Cleveland Browns

41 feliratkozó

több mint 3 éve
rva 4 719 — Me for President!
Szerintem ott lesz az 1 év. Ha Ridley megkapta komolytalanabb ügyért...
Csalódott lennék, ha nem így lenne.
KeyG
ja, csak Ridley egy szabály ellen vétett ("nem fogadunk, bármi van") míg Watson egy elv ellen ("jól kell viselkedni")
a kettőnek nem egy a büntetési tétele, bármennyire is vérlázító lehet egyébként
rva
A szexuális zaklatás nem egy elv.
KeyG
az NFL szabályzata szerint az, és a büntetést az szerint a szabályzat szerint osztják
vitatkozhatsz velem, de a tényeken ez nem változtat
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 812
Egyébként ennek a ligának a jó hírneve merre van? Látta vlk?
több mint 3 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 832
A megsérült UDFA WR Isaiah Weston helyére hoztunk egy USFL-es WRt Derrick Dillont.
Conklin meg aktiválva lett a PUP listáról.
P@trik
Ez az, maradjunk a szakmánál!
Én örülök, hogy ellenünk már játszani fog DW (jelen állás szerint). Ne az legyen már, hogy csak azért nyertünk, mert ő nem volt. Győzzük le a vele felálló Clevelandet és nincs vita! 😃

Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 3 016 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
A megsérült UDFA WR Isaiah Weston helyére hoztunk egy USFL-es WRt Derrick Dillont.
Conklin meg aktiválva lett a PUP listáról.

Szerkesztette: P@trik
több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 898
KeyG
Pedig aztán neked nincs mitől fosni, borítékolt a két W. Az első meccs korán van így a félelmetes Brissettet kell legyőzni. A második meccskor meg már rég elment a szezon nekünk.
P@trik
Fosni továbbra se kell mert az biztos hogy nem a ti bitang védelmetek ellen fogja élete meccsét hozni így elsőre.
P@trik
Reagáltam erre korábban amit írni akartam ezután azt most kitöröltem. 😁

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 751 — Believelander
Most akkor vagy bűnös az NFL szerint, akkor a 6 meccs kevés.
Vagy nem bűnös, akkor meg minek kap eltiltást?

Ez mindenképp röhejes.
tenorx
Abban "bűnös", h. vétett a liga jó hírneve ellen, még ha konkrét bizonyíték nem is volt. Ez simán érhet 6 meccset.

Btw, még három nővel megállapodott, már csak 1 ügy van függőben.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 3 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 3 016 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
KeyG
Pedig aztán neked nincs mitől fosni, borítékolt a két W. Az első meccs korán van így a félelmetes Brissettet kell legyőzni. A második meccskor meg már rég elment a szezon nekünk.
P@trik
Fosni továbbra se kell mert az biztos hogy nem a ti bitang védelmetek ellen fogja élete meccsét hozni így elsőre.
több mint 3 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 751 — Believelander
Mégsem volt annyira hülye a FO, amikor bemondta az all int 😊

Van annyira erős a roster, hogy az első 6-ot minimum 2-4-el lehozzuk, Falcons, Panthers nálam kötelező, Bakert oda-vissza ismeri a D, az Atlanta meg 1/1 esélyes így a szezon előtt. Komoly játék kell Watsontól ezek után, de semmiképp sem lehetetlen a PO.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 3 éve
KeyG
ja, csak Ridley egy szabály ellen vétett ("nem fogadunk, bármi van") míg Watson egy elv ellen ("jól kell viselkedni")
rva
A szexuális zaklatás nem egy elv.

több mint 3 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
@ Panthers
vs. Jets
vs. Steelers
@ Falcons
vs. Chargers
vs. Patriots
Ennek Brisettel is minimum 3-3 kell lennie, de egy 4-2-t sem látok lehetetlennek.
Zaborn
Amúgy ez egy egész kedvező rajt lehetett volna Watsonnal. Ha Brissett-tel van három, azt mondom elég szép eredmény, futásokkal és védelemmel akár hozhatók a nehezebb meccsek is, passzjátékkal viszont nem nagyon lesz ebből érdemben dolog
Wyatt
Brissett még annyira se tud dobni mint Keenum. Láttuk tavaly a denveri elleni meccset, futottunk hakell hanem.
Készülni is fognak a csapatok.
P@trik
Na, Keenum tud dobni. Brissettről itt inkább nem mondok véleményt, nálam elégg rossz a megítélése

több mint 3 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 932 — Sworn to the Dark

loll

built for this shit

több mint 3 éve
tenorx 14 199 — fő libsi
Most akkor vagy bűnös az NFL szerint, akkor a 6 meccs kevés.
Vagy nem bűnös, akkor meg minek kap eltiltást?

Ez mindenképp röhejes.
több mint 3 éve
@ Panthers
vs. Jets
vs. Steelers
@ Falcons
vs. Chargers
vs. Patriots
Ennek Brisettel is minimum 3-3 kell lennie, de egy 4-2-t sem látok lehetetlennek.
Zaborn
Amúgy ez egy egész kedvező rajt lehetett volna Watsonnal. Ha Brissett-tel van három, azt mondom elég szép eredmény, futásokkal és védelemmel akár hozhatók a nehezebb meccsek is, passzjátékkal viszont nem nagyon lesz ebből érdemben dolog
Wyatt
Brissett még annyira se tud dobni mint Keenum. Láttuk tavaly a denveri elleni meccset, futottunk hakell hanem.
Készülni is fognak a csapatok.
több mint 3 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
@ Panthers
vs. Jets
vs. Steelers
@ Falcons
vs. Chargers
vs. Patriots
Zaborn

több mint 3 éve
gedam 6 508
Okt 23 Browns-Ravens ellen tér vissza.

Pathetic ez a döntés, pathetic.
KeyG
szerinted véletlen, hogy ez az első hat meccs? gudel ezt a döntést már meghozta hónapokkal ezelőtt. de ezzel az ügyes színjátékkal,-hogy egy tőlük független bíróNŐt kértek fel, hogy olvassa fel a papírról, amit a főni odaírt-kihúzták az nfl elleni támadások méregfogát. na mit léptek erre feministák? nem mi hoztuk ezt az ítéletet, hanem egy független bírónő! ügyes, csak a sedúlnál lóg ki a lóláb, meg ott hogy vacconék előre mondták, hogy ők nem fellebeznek. most már csak azon kell rimánkodni, hogy ne jelentkezzenek más lányok korábbi időszakból.
több mint 3 éve
rva 4 719 — Me for President!
KeyG

Szerkesztette: rva
több mint 3 éve
Seda26 Pittsburgh Steelers 194
@ Panthers
vs. Jets
vs. Steelers
@ Falcons
vs. Chargers
vs. Patriots
Zaborn
Szerintem ebből két meccs szinte tuti vereség. A panthers és a chargers. A panthers azért mert Mayfield biztosan élete meccsét fogja tolni ellenetek.
A maradék négy meccsből a falcons elleni még így is nyerhetőnek tűnik. A steelers-patriots-jets hármas elleni meccseken nem látok kimondottan esélyest, a jetset meg a patset amúgy is eléggé sötét lónak tartom, így ez szerintem 1-2 vagy 2-1 lesz. Szóval 2-4es vagy 3-3as mérleget várok ezen meccsek után.
több mint 3 éve
Zaborn Cleveland Browns Ohio State Buckeyes 107
Hat nevetseges ez az eltiltas, ha azt veszem, hogy fogadasert meg fuert egyeseket egesz evre meszeltek el. 😀
De ez az NFL, pont ugy lett, ahogy vartam, hat meccs.
Stez
Egyetértek, viszont a különbség az az, hogy az említett esetekben tárgyi bizonyíték áll a döntéshozó rendelkezésére míg itt csak vallomások vannak.
több mint 3 éve
@ Panthers
vs. Jets
vs. Steelers
@ Falcons
vs. Chargers
vs. Patriots
Zaborn
Hát én azért nem lennék olyan biztos ebbe. Brissett nagyon gyenge szerintem ha nem 0-6 vagy 1-5 akkor van még értelme a szezonnak, más esetbe csak rendszer szokás watsonnak az év.
P@trik
Tavaly egy idei Browsnál gyengébb Dolphinsban képes volt 2-4-et hozni, ennél erősebb 6 csapat ellen, szóval én reménykedem a 3-3 ban.
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 49 519 — Whoops, looks like something went wrong.
Hat nevetseges ez az eltiltas, ha azt veszem, hogy fogadasert meg fuert egyeseket egesz evre meszeltek el. 😀
De ez az NFL, pont ugy lett, ahogy vartam, hat meccs.

több mint 3 éve
Okt 23 Browns-Ravens ellen tér vissza.

Pathetic ez a döntés, pathetic.

több mint 3 éve
@ Panthers
vs. Jets
vs. Steelers
@ Falcons
vs. Chargers
vs. Patriots
Zaborn
Hát én azért nem lennék olyan biztos ebbe. Brissett nagyon gyenge szerintem ha nem 0-6 vagy 1-5 akkor van még értelme a szezonnak, más esetbe csak rendszer szokás watsonnak az év.
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 435 — Így remélem megfelelek nektek.....
Semmi jogalapjuk nincs ezt súlyosbítani....
több mint 3 éve
@ Panthers
vs. Jets
vs. Steelers
@ Falcons
vs. Chargers
vs. Patriots
több mint 3 éve
Előzetesen oké, de várjuk meg Goodell papát.