NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 776
49
18:05 ORANGE BOWL 🍊 - Texas Tech vs Oregon
Cleveland Browns
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Az új szabályok alapján azért még van remény, hogy játszhatnak páran.Kedd vagy akár szerda is, aztán a következő Raiders és Browns meccset áttenni hétfőre. Nem ideális, de mégis valami.
De Ti ebben a helyzetben a liga helyében mit csinálnátok?
Halasztani fordulót én maximum azt tudom elképzelni, hogy az utolsó fordulót arrébb teszik egy héttel és annak a helyén lenne egy pótló hét.
Viszont akkor csúszik a playoff minden egyéb.
Ha a meccset átteszik hétfőre vagy keddre még az lehetne talán valami kis reménysugár.
tüsi91
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 4 éve
Ha Lauletta kezd, van értelme fennmaradni az FCS elődöntő után
Poloska vagyok.
több mint 4 éve
Mack Wilson és Tony Fields is covid.A végén még feltűnik Johnny Manziel és Deshone Kizer is...
QB Kyle Laulette jött Mullens mögé...
P@trik
több mint 4 éve
Az új szabályok alapján azért még van remény, hogy játszhatnak páran.De Ti ebben a helyzetben a liga helyében mit csinálnátok?
Halasztani fordulót én maximum azt tudom elképzelni, hogy az utolsó fordulót arrébb teszik egy héttel és annak a helyén lenne egy pótló hét.
Viszont akkor csúszik a playoff minden egyéb.
Ha a meccset átteszik hétfőre vagy keddre még az lehetne talán valami kis reménysugár.
több mint 4 éve
még akár itthonról is ki lehet érni a meccsre, ha valaki ki akarja próbálni magát az nfl-ben 😀 Sajnállak titeket, remélem nem ezen a meccsen fog múlni a rájátszás.
több mint 4 éve
van elkapótok, aki irányítót játszott középiskolában?
több mint 4 éve
Papíron működhetne is, csak Teller és Wills is a listán vannak, fal sincs aki blokkolna Chubbnak.Hát amúgy ennyi amiben reménykedni tudunk, hogy Chubb még "él", a másik oldalon meg még ott van Garrett és Ward (ha jól emlékszek 😀) Simán betrollkodnék egy Pats szerű gameplannel 😀Sztem ettol fuggetlenul nyerni fogtok.áááh hát alig van ember a secondarybe, konkrétan nincs safetynk. Carr azt csinál amit akar.
A Raiders total szet van esve, az offense eddig is doglodott, a vedelem hozni fogja a meccset egy slugfesten.
gabokocka
Futás-futás-futás Chubbnak és Johnsonnak, de azért a raiders se hülye valszeg készülni fognak.
P@trik
Drip
több mint 4 éve
és nyerő is lenne.Hát amúgy ennyi amiben reménykedni tudunk, hogy Chubb még "él", a másik oldalon meg még ott van Garrett és Ward (ha jól emlékszek 😀) Simán betrollkodnék egy Pats szerű gameplannel 😀Sztem ettol fuggetlenul nyerni fogtok.áááh hát alig van ember a secondarybe, konkrétan nincs safetynk. Carr azt csinál amit akar.
A Raiders total szet van esve, az offense eddig is doglodott, a vedelem hozni fogja a meccset egy slugfesten.
gabokocka
Futás-futás-futás Chubbnak és Johnsonnak, de azért a raiders se hülye valszeg készülni fognak.
P@trik
Drip
több mint 4 éve
Hát amúgy ennyi amiben reménykedni tudunk, hogy Chubb még "él", a másik oldalon meg még ott van Garrett és Ward (ha jól emlékszek 😀) Simán betrollkodnék egy Pats szerű gameplannel 😀Sztem ettol fuggetlenul nyerni fogtok.áááh hát alig van ember a secondarybe, konkrétan nincs safetynk. Carr azt csinál amit akar.
gabokocka
P@trik
több mint 4 éve
Sztem ettol fuggetlenul nyerni fogtok.áááh hát alig van ember a secondarybe, konkrétan nincs safetynk. Carr azt csinál amit akar.
gabokocka
több mint 4 éve
Sztem ettol fuggetlenul nyerni fogtok.A Raiders total szet van esve, az offense eddig is doglodott, a vedelem hozni fogja a meccset egy slugfesten.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Ez már tényleg vicc, de az is h az NFL nem lép semmit. Persze, bővített PS, de onnan nem lehet 28 hiányzót pótolni.Vicc az egész.
több mint 4 éve
Olvastam egy szurkolói csoportban, hogy aki kimegy a meccsre az vigye magával a Browns mezét, mert lehet, hogy játszania is kell.Lassan lesz realitása 😀
több mint 4 éve
lol 😀Szar ez, hogy ha elmegy a PO akkor így megy el... De persze vannak még csodák.
több mint 4 éve
Újabb covid listások:Ronnie Harrison, S, Browns
Grant Delpit, S, Browns
Jacob Phillips, LB, Browns
Case Keenum, QB, Browns
Mire szombat lesz kise fogunk tudni állni...
Ugyan úgy járunk bazmeg mint tavaly a szerencsétlen denver... Vicc az egész.
több mint 4 éve
Püff neki| | Report: Keenum tests positive for COVID-19, Mullens in line to start
www.thescore.com/nfl/news/2253232
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Ronnie Harrison is ment covid listára.
több mint 4 éve
Ez mekkora szívás… Nekem is a tavalyi Jets elleni meccs ugrott be. Azt olvastam, hogy mivel nehezedik a COVID helyzet (várható a rengeteg pozitív eset), emiatt elképzelhető, hogy változtatnak a protokollon. Elképzelhető, hogy nem kell két negatív teszt a visszatéréshez amennyiben tünetmentes a személy. Ha ezt ma vagy holnap behozzák, akkor még egyenesbe jöhetnek a dolgok valamennyire.
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 4 éve
Stefának megvan mind a 3 oltása, de ettől független covidos, elvileg nincs komoly panasza.Ezt mondjuk külön nem értem, pont ez volt az oltás lényege, h szinte egy kis megfázás legyen a COVID. 3szor oltott, tünetmentes. Miért nem lehet ott?
ST coach Mike Priefer lesz az ideiglenes HC és az OC Van Pelt hívja a játékot a raiders ellen.
P@trik
Ha nem is a pálya mellett, de a kakasülőn egyedül?
Szerkesztette: Joey Tribbiani
több mint 4 éve
Stefának megvan mind a 3 oltása, de ettől független covidos, elvileg nincs komoly panasza.ST coach Mike Priefer lesz az ideiglenes HC és az OC Van Pelt hívja a játékot a raiders ellen.
több mint 4 éve
Őszintén ennek a meccsnek így sok értelme nincs. Az meg h kb a PO múlik rajta még szomorúbb. Halasztás tuti nem lesz 😕Tavaly a jets ellen ugyan ez volt - játszani kellett, de ugyan így leszopatták a denvert is, és most durvább a covid helyzet.
Joey Tribbiani
több mint 4 éve
Őszintén ennek a meccsnek így sok értelme nincs. Az meg h kb a PO múlik rajta még szomorúbb. Halasztás tuti nem lesz 😕
több mint 4 éve
DT Malik McDowell, és DE Ifeadi Odenigbo szintén covid lista
több mint 4 éve
CB Troy Hill is