Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 12 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 271
Boling ACL-szakadás. 😕

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve
MarioAna 1 997
sima vereségnek könyveltem el ezt a meccset, mégis meglepett a csapat (főleg a futójáték). Dalton viszont....az az INT is mi volt te jó ég.
Én drafton hoznék a nyakára egy újoncot, hagy érezze a nyomást...egy stabil game-manager szintűt, aki nem adja el a labdát minden 2. hosszú passznál (Mettenberger lenne egy megvalósult álom mondjuk 3.körben 😀 )
Jelenleg egy elitnek tűnő QB hiányzik az SB potenciálhoz...vagy egy értelmesebb OC (igen megint ezzel jövök...)
Collinsról meg eddig is tudtuk, hogy kezdő LT szint, ahogy pl Gilberry DE-ben, vagy Rey MLB-ben. A mélysége a csapatnak nagyon jó bizonyos posztokon.

Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 535 — Bengals fan
Collinsszal baromi nagy mázlink van. ML most megkínálta egy kezdő poszttal, igaz nem LTben 😊
Remélem a Csöcsös összekapja magát.
Nekem a két TE munkája is nagyon tetszett. Jó kis erőfutások voltak.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 12 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Whitworth All-Pro Guard kb. sztem kb 10 húzása volt a második félidőben, iszonyú módon pusztított.

érthetetlen számomra, hogy Collinst, hogy nem kínálta be senki egy kezdő poszttal szezon előtt, amennyi trágya LT-vel szenvednek csapatok.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 311
A fontos labdaszerzések mellett ami nagyon jó volt, és nasheem is írta, az az utolsó drive. Az SD védelem elég gyenge, de gyakorlatilag úgy futott a csapat át a pályán viszonylag sok playt hívva, hogy az ellenfél is tudta, hogy futás következik.
Egy stabil futójáték nagyon fontos lenne a szezon végére (persze máskor is, de most különösen), két okból is, egyrészt Dalton-on nem lenne akkora nyomás, másrészt az utolsó négy meccsen (meg valszeg a PO-ban is) az időjárás nem feltétlen fogja a passzjátékot támogatni. Hazai pályán és a Vasasnál is várhatóan hideg lesz, erős szél, esetleg még hó is.
több mint 12 éve
Kirkpatrick INT, jól látom a meccskönyvben? Nem elírás?Mikey
Szép meló volt. Átnyúlt Gates válla felett és még a levegőben kirántotta a már majdnem befogott labdát a kezéből. Mikor földre estek már egyértelműen nála volt a tojás.
Gatesnek nem volt jó meccse. Nelson is őt fumblizta az első turovernél.

A DBk között Jones szívott sokat, igaz neki volt a legkellemetlenebb embere. Keenan Allent nem láttam még teljes meccsen, de a tegnapi alapján jó kis WR lesz/van.

több mint 12 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 278
jól láttad, kiszedte a kezéból csórikámnak...
fontos pillanat volt!
(azért most már illet mutatni vmit az elsőkörösnek is! 😊
több mint 12 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 271
Kirkpatrick INT, jól látom a meccskönyvben? Nem elírás?

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve
A mai utolsó drive-unk szerintem a legszebb volt az egész szezonban. Hogy toltunk már? Csak akaratból és izomból végiggyalogoltunk rajtuk. Ráadásul teljesen felforgatott OL-lel és egy durva fumbli után.
Parádé.
Persze Dalton szar volt az első félidőben, de ma megint belefért. Üröm az örömben, hogy kizártnak tartom Zimmer megtartását. Ezt a D-t...nasheem
Vagy kénytelen lesz a tulajdonos bá' nálunk kinevezni HC-nak.
több mint 12 éve
Bár pontban nagy különbség nem volt, de az első fumble után valahogy nem éreztem a Chargersban, hogy meg tudnák ma ezt a meccset nyerni. A D amikor kellett, szállította a TO-t, az O pedig hozzátett annyit, amennyi pontban, és órapörgetésben kellett. Nagyon fontos győzelem volt. Ha a jövő héten is így játszik a D, akkor a Colts ellen is egy viszonylag kevés pontot hozó meccsen be lehet biztosítani a rájátszást.
több mint 12 éve
plusz hozzáadódik az a tény is, hogy a 'kezdőt' kiszorítani csak halál útján lehetséges az NFL-ben...Collapo
nevetséges amúgy, vitán felül áll szerintem, hogy melyik játékos játszik jobban, de valamiért nagyon szerethetik Maut (feltételezem nem a kitünő játéka miatt... :p)Newman
Rey jó teljesítményt nyújtott ezen a két meccsen, de azért még nem HoF. Tavaly rengeteget kapott Mau (tőlem is), mert szarul játszott. Úgy illik, idén el kell ismerni, összeszedte magát. Mindketten jelentős játékidőt kaphatnak, mert a bemelegítés alapján nem sok esély van 'Tez játékára.megyerikrisz
Azért amikor jöttek a passzjátékok látszott, hogy mi a felállás kettejük között. Mau meg is kapta a csúnyát a GreenTD után.

több mint 12 éve
A mai utolsó drive-unk szerintem a legszebb volt az egész szezonban. Hogy toltunk már? Csak akaratból és izomból végiggyalogoltunk rajtuk. Ráadásul teljesen felforgatott OL-lel és egy durva fumbli után.
Parádé.
Persze Dalton szar volt az első félidőben, de ma megint belefért. Üröm az örömben, hogy kizártnak tartom Zimmer megtartását. Ezt a D-t...

több mint 12 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
plusz hozzáadódik az a tény is, hogy a 'kezdőt' kiszorítani csak halál útján lehetséges az NFL-ben...Collapo
nevetséges amúgy, vitán felül áll szerintem, hogy melyik játékos játszik jobban, de valamiért nagyon szerethetik Maut (feltételezem nem a kitünő játéka miatt... :p)Newman
Rey jó teljesítményt nyújtott ezen a két meccsen, de azért még nem HoF. Tavaly rengeteget kapott Mau (tőlem is), mert szarul játszott. Úgy illik, idén el kell ismerni, összeszedte magát. Mindketten jelentős játékidőt kaphatnak, mert a bemelegítés alapján nem sok esély van 'Tez játékára.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
nevetséges amúgy, vitán felül áll szerintem, hogy melyik játékos játszik jobban, de valamiért nagyon szerethetik Maut (feltételezem nem a kitünő játéka miatt... :p)

több mint 12 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Annak mondjuk lenne némi többlet tartalma ha végre PO meccsen vernénk a Vasast. A tavalyi határeset volt, de most egy igazi PO meccs jönne. De százszor inkább a KC, mint ők.nasheem
A Steelers még soha nem kapott ki csoportriválistól PO-ban. 😊 Akkor inkább már be sem jutunk. 😀 😀

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
ha és amennyiben, akkor egyenlőre nem ők, hanem mi...

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Annak mondjuk lenne némi többlet tartalma ha végre PO meccsen vernénk a Vasast. A tavalyi határeset volt, de most egy igazi PO meccs jönne. De százszor inkább a KC, mint ők.

több mint 12 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
és nyomunk egy plusz meccset a Vasassal... 😊nhm
attól mentse meg az idegrendszeremet a jóisten!!gabtsi
Miért? Nekem tetszene a párharc. 😛

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
és nyomunk egy plusz meccset a Vasassal... 😊nhm
attól mentse meg az idegrendszeremet a jóisten!!

ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Rush Cincinnati Bengals 888
pont tegnap számolgattam. 10-6 meglehet 😊

Tippelde 25
több mint 12 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
plusz hozzáadódik az a tény is, hogy a 'kezdőt' kiszorítani csak halál útján lehetséges az NFL-ben...

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Szerintem Mau kezd majd. Rey nem volt rossz, de idén nekem Maualuga is tetszett a sérüléséig.

több mint 12 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 278
most egy tippelés?
sztem ez 10:6 lesz.. 😊
és nyomunk egy plusz meccset a Vasassal... 😊
több mint 12 éve
Azért az megnyugtató, ha van bevethető ember, ennek ellenére a SD ellen mindenképpen Rey lenne az optimális választás. Mau meg kapjon a garbage timeban időt, hogy visszarázódjon 😊
Idén Riversnek elég sok jó célpontja van, ráadásul mind a TE játéka, mind a passzokkal megjátszott RB veszélyes a SD-nál. Mau pedig tipikusan nem szokott tudni mit kezdeni amikor passzokat kellene valahogy levédekeznie. Ennek ellenére örülök, hogy a rotáció ismét bővült, kell a friss erő.
A hétvégi meccsen szerintem Keenan Allen ellenünk is villogni, a kérdés az lesz, hogy Rivers mennyire lesz nyomás alatt tartva, illetve más célpontjait mennyire tudja a secondary levédekezni. Still visszatérése ilyen szempontból külön öröm, lesz egy DT-nk, aki a DE-k mellett vadászik rá. Ha komoly pass rush lesz, akkor reális esély van arra, hogy a védelem meccsben tartja a csapatot, az O pedig kihasználja, hogy a SD gyengébb CB állománnyal rendelkezik.
több mint 12 éve
MarioAna 1 997
Mau visszatér. Csak én szeretném, hogy Rey maradjon a kezdő? 😀rizanjn
szerintem mindenki. Más dimenzióban játszik Rey, mint Mau.

Burrow > Luck valaha is