Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Carolina Panthers

33 feliratkozó

több mint 10 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 759 — Panthers fan
Szerintem Marlowe rosteren lesz, nem esik sok szó róla, nem mondom, hogy kivételes tehetség, nyers is még a technikája, de összességében eddig tetszett a gyerek, van sebessége, meg érzi is a posztot.

Ami aggasztó, hogy két tavalyi közönségkedvenc, Fozzy és Philly Brown eddig kegyetlen szarok, Philly biztos marad, de az RB-knél elég kemény a verseny, ha nem is azonnal, de el tudom képzelni, hogy a szezon során valamikor Fozzy kibukik a csapatból, ha nem javul fel..

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 397 — Keep pounding
Igen, mondjuk egy Coleman Boston párost is megnéznék a kezdőben. Hogy a negyedik safety ki lesz fingom sincs, mindenki nagyon szar... Mondjuk ha a Saintsnél Warren nem fogna rostert, rámozdulnék, az a csóka vonzza a labdát, de Paytonék annyira nem preferálják.

Gross viccesen nézett ki az oldalvonak mellett, ledobott vagy 30 kilót 😊

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
A legnagyobb pozitívum, hogy letudtuk ezt a Finses hetet :p Big Frank tavaly fasz volt, idén peches, jó lett volna a DE rotációban tudni. Még a végén Cox rostert fog.

Az O nekem továbbra is egy fostalicska egység benyomását kelti, de az OL-ben lehet biztató dolgokat találni, talán majd rendes gameplanning és jobb personelt használva eredmény is lesz. A D hibái annyira nem aggasztanak, azt nagyjából tudjuk, hogy a védelem mire képes, ott is persze van pár erős kérdés (pl Harper mi a fenét keres a kezdőben még mindig?), de jó lesz ez, Ha nem, akkor meg úgyis mindegy 😊

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Na Alexander is kidőlt az egész évre, fasza.

A meccsről, megint két 3&out az offense részéről, majd egy pick a saját redzoneban. Utána sikerült egy normális driveot felrakni, amit nem sikerült befejezni. Ennek ellenére nem volt olyan tragikus a helyzet, sok volt az egyéni hiba, Stewart ejtett el egy sima passzt, Corey Brown kettőt is, az egyik TD lett volna, A fal jól tartott, Oher is bíztató, Camnek és Andersonnak sem volt gondja a passrush-sal. Futni is tudtunk, Artis-Payne tolt egy 20+ yardos futást, még a Dolphins kezdő D ellen. Ami érdekes volt az a playhívás a redzoneban. Futottunk hármat középre, ami ok, mert ugye nem tétmeccs és vigyük be izomból, majd negyedikre Cam majdnem összetöri magát. Adjuk oda negyedikre is a futóknak és próbáljuk meg beizmozni, nem kell ilyen meccsen összetörni az irányítót. Mindenesetre élesben már variálni kell, mert látszik, hogy bár fejlődött a fal, annyira nem jó, hogy izomból megoldjuk. Kalil térdsérülése remélem nem komoly, masszív érvágás volna, ha csak egy-két meccset is ki kéne hagynia.

A védelem jobb volt mint a Bills ellen, de voltak még hibák. Luke és TD is hibázgatott még, Norman csinált egy csúny mistacklet, az első TD driveban, Harper holdingja miatt szoptuk be a kivédekezett negyedik játékot a gólvonalon, stb... Ugyanakkor voltak szép jelentek, Shaq passzvédekezése két esetben is, Ealy sack, Horton sack, jó néhány mínusz yardos szerelés. Szóval ez sem volt az igazi, de látszik az előrelépés a múlt héthez képest, így kell folytatni. Alexander kiesése miatt Ealy lesz a kezdő nagy valószínűséggel, neki is konzisztensebbé kell válni, volt egy benézett 20 yardos futás, ami az ő lelkén száradt, pedig safety közelben voltunk.

Gano 3 távoli FG-t vert be magabiztosan, azonban a punt cover még mindig szörnyű, minden return 20 yardos. Bezzeg nekünk. Ami még tetszett a végén a győzni akarás, tudom, hogy csak egy lényegtelen preseason meccs, de megint megtaláltuk a módját, hogy megnyerjük, pedig volt olyan pillanat, amikor úgy nézett ki, méretes zakót kapunk.

Folytatás a Pats ellen pénteken.

több mint 10 éve
Szünet, szarok voltunk, de nem kilátástalan. Elbaszott playek mindkét oldalon, de voltak jó dolgok is.
Alexnder megsérült, sztem boka, Kalil pedig meghúzta a térdét, nem túnt vészesnek, ne is legyen az.

több mint 10 éve
Funchess a combsérülése miatt nem lesz szombaton, de hétfőn elvileg edzésbe áll.

több mint 10 éve
Amúgy ha a tavalyi csapattal vetjük össze az ideit, 9 TD-t és 1000 yardot kell pótolnia a Funchess Ginn duónak. Akár még meg is lehet. Új embert sztem nem hozunk, Bersinnek és Boykinnak a roster hely így kinéz, Byrd lehet a legnagyobb riválisuk. Mert Benji nélkül 7 elkapót nem fogunk megtartani.

több mint 10 éve
Amúgy ha a tavalyi csapattal vetjük össze az ideit, 9 TD-t és 1000 yardot kell pótolnia a Funchess Ginn duónak. Akár még meg is lehet. Új embert sztem nem hozunk, Bersinnek és Boykinnak a roster hely így kinéz, Byrd lehet a legnagyobb riválisuk. Mert Benji nélkül 7 elkapót nem fogunk megtartani.

több mint 10 éve
55 ezer ember volt a Fan Festen, ami rekordnak szàmít, előzetesen olyan 20.000 nézőt vàrtak. A helyiek úgy érzik idén jók leszünk 😊gabokocka
Vagy ugy erzik, most kell unnepelni, mert kesobb nem lesz ra ok. 😛ulpianus
Az a baj, hogy mikor ilyen negatív hullámokkal megmondtuk, akkor be is jött!
Amadeus91
Ulpi, megint megmondtuk.....
Amadeus91
Már egyszer megmondtad, azóta se Rivera az edző, oh wait 😀 Szóval akár foglalhatjuk a jegyet a Superbowlra 😀

Szar ügy, de majd Bersin előlép 😀 😀

több mint 10 éve
55 ezer ember volt a Fan Festen, ami rekordnak szàmít, előzetesen olyan 20.000 nézőt vàrtak. A helyiek úgy érzik idén jók leszünk 😊gabokocka
Amadeus91
Amadeus91
LOL "megmondtuk"

Szar ügy Benji elvesztése, de akármikor benne van egy ilyen sérülés, ebből a szempontból még jobb, hogy most történt, nem szezon közben. Next man up, max nem 12 meccset nyerünk, csak 10-et :p

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 838
Amadeus91
több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 279 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Jobbulást neki!!!!

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 875 — LIGHTS OUT!
Úgy néz ki szakadás Benjaminnál.
Sixo67
van vmi hiteles source? én csak FK-n láttam, viszont semmi amcsi hírforrásnál nem láttam még csak a sprained-et
Borbinho
most látom h Rapoport lehozta, akkor nem szóltam
Borbinho
Ő közölte először ha jól néztem, de azóta már többen is megerősítették twitteren.

több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Sixo67
van vmi hiteles source? én csak FK-n láttam, viszont semmi amcsi hírforrásnál nem láttam még csak a sprained-et
Borbinho
most látom h Rapoport lehozta, akkor nem szóltam

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Sixo67

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 875 — LIGHTS OUT!

több mint 10 éve
Leragadt a térde fordulásnál, nagyon szakadásgyanús
 twitter.com/Jeff_Zell/status/633999307935477760

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
No para, sose volt még ilyen mély a WR sorunk. 😀

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 320 — NFL bracket champion '26
Szívás, lesz mire fogni ha szarul szereplünk...
Funchess előléphet.
gabokocka
Funchess is megsérült.
kapitnono
Állítólag meghúzta a combhajlítóját, semmi komoly, holnap mindenesetre nem edz.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 362 — WHO DAT!!!!
Funchess előléphet.
gabokocka
Funchess is megsérült.

több mint 10 éve
Még megy MRI-re, fingers crossed....

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 320 — NFL bracket champion '26
Benji ha minden igaz sprainnel megúszta.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Funchess előléphet.

több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 279 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Fuuu láttam a videót... simán benne van acl/mcl....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
K.Benjamint a mai edzésről kocsival kellet levinni, elvileg a bal térde sérült.
M.Oher és O.Vernon összeverekedtek.
kapitnono
sajna nem nézett ki jól a sérülés a videón sem, könnyen acl/mcl lehet:/