Cleveland Browns
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Szerintem is visszatertek a futasokhoz, mert Stefa uszkve 2 hete azt hallgatja, hogy tul koran feladta a probalkozasait a Ravens ellen. (Teny, hogy blokkok mogotti felfutasok hianyoztak, most abbol is sokkal tobbet varok toletek) Amugy meg azt olvastam hogy eros szel varhato a meccsen ami szinten nem kedvez a passzjateknak. Verbeli AFC North meccs lesz! 😋Njokuék után Greg Newsome, Harrison Bryant , Anthony Schwartz is kihagyja a találkozót.Nem egyszerű, de minden csapatnál ez a helyzet, meg kell oldani. Greedy meg AJ Green személyében van depth.
Csak Hooper maradt TE.
Kérdéses:
Jordan Elliott
Ronnie Harrison
Malik Jackson
P@trik
TE már neccesebb, de amúgy is remélem futni fogunk, vissza kell térni ahhoz, ami működött és mennie kell.
Holnap tényleg nem lehet kifogás, ha bukjuk vége.
Joey Tribbiani
Szerkesztette: RedFive
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Kíváncsi leszek a védelmi sémára, hogy mennyi nyomást fogunk tudni produkálni Lamar-on, ami szerintem a kulcs fontosságú lesz, hogy kordában tartsuk. Nem várok egy olyan delfines megoldást, hogy 9 ember folyamat tolta neki, de az működött.Ma győzni kell, nincs más esélyünk.
több mint 4 éve
Njokuék után Greg Newsome, Harrison Bryant , Anthony Schwartz is kihagyja a találkozót.Nem egyszerű, de minden csapatnál ez a helyzet, meg kell oldani. Greedy meg AJ Green személyében van depth.
Csak Hooper maradt TE.
Kérdéses:
Jordan Elliott
Ronnie Harrison
Malik Jackson
P@trik
TE már neccesebb, de amúgy is remélem futni fogunk, vissza kell térni ahhoz, ami működött és mennie kell.
Holnap tényleg nem lehet kifogás, ha bukjuk vége.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 4 éve
Colquitt érkezett. Nem biztos, h gyengültünk...
több mint 4 éve
Full nyitott a csoport. Valahogy jó előérzetem van a hétvégivel kapcsolatban.Az egyik magyar Browns FB oldalon meg olyan kommentet olvasok, h fel kéne adni a szezont a jobb draft pickért 😀 ezeket az embereket leültetném végignézni az összes 2008-2019 közötti meccset 😛
több mint 4 éve
Njoku után a LB Anthony Walker, és a punter Jamie Gillan is covid.
több mint 4 éve
Nem is vagyok egy kicsit se irigy.Teller és Bitonio tényleg bitang jók. Tellernek öröm nézni a pancakejeit 😊T-1️⃣ Myles Garrett, EDGE- 91.8Durva, hogy mindket guardotok ennyire jo ertekeket kapott eddig az evben. Tenyleg ennyire jok vagy esetleg a kivalo futojatek es Chubb huzza fel oket? (Kicsit tyuk es tojas esete, falat huzza fel a jo RB vagy az RB-t a jo fal).
T-1️⃣ Joel Bitonio, OG- 91.8
3️⃣ Wyatt Teller, OG- 86.2
4️⃣ Jeremiah Owusu-Koramoah, LB- 80.8
5️⃣ Denzel Ward, CB- 80.2
Joey Tribbiani
undisputedly
Drip
több mint 4 éve
Teller és Bitonio tényleg bitang jók. Tellernek öröm nézni a pancakejeit 😊T-1️⃣ Myles Garrett, EDGE- 91.8Durva, hogy mindket guardotok ennyire jo ertekeket kapott eddig az evben. Tenyleg ennyire jok vagy esetleg a kivalo futojatek es Chubb huzza fel oket? (Kicsit tyuk es tojas esete, falat huzza fel a jo RB vagy az RB-t a jo fal).
Joey Tribbiani
undisputedly
több mint 4 éve
T-1️⃣ Myles Garrett, EDGE- 91.8Durva, hogy mindket guardotok ennyire jo ertekeket kapott eddig az evben. Tenyleg ennyire jok vagy esetleg a kivalo futojatek es Chubb huzza fel oket? (Kicsit tyuk es tojas esete, falat huzza fel a jo RB vagy az RB-t a jo fal).
Joey Tribbiani
több mint 4 éve
Tragikomikus, hogy milyen körbeverés megy a csoportban.Tegnap találtam
Ha csak egy kicsivel jobb irányító teljesítményünk lenne, tehát nem egy értékelhetetlen hanem egy középszar már partiba lehetnénk a csoportba. Sajnos ez nincs meg így csak egy álmodozás marad.
P@trik
www.youtube.com/watch?v=_8_8ksG6Syk
több mint 4 éve
Tragikomikus, hogy milyen körbeverés megy a csoportban.Ha csak egy kicsivel jobb irányító teljesítményünk lenne, tehát nem egy értékelhetetlen hanem egy középszar már partiba lehetnénk a csoportba. Sajnos ez nincs meg így csak egy álmodozás marad.
több mint 4 éve
Igen 😊www.si.com/nfl/browns/browns-maven-features/browns-believe-in-mayfieldConklin sérülés miatt egy UDFA guard a jobb tackle ez csak nekem akad meg a torkon továbbra is?
Ez is egy vélemény. De hogy legalább erre a két meccsre miért nem lehetett leültetni, azt nem értem. 1 hónapot gyógyulhatott volna a bye-jal együtt. A Lions Keenummal is meglett volna. Mostmár mindegy, de lehet bízni Bakerben anélkül is, h totál rommá törnénk.
Conklin IR-re került, season ending.
Highest-graded #Browns through 12 games (min. 300 snaps):
T-1️⃣ Myles Garrett, EDGE- 91.8
JOK iszonyat steal volt. A Ravens ellen pont úgy használtuk spynak ahogy Drip megjósolta, hatalmasat játszott. Pont ez a sebesség hiányzott az LB sorból.
Some Denzel Ward stats courtesy of PFF:
- highest graded CB in single coverage ( 87.2)
- 2nd lowest passer rating allowed (58.5)
Pár hete feszegettem, h Ward belefér e majd a capbe, hát bele kell férnie. Ha egészséges, elit.
Bakerrel nincs értelme idén hosszabbítani, lehet dolgozni A Warden szerződésén.
Joey Tribbiani
Ward dologgal nagyon egyetértek!!
P@trik
Nekunk peldaul alapbol az es nem serulesek miatt jatszik mint 3. opcio. Es van nala rosszabb a falban, szoval igen csak nektek akad a torkotokon.
több mint 4 éve
Elvileg Hubbard lenne a backup, de ő is IR-en.A Blake Hence helyzetet én sem értem, tuti nem volt senki jobb? Ennyi erővel Alex Thomast is felhívhatnánk a PS-ből.www.si.com/nfl/browns/browns-maven-features/browns-believe-in-mayfieldConklin sérülés miatt egy UDFA guard a jobb tackle ez csak nekem akad meg a torkon továbbra is?
Ez is egy vélemény. De hogy legalább erre a két meccsre miért nem lehetett leültetni, azt nem értem. 1 hónapot gyógyulhatott volna a bye-jal együtt. A Lions Keenummal is meglett volna. Mostmár mindegy, de lehet bízni Bakerben anélkül is, h totál rommá törnénk.
JOK iszonyat steal volt. A Ravens ellen pont úgy használtuk spynak ahogy Drip megjósolta, hatalmasat játszott. Pont ez a sebesség hiányzott az LB sorból.
Pár hete feszegettem, h Ward belefér e majd a capbe, hát bele kell férnie. Ha egészséges, elit.
Joey Tribbiani
P@trik
Drip
Esetleg Tellert meg lehetne nézni a szélen, Hance meg menne guardnak.
több mint 4 éve
www.si.com/nfl/browns/browns-maven-features/browns-believe-in-mayfieldAmennyiben elmegy a rájátszásotok, akkor szerintem az év legnagyobb edzői hibája, hogy Mayfieldet nem ültette le Stefanski pár meccsre.
Joey Tribbiani
Teljesen egyértelmű, leesik a képernyőről, hogy limitáltak a támadólehetőségek a sérülései miatt, ráadásul kockáztatják a hosszútávú egészségét - akár erre a szezonra is. A Ravensnek rém egyszerű dolga volta védekezésben, tölteni a 10-15 yardos boxot.
Baker két-három meccset simán kihagyhatott volna, hogy gyógyuljon, Keenum a mostani helyzetben simán jobb lenne, és nyerhettetek volna vele mondjuk 3-ból 2-t. Még megérteném, ha egy teljesen kilátástalan csere vagy full retard újonc ülne a padon, de Keenum nem az. Stefa dolgozott is vele, egész jó teljesítményt csikart ki belőle a Vikingsnál, láthatóan megbízott benne, most vajon miért nem?
több mint 4 éve
A Blake Hence helyzetet én sem értem, tuti nem volt senki jobb? Ennyi erővel Alex Thomast is felhívhatnánk a PS-ből.www.si.com/nfl/browns/browns-maven-features/browns-believe-in-mayfieldConklin sérülés miatt egy UDFA guard a jobb tackle ez csak nekem akad meg a torkon továbbra is?
Joey Tribbiani
P@trik
több mint 4 éve
www.si.com/nfl/browns/browns-maven-features/browns-believe-in-mayfieldConklin sérülés miatt egy UDFA guard a jobb tackle ez csak nekem akad meg a torkon továbbra is?
Joey Tribbiani
több mint 4 éve
www.si.com/nfl/browns/browns-maven-features/browns-believe-in-mayfieldEz is egy vélemény. De hogy legalább erre a két meccsre miért nem lehetett leültetni, azt nem értem. 1 hónapot gyógyulhatott volna a bye-jal együtt. A Lions Keenummal is meglett volna. Mostmár mindegy, de lehet bízni Bakerben anélkül is, h totál rommá törnénk.
több mint 4 éve
Irto hektikus volt a meccs de ezt nem lehet Baker nyakaba varrni . Nem ment a futás az elején fel is adta Stefa de ez nem lett volna baj ha lenne elkapo is a csapatban.Baker hozza amit ilyen körülmények között hozni lehet, nem rajta ment el. De Keenummal nem kéne csak zsebpasszokkal operálni. Alapból limitált a playbook, mert BM nem fog kimozogni, bootlegek zéró, fel lehet tölteni a boxot ami megöli a futást.
8 ember a boxban 2 Landryn es ennyi volt.
Janek
De ez már az edzők feladata lenne, h leültessék. Egyszerűen Keenummal több esély lenne a W-re. Ilyenkor hol az analitics???
több mint 4 éve
Irto hektikus volt a meccs de ezt nem lehet Baker nyakaba varrni . Nem ment a futás az elején fel is adta Stefa de ez nem lett volna baj ha lenne elkapo is a csapatban. 8 ember a boxban 2 Landryn es ennyi volt.
több mint 4 éve
Nem ismétlem önmagunkat a sérült irányító játszatása végett, már hetek óta értetlenkedünk ezen, Stefa renoméja viszont nálam emiatt most kezd megingani :/Dettó. Ami még ijesztőbb, h nincs a staffban v FOban egy ember aki megálljt parancsolna ennek a lassan ámokfutásnak nevezhető dolognak.
Bad 31
Itt a bye week. Baker lehet h kicsit jobb állapotban lesz 2 hét múlva, de annyira tuti nem h az egész playbookot lehessen használni. Tökéletes alkalom lenne berakni Keenumot, kicsit átírni a játékokat rá aztán megpróbálni megmenteni a szezont. Ebben az AFCben idén vele is bármeddig eljuthatnánk. Ezzel a tropa Bakerrel viszont a PO sem lesz meg.
Tényleg azt nem értem minek fizetünk akkor évi 8 misit neki ha ilyen helyzetben sem küldjük pályára. Ráadásul a Broncos ellenit lehozta és azóta az a Broncos sem tűnik annyira rossznak...
Szerkesztette: Joey Tribbiani
több mint 4 éve
Nem ismétlem önmagunkat a sérült irányító játszatása végett, már hetek óta értetlenkedünk ezen, Stefa renoméja viszont nálam emiatt most kezd megingani :/

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 4 éve
Nem vagyunk jó focicsapat, ezt be kell látni. A védelem megadta az esélyt a 4 INT-tel ,de 10 pontokkal nem lehet meccseket nyerni.Egyetértek a szavaiddal. Nem is fecsérelnék több szót erre. Vége gyakorlatilag a szezonnak ezzel.
Joey Tribbiani
Jöhetnek az offseason temák.
több mint 4 éve
Hajnalban kevésbé zavart ez a meccs mint most. Ez a tavalyi, vagy mondjuk a week 1 offense-el simán megvan. A védelem erőn felül teljesített, ami szép az szép el kell ismerni. De az, hogy 4 intből 3 pontot csinálunk az beteg. Ugyanúgy, ahogy mindenki én se értem miért kell erőltetni Bakert. Mondjuk az elmúlt két meccshez képest jobbak voltak a labdái, de mostmár konkrétan csak a zsebből, egy helyben állva képes passzolni, bootlegből, improvból nem. Mondjuk így is ordas nagy mák volt, hogy nem adott INT-et. Nem tudom a bye mit segítene rajta, gondolom most ebben bíznak, hogy addig a kisebb nyavalyái helyre jönnek.Landrynek legalább végre jó napja volt, a végén a droppot nem varrnám feltétlenül a nyakába, de Hoopernek viszont igen. Már megint ilyenkor jönnek ezek elő, kulcs szituban, meccset érő helyzetben. Kurvára kell egy legitim WR meg nagyon rövid a pálya.
Szerkesztette: Drip
több mint 4 éve
gedam
6 293
Stefa kvázi kizártnak tartja a váltást QB poszton, nincs rá ok szerinte.legkésőbb a detroit meccsen meg kellett volna nézni keenumot, még a csoportmeccsek előtt. ráadásul egyre ramatyabb állapotban van baker, minél többet játszatják sérülten. futni, dobni már csak fájdalmak mellett tud, folyamatosan vicsorog, nem értem.
Ja oké. Csak aztán nehogy forró legyen a kispad.
Joey Tribbiani