NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 584
47
20:00 BOCA RATON BOWL - Toledo vs Louisville (tv: ARENA4)
Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 14 éve
pont most akartam írni, hogy a Facebook-n láttam....Még sincs meg Whitner:mint sz@rnak a pofon.. ezen már nem fog múlni.Rush
Schefter: "Former Bills S Donte Whitner did NOT go to Cincinnati. He agreed to a 3-year, $11.75 million deal with $4 million gtd with the 49ERS."tenorx
több mint 14 éve
Még sincs meg Whitner:mint sz@rnak a pofon.. ezen már nem fog múlni.
Schefter: "Former Bills S Donte Whitner did NOT go to Cincinnati. He agreed to a 3-year, $11.75 million deal with $4 million gtd with the 49ERS."tenorx
több mint 14 éve
Még sincs meg Whitner:Schefter: "Former Bills S Donte Whitner did NOT go to Cincinnati. He agreed to a 3-year, $11.75 million deal with $4 million gtd with the 49ERS."
több mint 14 éve
Palmer elvesztésével már majdnem biztos volt, hogy nem erősödhetünk. Erre elmegy még a legértékesebb FAnk is.Átmeneti év lesz, de nagyon fontos. Most rakjuk le az alapokat. Ha jól dolgozik a stáb, akkor 2-3 év múlva összeállhat egy komoly PO csapat. Kár hogy mindig elbasszuk valamivel 😕
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 14 éve
2011 FA-i, akik nálunk kötöttek ki:Donte Whitner(S), Manny Lawson(LB), Max Jean-Gilles(G), Nate Clements(CB), Bruce Gradkowski(QB), Thomas Howard (LB),
per pillanat akiket nélkülöznünk kell: Palmer, Ocho, JoJo, Duke Nukem, Jones, Mathis, Rivers, Pacman, Fanene (Owens).
azért e két felsorolást végig nézve, azt kell hogy mondjam, oltári nagy szívás ez a 2011-es FA avagy szezon kezdet tavalyihoz képest.
ami miatt nem készülök ki totálisan, az az, hogy van egy remek Draftunk Green, Dalton, Moch, Boling személyében.
ha valakit kihagytam a nagy sietségben, írjátok
több mint 14 éve
a jövőhét péntek.. még mindig a jövőhét péntekre esedékes 😊akkor ki írta még a hétvégén, hogy "Jövőhét péntek"? Azt hittem itt láttam.... :/Amadeus91valamiről lemaradtam? úgy tudom 13.-án hajnali ...fél 2 fele játszunk 😊RushÍgy van.Mikey
Bengals at Lions
Friday, Aug 12, 2011 at 7:30PM EDT
több mint 14 éve
akkor ki írta még a hétvégén, hogy "Jövőhét péntek"? Azt hittem itt láttam.... :/Így van.Mikeytényleg, holnap magyar idő szerint mikor játszunk? Stream lesz?Amadeus91valamiről lemaradtam? úgy tudom 13.-án hajnali ...fél 2 fele játszunk 😊Rush
több mint 14 éve
Így van.tényleg, holnap magyar idő szerint mikor játszunk? Stream lesz?Amadeus91valamiről lemaradtam? úgy tudom 13.-án hajnali ...fél 2 fele játszunk 😊Rush
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
tényleg, holnap magyar idő szerint mikor játszunk? Stream lesz?Amadeus91Holnap? 11.én kezdődik a preseason ha jól tudom.
több mint 14 éve
tényleg, holnap magyar idő szerint mikor játszunk? Stream lesz?Amadeus91valamiről lemaradtam? úgy tudom 13.-án hajnali ...fél 2 fele játszunk 😊
több mint 14 éve
tényleg, holnap magyar idő szerint mikor játszunk? Stream lesz?
több mint 14 éve
Szerintem jó húzás Whitner.Amadeus91Közben a 49ers piacra dobta a tavalyi draft favoritomat. Mays nem váltotta meg a világot. Most már nagyon remélem, hogy nem jön hozzánk.
több mint 14 éve
Szerintem jó húzás Whitner.
több mint 14 éve
Közben reedy ezt írta:For all those asking about Chinedum Ndukwe, he still hasn't fully recovered from his knee injury and is rehabbing in Arizona. He has had offers but is waiting on signing until the knee is close to 100 percent.
Illetve:
He's holding off right now because with the lockout and the way team's are doing physicals. It's 50/50 on passing right now
Még él a remény!
több mint 14 éve
Jason Snelling | RB 2010 Team: Atlanta Exp: 4 yearsAnalysis: Snelling was traveling to New York on Sunday night to meet with the Giants, sources told NFL.com senior writer Steve Wyche and NFL Network insider Jason La Canfora.
Snelling, a reliable backup to Michael Turner for four seasons in Atlanta, has more than two teams, including the Falcons, interested in him.
ProFootballTalk.com cited a league source in reporting that the running back also has received interest from the Bengals, but they brought back Cedric Benson on Sunday, so it's unknown if they're still in the mix.
PFT also noted that the St. Louis Post-Dispatch recently linked Snelling to the Rams as a possible backup to Steven Jackson.
Scout.com, citing a source with knowledge of the situation, reported that Snelling worked out for the Chiefs on Wednesday.
nfl.com
több mint 14 éve
"The Bengals have signed former Ohio State star Donte Whitner to a 2-year deal, reports Joe Reedy." - EnquirerMegelőztél és eltaláltad. Kezd melegedni a pite. Nem hittem volna, hogy elkerülhet tőlünk.
Különösen nasheem nem fog ennek örülni.Mikey
több mint 14 éve
Csak összejött Whitner. 2 évre aláírt. Kezdek komolyan aggódni Chinért 😕
több mint 14 éve
elnézve a tc felvételeket illetve Mikey rosterét, nagyon kíváncsian várom, hogy Jary Gruden micsoda offense-t rajzol nekik.Jobb felvezető nekem nem is kell a szezon elé. Rock'nRoll!!! 😀
ugye a históriai alapvetés szerint rookie qb (éljünk a gyanúperrel, hogy Dalton kezd a Barnák ellen) sikeréhez kettő dolog kell, ezek: (legalább) jó D, illetve stabil futójáték.
utóbbi érdekes most a mi szempontunkból - remélve, hogy a D nem teljesít alul idén. futójátékhoz kellene fasza fal, és/vagy jó futó. egyik se igen. bár a falat nem ekézném annyira, szokták mondani, hogy egy támadófalban a játékosok minőségét nem elhanyagolva fontos szempont a stabilitás, az összeszokottság. dagadtnak megelőlegezve a bizalmat, legalább LT, C, RG trió 3 éve tolja együtt, ha Smith játszani tud, mindenképpen upgrade RT poszton, és akkor várhatjuk, hogy ki nyeri a vígaszágon az LG versenyt. mauler fal, akár jól is elsülhet, de közepesnél semmiképpen se rosszabb egység.
aztán a futók: benson a playbookkal se igen találkozhatott az elmúlt időben, illetve ki tudja, hogy vár e rá (többszörös visszaesőként) valami bünti, azok után ami az offszezonban összemókázott. ha hozza amit tud rendben, de van pár kockázati tényező.
scott már sérült, én nagyon csípem, de 8-10 snapnél/ meccs már komolyan aggódnék h mi lesz vele (viszont kreatívan sokat lehetne használni, erről később)
leonard 3rd down back, de jellemzően elkapásokban jeleskedett, mint vészmegoldás.
futottak még.
szóval, futás szempontból nem igazán mondanám ezt így stabilnak, VISZONT ami engem izgalommal tölt el az a következő névsor:
Green, Simpson, Gresham, Shipley, Whalen (Caldwell, Coffman, Scott)
Whalen az kérlek egy-az-egyben Shipley valamivel nagyobb fizikummal. na most ezek 3-an (Gresh, Shipley, Whalen) mit fog tudni majd halászni, a két hiper-atletikus wr által középen nyitott zavarosban, abba már most jobb ha bele se gondol senki. ha csak mindenki azt hozza, amit az eddigiek alapján elvárhatunk, akkor nagyon szép dolgokat láthatunk. a három másik zárójelben lévő arc sem senki. látható nem egy dupla TE játék (akár egymás "mellett" is a fal jobb oldalán), amivel legalább a minőségi elkapók (contra foschi, coats) száma biztosan növekszik. scott is nagyon jól kap el, szóval Daltonnak bőven lesz opciója, ha isten is úgy akarja.
ehhez nem kell más csak egy kreatív koordinátor (úgytűnik pick), egy gyors-reagálású tüzér (meglátjuk) és egy tökös HC (háát).
lehet nem nyerünk sok meccset, de fun lesz az tuti.gabtsi
több mint 14 éve
"The Bengals have signed former Ohio State star Donte Whitner to a 2-year deal, reports Joe Reedy." - EnquirerKülönösen nasheem nem fog ennek örülni.
több mint 14 éve
Portis FA még? (ha már futás)
több mint 14 éve
erre tessék, Caldwell:"Instead of us calling the play based on the defense, we're putting the pressure on them. We can just go make plays and be ourselves. It used to be it was precise route-running, running like it was drawn up on paper. Now it's more like, 'This is football.' Sometimes you have to improvise. Get in an area, make a play, do what you've got to do."
Amen apukám, Amen!
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
VISZONT ami engem izgalommal tölt el az a következő névsor:Hatalmas lájk. Milliószor inkább egy ilyen, kiegyensúlyozott elkapó sor, mint a tavalyi.
Whalen az kérlek egy-az-egyben Shipley valamivel nagyobb fizikummal. na most ezek 3-an (Gresh, Shipley, Whalen) mit fog tudni majd halászni, a két hiper-atletikus wr által középen nyitott zavarosban, abba már most jobb ha bele se gondol senki. ha csak mindenki azt hozza, amit az eddigiek alapján elvárhatunk, akkor nagyon szép dolgokat láthatunk. a három másik zárójelben lévő arc sem senki. látható nem egy dupla TE játék (akár egymás "mellett" is a fal jobb oldalán), amivel legalább a minőségi elkapók (contra foschi, coats) száma biztosan növekszik. scott is nagyon jól kap el, szóval Daltonnak bőven lesz opciója, ha isten is úgy akarja.gabtsi
több mint 14 éve
elnézve a tc felvételeket illetve Mikey rosterét, nagyon kíváncsian várom, hogy Jary Gruden micsoda offense-t rajzol nekik.ugye a históriai alapvetés szerint rookie qb (éljünk a gyanúperrel, hogy Dalton kezd a Barnák ellen) sikeréhez kettő dolog kell, ezek: (legalább) jó D, illetve stabil futójáték.
utóbbi érdekes most a mi szempontunkból - remélve, hogy a D nem teljesít alul idén. futójátékhoz kellene fasza fal, és/vagy jó futó. egyik se igen. bár a falat nem ekézném annyira, szokták mondani, hogy egy támadófalban a játékosok minőségét nem elhanyagolva fontos szempont a stabilitás, az összeszokottság. dagadtnak megelőlegezve a bizalmat, legalább LT, C, RG trió 3 éve tolja együtt, ha Smith játszani tud, mindenképpen upgrade RT poszton, és akkor várhatjuk, hogy ki nyeri a vígaszágon az LG versenyt. mauler fal, akár jól is elsülhet, de közepesnél semmiképpen se rosszabb egység.
aztán a futók: benson a playbookkal se igen találkozhatott az elmúlt időben, illetve ki tudja, hogy vár e rá (többszörös visszaesőként) valami bünti, azok után ami az offszezonban összemókázott. ha hozza amit tud rendben, de van pár kockázati tényező.
scott már sérült, én nagyon csípem, de 8-10 snapnél/ meccs már komolyan aggódnék h mi lesz vele (viszont kreatívan sokat lehetne használni, erről később)
leonard 3rd down back, de jellemzően elkapásokban jeleskedett, mint vészmegoldás.
futottak még.
szóval, futás szempontból nem igazán mondanám ezt így stabilnak, VISZONT ami engem izgalommal tölt el az a következő névsor:
Whalen az kérlek egy-az-egyben Shipley valamivel nagyobb fizikummal. na most ezek 3-an (Gresh, Shipley, Whalen) mit fog tudni majd halászni, a két hiper-atletikus wr által középen nyitott zavarosban, abba már most jobb ha bele se gondol senki. ha csak mindenki azt hozza, amit az eddigiek alapján elvárhatunk, akkor nagyon szép dolgokat láthatunk. a három másik zárójelben lévő arc sem senki. látható nem egy dupla TE játék (akár egymás "mellett" is a fal jobb oldalán), amivel legalább a minőségi elkapók (contra foschi, coats) száma biztosan növekszik. scott is nagyon jól kap el, szóval Daltonnak bőven lesz opciója, ha isten is úgy akarja.
ehhez nem kell más csak egy kreatív koordinátor (úgytűnik pick), egy gyors-reagálású tüzér (meglátjuk) és egy tökös HC (háát).
lehet nem nyerünk sok meccset, de fun lesz az tuti.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
O line még mindig gyenge. Nagyon kíváncsi leszek rá, hogy ha CP -t tavaly nem tudták megvédeni, és hibát hibára halmozott (igen tudom T.O. & 85 is benne volt), akkor most Dalton mire lesz képes, gyakorlatilag ugyanazzal a fallal? A csapat többi része (TE?) egész jó. Személy szerint hiányolok egy "csapat arca" típusú játékost. Eddig itt volt 85, CP, egy évig T.O. ..akik olyan játékosok akikről beugrik az embernek, hogy Bengals vagy épp fordítva, hogy "Carson Palmer? Ja, igen Bengals". Most ilyen nincs. (Talán majd egy napon Green)