Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 12 éve
M. Jones (bár Iloka tényleg pozitív meglepetés volt, főleg a Hard Knocksban látott kézsérülés után 😊)
több mint 12 éve
szerintem is Ilonka, mer kapok érte pontot!sutianapAkkor nálam Collins. Érte legalább senki nem kap 😛
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 12 éve
szerintem is Ilonka, mer kapok érte pontot!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
elmulasztottam.Marvin Jones, esetleg Collins.gabtsijones-ra gondoltam énis.
egyébként most figyelem h-h nem tippeltél? vagy én nem vettem észre?Rush
Iloka is jó egyébként. nem sokat beszéltünk róla év közben, de annyira stabilizálta a másik S posztot, hogy el is felejthetjük a draftot, amit sokáig ütöttünk.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
A meglepi nálam Iloka, bár Collinson erősen elgondolkodtam.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 12 éve
Marvin Jones, esetleg Collins.gabtsijones-ra gondoltam énis.
egyébként most figyelem h-h nem tippeltél? vagy én nem vettem észre?
több mint 12 éve
közbe a tippelde itt megtalálható. 😊legjobb újoncot szerintem vehetjük biztosra, hogy gio.
kérdés pedig, hogy ki a meglepetésember?
több mint 12 éve
Ha kioszt a vezetés két nagy szerződést, AJ-nek és Daltonnak, akkor a kiegészítő embereknél biztos lesz némi fejvakarás. Bár, ha pl. Gruden elmegy és jön egy új OC, akkor azt is el tudom képzelni, hogy Dalton nem biztos, hogy marad. De ettől függetlenül szerintem egyelőre nincs nagy gáz, elég tudatos az építkezés (olyan ordas nagy bustokat pl. nem húztunk). Idén MJ93 és Collins aki lejár, és borítékolhatóan elmegy. (Bár Johnson fizetését akár még be is lehetne nyomni úgy a sapka alá, hogy most vele és AJ-vel hosszabbítanak, Dalton meg csak jövőre FA-ként kap új szerződést, amikor viszont lejár Harrison és BJGE.) Elvileg tavaly a hátsó körökben azért húztunk 3(?) OL projektet, hogy legyen majd tartalék, Johnson helyett meg Hunt lenne aki átveszi a szerepét. Így most szerintem az OC/DC csere, ami gáz lehet. (Azért bízom benne, hogy Zimmer character issue miatt megint nem kell el 😊
Az idei drafton én személy szerint az első két körben DL és CB embert várnék (esetleg S), a harmadikban egy back-up QB-t, elég mély a draft, valaki biztos lecsúszik (Mettenberger, Garoppolo, ???). Utána meg egy nagyobb darab futót és LB-t.
Az utóbbi években az idehozott emberek elég jó százalékkal váltak be, az LB sor, Mau és Harrisont kivéve a vezetőség által kiválasztott UFDA emberekből áll (Burfict, Lamur, DiManche), a bust mentések között is voltak nagy fogások, elég Pacmanre vagy Nelsonra gondolni.
Szóval ha marad a szisztematikus építkezés esetén, és ha nem jönnek tragikus sérülések, akkor a fiatal mag alapján 5-7 jó év benne van ebbe a társaságban. Ehhez természetesen kell egy jó háttércsapat (edzők, scout, cap menedzsment, stb.) meg némi szerencse, de ennek a franchiese-nak talán ilyen jó időszaka nem volt, és ezek az évek után lehet, hogy 25 évig megint nem lesz.
több mint 12 éve
szerencsére ez már nem az a sikertelen csapat ami pár éve volt, ahonnan távozni akarnak a játékosok 😊
több mint 12 éve
MarioAna
1 997
Daltonnak még van szerződése jövő évig, akkor ráérünk szerintem vele tárgyalni, ha már idén bizonyíthat. Ha szarul játszik PO-ban akkor is fogunk vele hosszabbítani, nem ez a kérdés...az összeg az ami nagyot változhat pár meccs miatt.www.spotrac.com/nfl/cincinnati-bengals/
szerződések. Free Agent fülre kattintva lehet listázni, hogy kinek mikor jár le (mikor lenne FA).
nagyon keményen szétmehet a csapat 2 éven belül, lesz GM/HC munka bőven a szerződésekkel. Biztosan lesz nagy veszteségünk, de hát az NFL üzlet.
Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
Cutlert kissé tulfizették... Remélem Dalton kevesebbel is beéri majd.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 12 éve
Odaát a villámfik fenik ránk a fogukat, hogy bár még senki nem nyert idén nálunk, de majd most ők.... Remélem tévednek 😊 Jó lenne menni 1-2 kört még!
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 12 éve
Cutler új szerződést kapott, kíváncsi vagyok mennyiért, mert jó indikátor lesz Dalton új szerződése szempontjából.
több mint 12 éve
Nekem mindegy ki nyeri meg a meccset, csak nyerjen a csapat.Meskó pedig egy az ötvenhármak közül, speciel pont leszarom hogy erdélyi születésű. Attól az én szememben ő nem lesz több annál, ami: második próba a sérült punterünk helyettesítésére. Minden más csak belemagyarázás.
Hiú ábránd, de tök jó lenne, ha más sem tekintene rá ennél többként, és nem anyázná majd a Bengalst ha kibassza valamikor a PO után.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve
Gabtsi, minden tisztelettel de ez az irányító nélkül megjegyzés elég erős. Tudom én elfogult vagyok Vörössel szemben a Rose Bowl óta nagyon szeretem, és örültem volna ha hozzánk jön, de ez meg a másik véglet amit te írsz. Nem elit QB nem is lesz, (arról nem tehet, hogy nem született ehhez szükséges képességekkel) de a munkáját elvitatni nem lehet. Ha hibázik képes javítani rajta. Szerintem a munkamorálja miatt más csapatban is megállná a helyét ha nem totál dilettánsok veszik körül. Nyilván szeretne az ember mindig jobbat konzisztensebbet de a liga 32 csapatából 22 örülne ha náluk játszhatna. Ha nem lenne a Chiefs nektek drukkolnék az AFC-ben remélem a hétvégén nyertek és Dalton bizonyít mindenkinek!dandenem úgy értem, hogy abszte nulla. hanem, hogy nem top10 irányító, aki miatt tartanánk ott ahol.
én respektálom őt, nincs ezzel semmi gond. ha nyer nekünk egy playoff meccset, akkor méginkább.
több mint 12 éve
...sokan már számolnak vele...Kik? 😀
MarioAna
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 12 éve
MarioAna
1 997
Na akkor most álljunk meg egy pillanatra!Én nem fikáztam. Annyit írtam, hogy sokan már számolnak vele, hogy most hű de jó lesz itt neki és stb, majd egy hónap múlva meg nem fognak szeretni minket mikor kibasszuk (lehet jó vagy rossz teljesítménye). Egy kényszermegoldás, semmi több. Hozzon egy elfogadható szintet, én nem várok tőle megváltást (nem is ez a feladata).
megyerikrisz
A mentalitásról meg annyi, hogy engem abszolút nem érdekel milyen nemzetiségű, nem fogok senki amiatt utálni vagy szeretni, mert magyar. Inkább csendben tudomásul veszem, hogy magyar és pont, nem úgy csinálok, mint amikor sikeres a kézi vagy vízilabda csapatunk, hogy a szurkolók hirtelen előtűnnek...értsd: én már Meskó előtt a bandwagonon voltam jó pár éve.
gabtsival egyetértek részben. Gruden statisztikailag elég komplett támadósort rakott össze, de ha azt nézzük, hogy ligaelit OL, futójáték, top3 elkapó, top5 TE páros (sőt, szerintem már a legjobb, potenciálra biztos), akkor tényleg csak Dalton lehet a hunyó, hogy néha mennyire akadozik az offense. A probléma az, hogy a vezetőség benne hisz, őt fogják nyomni, ő vele akarnak SB-t nyerni! Szokjunk szóval hozzá vöröshöz.
A munkamoráljával nincs gond, illetve az nagyon tetszik benne, hogy nem maradnak meg nála fejben az INT-ek, ez óriási fejlődés az előző évekhez képest. Hosszú passzain kell csiszolni, de vállalható QB azért így is ebben a rendszerben (persze tudnánk jobbat szerezni, de az már management).
Itt már PO van, Flacco tavaly itt villant nagyot! Dalton ha csak fele olyan jó lesz mint ő tavaly, akkor SB-t is nyerhetünk ilyen támogatással.
HC kérdéshez pedig bemásolom amit másik fórumba beszéltünk Raiders kollégával:
Még annyival egészíteném ki a dolgot,hogy HC létére maradt a kaptafánál és egy személyben volt OC is és ő hívta a játékokat illetve a game planebe is vastagon benne volt, és volt jó pár kiváló észrevétele amiket utána ki is használt meccseken. Cubeheadköszi, így már más a helyzet (nyilván egy szurkoló a saját csapatával jobban képben van).MarioAnaleírtam, hogy miért. amikor ő volt az OC, a Raiders O# 6. volt a ligában szerzett pontokat tekintve, pedig nem volt éppen egy elit irányítója. nem mint HC bukott meg, hanem ő volt a de facto GM, és csinált egy faszságot a Palmer-trade-del. amikor HC volt elég jó szezonunk volt, nem ő tehetett róla, hogy kiesett a kezdő irányító meg a kezdő RB, és nem volt épkézláb backup QB, így is 8-8-al zártunk.deyellMike Zimmert nézném meg HC-.nak egy csapatnál, úgy, hogy Hue Jackson az OC.deyellHue Jackson egy nagyon jó RB coach (talán a liga legjobbja ezen a poszton), de mitől lenne jó OC? Zimmer mellé mondjuk valóban kell egy jó OC, de azt is kötve hiszem, hogy Zimmer megbízna egy külső DC-ben...ő ízig vérig defense koordinátor, emellett nagyon nagy motivátor és tud bánni a játékosokkal.
Jackson már bukott egyszer nagyobb szerepkörben (Raiders HC).MarioAna
Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
Szerintem, es erős az zirányító nélkül, de abban igaz, hogy lehet erősebb megfogalmazás, hogy mégeccer nem lehet megúszni, hogy úgyszórjuk a lasztit, mint a kendermagot. S a D is felkötheti a gatyát, mer Wiz HC állásra készül, lesz trükk, mint a bolondóra.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Gabtsi, minden tisztelettel de ez az irányító nélkül megjegyzés elég erős. Tudom én elfogult vagyok Vörössel szemben a Rose Bowl óta nagyon szeretem, és örültem volna ha hozzánk jön, de ez meg a másik véglet amit te írsz. Nem elit QB nem is lesz, (arról nem tehet, hogy nem született ehhez szükséges képességekkel) de a munkáját elvitatni nem lehet. Ha hibázik képes javítani rajta. Szerintem a munkamorálja miatt más csapatban is megállná a helyét ha nem totál dilettánsok veszik körül. Nyilván szeretne az ember mindig jobbat konzisztensebbet de a liga 32 csapatából 22 örülne ha náluk játszhatna. Ha nem lenne a Chiefs nektek drukkolnék az AFC-ben remélem a hétvégén nyertek és Dalton bizonyít mindenkinek!
több mint 12 éve
Valahol volt, hogy Gio az utolsó győzelmünk után született.......munoz24 év után nyerhetünk újra playoff meccset gabtsi
Azért remélem megszakad a rossz sorozat, és a következő PO győzelemre nem kell majd ennyit várni 😊
több mint 12 éve
....munozHa a két front hasonló teljesítményt hoz, mint az egyébként nem gyenge Ravens ellen, akkor nem tudom elképzelni, hogy ne legyen meg a meccs.
De nem is akarok ebbe már most belemenni, mert már zavar hogy én is kezdtem beleélni magamat, hogy jobbak vagyunk, mint a Chargers, hazai pálya lesz, 24 év után nyerhetünk újra playoff meccset, és nem tudom elképzelni, hogy ne nyerjünk. De ilyenkor kell nagyon figyelni, mert nagyon könnyen bele lehet szaladni a késbe.
több mint 12 éve
Bengals O:Total Yards: 5894 368.4/meccs (10.)
Pass Yards: 4139 258.7/meccs (8.)
Rush Yards: 1755 109.7 (18.)
Penalty: 102 (T-13.) Yardban: 1000 (T-5.)
Pass O:
PCT: 62.0 (11.)
Yards: 4139 258.7/meccs (8.)
YPA: 7.4 (10.)
TD: 33 (T-3.)
INT: 20. (7.)
SCK: 29 (30.)
RTG 89.0 (12.)
Rush O:
Yards: 1755 109.7/meccs (18.)
YPA: 3.6 (27.)
TD: 14 (T-13.)
FumL: 3 (T-14.)
FO DVOA:
Total O: 17.
Pass O: 12.
Rush O: 20.
Szóval azért Gruden irányító nélkül felkarcolt egy top10 körüli támadójátékot idén. Ha a felesleges hibák nem lennének (presnap és egyéb büntik amiben ligaelitek vagyunk, meg a rengeteg felesleges INT) akkor ez még stabilabb hely lehetne. Ezt mindenképpen le kell faragni a playoffra.
több mint 12 éve
gabtsi összefoglalójához: Zimmer nagyon komoly munkát végzett, bár valamilyen szinten a csoporton belül szerencsénk volt, hogy idén sem a Steelers, sem a Ravens futójátéka nem hozta a korábbi évek szintjét, így még inkább lehetett a védekezési sémákat a pass rush felé tolni. (+az egész liga a pass heavy O felé mozdult, így már csak ezért is "kötelező"). A rájátszásban ha továbbjutunk az éppen aktuális ellenfeleken, akkor jó eséllyel három elit QB lesz az ellenfél (Rivers, Brady, PM), úgyhogy a D megmutathatja, hogy mit tud 😊A Chargers ellen is a védelem játéka lesz döntő, ha a LOS-t a védelem dominálja (ahogy nagyon sok idei meccsen ez sikerült), akkor Riversen nagy nyomás lesz, és Mathews sem fog +100 yardot futni. Ha a 17 pont alatt tudjuk őket tartani, akkor nem tudom elképzelni, hogy ne menjünk tovább.
Az O szempontjából két stratégiát látok, szerintem ezt próbálják majd Grudenék valahogy eredményesen mixelni. Egyrészt sokat próbálunk futni, pörgetve az órát, hogy az ellenfél O-ja minél kevesebb drive-ot kapjon, illetve az elején jó lenne nagyon agresszíven játszani, hogy nálunk legyen az előny, és az SD passzjátékra legyen kényszerítve, amit Rivers ide vagy oda szerintem le tud a D védekezni.
A nagy szívás nyilván abból lehet, ha belefutunk egy komolyabb hátrányba, és megzavarodik a csapat, ahogy az a Steelers ellen történt. És mivel az SD returnere nagyon jó, azt várnám, hogy ha egy mód van rá, akkor a K/P menjen touch back-re, esetleg az oldalvonalon ki, hogy ezen nehogy elmenjen a meccs.