Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 12 éve
MarioAna
1 997
megkésve bár, de természetesen Boldog Karácsonyt Minden Kedves Bengals fórumozónak! 😊Tegnap volt egy idióta álmom:
Jövőre DiManche lesz a legjobb védőnk, Peko és Andre Smith lelép a csapattól, Tomlin távozása után ZImmer lesz a Steelers vezetőedzője...na itt felkeltem és lefőve mentem ki inni egy pohár vizet 😥 😀...
A múlt heti meccsünket nem véletlenül nem értékeltem, majd szezon végén írok egy egész éves értékelőt (teljesen szubjektívan, hogy legyen miről majd vitázni offseason alatt 😊 ).
PO-ban csak a Chargerst kerüljük el, nálam még mindig ők a favoritok, ha bejutnak persze.
Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
Itt vannak a jövő évi ellenfelek: Home Baltimore, Cleveland, Pittsburgh, Jacksonville, Tennessee, Atlanta, Carolina, Denver
Away Baltimore, Cleveland, Pittsburgh, Houston, Indianapolis, New Orleans, Tampa Bay, New England
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 12 éve
bár a tavalyi kép nekem jobban tetszett, azért csak nem fogom ugyan azt betenni 😊 (majd jövőre 😀)Boldog Karácsonyt mindenkinek! 😊
és persze jó szurkolást playoff-ra! 😊
több mint 12 éve
... bár sajnálom az otthoni győzelmi sorozatot megszakítani, de sztem rápihenünk a PO-ra... (meg amúgy is 10-6-ot mondtam az elején.) nehéz lesz, de több sérülttel még nehezebb lenne! whodey!
több mint 12 éve
szerintem semmiféleképpen se pihenjünk. számomra sokkal fontosabb, hogy végre nyerjen a csapat po-ban, és erre nagyobb lehetőség van első körben egy 'gyengébb' csapat ellen, mint egy már továbbjutó 'erősebb' ellen.
mint hogy megvan a 2. kiemelés és aztán pottyanjunk is ki egyből.
(bár itt lehet vitatkozni melyik csapat erősebb egy 2. helyen lévő pecc' vagy egy 5.-en lévő chiefs....)
plusz egy meccsel több a po-ban tapasztalat szempontjából.
ha ez megvan, részemről lehet eső lehet sár én már boldog leszek. 😊
több mint 12 éve
Két út van, vájdkárd hétvégéztek, tehát beengeditek a réverzt és lélekben készültök a csifzre, vagymég mostamígmeleg megütitek és mentek lendületből. Ősi szokás szerint tik pihentek, ha lehet, de ez eddig nem gyütt be. Kíváncsi vagyok.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Az igaz, de ez egy igeidőktől független állítás volt. Azaz kettő. 😉A Vikingeknél jobb matchup nem nagyon van jelenleg nekünk. Most kell felkötni a gatyát!nasheemHelló, mamárholnapvan!sutianap
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 12 éve
A Vikingeknél jobb matchup nem nagyon van jelenleg nekünk. Most kell felkötni a gatyát!nasheemA lehetséges PO ellenfelek közül talán a SD lenne lenne a legjobb, nekik hasonlóan pussy védelmük van. Ehhez mondjuk verni kellene a Ravenst és drukkolni a Jetsnek.
Látva, hogy Flacco milyen állapotban volt tegnap, az utolsó hazai meccset be lehet húzni, ha nem történik a térdével valami csoda egy ilyen sérülés egy hét alatt nem gyógyul meg. Egy lábra terhelve (ahogy tegnap néha dobott) nem lehet pontosan játszani, a futójátékuk pedig szerencsére továbbra is gyenge. Suggséknak persze biztos lesz pár szava ehhez, de az elmúlt években ennyire nem állt soha meccs ellenük, mint most.
több mint 12 éve
A Vikingeknél jobb matchup nem nagyon van jelenleg nekünk. Most kell felkötni a gatyát!nasheemHelló, mamárholnapvan!

több mint 12 éve
A Vikingeknél jobb matchup nem nagyon van jelenleg nekünk. Most kell felkötni a gatyát!
több mint 12 éve
Dalton (eltekintve a meccs végi kétszeri büdösbogarazástól) szenzációs volt tegnap. AJ és Jones is, meg úgy nagyjából mindenki Drén kívül. Külön örülök Huntnak. Bár a Vikes OC is mindent megtett, hogy a kedvünkben járjon. Smith twitteren azt írta, minden rendben, játszani fog hétvégén a hollók ellen.
több mint 12 éve
Azért örülök neki, hogy így nem kell a Patsnek szurkolnom este 😊nasheemNem tudom mi lenne jobb. Ha a Pats nyer, akkor a jövő héten pihenni fog a csapat. (Bár nem tudom, hogy a MIA vagy a BA-nak megy tovább egál esetén). Ha a Ravens, akkor viszont az utolsó meccsen a 2. vagy 6. helyért játszunk, ami ugye nagyon nem mindegy 😊
(Elnéztem, a Colts nyert, úgyhogy a 3. hely nincs meg.)
több mint 12 éve
Azért örülök neki, hogy így nem kell a Patsnek szurkolnom este 😊
több mint 12 éve
PO!!! 3 sorozatban! 😀A sérülések miatt nem teljes az öröm. Félve várom a hétfői híreket...
több mint 12 éve
Ez bejött 😊 Elképesztően könnyen ment. A return-ök elleni védekezés megint nem volt az igazi, és a wildcat játékok sem jöttek be, de más panasz nem nagyon lehet. Reméljük a sérülések nem komolyak.Nem lesz egyszerű a mai meccs. Se Harrison, se Still, pedig a pass rush meg a nyomás nem ártana.Bizony. Abban bízom, hogy mikor ennyi minden szól ellenünk, akkor jön egy Jets-féle kiütés.megyerikrisz
Ráadásul a túloldalon AP játszik.munoz
több mint 12 éve
Nem lesz egyszerű a mai meccs. Se Harrison, se Still, pedig a pass rush meg a nyomás nem ártana.Bizony. Abban bízom, hogy mikor ennyi minden szól ellenünk, akkor jön egy Jets-féle kiütés.
Ráadásul a túloldalon AP játszik.munoz
több mint 12 éve
Nem lesz egyszerű a mai meccs. Se Harrison, se Still, pedig a pass rush meg a nyomás nem ártana.Ráadásul a túloldalon AP játszik.
több mint 12 éve
Kirk meg 7800$-os büntit kapott ezért:Az aljas és galád Dre...
MarioAna
BTW holnap is ő kezd, Newman nem játszik. Örülünk.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve
MarioAna
1 997
Kirk meg 7800$-os büntit kapott ezért:
Ha Green szerez 2TD-t még idén, Marvin Jones pedig egyet, akkor az első olyan WR párosunk lesz a csapat történelmében, akik 10-10 touchdown elkapást elérnek egy szezonon belül. Szép lenne.
Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
érdemes megnézni, ugye Green a security blanket amiről beszéltünk:
9 INT, Sanu és Jones felé a harmada 18-cal kevesebb targetből.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Srácok köszi szépen az elemzéseket. Tanulságos volt. Messze nem értem ennyire a játékot, úgyhogy én annyival zártam magamban le a Dalton témakört, hogy mentálisan gyenge. Főleg egy NFL QBhez képest. Az oldalvonal mellett rendben van, de a pályán nagyon gyakran elveszíti a fejét. Önbizalom nélkül pedig megoldhatatlan feladat az irányítás. Grudenék gondolom tökéletesen érzik, hogy mikor remeg meg. Ilyenkor próbálják meccs közben visszaépíteni a rövid passzokkal és a futással. Erre nagyon más módszer nem létezik. Nagy baj akkor van, ha kapásból úgy megyünk neki a meccsnek, hogy most csak rövid passz lesz, mert már meccs előtt tele a gatya.A dilemma az, hogy a gyengeség a csoportban csúcsosodik ki, márpedig itt felzabálnak a disznók, ez ilyen, és nem hiszem, hogy felszálló tendenciát lehet ebben elérni, inkább fordítva. Azér damokleszi ez a Dalton ügy, mert az ami előnyt kitudott bumszlizni a Bengals a Palmer-tradeből az eddig tart. Tehát perzse okosabban leszünk a Ravens meccs után, de ha a Veres akar még valamit, akkor nagyon odakéne pirítania és ugye el kell kockázni a vetést, még edzői szinten is, eccerűen tudni köll, hogy mögy vagy nem mögy.
Míg Coughlin és Gilbride 4 INT után is dobáltathatja Elijal a hosszúkat, mert 2 nap után azt is elfelejti a srác, hogy volt meccse, addig szerintem Daltonnal többet kell lelkizni egy-egy INT után, mint a pubertáló lányokkal. Elvileg az önbizalom is fejleszthető, de kicsit bajosabban, mint az izomkötegek.
Idén azért láttam előrelépést a Dalton-projektben. Lassan, de haladunk. Újba nyúlni elég kockázatos lenne, így logikus, hogy ebből a pakliból próbáljuk kipaszírozni a maximumot. Az mondjuk földöntúli csoda lenne, ha így össze lehetne rakni 3-4 nagyon jó meccset zsinórban. Meglátjuk.nasheem

több mint 12 éve
Srácok köszi szépen az elemzéseket. Tanulságos volt. Messze nem értem ennyire a játékot, úgyhogy én annyival zártam magamban le a Dalton témakört, hogy mentálisan gyenge. Főleg egy NFL QBhez képest. Az oldalvonal mellett rendben van, de a pályán nagyon gyakran elveszíti a fejét. Önbizalom nélkül pedig megoldhatatlan feladat az irányítás. Grudenék gondolom tökéletesen érzik, hogy mikor remeg meg. Ilyenkor próbálják meccs közben visszaépíteni a rövid passzokkal és a futással. Erre nagyon más módszer nem létezik. Nagy baj akkor van, ha kapásból úgy megyünk neki a meccsnek, hogy most csak rövid passz lesz, mert már meccs előtt tele a gatya.Míg Coughlin és Gilbride 4 INT után is dobáltathatja Elijal a hosszúkat, mert 2 nap után azt is elfelejti a srác, hogy volt meccse, addig szerintem Daltonnal többet kell lelkizni egy-egy INT után, mint a pubertáló lányokkal. Elvileg az önbizalom is fejleszthető, de kicsit bajosabban, mint az izomkötegek.
Idén azért láttam előrelépést a Dalton-projektben. Lassan, de haladunk. Újba nyúlni elég kockázatos lenne, így logikus, hogy ebből a pakliból próbáljuk kipaszírozni a maximumot. Az mondjuk földöntúli csoda lenne, ha így össze lehetne rakni 3-4 nagyon jó meccset zsinórban. Meglátjuk.