Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 8 éve
Trevathan kaptt két meccs eltiltást Adams kivégzéséért, ez egy vicc. Burfict 5 majd 3 meccses eltiltása ennek fényében pedig felháborító.
több mint 8 éve
Oké, de előtte egy tréd McCarronért. Egy első és egy második kör elég lesz. Hue csak nálunk működik. Rájöhetne végre 😊
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 8 éve
Igen, de nem nekünk! Pusztítani fog a védelmünk, Green, Mixon +100 yard fejenként 2TD, és végre elindulunk a King of the North címért. Hue 1-18 eddig a Barnákkal, nem ellenünk lesz meg a 2. W-jeés akár 1-19-el el is küldhetnék, és visszajöhetne hozzánk!
Szipeter
több mint 8 éve
Igen, de nem nekünk! Pusztítani fog a védelmünk, Green, Mixon +100 yard fejenként 2TD, és végre elindulunk a King of the North címért. Hue 1-18 eddig a Barnákkal, nem ellenünk lesz meg a 2. W-je
több mint 8 éve
Utálom az ilyen szezonban azokat a meccseket, amelyeknek tétje van. Ennek meg lesz. Ilyenkor mindig rossz előérzeteim vannak 😊Azt mondod 0-4 lesz?
nasheem
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Utálom az ilyen szezonban azokat a meccseket, amelyeknek tétje van. Ennek meg lesz. Ilyenkor mindig rossz előérzeteim vannak 😊
több mint 8 éve
Vissza is jött, emiatt Toner lett kirakva onnan.Én sem bánnám.Nickerson helye bánta Burfict visszatérését.Remélem visszajön PS-be.
megyerikrisz
Mikey
megyerikrisz
több mint 8 éve
twitter.com/pauldehnerjr/status/913805952477999105
több mint 8 éve
Én sem bánnám. Am elnézve az LB-ket, csalódás lenne, ha jövőre újraigazolnánk Mintert. Nem kirívóan szar vagy ilyesmi, de Burfict és Vigil mellett jövőre már simán kezdhet Evans, cserének ott van Rey, Nickerson, és jövőre is fogunk húzni legalább egyet a drafton. Hadd játszanak a fiatalok.Nickerson helye bánta Burfict visszatérését.Remélem visszajön PS-be.
megyerikrisz
Mikey
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 8 éve
Nickerson helye bánta Burfict visszatérését.Remélem visszajön PS-be.
megyerikrisz
több mint 8 éve
Nickerson helye bánta Burfict visszatérését. Kicsit tartottam tőle, hogy Evanst IR-re rakjuk, mert nagy a csend a sérülése körül, de akkor ezek szerint nem olyan komoly.
több mint 8 éve
Mármint a Dielman igazolás? Az szépen kimaradt nekem :-o
több mint 8 éve
Dielmant meg visszaigazoltuk, mert ugyan szar volt a camp alatt, de a fal meg annyira ratyi, hogy ahhoz képest nem is tűnik már rossznak. Fontos a következetesség!Még szept. 14-én. 😊
nasheem
He knows the system!
több mint 8 éve
Hopkins újra edzett. 😊 Ez nagyon örömteli azon első hírek után, miszerint season-ending is lehet a sérülése.Ross viszont nem edzett a térde miatt továbbra sem. Vagy csak Lewis ennyire haragszik rá a fumbli miatt, nem tudom.
több mint 8 éve
😀twitter.com/FOX19Jeremy/status/913073205870514177
több mint 8 éve
Egy 0-3as csapatban, hogyan muzsikálhatna? FHoF. 😊Semmi extra. Az offseason alapján többet reméltem tőle. Ugyanakkor stabil kezdő és a védelem jól is teljesít. Ami nekem fura, hogy elég sok elkapást enged, pedig elvileg a cover lenne a fő skillje. Futás ellen nekem még kicsit jobban is tetszik a játéka. Talán a Ravens ellen volt a legjobb, bár azon a meccsen majd szétb@szott az ideg, így lehet hogy rosszul emlékszem. 1 pickje mindenesetre volt és elég sokat volt labdaközelben.
A héten már lesz Burfict. Vele azért erősebb lesz az LB sor, így remélhetőleg Vigil teljesítménye is javul.
Szerkesztette: nasheem
több mint 8 éve
Várhatóan a BYE weekig pihen. Aztán majd meglátjuk.Ja, de engem Schefter tweetjének at this time része elkezdett aggasztani, nagyon.
nasheem
több mint 8 éve
Várhatóan a BYE weekig pihen. Aztán majd meglátjuk.
több mint 8 éve
Kommentár nélkül.twitter.com/AdamSchefter/status/912435439373623298
több mint 8 éve
twitter.com/GeoffHobsonCin/status/912396544447414272twitter.com/GeoffHobsonCin/status/912396676614127617
Most komolyan, erre mit lehet reagálni egy "hogynebazmeg"-en kívül? 😡
több mint 8 éve
Bengals vs Packers: 4 things that changed with Bill Lazor at offensive coordinatorOverall, I’d give Lazor an A- grade for his first game as Bengals offensive coordinator. You could certainly argue he wasn’t aggressive enough in the second half, but really, if not for that 3rd-and-2 run where Mixon slipped and caused Cincinnati to settle for a field goal, this game probably ends in a Bengals win.Igazából tényleg ennyin múlt, hogy a fene vigye el. 😕
több mint 8 éve
Igazából ami vicces, hogy mikor 21-7-nél bekapcsolódtam a meccsbe, is biztos voltam abban, hogy valahogy ki fog kapni a csapat. 😊Lazornek jár a pacsi, amiért alig több mint egy hét alatt a totál reménytelen offense-ből összerakta a tegnap látottakat. Külön örömteli volt, hogy messze Mixon volt a legfoglalkoztatottabb RB. Ha ilyen rövid idő alatt ekkora változást ért el, akkor optimistán várom a továbbiakat. Csodát nem várok, de talán még vállalható offense-e is lesz idén a csapatnak. Ehhez amúgy tök jó lenne egy egészséges Eifert és Ross.
Ahogy az is örömteli, hogy Michael Johnson is csak névleg kezdő RDE, és Willis valamint Lawson is több lehetőséget kap nála.
S ne feledjük, ezen a héten már lesz Burfict, szóval Hue Jackson elkezdheti vakargatni a fejét. 😊
több mint 8 éve
Marvinék sok lovon ülnek fordítva sajnos. az offense koncepciót még körvonalakban sem lehet látni. Van egy pár "sexy" játékos a keretben, de hogy Zampese mit tervezett velük, az számomra kitalálhatatlan. Lazor a miami ténykedéséből kiindulva nem egy korszakos zseni, de annyi elég volt a korrekt meccsvezetéshez, hogy felfogta a fal korlátait. Aztán, hogy ebből összeáll-e vmi kerek, az majd elválig pár hét múlva. Nem elsősorban Dalton miatt vagyok szkeptikus.