NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
71
16
18:30-tól, ARENA4
Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 5 éve
Hungarian Bill
1 540
cicáktól mindig kiszopunk.Csak akkor, ha a meccs előtt minket tartanak esélyesebbnek, ezért is próbáltam diplomatikusabban fogalmazni 😊
Helmut Zimmer
több mint 5 éve
Köszönöm, remélem a Bengals ellen már élőben szurkolhatok. Most csupán a Bills oldalán követtem a mérkőzést, és voltak olyan kiírások, amiket nem értettem. Majd ma lepergetem az egészet.Valaki nézi a meccset? És ha igen, akkor hol? A multkori linken csak a lejátszott mérkőzések nézhetőek.www.mamacdn.com/link.php?asad=http://buffstreamz.com/emb/nfl-9.php
Buffalo Bill
Muffalo_Bafia
több mint 5 éve
Csak titkon reménykedtem benne, hogy a New York-i túránkon mindkét meccsünket behúzzuk, de sikerült!cicáktól mindig kiszopunk.
Igazából nagyon kiemelni nincs sok értelme senkit, mert mindenki hozta azt, amit tud 😊 Allen az első félidőben kiemelkedett, a második félidőben meg pont annyit tett hozzá, ami szükséges volt, a futóink megoldották, amit kellett.
A védelem az elején Barkley TD-jénél elaludt, de aztán sikerült váltani, és elérni, hogy az elkapók nélküli Eli próbálja megnyerni nekik a meccset.
Jól állunk, jövő héten jön az első hazai a Bengals ellen, ott sem vagyunk underdogok 😊
Hungarian Bill
több mint 5 éve
Hungarian Bill
1 540
Csak titkon reménykedtem benne, hogy a New York-i túránkon mindkét meccsünket behúzzuk, de sikerült!Igazából nagyon kiemelni nincs sok értelme senkit, mert mindenki hozta azt, amit tud 😊 Allen az első félidőben kiemelkedett, a második félidőben meg pont annyit tett hozzá, ami szükséges volt, a futóink megoldották, amit kellett.
A védelem az elején Barkley TD-jénél elaludt, de aztán sikerült váltani, és elérni, hogy az elkapók nélküli Eli próbálja megnyerni nekik a meccset.
Jól állunk, jövő héten jön az első hazai a Bengals ellen, ott sem vagyunk underdogok 😊
több mint 5 éve
Muffalo_Bafia
920
Valaki nézi a meccset? És ha igen, akkor hol? A multkori linken csak a lejátszott mérkőzések nézhetőek.www.mamacdn.com/link.php?asad=http://buffstreamz.com/emb/nfl-9.php
Buffalo Bill
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 5 éve
Valaki nézi a meccset? És ha igen, akkor hol? A multkori linken csak a lejátszott mérkőzések nézhetőek.
több mint 5 éve
Muffalo_Bafia
920
Hogy látjátok szmörét, lesz belőle normális HC? Grat a fordításhoz, lájkolom 😊Lesz. Megvan az általa kívánt emberanyag védelemben, ami gyakorlatilag kész is van. Az offense-t kell most már összetenni, csak nagy az Allen-szél, gondolok itt a haterekre.
gabokocka
több mint 5 éve
vigasztaloggyunk azza hogy Rics meg Pederzenn elvtársaknak meg fogalmuk nincs hogy kéne összerakni a futást, smielőtt Ik idejön bizonyára Gesztenye tábornoknak is lennének remek ötletei, részemről Hélit ajánlom köményvonalas oldschool def edzők mellé príma, csak áthajlott rajt a világegyetem...Nem tudom nem irattam vele IQ tesztet. Szerintem sem NFL ready, de leginkább azért, mert szertelen.Igen, csak nem tud vedelmet olvasni, nem tul jo donteshozo, meg nem is tul okos, valljuk be. Neki kellene egy olyan koponya, mint Reich vagy Pedersen, akkor tobb lenne a jatekaban, de egyebkent szerintem o projekt, jot tett/tenne neki egy-ket ev fejlodes valami nagy szaki mellett. Perpill nem erzem, hogy igazandibol NFL-ready lenne.Hogy látjátok szmörét, lesz belőle normális HC? Grat a fordításhoz, lájkolom 😊Erről 1 oldallal korábban írtam (Bills topic időben, ez "viszonylag régen).
gabokocka
Én szeretem McDermettet. Az elejét utáltam, mert szerintem túl sok tehetséget cutolt,, hagyott menni, de mára potens csapatot tettek össze, kifejezetten sok tehetséggel. Arról meg nem tehet, hogy amikor már nagyon QB-t kell draftolni, akkor a választás Rosen és Allen között lehetséges. Allen amúgy jobb, mint amilyennek a számai alapján látszik.
Helmut Zimmer
Stez
Helmut Zimmer
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Nem tudom nem irattam vele IQ tesztet. Szerintem sem NFL ready, de leginkább azért, mert szertelen.Igen, csak nem tud vedelmet olvasni, nem tul jo donteshozo, meg nem is tul okos, valljuk be. Neki kellene egy olyan koponya, mint Reich vagy Pedersen, akkor tobb lenne a jatekaban, de egyebkent szerintem o projekt, jot tett/tenne neki egy-ket ev fejlodes valami nagy szaki mellett. Perpill nem erzem, hogy igazandibol NFL-ready lenne.Hogy látjátok szmörét, lesz belőle normális HC? Grat a fordításhoz, lájkolom 😊Erről 1 oldallal korábban írtam (Bills topic időben, ez "viszonylag régen).
gabokocka
Én szeretem McDermettet. Az elejét utáltam, mert szerintem túl sok tehetséget cutolt,, hagyott menni, de mára potens csapatot tettek össze, kifejezetten sok tehetséggel. Arról meg nem tehet, hogy amikor már nagyon QB-t kell draftolni, akkor a választás Rosen és Allen között lehetséges. Allen amúgy jobb, mint amilyennek a számai alapján látszik.
Helmut Zimmer
Stez
több mint 5 éve
Igen, csak nem tud vedelmet olvasni, nem tul jo donteshozo, meg nem is tul okos, valljuk be. Neki kellene egy olyan koponya, mint Reich vagy Pedersen, akkor tobb lenne a jatekaban, de egyebkent szerintem o projekt, jot tett/tenne neki egy-ket ev fejlodes valami nagy szaki mellett. Perpill nem erzem, hogy igazandibol NFL-ready lenne.Hogy látjátok szmörét, lesz belőle normális HC? Grat a fordításhoz, lájkolom 😊Erről 1 oldallal korábban írtam (Bills topic időben, ez "viszonylag régen).
gabokocka
Helmut Zimmer
több mint 5 éve
Hogy látjátok szmörét, lesz belőle normális HC? Grat a fordításhoz, lájkolom 😊Erről 1 oldallal korábban írtam (Bills topic időben, ez "viszonylag régen).
gabokocka
több mint 5 éve
Hogy látjátok szmörét, lesz belőle normális HC? Grat a fordításhoz, lájkolom 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Hol lehet megnézni a meccseket?
több mint 5 éve
Sajnos csak összefoglalót láttam ezért érdekelne hogy az O-line mit produkált, és miért csak a 2. félidőben futottunk? Allen 4 TO de ahogy láttam mindkét passzt felpattant és nem szar helyre dobta..
a két fumble se szép de ott is az egyik egy borzalmas snap eredménye.
A DEF pass rush is megérkezett végre , ezt tegnap ők nyerték meg nekünk!
-16 ról vissza jönni legalább bizakodásra adhat okot, nem?
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 5 éve
Egyetértek, Gore nem tetszett. Nagy biznisz volt, Elhoztuk a Miamibol, Shadyt meg elküldtük. Ezt simán hozta volna ő is.aJa Allen meg egyszerűen nem működik futás nélkül. Jövőhéten már más lesz.
Singletary viszont jó volt. Több időt neki, első felidoben nem is futott.
Bazsinho
több mint 5 éve
Bazsinho
1 005
Egyetértek, Gore nem tetszett. Nagy biznisz volt, Elhoztuk a Miamibol, Shadyt meg elküldtük. Ezt simán hozta volna ő is.aSingletary viszont jó volt. Több időt neki, első felidoben nem is futott.
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Akkor hajrá, hajrá 😊Jó lesz, igazi first step csávó, de a kézmunkáján nagyon sokat kell dolgoznia.... az még nincs rendben.Oliverről mondanál pár biztató szót?Hát, kicsit karcosabban, de csak hoztátok a papírformát 😊Jah, Allen megfutotta a szokásos TD-jét. 😀 Védelem remek.
Wyatt
Helmut Zimmer
Wyatt
Helmut Zimmer
De ellenünk okosan 😀
Köszi 😊
több mint 5 éve
Jó lesz, igazi first step csávó, de a kézmunkáján nagyon sokat kell dolgoznia.... az még nincs rendben.Oliverről mondanál pár biztató szót?Hát, kicsit karcosabban, de csak hoztátok a papírformát 😊Jah, Allen megfutotta a szokásos TD-jét. 😀 Védelem remek.
Wyatt
Helmut Zimmer
Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Oliverről mondanál pár biztató szót?Hát, kicsit karcosabban, de csak hoztátok a papírformát 😊Jah, Allen megfutotta a szokásos TD-jét. 😀 Védelem remek.
Wyatt
Helmut Zimmer
több mint 5 éve
Hát, kicsit karcosabban, de csak hoztátok a papírformát 😊Jah, Allen megfutotta a szokásos TD-jét. 😀 Védelem remek.
Wyatt
több mint 5 éve
Hungarian Bill
1 540
Ez nagyon pengeélen táncolt, de ilyen meccseket kell játszani ahhoz, hogy ez a fiatal csapat jobban összeérjen 😊 A védelem egy állat, ahogy Singletaryben is még sok-sok örömünket fogjuk lelni!1 (5)-0, gyerünk tovább!
több mint 5 éve
Nagy meccs volt, gratula! Tavaly néztem már néhány Bills meccset, megtetszett Josh Allen játéka (meg annyian szólták le a draftolását, hogy képtelen vagyok nem szurkoolni neki), remélem jó lesz az idei szezon! (És Beasley is összeszedi magát.)Köszi. A védelem elég jó, de a Jets egy adamgáz offence, szóval nem mérvadó.
gyeek
több mint 5 éve
Muffalo_Bafia
920
Nagy meccs volt, gratula! Tavaly néztem már néhány Bills meccset, megtetszett Josh Allen játéka (meg annyian szólták le a draftolását, hogy képtelen vagyok nem szurkoolni neki), remélem jó lesz az idei szezon! (És Beasley is összeszedi magát.)Köszönjük a támogatást a messzi Texasból. Ez a meccs agyonnyerhető lett volna, viszont nem is lenne ez a csapat a Bills, ha nem hozza helyzetbe az ellenfelet. Mert gyakorlatilag ez történt, a Jets meg a szipi-szupi offense semmit nem tudott kezdeni a védelemmel, viszont 5 ajándék labdával már illett pontokat szerezni. Gore-t többet nem akarom a pályán látni, több snapet Singletarynak, a maradékot meg kapja meg Yeldon.
gyeek
Szerkesztette: Muffalo_Bafia