Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 12 éve
Mikor basztak ki utoljára HC-t playoffos szezon után? Én most megfontolnám.Nem kell kivágni, itt kell maradnia a csapat mellett (GM, akármi más), de HC Zimmer. O-fal ma nagyon csődöt mondott egy drive kivételével. Ma minden a San Diego mellett, védelmük életet meccsét játszotta, szinte minden bejött nekik. Tipikus végtelen-0-s meccs volt, azaz egyik oldalon minden, másik oldalon semmi sem jött be.
Lehet Daltont ekézni, de McCoy szétalázta Lewist.gabokocka
több mint 12 éve
Végtelen szomorú vagyok, borzasztó érzés az újabb vereség. De biztos vagyok benne, hogy egyszer eljön a Bengals ideje is, mert örökké nem fordulhat el a szerencse, hiszek benne, hogy egyszer meg fog fordulni dolog.
több mint 12 éve
Mikor basztak ki utoljára HC-t playoffos szezon után? Én most megfontolnám.Lehet Daltont ekézni, de McCoy szétalázta Lewist.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Hát én is itt adtam fel 😕Dalton (és valamilyen szinten a két line) megint kevés volt. Ha elmegy az OS-ben Gruden, akkor vesszen Andy is.
több mint 12 éve
😕 Elképesztő Andy Dalton. A januári Romo. Le vagyok sújtva teljesen, még van hátra egy kicsi, remélem a védelem odateszi magát, és lesz valami. Who Dey!
több mint 12 éve
gyíííja! 😀

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Remélem döntőt játszotok. Nektek van a legjobb védelmetek az AFC-ben. Ha ez a védelem hozza minden meccsen a tudása 80, 90%-át, akkor az O-tól egy jó teljesítmény is elég lehet extrák nélkül. Hajrá AFC North.
Steelers fan
több mint 12 éve
Na srácok, hajrá! Jó meccset
több mint 12 éve
Én azt gondolom hogy ez a mai meccs a védelmek meccse lesz 30 pontnál nem gondolom h sokkal több lesz ! Többiek ?
Welcome To The Jungle
több mint 12 éve
montini
5
Szerintem az időjárás miatt is, de amúgy is simán behúzzátok. Arra viszont kíváncsi vagyok, hogy szerintetek pontgazdag meccs lesz-e?(45+) 😊
több mint 12 éve
Jones, de sztem akár Gio is lehetne meglepetés, mivel senki se számított rá h ekkora spíler... WHO DEY!
több mint 12 éve
kemény meccs lesz. ez a sd más/erősebb mint akikkel alapszakaszban találkoztunk. reméljük a hideget, ami nekünk kedvez, és a lényeg Who Dey!! irány Boston!
másik: ha úgy vesszük 3-3 szavazat van ilokára és Jonesra és 2 collinsra. (ha gabtsi mind3 szavazatát nézem).
így övé a megtiszteltetés, hogy eldöntse ki is a 'nyertes' személy 😊
szerk: vagy szavaz még 1-2 ember 😊
több mint 12 éve
Nem tudja valaki milyen idő várható a meccs időpontjában? Remélem hűvös lesz akár némi havacskával is 😊 Nincs ehhez szokva az ellen 😉 Amúgy meg szerintem idén megdőlhet a leghidegebben játszott meccs csúcsa, erősen sanszos ami odaát van az tényleg tél. Hozzájuk képest mi most "nyaralunk".memeWeather.com szerint:
38° (3°C), feels like 32° (0°C), 83% humidity, wind 9 mph SE, rain/snow showe
több mint 12 éve
Idealis futbalidő 😊Nem tudja valaki milyen idő várható a meccs időpontjában? Remélem hűvös lesz akár némi havacskával is 😊 Nincs ehhez szokva az ellen 😉 Amúgy meg szerintem idén megdőlhet a leghidegebben játszott meccs csúcsa, erősen sanszos ami odaát van az tényleg tél. Hozzájuk képest mi most "nyaralunk".memeCincibben napközben enyhe időt jósolnak, estére azonban mnegérkezik a havaseső / hó kemény mínuszokkal.
GB-ben napközben -12 fok, meccs idejére -20 fok az előrejelzés. Egyiket sem nevezném ideális állapotnak 😉 Hirtelen nem is tudom, melyik a jobb: kevésbé hideg esőben / hóban, vagy -20 fok, de tiszta idő.ashyn
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 12 éve
Nem tudja valaki milyen idő várható a meccs időpontjában? Remélem hűvös lesz akár némi havacskával is 😊 Nincs ehhez szokva az ellen 😉 Amúgy meg szerintem idén megdőlhet a leghidegebben játszott meccs csúcsa, erősen sanszos ami odaát van az tényleg tél. Hozzájuk képest mi most "nyaralunk".memeCincibben napközben enyhe időt jósolnak, estére azonban mnegérkezik a havaseső / hó kemény mínuszokkal.
GB-ben napközben -12 fok, meccs idejére -20 fok az előrejelzés. Egyiket sem nevezném ideális állapotnak 😉 Hirtelen nem is tudom, melyik a jobb: kevésbé hideg esőben / hóban, vagy -20 fok, de tiszta idő.
több mint 12 éve
Nem tudja valaki milyen idő várható a meccs időpontjában? Remélem hűvös lesz akár némi havacskával is 😊 Nincs ehhez szokva az ellen 😉 Amúgy meg szerintem idén megdőlhet a leghidegebben játszott meccs csúcsa, erősen sanszos ami odaát van az tényleg tél. Hozzájuk képest mi most "nyaralunk".
több mint 12 éve
hmm, ezt nagyon benéztem...de már csak két órát kell aludni és kiderülpicstiihuszonkettőt, pihennyetek nyugottan 😉 ne feszíccsük Bengáliát, van idő...sutianap
több mint 12 éve
de már csak két órát kell aludni és kiderülpicstiihuszonkettőt, pihennyetek nyugottan 😉 ne feszíccsük Bengáliát, van idő...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Nem fogunk 😊 de ahogy látom itt se strandpapucsba fognak játszani a srácokÉrdekes volt a tegnapi műsor. Sanyi bízik bennünk, ez volt kb az egyetlen dolog az egész műsorban, amivel egyet tudtam érteni. Nem voltak formában a fiúk.a NS. chargers gyozelmet tippelt.... Szerencsétlenek...memeTegnap a trash talkban pedig elhangzott, hogy nálunk várnak idegenbeli győzelmet, illetve kontraként hogy á dehogy, Harrisonnal nagyon megerősítettük a védelmünket, úgyhogy nem is.nasheem
Kicsit megboríthatja a hétvégi meccseket a sarkvidéki időjárás. Vasárnapra 80% esélyt adnak hóesésre fagypont körüli hőmérséklettel. Érik a nagyon durva erőfoci. Mondjuk Green Bayben -20°C körül lesz várhatóan. Lehet megfázik a Frisco?Davidka85
Én is több helyen olvastam már, hogy a Chargerst tippelték továbbjutónak, a fogadóirodák szerint meg ez a legsimább meccs 😀 mindenesetre érdekes, én inkább utóbbira hajlok, de már csak két órát kell aludni és kiderül
több mint 12 éve
Nos már nem kell sokat várnunk az igaz? Remélem tényleg mi nyerünk.... Mióta nézem a közvetítéseket, azóta azt érzem, hogy mindig lebecsülnek Ricsiék! Méltatlanul kevés szó esik a csapatról, ha beszélnek is róla mindig Király Gabi vonatkozásában.... Nagy fricska lenne ha tovább jutnánk 😊Érdekes volt a tegnapi műsor. Sanyi bízik bennünk, ez volt kb az egyetlen dolog az egész műsorban, amivel egyet tudtam érteni. Nem voltak formában a fiúk.a NS. chargers gyozelmet tippelt.... Szerencsétlenek...memeTegnap a trash talkban pedig elhangzott, hogy nálunk várnak idegenbeli győzelmet, illetve kontraként hogy á dehogy, Harrisonnal nagyon megerősítettük a védelmünket, úgyhogy nem is.nasheem
Davidka85
több mint 12 éve
Érdekes volt a tegnapi műsor. Sanyi bízik bennünk, ez volt kb az egyetlen dolog az egész műsorban, amivel egyet tudtam érteni. Nem voltak formában a fiúk.a NS. chargers gyozelmet tippelt.... Szerencsétlenek...memeTegnap a trash talkban pedig elhangzott, hogy nálunk várnak idegenbeli győzelmet, illetve kontraként hogy á dehogy, Harrisonnal nagyon megerősítettük a védelmünket, úgyhogy nem is.nasheem
Kicsit megboríthatja a hétvégi meccseket a sarkvidéki időjárás. Vasárnapra 80% esélyt adnak hóesésre fagypont körüli hőmérséklettel. Érik a nagyon durva erőfoci. Mondjuk Green Bayben -20°C körül lesz várhatóan. Lehet megfázik a Frisco?
több mint 12 éve
MarioAna
1 997
When Newman went down, Kirkpatrick started the final three games. QBs had a QB rating of 52.7 against Dre in the final three games combined, QBs were 10/18, 110 yards, 1 TD and 2 picks against him. Ebben ugye Flacco, BigBen, Cassel volt benne. Statisztikailag korrekt, de azért annyira nem volt jó, mint amennyire a számok mutatják. Szezon eleji állapothoz képest valóban már alakul, jövőre be merném rakni Hall párjának, egészséges pass-rush mellett (Zimmer ha marad persze). Nagy kérdés: Ghee-vel fogunk hosszabbítani? 😀
Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
a NS. chargers gyozelmet tippelt.... Szerencsétlenek...memeTegnap a trash talkban pedig elhangzott, hogy nálunk várnak idegenbeli győzelmet, illetve kontraként hogy á dehogy, Harrisonnal nagyon megerősítettük a védelmünket, úgyhogy nem is.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 12 éve
a NS. chargers gyozelmet tippelt.... Szerencsétlenek...
több mint 12 éve
MarioAna
1 997
Én is Marvin Jonest mondom, főleg hogy Sanu-t vártuk szerintem többen 2. WR-nek.
Burrow > Luck valaha is