffalo Bill
Azt mondta ma, hogy elvezi a focit ujra. Illetve a falemberek mondtak (foleg Tardiff), nagyon jo viszonyt apol veluk, mindenkinek van egy jo szava, es azt mondja "egyutt megcsinaljuk ezt, egyutt jo futasokat tolunk", es ezert nagy kedvvel es elszantsaggal blokkolnak neki.
ulpianus