Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 13 éve
Megintcsak nem ismerem a jövendőbeli rookiekat de én mindenképp safetyt vártam, a 3. körben általában lehet jókat találni és eddig csak 2-t vittek el. Ugyanakkor a Moch pick szerintem megmagyarázható, Zimmerék is azt mondták az interjúban hogy eleinte elsősorban 3rd downoknál mehetne be pass rushing LB-nek ami eddig hiányzott a csapatból, meg persze special team de azért egy 3. körös játékost csak arra hozni nyilván fölösleges lenne. Én bízom benne hogy még szerzünk használható safetyt és Mochból pedig Zimmer igazi állatot csinál85Zimmernek nagy tévedése eddig nem volt a draftjainkon, így tényleg bízhatunk benne, hogy használható lesz Moch is.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
85
363
Megintcsak nem ismerem a jövendőbeli rookiekat de én mindenképp safetyt vártam, a 3. körben általában lehet jókat találni és eddig csak 2-t vittek el. Ugyanakkor a Moch pick szerintem megmagyarázható, Zimmerék is azt mondták az interjúban hogy eleinte elsősorban 3rd downoknál mehetne be pass rushing LB-nek ami eddig hiányzott a csapatból, meg persze special team de azért egy 3. körös játékost csak arra hozni nyilván fölösleges lenne. Én bízom benne hogy még szerzünk használható safetyt és Mochból pedig Zimmer igazi állatot csinál
I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 13 éve
NA szerencsére maradt bent használható ember bőven. Ha most tényleg a G, RB, S posztok jöhetnek, akkor Boling, Jonny White, Taiwan Jones, Ahmad Black vagy McDaniel simán a kezdő közelében lehet az év második felében. Mindenesetre izgalmas lesz a mai nap is! Csak ezt a Moch picket tudnám feledni. Egy Geno vagy Scott szintű hátsókörös húzással helyre lehet hozni, sőt hoztunk mi már parádés safetyt az utolsó körből is 😉
több mint 13 éve
Moch olyan muckelroyos pick. Nem örülök neki, de Zimmerben bízom töretlenül
több mint 13 éve
Mikey
18 753
WTF?!Harmadik körre húzni egy szituációs játékost, az elég érdekes.
Na mindegy, nekem nagyon késő van már így 43 alvásmentes óra után ahhoz, hogy ezt megértsem.
több mint 13 éve
Zimmer on Moch: "He's a little bit of a projection guy. He has the ability with his speed we can use him in third-down situations."okéoké, de a 3. körben ???
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Ez nagyon érdekes pick, szerintem egyáltalán nem illik a 4-3ba.
több mint 13 éve
85
363
Maualuga twiter:@ajgreen_uga8 welcome to the Bengals bruh! Just don't come across the middle lol! # whodey!
😊
I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Na hát akkor hátradőlhetünk a fotelben, és nézhetjük, ahogy a fiatal offense tanul.Reméljük a legjobbakat.
Az első két pick papírforma volt, a 3/66 viszont bármi lehet. RB, OL, DL, LB, DB...
több mint 13 éve
köszönöm! hát erősségei jól hangoznak, gyengeségei meg idővel leküzdhetőek... potenciál megvan benne. blablabla
most már építsük a falat köré
több mint 13 éve
őt akarták, megkapták, csak aztán jó legyen!ambivalens érzéseim vannak.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 910
Megjegyzések:Négy évig kezdő a Horned Frogs-ban – 2009 és 2010-ben is a Mountain West konferencia Év Támadó Játékosa – All MWC első csapatába választották 2009 és 2010-ben – 41 győztes meccsével harmadik az NCAA örökranglistáján – Az iskolai rekordokat tartja passzolt yardokban, TD átadásokban, sikeres passzokban, passzkísérletekben is egyébiránt – Három bowl mérkőzésen választották MVP-vé – 2008-ban térdsérülés miatt kihagyott pár mérkőzést, de egyetemi pályafutást remek egymás utáni kezdési sorozattal zárult – Olyan rendszerben játszott, ahol rövid, könnyű passzokat kellett dobnia, nem kérték, hogy NFL szintű passzokat hajtson végre – Legjobban a West Coast Offensbe illik – Lehet nincsenek meg a fizikai tulajdonságai amiket várnánk tőle, de kompenzálja kézzel nem fogható tulajdonságokkal - Game manager típus, aki jobb egyetemi játékos, mint profi pospect – Leginkább csereként képzelhető el a következő szinten.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
szaba
10 553
dalton erősségeit, hátrányait bemásolja valaki ha kérhetem? 😊RushErősségek
Megfelelően erős a karja minden dobás végrehajtásához – Nagyon jó testfelépítéssel rendelkezik – Pontos és kiemelkedő a passzolási érzéke – Rendkívül okos és nagyon jó a foci intelligenciája - Józan döntéshozó és labdabiztos – Eléggé mobilis, hogy időt nyerjen a passzoláshoz – Nem sérülékeny és rengeteg tapasztalattal rendelkezik – Vezértípus és kiemelkedő a munkamorálja – Magabiztos, versenyző alkat és született győztes.
Gyengeségek:
Kisebb, mint a méretei mutatják – Nem a legjobb atléta – A dobómozdulata fejlesztésre szorul - A lábmunkáján van mit csiszolni – Gondot okoz neki a futásból passzolás – El kell sajátítania a pro style offense-t - Célpontjait sokszor túl nyilvánvalóan nézi ki magának a passzok előtt
több mint 13 éve
dalton erősségeit, hátrányait bemásolja valaki ha kérhetem? 😊
több mint 13 éve
Jó pick szerintem 😊 Hajrá srácok, bízok benne!
több mint 13 éve
szaba
10 553
Dalton. Megy a haja a mezszínhez 😀
több mint 13 éve
MarioAna
1 997
Mostmár csak az kell, hogy valaki dobáljon is neki, kezdek megbékélni egy esetleges Mallett pickkel 😊
Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Gyertek mibbit chatre, mert különcködni jó!http://01.chat.mibbit.com/
#bowldraft
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 910
http://www.youtube.com/watch?v=OurYaWeYlQwRyan Mallett
nekem elég meggyőző erről a videóról Mallett
esetleg negatívumokat tudtok róla írni? ...nálam eddig ő a befutóRush
Poszt: QB
Egyetem: Arkansas
Szül: 1988. június 5. (Batesville, Arkansas)
Előrejelzés: 2-3. kör
Magasság: 6'7 (201 cm)
Súly: 253 lb (115 kg)
Erősségei:
felépítése, magassága, tömege alapján igazi fenomén - rendkívül erős karja van, és ezt ki is használja - kifinomult mechanika, szépen engedi el a labdáit - olyan apró területekre is be tudja dobni a labdát, ahová a legtöbb irányító nem - nagyon pontosan passzol, ha hagynak neki elég időt - hosszú passzai is veszélyesek, sok nagy játékra vállalkozik - kiválóan lát a pályán - jó érzékkel szabadul meg a labdától, ha nyakán vannak a védők - fizikálisan szívós, nem jön zavarba, ha párszor megütik - Bobby Petrino profi stílusú offensében volt eredményes
Gyengeségek:
már a legkisebb nyomás is megzavarja - lábmunkája, technikája és pontossága is kiszámíthatatlan - a mobilitás teljes hiánya, lényegében ő egy szobor - hajlamos egy célpontra fókuszálni, a többit pedig figyelmen kívül hagyni - néha nemtörődöm módon dob felesleges interception-öket - túl sokáig tartogatja a labdát - a nagy meccsek végjátékában rendre visszaesik a játéka - kérdéses az érettsége, és a vezetői képességei - kissé sérülékeny - a pályán kívül is voltak ügyei, személyiségbeli problémák lehetnek vele
Megjegyzések:
két évig kezdett a Razorbacks-ben - 2009-ben és 2010-ben is all-SEC második csapatba választották - rendkívül nagyra értékelt középiskolás volt Texas-ban, és a Michigan csapatában kezdte egyetemi karrierjét, ahol újoncként 11 meccsen kapott szerepet, főként a jelenlegi Dolphins QB, Chad Henne cseréjeként, de háromszor a kezdőbe is bekerült - miután Lloyd Carr mester visszavonult, elhagyta az iskolát mert nem kért Rich Rodriguez spread offenséből - Arkansas-ba távozott, ahol az NCAA transzfer szabályai miatt a 2008-as idényt ki kellett hagynia - összesen 43 rekordot döntött meg vagy állított be Arkansas-ban, például a passzolt yardok vagy a passzolt touchdownok tekintetében - számos sérüléssel bajlódott az évek folyamán, többször volt baj a vállával, kificamodott az ujja a dobó kezén, eltört a lába és agyrázkódása is volt - 2009 márciusában letartóztatták mert nyilvános helyen randalírozott alkoholos befolyásoltság alatt, és a pletykák szerint kábítószert is találtak nála - állandósítani kell a jó formáját, de így is első körös tehetség lenne ha csak a meccseit nézzük, viszont mivel fejben gondok vanna vele, így sokat csúszhat a drafton - a prototípus zsebirányító, aki képességei alapján lehet akár az új Drew Bledsoe is, de az is előfordulhat, hogy Derek Anderson szintjén végzi - klasszikus boom or bust tehetség
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=OurYaWeYlQw nekem elég meggyőző erről a videóról Mallett
esetleg negatívumokat tudtok róla írni? ...nálam eddig ő a befutó
több mint 13 éve
a mibbit chat még nem indult?
több mint 13 éve
mallettet tartják a legjobb pure passernek az idei classban. én rá szavaznék dalton ellenében, a palmeres hasonlatot is találónak gondolom, csak kevésbé tűnik megfontoltnak, ami nem biztos h mindig baj.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 910
Mallett-tel ne vicceljünk, nagyon nem kellene. Olyan mint egy erősen lebutított, tapasztalatlan Palmer. WCO kompatibilis egyáltalán?azt nem tudom, de Dalton állítólag WCO kompatibilis.
(biztos az, ha Grudenék gondolkodnak benne, de nekem fura)nasheem
eddig azt hittem, hogy a WCO-ba futni tudó QB illik.
több mint 13 éve
bengalFlasH
74
hú, de rég jártam erre. én őszinte leszek, Mallettnek örülnék legjobban. régebben olvastam egy nagyon hosszú és mindenre kitérő cikket Mallett pályán kivűli dolgairól, számomra egyértelmű, hogy túl van fújva ez a dolog. Dalton lehet "tisztább" játékos, sőt, a systemnek is talán ő felel meg jobban, de Mallett hihetetlenül tehetséges, és a leg NFL-readybb a maradék QB-k közül.