NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
50
10
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 740
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 12 éve
én reachnek érzem, ami nem feltétlen gond!mondjuk ESPN szerint worthy 1/15 után kb BPA volt és szépen lecsúszott 2. kör végére 😀
nah ez a Brock pick nekem korai 😕
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 12 éve
Tökéletesen egyetértek Ulpival....Wolfe nagyszerű választás szerintem...
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
nem feltétlen mock rangsort, hanem inkább prospecteket nézegettemés az alapján nem volt annyira elől, viszont igen azért képes lehetett meggyőzni a vezetőséget h ő az lehet akinek szánják, remélem beválik
több mint 12 éve
nem tudom hogy nem-e lett volna bent a az 57. vagy 88. picknélJött ő fel a rangsorokon. De nem ez számít, hogy mock oldalakon kit hova írnak. Ha őt Scoutoták jobbnak akkor ennyi. Run stuffer DT-t kellett hozni, és hoztak. Jó 1 gap játékos, gyors az első lépése. Simán beválhat.
nekem is szimpinek tűnik, de elvileg kevésbé értékes mint a többi
ez persze semmit se jelentNegritis
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
nem tudom hogy nem-e lett volna bent a az 57. vagy 88. picknélnekem is szimpinek tűnik, de elvileg kevésbé értékes mint a többi
ez persze semmit se jelent
több mint 12 éve
Wolfe jó. Nem biztos, hogy Still vagy Worthy jobb lesz. Sztem megérte.
több mint 12 éve
Wolfe érdekes húzás volt, remélem beváliknemtom mért nem Still/Worthy mer mind2 bent van még
amiket olvasok Bunkley utódja lehet futás ellen
több mint 12 éve
Lamar Millert jósolják most sokan, meg Fleenert a Stanford kapcsolat miatt.Én továbbra is a védelem erősítése mellett vagyok...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
No. 36 Worthy/StillNo. 57 RB/WR/OL
No. 87 Norman - Champtől megtanulhatná hogy tökéletesen használja fizikumát, és nem is kell egyből teljesítenie
120+180é tradeljünk fel 3. kör végére és húzzuk be Brockot szvsz
ha ehhez hasonló lesz mai nap már elégedett leszek, Jenkinstől fázok picit
több mint 12 éve
A draft előtt egyre inkább arra az álláspontra jutottam, h ki kéne tradeelni az első körből, írtam többször is. TALÁN kérhettünk volna kicsit többet is a cseréknél...Bent van még
Worthy és Still DT-k, ha azt akarunk
Ha az offensbe akarnának ott van még Stephen Hill vagy Rueben Randle elkapónak, és Lamar Miller RB.
Egyelőre elégedett vagyok a történtekkel. Titkos favoritom Reiff korábban kiment. Érdekes h nem húztuk Hightowert se, de szvsz 4-3-ban nem lenne akkora király, talán írtam is, azért remélem nem fogjuk még visszasírni ezt a választását.
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
én aszondom h kihúzzuk a Worthy-Still duó valamelyikétÉs akkor mit csinálunk a másik 2. körös pick-kel? 😊
3. körbe húzunk egy CBt majd feltradelünk OsweilerértNegritis
Inkább húzzunk ott valaki értelmeset és Osweilert meg húzzuk ki a 3. körben simán, ha már ki akarjuk... 😊
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
én aszondom h kihúzzuk a Worthy-Still duó valamelyikét3. körbe húzunk egy CBt majd feltradelünk Osweilerért
több mint 12 éve
Sztem nagyon fasza a helyzet. Jó helyen vannak a pickek.Így van, kb. ebben a sorrendben... 😊
Ti mit szeretnétek látni? Gondolom mára egy CB+DT+MLB kombó megtenné.ulpianus
Bár valamiért úgy érzem, hogy lesz kiválasztva egy támadó a 2-3. körben...
több mint 12 éve
Sztem nagyon fasza a helyzet. Jó helyen vannak a pickek. Ti mit szeretnétek látni? Gondolom mára egy CB+DT+MLB kombó megtenné.
több mint 12 éve
én aszondom jó első napot csináltunk 😀ha a tamptától nem egy 4. körös feltrade hanem egy esetleges 5. kört kapunk tökéletes lett volna
több mint 12 éve
#Broncos overall remaining picks: 2nd rd. - No. 36 & 57; 3rd rd, - No. 87; 4th rd. - No. 101, 108, 120; 5th rd. - 137; 6th rd. - No. 188.Így állunk most..,
több mint 12 éve
Két trade-el ki is mentünk az első körből, holnap miénk a 4.pick, már ha nem megyünk még lejjebb... 😊StormSTaz első tetszett a második trade kicsit érdekes számomra 😀
viszont van bent még DT és bent van Jenkins is, kiváncsi vagyok mi lesz 😀
több mint 12 éve
Két trade-el ki is mentünk az első körből, holnap miénk a 4.pick, már ha nem megyünk még lejjebb... 😊
több mint 12 éve
felfelé nem látom értelmét 😀
több mint 12 éve
Tippek mára?Szerintem letradeelünk
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Dawkins interjú magyarul: http://philly.blog.hu/2012/04/26/interj_brian_dawkins
több mint 12 éve
Mayock közben Poe-t hozta ki hozzánk a mock-ban. Nem lenne rossz, bár én egyre kevésbé hiszem azt, hogy DT-t húzunk az első körben, úgy vettem ki a nyilatkozatokból, hogy nagyon bíznak Warren-ben, illetve Bannan érkezése is a DT draft ellen mutat...Ha annál hátrébb mentek gyansan lesz +1 1. körösötök jövőre
Egyébként a hírek szerint nagyon nem zárjuk ki, hogy kimenjünk az első körből megfelelő ajánlat esetén, ami talán nem lenne rossz, de mondjuk remélem az 2/10-nél hátrébb nem megyünk...StormST
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Mayock közben Poe-t hozta ki hozzánk a mock-ban. Nem lenne rossz, bár én egyre kevésbé hiszem azt, hogy DT-t húzunk az első körben, úgy vettem ki a nyilatkozatokból, hogy nagyon bíznak Warren-ben, illetve Bannan érkezése is a DT draft ellen mutat...Egyébként a hírek szerint nagyon nem zárjuk ki, hogy kimenjünk az első körből megfelelő ajánlat esetén, ami talán nem lenne rossz, de mondjuk remélem az 2/10-nél hátrébb nem megyünk...
több mint 12 éve
Érdekes draft lesz az biztos... 😊Annyira nagy need nincs, hogy feltrade kelljen, minden poszton van olyan emberünk, aki NFL szinten legalább a középmezőnybe tartozik. Persze jó lenne egy top CB, meg egy jó DT vagy OT, de álmodozni felesleges, ill. érdemes realistán nézni a dolgokat és ha így teszünk, akkor tudjuk, hogy az 1/25 nem egy olyan pick, amivel tuti 2012-es kezdőt lehet húzni...
Az én tippem az, hogy húzunk 1-1 CB-t, DT-t, QB-t, RB-t, WR-t és S-t, meg talán egy embert az OL-ba. Szerintem nem húzunk egy posztra se két embert. Illetve ez a draft lehet az ideális valamilyen projekt játékos kihúzására... 😊