BOWLDOG ÚJ ÉVET! 18 órától NCAA playoff-tripla az Arena4-en!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Cleveland Browns

41 feliratkozó

több mint 4 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 468 — Believelander
Az új szabályok alapján azért még van remény, hogy játszhatnak páran.

De Ti ebben a helyzetben a liga helyében mit csinálnátok?
Halasztani fordulót én maximum azt tudom elképzelni, hogy az utolsó fordulót arrébb teszik egy héttel és annak a helyén lenne egy pótló hét.
Viszont akkor csúszik a playoff minden egyéb.

Ha a meccset átteszik hétfőre vagy keddre még az lehetne talán valami kis reménysugár.
tüsi91
Kedd vagy akár szerda is, aztán a következő Raiders és Browns meccset áttenni hétfőre. Nem ideális, de mégis valami.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 4 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 942 — Kinek mit intézett a kormánya
Ha Lauletta kezd, van értelme fennmaradni az FCS elődöntő után

Poloska vagyok.
több mint 4 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 304 — settenke1976@gmail.com
Mack Wilson és Tony Fields is covid.

QB Kyle Laulette jött Mullens mögé...
P@trik
A végén még feltűnik Johnny Manziel és Deshone Kizer is...
több mint 4 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 884 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Mack Wilson és Tony Fields is covid.

QB Kyle Laulette jött Mullens mögé...

Szerkesztette: P@trik
több mint 4 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Az új szabályok alapján azért még van remény, hogy játszhatnak páran.

De Ti ebben a helyzetben a liga helyében mit csinálnátok?
Halasztani fordulót én maximum azt tudom elképzelni, hogy az utolsó fordulót arrébb teszik egy héttel és annak a helyén lenne egy pótló hét.
Viszont akkor csúszik a playoff minden egyéb.

Ha a meccset átteszik hétfőre vagy keddre még az lehetne talán valami kis reménysugár.
több mint 4 éve
Tarsi San Francisco 49ers 1 641
még akár itthonról is ki lehet érni a meccsre, ha valaki ki akarja próbálni magát az nfl-ben 😀
Sajnállak titeket, remélem nem ezen a meccsen fog múlni a rájátszás.
több mint 4 éve
Bozontron Denver Broncos 512
van elkapótok, aki irányítót játszott középiskolában?
több mint 4 éve
Sztem ettol fuggetlenul nyerni fogtok.
A Raiders total szet van esve, az offense eddig is doglodott, a vedelem hozni fogja a meccset egy slugfesten.
gabokocka
áááh hát alig van ember a secondarybe, konkrétan nincs safetynk. Carr azt csinál amit akar.
Futás-futás-futás Chubbnak és Johnsonnak, de azért a raiders se hülye valszeg készülni fognak.
P@trik
Hát amúgy ennyi amiben reménykedni tudunk, hogy Chubb még "él", a másik oldalon meg még ott van Garrett és Ward (ha jól emlékszek 😀) Simán betrollkodnék egy Pats szerű gameplannel 😀
Drip
Papíron működhetne is, csak Teller és Wills is a listán vannak, fal sincs aki blokkolna Chubbnak.

több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 231
A Raiders total szet van esve, az offense eddig is doglodott, a vedelem hozni fogja a meccset egy slugfesten.
gabokocka
áááh hát alig van ember a secondarybe, konkrétan nincs safetynk. Carr azt csinál amit akar.
Futás-futás-futás Chubbnak és Johnsonnak, de azért a raiders se hülye valszeg készülni fognak.
P@trik
Hát amúgy ennyi amiben reménykedni tudunk, hogy Chubb még "él", a másik oldalon meg még ott van Garrett és Ward (ha jól emlékszek 😀) Simán betrollkodnék egy Pats szerű gameplannel 😀
Drip
és nyerő is lenne.
több mint 4 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 493 — Undertaker of the Cleveland graveyard
gabokocka
P@trik

több mint 4 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 884 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
gabokocka
több mint 4 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 575 — Keep pounding

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Ez már tényleg vicc, de az is h az NFL nem lép semmit. Persze, bővített PS, de onnan nem lehet 28 hiányzót pótolni.

Vicc az egész.

több mint 4 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 304 — settenke1976@gmail.com
Olvastam egy szurkolói csoportban, hogy aki kimegy a meccsre az vigye magával a Browns mezét, mert lehet, hogy játszania is kell.

Lassan lesz realitása 😀
több mint 4 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 493 — Undertaker of the Cleveland graveyard
lol 😀

Szar ez, hogy ha elmegy a PO akkor így megy el... De persze vannak még csodák.

több mint 4 éve
Újabb covid listások:
Ronnie Harrison, S, Browns
Grant Delpit, S, Browns
Jacob Phillips, LB, Browns
Case Keenum, QB, Browns

Mire szombat lesz kise fogunk tudni állni...

Ugyan úgy járunk bazmeg mint tavaly a szerencsétlen denver... Vicc az egész.
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 328 — Így remélem megfelelek nektek.....
Püff neki

| | Report: Keenum tests positive for COVID-19, Mullens in line to start
 www.thescore.com/nfl/news/2253232
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Ronnie Harrison is ment covid listára.
több mint 4 éve
ktms Cleveland Browns 726
Ez mekkora szívás… Nekem is a tavalyi Jets elleni meccs ugrott be.

Azt olvastam, hogy mivel nehezedik a COVID helyzet (várható a rengeteg pozitív eset), emiatt elképzelhető, hogy változtatnak a protokollon. Elképzelhető, hogy nem kell két negatív teszt a visszatéréshez amennyiben tünetmentes a személy. Ha ezt ma vagy holnap behozzák, akkor még egyenesbe jöhetnek a dolgok valamennyire.

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 4 éve
Stefának megvan mind a 3 oltása, de ettől független covidos, elvileg nincs komoly panasza.
ST coach Mike Priefer lesz az ideiglenes HC és az OC Van Pelt hívja a játékot a raiders ellen.
P@trik
Ezt mondjuk külön nem értem, pont ez volt az oltás lényege, h szinte egy kis megfázás legyen a COVID. 3szor oltott, tünetmentes. Miért nem lehet ott?
Ha nem is a pálya mellett, de a kakasülőn egyedül?

Szerkesztette: Joey Tribbiani

több mint 4 éve
Stefának megvan mind a 3 oltása, de ettől független covidos, elvileg nincs komoly panasza.
ST coach Mike Priefer lesz az ideiglenes HC és az OC Van Pelt hívja a játékot a raiders ellen.
több mint 4 éve
Őszintén ennek a meccsnek így sok értelme nincs. Az meg h kb a PO múlik rajta még szomorúbb. Halasztás tuti nem lesz 😕
Joey Tribbiani
Tavaly a jets ellen ugyan ez volt - játszani kellett, de ugyan így leszopatták a denvert is, és most durvább a covid helyzet.
több mint 4 éve
Őszintén ennek a meccsnek így sok értelme nincs. Az meg h kb a PO múlik rajta még szomorúbb. Halasztás tuti nem lesz 😕

több mint 4 éve
DT Malik McDowell, és DE Ifeadi Odenigbo szintén covid lista
több mint 4 éve
CB Troy Hill is